93 SORUDA LAZER EPİLASYON

blog yazısı ekle !

93 SORUDA LAZER EPİLASYON

93 Soruda Lazer Epilasyon

Lazer Epilasyon 1-57. soruları ve cevaplarını görmek için Tıklayın

58. YÜZ BÖLGESİ LAZER EPİLASYON

Günümüzde çoğunluk ile kadınların yaşadığı sorunlardan bir tanesi olan yüz bölgesinde ki istenmeyen tüylere ne yapılsa da kökten çözüm bulunsa diye düşünülmektedir. Nereye gidilse cımbız çantamızdan ve elimizden eksik olmadığı günler yaşamak için can atılıyor olabilir. Her önemli buluşmalarda, toplantılarda kuaföre gidip gidilecek yere geç kalma durumundan herkes sıkılmış olmalıdır. Bunun için yıllar önce düşünülmüş olan lazer epilasyon bir çözüm olarak size sunabilirim.



Ankara'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon



Devamını okumak için tıklayın. YÜZ BÖLGESİ LAZER EPİLASYON

59. YÜZ BÖLGESİ LAZER EPİLASYONUNDA NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

İstenmeyen tüylerinizden kurtulmanın gelişen teknoloji ile daha kolay olduğunu söyleyebilirim. Peki, bu kolaylık nasıl olacaktır tabi ki lazer epilasyon yöntemi ile olacağınızı garanti ediyorum. İlk olarak lazer epilasyon konusunda internetten ve ya en yakın poliklinikliğe gidip ciddi anlamda bir araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum.

Devamını okumak için tıklayın. YÜZ BÖLGESİ LAZER EPİLASYONUNDA NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

Jasminn Beauty Club

Batıkent

Jasminn Beauty Club: Batıkent'te Güzelliğin Adresi

Güzellik salonu denilince akla gelen isimlerden biri olan Jasminn Beauty Club, Batıkent semtinde hizmet vermektedir. Jasminn Beauty Club, en son güzellik trendlerini yakından takip ederek müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet sunmaktadır.

3D İpek Kirpik

İlk olarak, Jasminn Beauty Club'un sunduğu en popüler hizmetlerden biri olan 3D İpek Kirpik uygulaması hakkında sizlere bilgi vermek istiyorum. 3D İpek Kirpik, doğal ve uzun görünümlü kirpiklere sahip olmanızı sağlayan bir uygulamadır. Jasminn Beauty Club'un deneyimli uzmanları tarafından titizlikle yapılan bu uygulama, gözlerinize daha çekici bir hava katmaktadır.

3D Kaş Kontürü Uygulaması

Jasminn Beauty Club, aynı zamanda 3D Kaş Kontürü uygulamasını da siz değerli müşterileriyle buluşturmaktadır. Kaşlarınızın daha dolgun ve şekilli görünmesini sağlayan bu uygulama, yüz hatlarınızı dengeler ve güzelliğinize güzellik katar.

6D İpek Kirpik

Daha yoğun ve dolgun bir kirpik görünümüne sahip olmak isteyenler için Jasminn Beauty Club'da 6D İpek Kirpik uygulaması da mevcuttur. Uzmanların hassas dokunuşlarıyla gerçekleştirilen bu uygulama, gözlerinize etkileyici bir görünüm kazandırmaktadır.

Ağda - Tüm Vücut

Jasminn Beauty Club, ağda uygulamaları konusunda da bir uzmanlık alanına sahiptir. Tüm vücut ağda uygulamasıyla istenmeyen tüylerden kurtulabilir ve pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz. Kol altı, bacak, kol, el gibi bölgelerde de ağda uygulaması yapılmaktadır.

Cilt Bakımı

Cildinizin ihtiyaç duyduğu bakımı Jasminn Beauty Club'da yaptırabilirsiniz. Cilt analizi ile cildinizin ihtiyaçlarını belirleyen uzmanlar, özel cilt bakımları ile cildinizin yenilenmesini sağlar. Cilt sıkılaştırma, cilt temizliği, cilt ütüleme gibi hizmetlerle cildinizin genç ve sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz.

Dudak Kontürü

Jasminn Beauty Club'da dudak kontürü uygulaması da gerçekleştirilmektedir. Dudaklarınıza daha dolgun ve şekilli bir görünüm kazandırmak isterseniz, dudak kontürü uygulamasını tercih edebilirsiniz.

Gençlik ve Güzellikte Lider Adres: Jasminn Beauty Club

Jasminn Beauty Club, Batıkent semtinde güzellik ve bakım alanında lider bir marka olma özelliğini taşımaktadır. Uzun yıllardır sektörde hizmet veren deneyimli ekibiyle Jasminn Beauty Club, her müşterisine özel ve kaliteli hizmet sunmaktadır.

Unutmayın, güzellikte en önemli şey güvenilir ve uzman bir ekip ile çalışmaktır. Jasminn Beauty Club, bu konuda size güvenilir bir seçenek sunmaktadır. Siz de güzellik ve bakım alanında kendinizi özel hissetmek isterseniz, Jasminn Beauty Club'un kapılarını aralayabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Ergazi Mahallesi Cengiz Aytmotov Caddesi No:19/AC Batıkent-Ankara

Phuket Beauty Loft

Çukurambar

Phuket Beauty Loft olarak müşteri ihtiyaçlarını karşılama ve sonrası süreçlerde yapmayı vaat ettiğimiz tüm konularda kalitemizden, sözlerimizden ve saygınlığımızdan ödün vermeden; çözüm odaklı ve tüm sorunlara karşı hızlı aksiyon alma stratejimizi sürdürmek konusunda kararlıyız. Her yeni gün yeni olasılıklar ve mucizelerle birlikte gelir. Siz sadece güzel olasılıklara konsantre olun, gerisini bize emanet edin.

Planlarımız

Güzellik sektöründe hassasiyetlerin ve eksiklerin farkındayız. Bu nedenle kadromuzu en iyi şekilde yetiştirerek siz değerli müşterilerimize sonuç odaklı en iyi hizmeti vermeliyiz. Ekibimiz yeni teknoloji ile uyumlu bir şekilde eğitim ve eğitim sonrası uygulamalar ile sektörü en iyi şekilde takip etme konusunda bilgilerini sürekli olarak tazelemektedir. Danışanlarımız ile kırmızı çizgimiz; Müşteri Memnuniyetidir.devamını oku...
Adres: Kızılırmak Mahallesi Dumlupınar Bulvarı YDA Center A3 Blok 6.Kat No:178 Çankaya - Ankara

Ozon Estetik Güzellik Akademisi

Eryaman

2013 de kurulan salonumuz Eryaman Altay mahallesindedir. siz değerli danışanlarımıza en kaliteli hizmeti sunmak, sizleri hijyenik koşullarda, tecrübeli ve profesyonel kadromuzla sizleri güzel hissettirmek ve bundan mutlu ayrılmanızı sağlamak temel hedefimizdir. Yine Eryaman bölgesinde Akademimiz olup bu sektör eğitimli uzmanlar yetiştirmekteyiz. Salonumuz aile ortamı olup, keyifle zaman geçirebileceğiniz bir yerdir. Ayak bakımı , manikür, ipek kirpik, lifting, protez tırnak, kalıcı makyaj, cilt bakımı, depilasyon, masaj ,bölgesel incelme, lazer vb birçok alanda hizmet vermekteyiz. Kendinizi özel hissetmek istiyorsanız mutlaka salonumuza bekliyoruz. GEÇ KALMA GENÇ KAL.devamını oku... Adres: Altay Mahallesi 27.Cadde No: 17 1. Etap Eryaman - Ankara

Perla Beauty Güzellik Salonu

Tunalı

devamını oku... Adres: Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunalı Hilmi Caddesi Demirdöğen İş Merkezi No:98/5 Kat:3 Çankaya - Ankara

Yiğit Gürsoy BodyWell

Yaşamkent

Yiğit Gürsoy BodyWell, geniş bir hizmet yelpazesi sunan Yaşamkent semtindeki güzellik salonudur. Bu güzellik salonu, müşterilerine özel hizmetler sunarak onların tercihlerine göre bakımlarını yapmaktadır. Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerine özel bir hizmet sunarken onları memnun edecek bir iş ortamı sağlamaktadır.

Güzellik salonu hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Yiğit Gürsoy BodyWell'in sunduğu hizmetleri ayrıntılı bir şekilde anlatmaya davet ediyoruz:

Cilt Bakımı:

Yiğit Gürsoy BodyWell, cilt bakımı konusunda müşterilerine birçok farklı seçenek sunmaktadır. Bunlar; akneli cilt bakımı, cilt gençleştirme, cilt sıkılaştırma, cilt yenileme, cilt ütüleme, cilt temizliği, cilt renk tonu açma, cilt analizi ve T.C.A cilt soyma gibi hizmetlerdir.

Epilasyon:

Salon müşterilerine epilasyon hizmetleri de sunuyor. Epilasyon jelli, iğneli, IPL foto epilasyon yöntemleri arasında seçim yapabilirsiniz.

Masaj:

Müşterilerine masaj hizmeti sunan Yiğit Gürsoy BodyWell, lenf drenaj, medikal, sırt, spor, yağ kırma, foot reflex masaj, antiselülit, klassik, zayıflama, bardak, el ve yüz masajı gibi hizmetlerle fark yaratıyor.

Estetik:

Salonun estetik uygulamaları arasında; akupunktur, ameliyatsız bacak germe, ameliyatsız karın germe, ameliyatsız kol germe, ameliyatsız yüz germe (gençleştirme), lipoliz, karın germe, kol germe, göğüs toparlama, yüz dolgusu, yüz gençleştirme, yüz germe (lifting), Buz Başlıklı Epilasyon, C vitamini bakımı, hyaluronic bakım, dermapen, bb glow, hydra facial, hydragold (yeni nesil cilt bakımı) ve protez saç yer almaktadır.

Ayak Bakımı:

Bu güzellik salonu, müşterilerine özel ayak bakımı hizmetleri sunar. Bunlar; ayak bakımı-medikal, ayak bakımı-diyabetik, ayak bakımı-hamileler için, ayak bakımı-sporcular için, ayak bakımı-tabanlık, silikon ve ayak bakımı-terleyen ayaklar için hizmetleridir.

Bölgesel zayıflama:

Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerine bölgesel zayıflama hizmetleri de sunar. Bunlar; ameliyatsız bacak germe, ameliyatsız karın germe, ameliyatsız kol germe gibi hizmetlerdir.

Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerin özel tercihlerine göre özelleştirilen hizmetleri ile öne çıkar. Salonun sunduğu hizmetlerin tam listesi internet sitesindeki açıklamalarda belirtilmektedir. Eğer Ankara'da Yaşamkent semtinde aradığınız bir güzellik salonu ise, Yiğit Gürsoy BodyWell sizin için mükemmel bir tercih olabilir

devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi, 3207. Caddesi, No: 51 Yaşamkent - ANKARA

Es Güzellik Merkezi

Kızılay

Es Güzellik Merkezi: Kızılay'ın İnce Ayarı

Es Güzellik Merkezi, Kızılay semtinde hizmet veren bir güzellik salonudur.

Es Güzellik Merkezi olarak müşteri memnuniyetini her şeyin önüne koyuyoruz. Deneyimli ve uzman personelimiz sayesinde güzellik ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde çözümler üretiyoruz. Es Güzellik Merkezi olarak sahip olduğumuz özellikler ve sunduğumuz hizmetlerle sizi etkilemek için buradayız.

Öncelikle, Es Güzellik Merkezi'nin en önemli özelliği olan epilasyon hizmetlerinden bahsedelim. Diode epilasyon, jelli epilasyon ve iğneli epilasyon gibi çeşitli seçeneklerle, istenmeyen tüylerinizden kurtulmanızı sağlıyoruz. Size güvenilir, etkili ve uzun süreli sonuçlar sunmak için en son teknolojileri kullanıyoruz.

Cilt bakımı konusunda da Es Güzellik Merkezi olarak iddialıyız. Cilt renk tonu açma, cilt sıkılaştırma, cilt temizliği, cilt yenileme, hydra facial gibi hizmetlerle cildinizi yeniliyoruz. Ayrıca hydrafacial cilt bakımı, dermapen ve elekto terapi gibi yeni trendleri de takip ederek sizlere en kaliteli hizmeti sunuyoruz.

Es Güzellik Merkezi olarak vücudunuzun şekillendirilmesi ve rahatlatılması için de çeşitli hizmetler sunuyoruz. Bölgesel zayıflama, G5 masajı ve G5 zayıflama gibi hizmetlerle sağlıklı bir vücuda kavuşmanızı destekliyoruz. Ayrıca lenf drenaj, lenf ödem tedavisi, lifting bakımı, masaj-G5 ve selülit bakımı gibi seçeneklerle de vücudunuzun ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.

Es Güzellik Merkezi'nde sizlere sunduğumuz bir diğer hizmet kalıcı fondöten (BB Glow) uygulamasıdır. Bu uygulama ile cilt tonunuzu eşitleyerek daha pürüzsüz ve kusursuz bir görünüm elde etmenizi sağlıyoruz. Aynı zamanda kırışıklık tedavisi, lazer epilasyon, led maske ve leke bakımı gibi farklı hizmetlerle güzelliğinize ışık tutuyoruz.

Es Güzellik Merkezi, Kızılay semtinde bulunmasının yanı sıra diğer semtlere de hizmet vermektedir. Size en iyi hizmeti sunabilmek için sürekli kendimizi geliştiriyor ve yenilikleri takip ediyoruz. Es Güzellik Merkezi'nde güzellikle ilgili tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir ekiple sizi bekliyoruz.

Sonuç olarak, Es Güzellik Merkezi olarak amacımız, müşteri memnuniyetini sağlayarak size en iyi hizmeti sunmaktır. Uzman personelimiz, son teknoloji ekipmanlarımız ve geniş hizmet yelpazemizle güzelliğinize değer katmak için buradayız. Es Güzellik Merkezi'ni seçerek, kendinizi yeniden keşfedeceğiniz bir güzellik deneyimi yaşayabilirsiniz.

Es Güzellik Merkezi olarak size en iyi hizmeti sunabilmek için sabırsızlıkla sizi bekliyoruz. İsterseniz hemen randevu alabilir ve Es Güzellik Merkezi'nin eşsiz deneyimini yaşayabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Meşrutiyet Caddesi Konur Sokak Özsoy İş Merkezi No:25/18 Kızılay-Ankara

Neslihan Sofu Beauty

Mustafa Kemal Mahallesi

Ben Neslihan Sofu 30 Eylül 2021 yılında güzellik sektörüne giriş yaptım. Vizyonumuz her geçen gün daha da büyüyen güzellik sektöründe yenilikleri takip ederek danışanlarımıza en iyi hizmeti vermek, merkezimiz Mustafa Kemal Mahallesi 2144 sokak Beren plaza'da hizmet vermektedir.

Neslihan Sofu Beauty'de hydrofacial cilt bakımı, klasik cilt bakımı, akne bakımı, leke giderme bakım ve protokolleri anti aging bakımlar, cilt yenileme, bölgesel incelme, heykeltras magic crush ,ödem atma, lenf drenaj, kas güçlendirme ve yağ yakma uygulamaları yapıyoruz. Kalıcı makyaj, pudralama microbleading, dudak renklendirme, babyliner uyguluyoruz.

Türkiye'de sayılı cihazlar dan olan hibrit teknoloji buz lazer epilasyon yapıyoruz. Etkisi kısa sürede gözle görülmektedir.
Protez tırnak, kalıcı oje, manikür, pedikür uyguluyoruz. Batık tırnakları çıkarıyoruz.
devamını oku...
Adres: Turgut Özal Mahallesi 2616 Sokak No:5/B Batıkent - Ankara

Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

Özel Elos Lazer Polikliniği - KIZILAY LAZER EPİLASYON

Elos Lazer Güzellik ve Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından 2007 yılında Ankara'nın Kızılay semtinde "Lazerlife Güzellik Merkezi" olarak kurulan kliniğimiz, 2010 yılında Sağlık Bakanlığının çıkardığı tabela isimlerinde Lazer kelimesinin kullanımını yasaklayan genelge sebebiyle, Lazerlife olan tabela ismimizi "Özel Elos Polikliniği" olarak değiştirdik. Bu tarihten günümüze kadar Özel Elos Polikliniği olarak hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.

12 yıldır güzellik ve estetik alanında çalışmaktayız.

İlk kuruluşumuzdan bu zamana kadar kliniğimizde her zaman tam gün dermatoloji uzmanı doktorumuz bulunmaktadır. Sağlık bakanlığı tarafından ruhsatlandırılan kliniğimizde pazar günü hariç her gün saat 09:00 ile 19:00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz.

Özel Elos Lazer Polikliniği - Gerçek Güzellik

Özel Elos Lazer Polikliniği, Ankara Kızılay'da bulunan bir güzellik merkezidir. Uzman ve deneyimli personeliyle müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Poliklinikte birçok farklı güzellik ve bakım hizmeti verilmektedir.

Cilt Bakımı Hizmetleri

Özel Elos Lazer Polikliniği, cilt bakımı hizmetleri konusunda uzmanlaşmıştır. Cilt bakımı, güzellik ve gençleştirme için oldukça önemlidir. Poliklinikte sunulan cilt bakımı hizmetleri arasında cilt sıkılaştırma, cilt soyma, T.C.A peeling, gençlik aşısı ve dermaroller yer almaktadır. Ayrıca, akne izi giderme ve cilt lekesi giderme de yine poliklinikte sunulan hizmetler arasındadır.

Lazer Epilasyon Hizmetleri

Özel Elos Lazer Polikliniği, en son teknolojiyle üretilmiş lazer epilasyon cihazlarını kullanarak müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Cihazlar sızdırmazlığı sağlamak üzere özel bir şekilde tasarlanmıştır ve epilasyon işlemi son derece kısa sürede tamamlanır. Poliklinikte lazer epilasyon yanı sıra, lazerle ben silme, dövme silme ve lenf drenaj gibi hizmetler de sunulmaktadır.

Yüz Gençleştirme Hizmetleri

Özel Elos Lazer Polikliniği, yüz gençleştirme hizmetleri konusunda da uzmanlaşmıştır. Yüz gençleştirme hizmetleri arasında V shape, ameliyatsız yüz germe, yüz dolgusu, göz çevresi bakım gibi hizmetler yer almaktadır. Bu hizmetler sayesinde cildiniz daha genç, taze ve pürüzsüz bir görünüm kazanır.

Selülit Bakımı ve Zayıflama Hizmetleri

Özel Elos Lazer Polikliniği, selülit bakımı ve zayıflama hizmetleri konusunda da müşterilerine hizmet vermektedir. Bu hizmetler arasında kavitasyon, bölgesel zayıflama, cinsel yolla bulaşan hastalıklar tedavisi ve lenf drenaj yer almaktadır. Poliklinikte ayrıca, saç geliştirme ve saç hastalıkları tedavisi de sunulmaktadır.

Özel Elos Lazer Polikliniği, müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunarak gerçek güzelliğe ulaşmalarına yardımcı olmaktadır. Uzman ve deneyimli personeli ile poliklinik, kaliteli hizmeti garantilemektedir. Ankara Kızılay semtinde bulunan Özel Elos Lazer Polikliniği, müşteri memnuniyetini en ön planda tutarak, sağlık, güzellik ve zindelik hizmetlerinde öncü olmayı hedeflemektedir.

devamını oku...
Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


60. FRAKSİYONEL LAZER CİLT YENİLEME

Franksiyonel lazer, etkisi kanıtlanmış bir lazer çeşididir. Franksiyonel lazer yüksek enerjiyi cildin altına kadar geçirip ve bu bölgede oluşturduğu ısı sebebi ile doğal yaraların iyileşmesinde ve daha sağlıklı dokuların oluşmasında etkilidir. Franksiyonel lazer cihazları, yeni hücrelerin sıkılaşmasına sebep olurken, ileri yaşlarda da yeni hücrelerin çoğalmasına yardımcı olmaktadır. Bu durumda daha iyi ve genç bir cilt görünümüne sahip olup, sıkılaşmış bir cilde ve lekelerde azalma, ince kırışıklıklarda yok olma durumlarını görebilirsiniz. Fransiyonel lazer ile kişilerin ihtiyacına göre cilt yenileme yapılmaktadır. Tabi ki buna gittiğiniz poliklinikteki uzman doktorunuzun verdiği karar belirleyecektir.

Devamını okumak için tıklayın. FRAKSİYONEL LAZER CİLT YENİLEME

61. LAZER KARBON PEELİNG

Cildiniz yer çekimi kuvvetine yenik düştü ve sarkmalarınız mı oluştu? Lekeler ve kızarıklıklarınız mı arttı. Cildinizi yenilemek istiyorsanız ancak bunun sonucunda cildinizin üzerindeki yapılan operasyonlardan korkuyor musunuz? Ya da geçirilen ameliyatlarda iyi bir sonuç alamayacağınızı mı düşünüyorsunuz?

Devamını okumak için tıklayın. LAZER KARBON PEELİNG

62. LAZERLE BEN SİLME

Cildiniz deki benlerin büyük ve tehlikeli olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ya da çıkan benlerin ters bir bölgede çıktığını mı düşünüyorsanız? Eğer bununla ilgili bir sıkıntınız ve ya sorularınız var ise hemen bir uzman doktorla iletişime geçmeniz gerekmektedir. Küçük ve zararsız olarak gördüğünüz benler başınıza büyük dertler açabilir. Önemsemiyorsanız bu yazıya kadar ne kadar ciddi bir durum olduğunu düşünmeniz bizim için önemlidir.

Devamını okumak için tıklayın. LAZERLE BEN SİLME

63. LAZERLE CİLT SIKILAŞTIRMA

Yıllar geçtikçe cildinizin yaşlandığı ve sarktığı su götürmez bir durum. Seneler birbirini kovaladıkça cildiniz de eskisi gibi taze ve pürüzsüz kalmıyor maalesef. Ancak bu hayatınızda büyük bir sorun olarak görmeyiniz. Her şeyin geri dönüşü yok ancak cildinizi yirmili yaşlardaki o tazeliğe geri götürebilirsiniz. Uçuk fiyatlar dökmenize de gerek yok.

Devamını okumak için tıklayın. LAZERLE CİLT SIKILAŞTIRMA

64. LAZERLE CİLT SOYMA

Cildinizde lekeler var ise kızarıklıklar var ise yer yer cildinizdeki renk farklılığı var ise ince ince kırışıklıklar var ise lazerle cilt soyma işlemini uygulayabilirsiniz. Polikliniklerde uzman doktorlar tarafında uygulanan bu işlem kişilere ve cilt yapılarına göre farklılıklar göstermektedir. Uygulanan lazerle cilt soyma yöntemi mikro lazer işlemi ile yapılmaktadır. Işıya ve ışığa duyarlı ciltlerde önerilmemektedir.

Devamını okumak için tıklayın. LAZERLE CİLT SOYMA

65. LAZERLE CİLT YENİLEME

Uzun senelerdir insanlar genç görünmek için türlü operasyonlarla bıçak altına yatıyorlar. İyileşme süresi, çekilen acılar ve zor süreçler cildi yenileme işleminin en sancılı dönemlerinden sadece bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Uzun süren ameliyatlar yara izleri geçmek bilmeyen acı ve ağrıları beraberinde getiriyor. Acıyı, iyileşme süresini, yara izlerinin geçmesini beklemek gibi bazı durumları hafifletecek hatta yok edecek yöntemler teknolojinin gelişmesi ile artık daha kolay bir hal alıyor.

Devamını okumak için tıklayın. LAZERLE CİLT YENİLEME

66. LAZERLE ÇİL SİLME

Cildinizde oluşan çiller mutlaka doğuştan gelen lekeler değildir. Çoğunlukla güneşin direk teması ile sonradan oluşurlar. Cildi hassas ve açık tenli insanlarda görülme olasılığı yüksektir. İlla ki açık tenli insanlarda oluşmaz. Koyu tenli insanlarda da görülmesi olasıdır. Cildinizin tipi ve yapısına göre rengi daha koyu lekelerdir. Kimilerinin hoşuna giden çiller ciddi sağlık sorununa yol açabilir. Cilt kanserine kadar birçok cilt ve deri hastalığına yol açabilir. Daha çok güneş ışınlarının direk temas etmesi sonucu ile oluşan çiller, derimizin altında renk üreten melanosit adı verilen hücreler sonucu oluşmaktadır.

Devamını okumak için tıklayın. LAZERLE ÇİL SİLME

67. LAZERLE DAMAR SİLME

Cildinizde bulunan kılcal damarların belirgin olması sizin canınızı mı sıkıyor ya da kötü görüntüden ziya de sağlığınızı kötüye mi götürüyor? Ağrılarınız olup zaman geçtikçe ağrısı artıyor mu? Vücudunuzda görülen damarlar dışarından hiç estetik durmuyor mu? Ya da çevreniz sizin hastalıklı bir cilde sahip olduğunuzu düşünüp dile getirerek sizi şüpheye mi düşürüyor? Bu söylenenlere kulaklarınızı tıkamanızı ve hemen konu ile ilgili derinleşerek araştırmanızı tavsiye ederi. Öncelikle birçok sebepten dolayı vücudunuzda oluşan kanın damarlarda birikmesi sonucu rahatsızlıklarınıza sebep olan bir sorundur. Peki kan damar da nasıl birikir ve hangi nedenlerden dolayı şişmesine yol açar?

Devamını okumak için tıklayın. LAZERLE DAMAR SİLME

68. LAZERLE DOĞUM ÇATLAKLARI SİLME

Vücudun değişik bölgelerinde kilo almakla, ergenlikle birlikte boy uzaması, eklemlerde ve beklenmedik bölgelerle vücudun çatlaklarla karşılaşması çok olasıdır. Cildinizde bulunan elastik liflerin gerilmesi ile liflerinizi zarar görebilir. Vücut çalışan kişilerin omuzlarında ergenliğe çağına geçiş yapan kişilerin vücutlarında görülmesi çok olası bir durumdur. Hamile kadınların karın bölgelerinde, kalçalarında eklem yerlerinde bacaklarında da görülebilir. Peki bunlardan nasıl kurtuluruz?

Devamını okumak için tıklayın. LAZERLE DOĞUM ÇATLAKLARI SİLME

69. LAZERLE DÖVME SİLME

Çok severek ve isteyerek dövme yaptırdıysanız ancak çeşitli sebeplerden dolayı dövmelerinizi sildirmek isteyebilirsiniz. Sıkılmış olabilirsiniz. Görmek istemeyebilirsiniz. Sonradan beğenmediğinizin farkına varmış olabilirsiniz. Ya da artık o dövmenin sizi yansıtmadığını düşünüp sildirmek istiyor olabilirsiniz. Aile ve toplum baskısından dolayı dövmenizden kurtulmak istiyor olabilirsiniz. Veya var olan dövmenizi kapatıp yerine size göre daha güzel ve anlamlı olduğunu düşündüğünüz dövmeyi yaptırmak isteyebilirsiniz. Ancak dövmenin nasıl silineceğini, ne gibi durumlarla karşılaşacağınızı ve ya iz kalacak mı kaygınız mı var gelin birlikte dövme nasıl sildirilir ona bakalım.

Devamını okumak için tıklayın. LAZERLE DÖVME SİLME

70. LAZERLE LEKE SİLME

Aşırı güneş ışığına maruz kaldıysanız ve ya sıcak yaz günlerinde güneşin altında fazla kalmadıysanız bile yine de cildiniz de bazı cilt lekeleriniz oluştu ise ve cilt lekeleriniz oluştuysa hemen bir lazer tedavisine başlamanızı öneririz. Cildinizdeki lekelerden kremlerle kurtulmanız çok olanaksız görünüyor.

Devamını okumak için tıklayın. LAZERLE LEKE SİLME

71. LAZERLE SAÇ GELİŞTİRME

Genetik olarak ailenizin size miras bıraktığı saç dökülmesinde saçlarınızı tamamen kaybetmekten mi korkuyorsunuz? Dökülen saçlarınız normalde dökülen saç tellerinizden çok fazla ise hemen bir doktora görünmenizi tavsiye ederiz. Mevsimsel sandığımız saç dökülmelerinin iç yüzü çok farklı ve beklenmedik bir durum olabilir. Erkeklerin yanı sıra kadınlarda da genetik olarak saç dökülmesi artmakta.

Devamını okumak için tıklayın. LAZERLE SAÇ GELİŞTİRME

72. LAZERLE YARA İZİ SİLME

Yara izleriniz var ise ve bunlardan nasıl kurtulacağınızı bilmiyorsanız size çok iyi sonuç veren lazerle yara izi silme operasyonundan bahsedelim. Ağır ameliyat sonrası oluşan yaralar, yanıklar ile oluşan yaralar gibi birçok çeşitleri vardır. Oluşan yaralarınızın hemen ardından işlem yapılabilir. Ya da daha sonralarında da lazerle yara izinizi sildirebilirsiniz. Oluşan yara izlerinin neden nasıl oluştuğu operasyon sırasında çok önemlidir. Yara izinin derin olması kabarık olması hala kızarık olması boyutunun yönünün nerde olduğu çok önemlidir.

Devamını okumak için tıklayın. LAZERLE YARA İZİ SİLME

73. LAZERLE YÜZ GENÇLEŞTİRME

Ciltteki doku kaybı ve ya ilerleyen yaş sonucu ciltte kırışıklıkların artması çok olası bir durumdur. Ayna ya baktığınızda yüzünüzün görüntüsü sizi rahatsız ediyor ise ve ya yüzünüzün erkenden kırıştığını hissediyorsanız lazerle yüz gençleştirme işlemini yüzünüze uzman doktorlar tarafından yapılmasını tercih edebilirsiniz. Cildinizin kırışmasını durdurmak istiyorsanız kolajen gereksinimini sağlamanız gerekmektedir. Ancak bunu tek başınıza değil de poliklinikler de bulunan işin ehli uzaman doktorlara başvurmanız gerekmektedir.

Devamını okumak için tıklayın. LAZERLE YÜZ GENÇLEŞTİRME

74. ANKARA LAZER EPİLASYON

Ankara yıllardır her konuda yükselen bir grafik izlemekte. Ulaşım, yaşam standartları ve sağlık bunların başında gelmektedir. Tabi ki sağlık konusunda daha hızlı gelişme sağlamakta. Sağlık değince de herkesin gitgide daha fazla sıkıntı çektiği ve kurtulmak için her yola başvurduğu istenmeyen tüylere değinmeden geçemeyeceğim. İstenmeyen tüyler yüz yılımızda artık kader olmak zorunda değil. Bunu da lazer epilasyon sağlamaktadır.

Devamını okumak için tıklayın. ANKARA LAZER EPİLASYON

75. AYRANCI – ANKARA LAZER EPİLASYON

Sizlere herkesin büyük bir sorunu olan istenmeyen tüylerden kurtulma yollarından bahsetmek istiyorum bugün. Aklınıza gelen sir, ip, yakma ise bu yazımız sizlere bambaşka bir dünyanın kapısını aralayacak. Neymiş bu dünya? Tabi ki lazer epilasyon.

Hepiniz az çok lazer epilasyon hakkında bir şeyler duymuş ve okumuşsunuzdur. Bu yazdıklarımızla da bilgilerinize yenilerini eklemek istiyoruz. Lazer epilasyon öncelikle uzman hekim eşliğinde yapılan tıbbi bir müdahaledir. Yani karşınıza gelen ilk yerden yaptıra bileceğiniz bir şey değildir. Yazılarda veya reklam panolarında lazer epilasyonda büyük indirim veya büyük kampanya gibi şeyler gördüğünüzde çok fazla inanmayın. Çünkü siz bir müşteri değil danışan hastasınız. Ve hastalıklarda yapılan tetkiklerde kampanya tarzı şeyler olmaz. Çoğu insan bu tarz reklamlardan mağdur olmuştur. Ya seans takipleri yapılmamış ya da istedikleri sonuçları alamamışlardır. Ama Ankara Ayrancı da iseniz şanlısınız demektir.

Devamını okumak için tıklayın. AYRANCI – ANKARA LAZER EPİLASYON

76. BAĞLICA-ETİMESGUT – ANKARA LAZER EPİLASYON

Son yılların en can sıkıcı konuları arasında açık ara birinci olan konu istemeyen tüylerdir sanırım. Bu sıkıntılı konunun çözülmesi için birçok alternatif bulunmakta. Ama önemli olan bu konunun tamamen çözüme ulaştırılması. Sir ağda ve yakma ile tamamen kurtulmak mümkün olmayan istenmeyen tüylerin kesin kurtuluşu lazer epilasyondur.

Devamını okumak için tıklayın. BAĞLICA-ETİMESGUT – ANKARA LAZER EPİLASYON

77. BALGAT – ANKARA LAZER EPİLASYON

Artık tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de istenmeyen tüyler için kesin çözüm olarak lazer epilasyon görülmektedir. Sir ağda gibi gecici cözümler artık daha az tercih edilir olmakta. Çünkü kesin kurtuluşun yanında bir süreli engelleyiş ve sürekli acı herkesi bezdirmiş durumda. Bu yüzden de herkes lazer epilasyona başvurmaya başladı. Bu talep artışıyla birlikte değişik yerlerde ve kişilerde lazer epilasyonu yapmaya başladılar.

Devamını okumak için tıklayın. BALGAT – ANKARA LAZER EPİLASYON

78. BATIKENT-YENİMAHALLE – ANKARA LAZER EPİLASYON

Son günlerde çok fazla gündemde olan bir konu olan lazer epilasyon çok fazla rağbet görmeye başladı. Bununla birlikte lazer epilasyonu yaptığını iddia eden birçok yer de türedi ortalıkta. Güzellik salonları hatta kuaförler bile lazer epilasyon yaptığını öne sürüyorlar. Ama unutmamalıyız ki lazer epilasyon tıbbı bir müdahaledir sadece ve sadece uzman hekimler eşliğinde yapılır.

Devamını okumak için tıklayın. BATIKENT-YENİMAHALLE – ANKARA LAZER EPİLASYON

79. BİLKENT – ANKARA LAZER EPİLASYON

Ankaralılar sizlere sürekli merak ettiğiniz ve birçok yerde karşınıza çıkan bir bilgiden bahsedeceğim bu yazıda. Ne olduğunu daha fazla merak etmeden sizlere söyleyeyim. Tabi ki lazer epilasyon. Lazer epilasyon son yıllarda iyice kullanılmaya başlanan bir tedavi istenmeyen tüyler için. Ankara Bilkent'te de çok fazla imkân ve seçenekler mevcut lazer epilasyonla ilgili. Her türlü istenmeyen tüy problemleriniz için kesin çözüm garantisi veren ( doğum sonrası ve hormonal dengesizlikler harici) lazer epilasyon uygulaması.

Devamını okumak için tıklayın. BİLKENT – ANKARA LAZER EPİLASYON

80. CEBECİ-MAMAK – ANKARA LAZER EPİLASYON

Ankara her konuda gelişmesini sürdürmekte olan bir şehir konumunda bulunmaktadır. Özelliklede sağlık konusunda adeta çığır açmış durumda. İnsanların yaşam standartlarını yükselterek daha yaşanıla bilir bir hal alan Ankara sağlıkta en çok da lazer epilasyonda gelişmiş durumdadır.

Lazer epilasyon ile eski çağlardan kalma yöntemlerle istenmeyen tüylerden bir süreliğine kurtulmaya son. Artık sonsuza dek kurtulmak için tek yapmanız gereken şey ise en yakın polikliniklere giderek bilgi almak. Aklınıza takılan her tülü şeyi tereddüt etmeden uzman hekimlere danışa bilirsiniz. Bu şekilde bu zamana kadar sizlerle yaşayan istenmeyen tüyler artık tarih olacaklar. Bir süreliğine değil tam anlamıyla tarih olacaklar. Özelliklede Cebeci ve Mamak'ta bulunan lazer epilasyon poliklinikleri bu konuda yılların tecrübesine sahip uzman doktorlarıyla sizler için en uygun olan tedaviyi belirlenip ona göre uygulamaktadırlar. Bu sayede sizler için en sağlıklısı en uygunu ve en başarılı yöntemi bildirirler.

Devamını okumak için tıklayın. CEBECİ-MAMAK – ANKARA LAZER EPİLASYON

81. ÇANKAYA – ANKARA LAZER EPİLASYON

İşiniz çok yoğun ve istenmeyen tüylerinizin almak için vaktiniz yok mu ? Pratik olsun diye vücudunuza sürdüğünüz ağdalar daha gür çıkmasını mı? sağlıyor. Ya da kullandığınız epilator aletleri canınızı yakmak ila kalmayıp cildinizi tahriş mi ediyor. Kullanılan yöntemlerin hepsi kalıcı bir çözümü maalesef sunamıyor. Ancak canınızı sokmayın teknolojini gelişmesi ile birlikte artık yeni bir çağ başlıyor. Burası alındı burası kaldı derdi olmaksızın kesin çözüme ulaştıran lazer epilasyon tedavisi sık tercih edilir durumdadır.

Devamını okumak için tıklayın. ÇANKAYA – ANKARA LAZER EPİLASYON

82. ÇUKURAMBAR – ANKARA LAZER EPİLASYON

Bugün sizlere herkesin korkulu rüyası olan istenmeyen tüylerden bir süreliğine değil kalıcı olarak kurtulmaktan bahsedeceğim. Vücudun bir çok yerinde kimi zaman genetik kimi zaman da dönemsel hormanlara bağlı olarak çıkan ve bizleri kendileriyle bütün bir ömür uğraşmaya mahkum bırakan bu istenmeyen tüyler lazer epilasyon ile geçmişimizin tozlu hatıra sayfalarına gömülüyor. Tabi ki sir yaptırmak gibi birşey olmadığı için önünüze gelen ilk yerden lazer epilasyon yaptırmayın. Kapsamlı bir araştırma yapın. Bu arada lazer epilasyonu uzman hekimler hariçi kimsenin yapmaya yetkisi yoktur.

Devamını okumak için tıklayın. ÇUKURAMBAR – ANKARA LAZER EPİLASYON

83. DİKMEN – ANKARA LAZER EPİLASYON

Sadece kadınların değil erkeklerinde büyük sorunu haline gelen istenmeyen tüyler bunlarla mücadele arayışları sonucunda kalıcı çözüm yolları bulunmuştur. Bu yollardan biri olan lazer epilasyondan bahsedeceğiz bugün. Bu zamana kadar bulunan geçici yöntemlerden birçoğu (sir, ip, yakma) gerek kalıcı olmayışı gerekte çok can yakması sebebiyle daha az tercih edilir bir hale gelmektedir.

Devamını okumak için tıklayın. DİKMEN – ANKARA LAZER EPİLASYON

84. ERYAMAN-SİNCAN – ANKARA LAZER EPİLASYON

Tıp artık gitgide günlük hayatımızı daha kolay bir hale çevirmektedir. Gündelik uğraşlarımızı kısaltıp bazen de tamamen ortadan kaldırarak hayatımızı kolaylaştıran bir hale çeviriyor. Bunlardan biri de bizleri uğraştıran istenmeyen tüy problemleri. Sir ağdaydı ipti yamaydı derken hem canımızın yanması hem de saatlerimiz buna ayırmamızı tamamen ortadan kaldıran teknoloji ve tıpın birleşmesi olarak lazer epilasyon.

Devamını okumak için tıklayın. ERYAMAN-SİNCAN – ANKARA LAZER EPİLASYON

85. GOP – ANKARA LAZER EPİLASYON

Türkiye'nin son zamanlar da tıpta oldukça geliştiğini söyleyebilirim. Bunun ile birlikte Ankara'da tıp alanında en gelişen şehrimiz olduğunu söylemek isterim. Tıpta ki her türlü imkânı sizlere sunmak için çalışan bilim insanları, uzman doktorlarımız bulunmaktadır. Tıp alanında oldukça gelişen Ankara şehrinde bulunan GOP lazer epilasyon polikliniklerin sizlerin daha konforlu ve daha temiz, güvenli bir şekilde istenmeyen tüylerinizden kurtulacağını garanti etmektedir.

Devamını okumak için tıklayın. GOP – ANKARA LAZER EPİLASYON

86. İNCEK-GÖLBAŞI – ANKARA LAZER EPİLASYON

Yüzünüzde, kollarınızda, ensenizde, sırtınızda ve vücudunuzun birçok yerinde istenmeyen tüy sorunu yaşıyor olabilirsiniz ve bu konuda yalnız değilsiniz. Dünya üzerinde birçok insan aynı sorunları yaşamakta olduğunu unutmayın. Tabi ki bu sorun yüz yıllardır var ve çözümü için önce ateş sonra jilet sonra ip kullanıldı tabi ki bunların hiç biri kesin çözüm değildi. En son yüz yılımızda mucizevi bir buluş olan lazer epilasyon istenmeyen tüyler için artık kesin çözüm.

Devamını okumak için tıklayın. İNCEK-GÖLBAŞI – ANKARA LAZER EPİLASYON

87. KAVAKLIDERE – ANKARA LAZER EPİLASYON

Bugün bu yazımızı sizlere Ankara'da lazer epilasyondan bahsetmek için kaleme alıyoruz. Ankara da uzun yıllardır yapılmakta olan ve git gide tecrübelenen uzman doktorları bulanan bir operasyondur lazer epilasyon. Özelliklede Kavaklıdere'deki polikliniklerde uzman doktor sayısı oldukça fazladır. Buda sizler için seçenek sayısını arttırmakta. Tek yerde tek doktordan yaptırmaktan ziyade sizin için uygun olan doktor hangisi ise ondan yaptırmanız daha iyi olacaktır. Tüm aklınıza takılan soruları uzman doktorlara sorabilirsiniz. Bunun yanı sıra sizler için yapılan değerlendirmeleri kendi doktorunuzla paylaşıp sizin için uygun olup olmadıklarını öğrenerek içinizi iyice rahatlatabilirsiniz.

Devamını okumak için tıklayın. KAVAKLIDERE – ANKARA LAZER EPİLASYON

88. KEÇİÖREN-ETLİK – ANKARA LAZER EPİLASYON

İstenmeyen tüyler adı üstünde istenmedikleri için insanlar kurtulmanın yolları aramaktadır. Bu yollardan son yıllarda en popüler ve en kesin olarak lazer epilasyon en baş sırada yer almaktadır. Ve Türkiye'nin her yerinde yoğun ilgi gören lazer epilasyon özelliklede Ankara'da çok daha fazla ilgi görmektedir. Bu ilgiyi daha çok Keçiören ve Etlik çekmektedir. Bunun sebebi de hem poliklinik sayısının fazla olması hem de uzman doktorların fazla tecrübeli olmalarından kaynaklıdır. Tabi ki poliklinik dışında da lazer epilasyon yaptığını iddia eden yerler var.( güzellik merkezleri ve uzmanları) bunlar ve bu tarz yerlerde kesinlikle lazer epilasyonu yapmak yasaktır.

Devamını okumak için tıklayın. KEÇİÖREN-ETLİK – ANKARA LAZER EPİLASYON

89. KIZILAY – ANKARA LAZER EPİLASYON

İstenmeyen tüylerinizi sir ağda, cımbız ve ya herhangi bir yöntemle almak artık sıkılmış olmalısınız. Ankara'da yaşıyor iseniz oldukça şanlı olduğunuz söylemek çok kolaydır. Ankara Kızılay bölgesinde bulunan lazer epilasyon uygulaması yapan poliklinikler olduğu için şanlısınız. Lazer epilasyonları sir ağda, cımbız ve ya epilatör aletleri gibi acı vermeden istenmeyen tüyleriniz korunmanızı sağlayacaktır. Ankara Kızılay lazer epilasyon polikliniklerinde bulunan uzman hekimler yardımı ile son model lazer epilasyon cihazları ile yapılacak olan lazer epilasyon uygulamaları sizler için soğutucu aparatlarının eklenmesiyle artık daha ağrısız ve acısız uygulanmaktadır.

Devamını okumak için tıklayın. KIZILAY – ANKARA LAZER EPİLASYON

90. TUNALI HİLMİ – ANKARA LAZER EPİLASYON

Türkiye'nin başkenti olan Ankara şehri sağlık alanında da Türkiye'nin başkenti olma yolunda hızlı adımlarda ilerlemektedir. Bunun en iyi örneği Tunalı Hilmi lazer epilasyon alanı olduğunu söyleyebiliriz. Nasıl mı en iyisi olduğunu söyleriz? Bu konuda Tunalı Hilmi lazer epilasyon uygulaması yapan polikliniklerin eşsiz, güvenilir, temiz ve bu işte uzmanlaşmış olan doktorlar tarafından acısız ve ağrısız bir şekilde yapılmaktadır.

Devamını okumak için tıklayın. TUNALI HİLMİ – ANKARA LAZER EPİLASYON

91. ULUS – ANKARA LAZER EPİLASYON

İstenmeyen tüylerinizden sonsuza kadar kurtulmak mı istiyorsunuz fakat bunu nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz? Size güzel bir haberimiz var. Uzun zamandır çektiğiniz işkenceye artık son verin. Cildinizi tahriş eden ve inanılmaz acı veren istenmeyen türlerden kurtulma yöntemi bize elveda demenin vakti geldi de geçiyor. Ulus Ankara Lazer Epilasyonu sizi ve cildinizi koruyarak diğer yöntemlerin de zarar verdiği uygulamadan sizi bir kaç seans da kurtarıyor. Kalıcı çözümleri ile sizi beklemediğiniz bir konfora ulaştırıyor.

Devamını okumak için tıklayın. ULUS – ANKARA LAZER EPİLASYON

92. ÜMİTKÖY-ÇAYYOLU-KONUTKENT – ANKARA LAZER EPİLASYON

Ümitköy Çayyolu Konutkent Ankara lazer epilasyon İstenmeyen tüyleriniz artık sizin için çekilmez bir hal alıyorsa size güzel haberlerimiz var. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte artık istenmeyen tüylerinizden kurtulmamız çok daha zahmetsiz ve acısız. Her insanın büyük sorunu olan istenmeyen tüyler en çok da kadınların büyük bir baş belası olmak da sıraya giriyor.

Devamını okumak için tıklayın. ÜMİTKÖY-ÇAYYOLU-KONUTKENT – ANKARA LAZER EPİLASYON

93. YILDIZ-ORAN - ANKARA EPİLASYON

Ankara bu günlerde her yerde olduğu gibi lazer epilasyon hakkında konuşmaların arttığı bir yer olmaya başladı. Bunun sebebi ise herkesin ortak sorunu olan istenmeyen tüyler. Bu yıllardır insanların kurtulmak istediği bir sorun.

Artık insanlar geçici çözümlerden bıkmış ve çok yorulmuş durumda. Uzun süreli sir acıları epilatör aletlerinin tüm tüylerden kurtarmamaları insanları iyice yormaya ve canlarını sıkmaya başladı. Bu sebeplerden dolayı da herkes lazer epilatöre yoğunlaşmaya başladı. Ama dikkat edilmesi gereken şeyler var bu konu ile ilgili. Mesela lazer epilasyonu uzman hekim harici hiç kimse yapamaz. Ve poliklinik harici hiç bir yerde lazer epilasyon yapılmaz yapılamaz. Bu ayrıntılara dikkat etmek çok önem arz etmektedir.

Devamını okumak için tıklayın. YILDIZ-ORAN - ANKARA EPİLASYON


Jasminn Beauty Club

Batıkent

Jasminn Beauty Club: Batıkent'te Güzelliğin Adresi

Güzellik salonu denilince akla gelen isimlerden biri olan Jasminn Beauty Club, Batıkent semtinde hizmet vermektedir. Jasminn Beauty Club, en son güzellik trendlerini yakından takip ederek müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet sunmaktadır.

3D İpek Kirpik

İlk olarak, Jasminn Beauty Club'un sunduğu en popüler hizmetlerden biri olan 3D İpek Kirpik uygulaması hakkında sizlere bilgi vermek istiyorum. 3D İpek Kirpik, doğal ve uzun görünümlü kirpiklere sahip olmanızı sağlayan bir uygulamadır. Jasminn Beauty Club'un deneyimli uzmanları tarafından titizlikle yapılan bu uygulama, gözlerinize daha çekici bir hava katmaktadır.

3D Kaş Kontürü Uygulaması

Jasminn Beauty Club, aynı zamanda 3D Kaş Kontürü uygulamasını da siz değerli müşterileriyle buluşturmaktadır. Kaşlarınızın daha dolgun ve şekilli görünmesini sağlayan bu uygulama, yüz hatlarınızı dengeler ve güzelliğinize güzellik katar.

6D İpek Kirpik

Daha yoğun ve dolgun bir kirpik görünümüne sahip olmak isteyenler için Jasminn Beauty Club'da 6D İpek Kirpik uygulaması da mevcuttur. Uzmanların hassas dokunuşlarıyla gerçekleştirilen bu uygulama, gözlerinize etkileyici bir görünüm kazandırmaktadır.

Ağda - Tüm Vücut

Jasminn Beauty Club, ağda uygulamaları konusunda da bir uzmanlık alanına sahiptir. Tüm vücut ağda uygulamasıyla istenmeyen tüylerden kurtulabilir ve pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz. Kol altı, bacak, kol, el gibi bölgelerde de ağda uygulaması yapılmaktadır.

Cilt Bakımı

Cildinizin ihtiyaç duyduğu bakımı Jasminn Beauty Club'da yaptırabilirsiniz. Cilt analizi ile cildinizin ihtiyaçlarını belirleyen uzmanlar, özel cilt bakımları ile cildinizin yenilenmesini sağlar. Cilt sıkılaştırma, cilt temizliği, cilt ütüleme gibi hizmetlerle cildinizin genç ve sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz.

Dudak Kontürü

Jasminn Beauty Club'da dudak kontürü uygulaması da gerçekleştirilmektedir. Dudaklarınıza daha dolgun ve şekilli bir görünüm kazandırmak isterseniz, dudak kontürü uygulamasını tercih edebilirsiniz.

Gençlik ve Güzellikte Lider Adres: Jasminn Beauty Club

Jasminn Beauty Club, Batıkent semtinde güzellik ve bakım alanında lider bir marka olma özelliğini taşımaktadır. Uzun yıllardır sektörde hizmet veren deneyimli ekibiyle Jasminn Beauty Club, her müşterisine özel ve kaliteli hizmet sunmaktadır.

Unutmayın, güzellikte en önemli şey güvenilir ve uzman bir ekip ile çalışmaktır. Jasminn Beauty Club, bu konuda size güvenilir bir seçenek sunmaktadır. Siz de güzellik ve bakım alanında kendinizi özel hissetmek isterseniz, Jasminn Beauty Club'un kapılarını aralayabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Ergazi Mahallesi Cengiz Aytmotov Caddesi No:19/AC Batıkent-Ankara

Phuket Beauty Loft

Çukurambar

Phuket Beauty Loft olarak müşteri ihtiyaçlarını karşılama ve sonrası süreçlerde yapmayı vaat ettiğimiz tüm konularda kalitemizden, sözlerimizden ve saygınlığımızdan ödün vermeden; çözüm odaklı ve tüm sorunlara karşı hızlı aksiyon alma stratejimizi sürdürmek konusunda kararlıyız. Her yeni gün yeni olasılıklar ve mucizelerle birlikte gelir. Siz sadece güzel olasılıklara konsantre olun, gerisini bize emanet edin.

Planlarımız

Güzellik sektöründe hassasiyetlerin ve eksiklerin farkındayız. Bu nedenle kadromuzu en iyi şekilde yetiştirerek siz değerli müşterilerimize sonuç odaklı en iyi hizmeti vermeliyiz. Ekibimiz yeni teknoloji ile uyumlu bir şekilde eğitim ve eğitim sonrası uygulamalar ile sektörü en iyi şekilde takip etme konusunda bilgilerini sürekli olarak tazelemektedir. Danışanlarımız ile kırmızı çizgimiz; Müşteri Memnuniyetidir.devamını oku...
Adres: Kızılırmak Mahallesi Dumlupınar Bulvarı YDA Center A3 Blok 6.Kat No:178 Çankaya - Ankara

Ozon Estetik Güzellik Akademisi

Eryaman

2013 de kurulan salonumuz Eryaman Altay mahallesindedir. siz değerli danışanlarımıza en kaliteli hizmeti sunmak, sizleri hijyenik koşullarda, tecrübeli ve profesyonel kadromuzla sizleri güzel hissettirmek ve bundan mutlu ayrılmanızı sağlamak temel hedefimizdir. Yine Eryaman bölgesinde Akademimiz olup bu sektör eğitimli uzmanlar yetiştirmekteyiz. Salonumuz aile ortamı olup, keyifle zaman geçirebileceğiniz bir yerdir. Ayak bakımı , manikür, ipek kirpik, lifting, protez tırnak, kalıcı makyaj, cilt bakımı, depilasyon, masaj ,bölgesel incelme, lazer vb birçok alanda hizmet vermekteyiz. Kendinizi özel hissetmek istiyorsanız mutlaka salonumuza bekliyoruz. GEÇ KALMA GENÇ KAL.devamını oku... Adres: Altay Mahallesi 27.Cadde No: 17 1. Etap Eryaman - Ankara

Perla Beauty Güzellik Salonu

Tunalı

devamını oku... Adres: Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunalı Hilmi Caddesi Demirdöğen İş Merkezi No:98/5 Kat:3 Çankaya - Ankara

Yiğit Gürsoy BodyWell

Yaşamkent

Yiğit Gürsoy BodyWell, geniş bir hizmet yelpazesi sunan Yaşamkent semtindeki güzellik salonudur. Bu güzellik salonu, müşterilerine özel hizmetler sunarak onların tercihlerine göre bakımlarını yapmaktadır. Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerine özel bir hizmet sunarken onları memnun edecek bir iş ortamı sağlamaktadır.

Güzellik salonu hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Yiğit Gürsoy BodyWell'in sunduğu hizmetleri ayrıntılı bir şekilde anlatmaya davet ediyoruz:

Cilt Bakımı:

Yiğit Gürsoy BodyWell, cilt bakımı konusunda müşterilerine birçok farklı seçenek sunmaktadır. Bunlar; akneli cilt bakımı, cilt gençleştirme, cilt sıkılaştırma, cilt yenileme, cilt ütüleme, cilt temizliği, cilt renk tonu açma, cilt analizi ve T.C.A cilt soyma gibi hizmetlerdir.

Epilasyon:

Salon müşterilerine epilasyon hizmetleri de sunuyor. Epilasyon jelli, iğneli, IPL foto epilasyon yöntemleri arasında seçim yapabilirsiniz.

Masaj:

Müşterilerine masaj hizmeti sunan Yiğit Gürsoy BodyWell, lenf drenaj, medikal, sırt, spor, yağ kırma, foot reflex masaj, antiselülit, klassik, zayıflama, bardak, el ve yüz masajı gibi hizmetlerle fark yaratıyor.

Estetik:

Salonun estetik uygulamaları arasında; akupunktur, ameliyatsız bacak germe, ameliyatsız karın germe, ameliyatsız kol germe, ameliyatsız yüz germe (gençleştirme), lipoliz, karın germe, kol germe, göğüs toparlama, yüz dolgusu, yüz gençleştirme, yüz germe (lifting), Buz Başlıklı Epilasyon, C vitamini bakımı, hyaluronic bakım, dermapen, bb glow, hydra facial, hydragold (yeni nesil cilt bakımı) ve protez saç yer almaktadır.

Ayak Bakımı:

Bu güzellik salonu, müşterilerine özel ayak bakımı hizmetleri sunar. Bunlar; ayak bakımı-medikal, ayak bakımı-diyabetik, ayak bakımı-hamileler için, ayak bakımı-sporcular için, ayak bakımı-tabanlık, silikon ve ayak bakımı-terleyen ayaklar için hizmetleridir.

Bölgesel zayıflama:

Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerine bölgesel zayıflama hizmetleri de sunar. Bunlar; ameliyatsız bacak germe, ameliyatsız karın germe, ameliyatsız kol germe gibi hizmetlerdir.

Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerin özel tercihlerine göre özelleştirilen hizmetleri ile öne çıkar. Salonun sunduğu hizmetlerin tam listesi internet sitesindeki açıklamalarda belirtilmektedir. Eğer Ankara'da Yaşamkent semtinde aradığınız bir güzellik salonu ise, Yiğit Gürsoy BodyWell sizin için mükemmel bir tercih olabilir

devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi, 3207. Caddesi, No: 51 Yaşamkent - ANKARA

Es Güzellik Merkezi

Kızılay

Es Güzellik Merkezi: Kızılay'ın İnce Ayarı

Es Güzellik Merkezi, Kızılay semtinde hizmet veren bir güzellik salonudur.

Es Güzellik Merkezi olarak müşteri memnuniyetini her şeyin önüne koyuyoruz. Deneyimli ve uzman personelimiz sayesinde güzellik ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde çözümler üretiyoruz. Es Güzellik Merkezi olarak sahip olduğumuz özellikler ve sunduğumuz hizmetlerle sizi etkilemek için buradayız.

Öncelikle, Es Güzellik Merkezi'nin en önemli özelliği olan epilasyon hizmetlerinden bahsedelim. Diode epilasyon, jelli epilasyon ve iğneli epilasyon gibi çeşitli seçeneklerle, istenmeyen tüylerinizden kurtulmanızı sağlıyoruz. Size güvenilir, etkili ve uzun süreli sonuçlar sunmak için en son teknolojileri kullanıyoruz.

Cilt bakımı konusunda da Es Güzellik Merkezi olarak iddialıyız. Cilt renk tonu açma, cilt sıkılaştırma, cilt temizliği, cilt yenileme, hydra facial gibi hizmetlerle cildinizi yeniliyoruz. Ayrıca hydrafacial cilt bakımı, dermapen ve elekto terapi gibi yeni trendleri de takip ederek sizlere en kaliteli hizmeti sunuyoruz.

Es Güzellik Merkezi olarak vücudunuzun şekillendirilmesi ve rahatlatılması için de çeşitli hizmetler sunuyoruz. Bölgesel zayıflama, G5 masajı ve G5 zayıflama gibi hizmetlerle sağlıklı bir vücuda kavuşmanızı destekliyoruz. Ayrıca lenf drenaj, lenf ödem tedavisi, lifting bakımı, masaj-G5 ve selülit bakımı gibi seçeneklerle de vücudunuzun ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.

Es Güzellik Merkezi'nde sizlere sunduğumuz bir diğer hizmet kalıcı fondöten (BB Glow) uygulamasıdır. Bu uygulama ile cilt tonunuzu eşitleyerek daha pürüzsüz ve kusursuz bir görünüm elde etmenizi sağlıyoruz. Aynı zamanda kırışıklık tedavisi, lazer epilasyon, led maske ve leke bakımı gibi farklı hizmetlerle güzelliğinize ışık tutuyoruz.

Es Güzellik Merkezi, Kızılay semtinde bulunmasının yanı sıra diğer semtlere de hizmet vermektedir. Size en iyi hizmeti sunabilmek için sürekli kendimizi geliştiriyor ve yenilikleri takip ediyoruz. Es Güzellik Merkezi'nde güzellikle ilgili tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir ekiple sizi bekliyoruz.

Sonuç olarak, Es Güzellik Merkezi olarak amacımız, müşteri memnuniyetini sağlayarak size en iyi hizmeti sunmaktır. Uzman personelimiz, son teknoloji ekipmanlarımız ve geniş hizmet yelpazemizle güzelliğinize değer katmak için buradayız. Es Güzellik Merkezi'ni seçerek, kendinizi yeniden keşfedeceğiniz bir güzellik deneyimi yaşayabilirsiniz.

Es Güzellik Merkezi olarak size en iyi hizmeti sunabilmek için sabırsızlıkla sizi bekliyoruz. İsterseniz hemen randevu alabilir ve Es Güzellik Merkezi'nin eşsiz deneyimini yaşayabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Meşrutiyet Caddesi Konur Sokak Özsoy İş Merkezi No:25/18 Kızılay-Ankara

Neslihan Sofu Beauty

Mustafa Kemal Mahallesi

Ben Neslihan Sofu 30 Eylül 2021 yılında güzellik sektörüne giriş yaptım. Vizyonumuz her geçen gün daha da büyüyen güzellik sektöründe yenilikleri takip ederek danışanlarımıza en iyi hizmeti vermek, merkezimiz Mustafa Kemal Mahallesi 2144 sokak Beren plaza'da hizmet vermektedir.

Neslihan Sofu Beauty'de hydrofacial cilt bakımı, klasik cilt bakımı, akne bakımı, leke giderme bakım ve protokolleri anti aging bakımlar, cilt yenileme, bölgesel incelme, heykeltras magic crush ,ödem atma, lenf drenaj, kas güçlendirme ve yağ yakma uygulamaları yapıyoruz. Kalıcı makyaj, pudralama microbleading, dudak renklendirme, babyliner uyguluyoruz.

Türkiye'de sayılı cihazlar dan olan hibrit teknoloji buz lazer epilasyon yapıyoruz. Etkisi kısa sürede gözle görülmektedir.
Protez tırnak, kalıcı oje, manikür, pedikür uyguluyoruz. Batık tırnakları çıkarıyoruz.
devamını oku...
Adres: Turgut Özal Mahallesi 2616 Sokak No:5/B Batıkent - Ankara

Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

Özel Elos Lazer Polikliniği - KIZILAY LAZER EPİLASYON

Elos Lazer Güzellik ve Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından 2007 yılında Ankara'nın Kızılay semtinde "Lazerlife Güzellik Merkezi" olarak kurulan kliniğimiz, 2010 yılında Sağlık Bakanlığının çıkardığı tabela isimlerinde Lazer kelimesinin kullanımını yasaklayan genelge sebebiyle, Lazerlife olan tabela ismimizi "Özel Elos Polikliniği" olarak değiştirdik. Bu tarihten günümüze kadar Özel Elos Polikliniği olarak hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.

12 yıldır güzellik ve estetik alanında çalışmaktayız.

İlk kuruluşumuzdan bu zamana kadar kliniğimizde her zaman tam gün dermatoloji uzmanı doktorumuz bulunmaktadır. Sağlık bakanlığı tarafından ruhsatlandırılan kliniğimizde pazar günü hariç her gün saat 09:00 ile 19:00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz.

Özel Elos Lazer Polikliniği - Gerçek Güzellik

Özel Elos Lazer Polikliniği, Ankara Kızılay'da bulunan bir güzellik merkezidir. Uzman ve deneyimli personeliyle müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Poliklinikte birçok farklı güzellik ve bakım hizmeti verilmektedir.

Cilt Bakımı Hizmetleri

Özel Elos Lazer Polikliniği, cilt bakımı hizmetleri konusunda uzmanlaşmıştır. Cilt bakımı, güzellik ve gençleştirme için oldukça önemlidir. Poliklinikte sunulan cilt bakımı hizmetleri arasında cilt sıkılaştırma, cilt soyma, T.C.A peeling, gençlik aşısı ve dermaroller yer almaktadır. Ayrıca, akne izi giderme ve cilt lekesi giderme de yine poliklinikte sunulan hizmetler arasındadır.

Lazer Epilasyon Hizmetleri

Özel Elos Lazer Polikliniği, en son teknolojiyle üretilmiş lazer epilasyon cihazlarını kullanarak müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Cihazlar sızdırmazlığı sağlamak üzere özel bir şekilde tasarlanmıştır ve epilasyon işlemi son derece kısa sürede tamamlanır. Poliklinikte lazer epilasyon yanı sıra, lazerle ben silme, dövme silme ve lenf drenaj gibi hizmetler de sunulmaktadır.

Yüz Gençleştirme Hizmetleri

Özel Elos Lazer Polikliniği, yüz gençleştirme hizmetleri konusunda da uzmanlaşmıştır. Yüz gençleştirme hizmetleri arasında V shape, ameliyatsız yüz germe, yüz dolgusu, göz çevresi bakım gibi hizmetler yer almaktadır. Bu hizmetler sayesinde cildiniz daha genç, taze ve pürüzsüz bir görünüm kazanır.

Selülit Bakımı ve Zayıflama Hizmetleri

Özel Elos Lazer Polikliniği, selülit bakımı ve zayıflama hizmetleri konusunda da müşterilerine hizmet vermektedir. Bu hizmetler arasında kavitasyon, bölgesel zayıflama, cinsel yolla bulaşan hastalıklar tedavisi ve lenf drenaj yer almaktadır. Poliklinikte ayrıca, saç geliştirme ve saç hastalıkları tedavisi de sunulmaktadır.

Özel Elos Lazer Polikliniği, müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunarak gerçek güzelliğe ulaşmalarına yardımcı olmaktadır. Uzman ve deneyimli personeli ile poliklinik, kaliteli hizmeti garantilemektedir. Ankara Kızılay semtinde bulunan Özel Elos Lazer Polikliniği, müşteri memnuniyetini en ön planda tutarak, sağlık, güzellik ve zindelik hizmetlerinde öncü olmayı hedeflemektedir.

devamını oku...
Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara




Ankara'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon