ÇANTA MODASI

blog yazısı ekle !

ÇANTA MODASI

Bayanların taşımaktan sıkılmadıkları çantalar, kıyafetlerinin tamamlayıcısı niteliğindedir. Bu senenin çanta modasına bakıldığında oldukça renkli çantalar göze çarpıyor. Bayanların istediği nitelikte şık ve zarif görünümde olması ve günlük yaşantıda da kullanılması ön planda olan konulardır.

Ankara'daki tüm Makyaj Salonları için tıklayınız
Ankara Makyaj Salonları





Ayrıca bu yılın modasında dikkat çeken ise geneli itibari ile çantalar çok asil durmalarıdır. Zincirli modellerin öne çıktığı bu modada detay olarak da kürk detaylara yer verilmiştir. Her senenin bir modası olsa da rugan çantalar vitrinde ki yerini korumakta ve kareli rugan çanta satışları da arttığı gözükür haldedir. Retro ve vintage tarzı eski tip el çantaları da bu yılın moda çantaları arasındadır. Zincire ilave metal detaylar ve çanta tokaları da sıklıkla kullanılır haldedir. Modern ve şehirli bayanların kullandığı geçen seneki zarf çantaları da vitrinlerde görmek mümkün olabilir.

Çanta modasında ise moda renkler gri, pembe, kırmızı, kahverengi, siyah ve mavi bu yılın moda renkleri arasındadır. Birçok kalitede modern çantalar vitrinlerde sergilenmektedir. Özel davetlerde ve düğün, toplantı gibi özel günlerde kullanabileceğiniz dikkat çeken çanta modellerini yine farklı şekilde özel ve günlük kıyafetleriniz ile rahatlıkla kombin yapabilirsiniz. Uyum konusunda sıkıntı yaşamayacağınız bir moda yılı bayanları beklemektedir. Ankara, İstanbul, İzmir gibi birçok büyük şehirde bayanların tercihleri arasında olan abiye çantalarda tam bir uyum ve şıklık kazanabilirsiniz.

Ankara güzellik salonu gibi birçok salonda güzellik fikirlerinin yanında çanta kıyafet fikirleri de veren uzmanlarda orada sizlerle olacak. Ankara güzellik uzmanı arkadaşların da önerilerine uyarak daha bu senenin moda kıyafet ve çantalarınızı makyajınız ile tamamlayabilirsiniz. Mulberyy çanta konusunda gerçekten sağlam ve şık bir marka olarak göze çarpıyor.

Kaliteli, şık ve dayanıklı çantalarının fiyatları pahalı da olsa birçok ünlünün kullandığı bir marka olduğunu unutmamak gerekir. Ayrıca neon renkli çantalarında bu sene trend olacağı ve vitrinlerde ki yerini alacağı konusunda herkes hem fikir olmuş durumdadır. Kışın soğuk ve tek renk havası neon çantası ile bozmak isteyenler için çok uygun bir zamanla ile sarı, kırmızı, mavi ve bu yılın diğer moda renkleri ile neon çantalarda görmek mümkün hale gelecek.

Modayı takip etmeyi seven ve moda işi haline gelmiş tüm bayanlar için bu yılın çanta modasını açıklanmaya çalışılsa da herkes kendine yakıştırdığını moda yapmalı sözünü unutmamalı ve bu ürünler arasından seçtiği çanta ile bir kombin sağlamalıdır.