ÇANKAYA MEZUNİYET MAKYAJI

blog yazısı ekle !

ÇANKAYA MEZUNİYET MAKYAJI

MEZUNİYETE TREND MAKYAJ YAKIŞIR! – ÇANKAYA MEZUNİYET MAKYAJI

Genç kızların hayatındaki en önemli ve heyecanlı anlardan biri tabi ki mezuniyet. Okul yıllarının bitip yeni bir hayata başlamanın ilk adımı olan mezuniyette her genç kız mükemmel görünmek ister. Geriye dönüp mezuniyet fotoğraflarınıza baktığınızda o günleri özlemle anmak istiyorsanız bunun yolu tabi ki tren mezuniyet makyajlarından geçiyor.

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım

Tunalı

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım: Tunalı'da Güzellik Deneyiminde Fark Yaratıyor

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, Tunalı semtinde müşterilerine kaliteli hizmet anlayışı ve modern uygulamalarla güzellik deneyimi yaşatıyor.

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım'ı Yakından Tanıyalım

Ebru İnanır, 20 yılı aşkın süredir güzellik sektöründe iş hayatını sürdürüyor. Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, Tunalı'da konumlandırılmış olup, 20 yıldır sektördeki tecrübesini hizmet kalitesine yansıtıyor. Ebru İnanır Güzellik ve Bakım'ın müşterileri, işletmenin modern dekorasyonu, hijyenik ortamı ve alanında uzman çalışanları ile tanışıp, güzellik ve bakım uygulamalarını rahat bir şekilde yaptırabiliyorlar.

Hizmetler

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. Cilt bakımı, kaş-kirpik, makyaj, epilasyon, masaj, güzellik ve bakım uygulamaları başta olmak üzere, her türlü istekleri doğrultusunda hizmetler sunuluyor. Aynı zamanda, düğün, nişan, mezuniyet, iş yemeği gibi özel günlerinizde de olmak üzere profesyonel makyaj hizmetleri de veriliyor. Bu sayede, kendinizi özel hissetmek için Ebru İnanır Güzellik ve Bakım ile iletişime geçebilirsiniz.

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, tecrübesi ve uzmanlığı ile Tunalı semtinde müşterilerine güzellik ve bakım alanında fark yaratıyor. Yüksek kalite standartları, hijyenik ortamı ve alanında uzman çalışanları ile öne çıkan Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, özel günler için profesyonel makyaj hizmetleriyle de öne çıkıyor. Kendinizi iyi hissetmek için, Ebru İnanır Güzellik ve Bakım'a uğrayabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Tunalı Hilmi Caddesi Aynalı Çarşı Kat:5 No:86 Çankaya - Ankara

Aynur Taşkıran Nail & Beauty

Tunalı

Çankaya Tunalı Hilmi bulunan Aynur Taşkıran beauty olarak amacımız bütün müşterilerimize temiz ve sonuç odaklı hizmet vermektir. Bütün müşterilerimiz bizim için çok değerli olup amacımız yenilikçi ve kaliteli hizmetimizle fark yaratmaktır.

Güler yüzlü ve uzman ekibimizle sizleri salonumuzda ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Aynur Taşkıran Nail & Beauty - Tunalı'da Güzelliğe Açılan Kapınız!

Merhaba! Sizi, Tunalı'da bulunan Aynur Taşkıran Nail & Beauty güzellik salonuna davet ediyoruz. Bizim amacımız, temizlik ve sonuç odaklı hizmet anlayışımızla size en kaliteli deneyimi sunmaktır. Müşterilerimizin bize çok değerli olduğunu biliyoruz ve yenilikçi yaklaşımımızla fark yaratmak istiyoruz.

Güler yüzlü ve uzman ekibimizle sizi salonumuzda ağırlamaktan mutluluk duyarız. Dikkat ettiğimiz en önemli konular müşteri memnuniyeti ve güvenilir hizmettir. Kaliteli işçilik ve profesyonellikle, misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için elimizden gelenin en iyisini yaparız.

Hizmetlerimiz:

1. Cilt Bakımı: Cildinizi temizler, canlandırır ve gençleştirir. Özel bakımlarımızla size parlak ve sağlıklı bir cilt sunarız.
2. Epilasyon: İstenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlayan etkili yöntemlerle size pürüzsüz bir cilt sağlarız.
3. Manikür ve Pedikür: Elleriniz ve ayaklarınızın bakımlı ve estetik görünmesini sağlayan hizmetlerimizle size özel bir deneyim sunarız.
4. Makyaj: Özel günlerinizde veya günlük makyajınızda uzman ekibimizle size istediğiniz görünümü sağlarız.
5. Saç Bakımı: Saçlarınıza özen gösterir, sağlıklı ve parlak bir görünüm elde etmenizi sağlarız.
6. Kaş ve Kirpik Bakımı: Kaşlarınızı şekillendirerek yüzünüzü daha güzel bir şekilde çerçevelemek için uzman ekibimizle size hizmet veririz.
7. Masaj: Sizi stresten uzaklaştırmak ve rahatlamanızı sağlamak için çeşitli masaj tekniklerini kullanırız.

Bu hizmetlerimizin yanı sıra Aynur Taşkıran Nail & Beauty olarak, size özel paketler ve kampanyalar da sunmaktayız. Sizlerin özel istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek için tüm detayları düşünerek, en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz.

Salonumuz, kalite ve hijyen konusunda en üst düzeyde hassasiyet göstermektedir. Kullandığımız ürünlerde ve ekipmanlarda en iyi markaları tercih eder, size güvenli ve sağlıklı bir deneyim sunarız.

Güzelliğinize önem verenlerin tercihi Aynur Taşkıran Nail & Beauty! Sizi misafir etmek için sabırsızlanıyoruz.

devamını oku...
Adres: Barbaros Mahallesi Buğday Sokak No:6/47 Kozlar Çarşısı Çankaya - Ankara

Funda Kurt Healthy Beauty

Çankaya

Funda Kurt Güzellik Merkezi olarak güzel olmanın, özen isteyen bir süreç olduğuna inanarak; güzelliğin özünde de sağlığın ve mutluluğun yer aldığı gerçeğiyle hareket ediyoruz. Güzelliğin sırrı doğallık, doğallığın sırrı sağlıkta gizlidir.Bu bilinçle çıktığımız yolda doğal güzellik birincil önceliğimiz, bunu en iyi şekilde gerçekleştiriyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz çünkü güzelliğin anatomisini biliyoruz. İnsanın doğasında var olan güzelliği fark edilir kılmak adına siz değerli müşterilerimize bütüncül bir güzellik deneyimi sunuyoruz.

Funda Kurt markamıza özgü; yenilikçi ve kaliteli hizmetimizle güzellik sektöründe fark yaratmaya devam ediyoruz. Kişiye özel güzellik uygulamalarımız ile kaliteden ödün vermeden sürdürülebilir hizmet anlayışı ile hareket ediyoruz. Eğitmen düzeyindeki uzman personelimizin müşterilerimiz ile olan iletişimini ve gerçekleştirilen hizmetin kalitesini optimum düzeyde tutarak her müşterimizin kendisini ayrıcalıklı hissetmesini sağlıyoruz.

Biliyoruz ki; bizim müşterilerimiz en güzelini ve en kalitelisini hak ediyor.

Funda Kurt Healthy Beauty: Çankaya'nın Parlayan Güzellik Durağı

Funda Kurt Healthy Beauty, Çankaya'nın gizli güzellik hazinesi olarak ,benzersiz ve yenilikçi hizmetleriyle dikkat çekiyor. Kolayca ulaşılabilir lokasyonuyla merkezi bir konumda bulunan bu güzellik salonu, hijyenik koşullarıyla ve çağdaş ekipmanlarıyla konforlu bir deneyim sunuyor.

Güzellik ve Bakımın Zafer Yolu: Funda Kurt Healthy Beauty

Funda Kurt Healthy Beauty, sağlık ve güzellik için sunduğu geniş yelpazedeki hizmetlerle müşterilerinin taleplerine yanıt veriyor. Deneyimli ve uzman ekibi, her hizmeti müşterilerin kişisel ihtiyaçlarına göre uyarlıyor. Modern teknolojilerle donatılmış bu mekanda, müşteriler beklentilerinin ötesinde bir deneyim yaşarken, rahat bir ortamda kendilerini özel hissediyor.

1. Cilt Bakımı: Funda Kurt Healthy Beauty'de cilt bakımı, müşterilerin cilt tipine ve ihtiyaçlarına yönelik olarak özelleştiriliyor. Cilt analizi, cilt gençleştirme, akneli cilt bakımı gibi çeşitli hizmetlerimizle cildinizin ihtiyacı olan bakımı alabilirsiniz.
2. Diyetisyen Hizmetleri: Kişiselleştirilmiş diyet programlarıyla sağlıklı kilo verme sürecinize destek oluyoruz. Uzman diyetisyenlerimiz, sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmanızı sağlıyor.
3. 3D İpek Kirpik: Gözlerinizi ön plana çıkaran bu özel hizmetle, doğal ve etkileyici kirpiklere sahip olabilirsiniz.
4. Kalıcı Makyaj: Funda Kurt Healthy Beauty'de uzmanların elinde kalıcı makyaj ile doğal güzelliğinizi vurgulayabilirsiniz.
5. Selülit Bakımı: Etkili selülit bakımıyla, pürüzsüz ve formda bir cilde kavuşabilirsiniz.
6. G5 Masajı: G5 masajı ile vücudunuzdaki toksinleri atabilir, cilt dokunuzu destekleyebilirsiniz.
7. Leke Bakımı: Cilt lekeleri konusunda uzmanlaşmış ekibimizle, lekelerinizden kurtulmanızı sağlayacak etkili bakımlar sunuyoruz.
8. Yüz Germe (Lifting): Yüz hatlarını belirginleştirerek gençleşme etkisi yaratan bu hizmetimizle, doğal güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz.
9. Göz Çevresi Bakım: Göz çevrenizdeki hassas bölgeye özel bakımımız ile daha genç ve dinç görünebilirsiniz.
10. Kavitasyon: Etkili zayıflama ve selülit tedavisi için tercih edebileceğiniz kavitasyon hizmetimizle, hayalinizdeki vücuda kavuşabilirsiniz.

Funda Kurt Healthy Beauty, Çankaya'nın güzelliğe dair aradığınız her şeyi bulabileceğiniz, sektördeki öncü güzellik salonlarından biridir. Misafirlerimizi, zerafet ve bakımın buluştuğu bu eşsiz mekana bekliyoruz. Güzelliğe dair en etkili ve özgün hizmetleri Funda Kurt Healthy Beauty farkıyla keşfedin.

devamını oku...
Adres: Oran Mahallesi Zülfi Tigrel Caddesi No:1/2 Kuzu Effect C Blok Ofis Bina No:42 Kat:3 Çankaya - Ankara

Laura Beauty

Dikmen

Laura Beauty her geçen gün kendini geliştiren, bulunduğu bölgedeki diğer merkezlerin sunduğu hizmetlerin kısa sürede çok üstüne çıkarak kısa sürede birçok şube vermeyi prensip edinmiş bir merkezdir. Önceliğimizin danışan memnuniyeti olması yanı sıra oldukça çözüm odaklı ve hijyene de fazlasıyla önem vermekteyiz.

Kişiye özel tek kullanımlık malzemelerimiz ve her işlem sonrası sterilize edilen odalarımızla Ankara'nın en temiz merkezlerinden biri olmaktayız.

Laura Beauty İşletme sahiplerimiz Özlem Hanım ve Fatma Hanım'ın yönetim konusundaki becerisi ve Özlem Hanım'ın 20 yıldır piyasanın içerisinde bulunarak edindiği tecrübe sayesinde her gün bir adım daha ileriye gitmekteyiz.

Laura Beauty Güzellik Salonu – Dikmen'in Gözdesi!

Laura Beauty, Dikmen semtinde bulunan öncü bir güzellik salonudur. Sunduğu birbirinden kaliteli hizmetler ve sektördeki deneyimiyle, kadınların güzellik ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bu yazıda, Laura Beauty'nin özel hizmetlerini ve benzersiz deneyimini detaylı bir şekilde anlatacağız.

Laura Beauty, modern bir atmosferde kaliteli güzellik hizmetleri sunan bir salon olarak öne çıkmaktadır. Tam donanımlı ve son teknoloji ekipmanlarla donatılmış olan salonumuz, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için her detayı düşünmektedir. Salonumuzda hijyen kurallarına büyük önem verilmekte olup, Müşteri sağlığını en üst düzeyde tutmaktayız.

Müşterilerimize sunduğumuz hizmetler arasında 3D İpek Kirpik uygulaması büyük ilgi görmektedir. Doğal ve etkileyici kirpiklere sahip olmanızı sağlayan bu uygulama, uzman ekibimiz tarafından profesyonel bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Bununla birlikte, 3D Kaş Kontürü Uygulaması ile kaşlarınıza yeni bir şekil verebilir ve yüz hatlarınızı mükemmel şekilde dengeleyebilirsiniz. Yine kaşlarınız için tercih edebileceğiniz bir diğer uygulama ise 3D Kıl Tekniği'dir. Doğal ve dolgun kaşlara sahip olmanızı sağlayan bu yöntemle, daha çekici bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Salonumuzda bulunan profesyonel ekip, güzellik ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri sunmaktadır. 4D Slimming (4 boyutlu incelme) hizmetimiz ile vücut şekillendirme yapabilir, istenmeyen yağlardan kurtulabilirsiniz. Bunun yanı sıra Ameliyatsız Karın Germe, Ameliyatsız Kol Germe ve Ameliyatsız Yüz Germe gibi hizmetlerimiz ile yaşlanma belirtilerini ve sarkmaları gidermeniz mümkün.

Cilt bakımı alanında da Laura Beauty farkını hissedeceksiniz. Cilt analizi yaparak size en uygun bakım yöntemini belirleyen uzmanlarımız, cildinizin ihtiyaçlarına uygun ürünler kullanmaktadır. Cilt gençleştirme, cilt sıkılaştırma, cilt temizliği gibi hizmetlerimiz ile yaşlanma belirtilerini minimize edebilir ve cildinize parlaklık kazandırabilirsiniz. Ayrıca cilt renk tonu açma ve akne izi giderme gibi sorunlarınızı ortadan kaldırmak için özel olarak tasarlanmış hizmetlerimiz mevcuttur.

Laura Beauty, tırnak bakımında da kendini kanıtlamış bir salon olarak hizmet vermektedir. Tırnaklarınızın güzelliğini ön plana çıkaran Protez Tırnak hizmetimiz ile kendi tırnaklarınızdan hiçbir farkı olmayan mükemmel bir görünüm elde edebilirsiniz. Aynı zamanda Jel Tırnak ve Kalıcı Oje gibi seçeneklerimiz de mevcuttur.

Gözlerinizin ve kaşlarınızın çekiciliğini artırmak için de Laura Beauty'den faydalanabilirsiniz. Göz Kontörü ve Dip Liner gibi uygulamalarımız ile bakışlarınıza daha da etkileyici bir hava katabilirsiniz. Ayrıca Kirpik Ekleme ve Kirpik Lifting hizmetlerimiz ile daha dolgun ve kıvrımlı kirpiklere sahip olabilirsiniz.

Laura Beauty, genel vücut bakımına da önem vermektedir. Bölgesel zayıflama, selülit bakımı, nem bakımı gibi hizmetlerimiz ile vücudunuzun ihtiyaçlarına özel çözümler sunmaktayız. Vücut şekillendirme ve enerji yenileme amaçlarınıza yönelik olarak özel olarak tasarlanmış olan bu hizmetlerimizle kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Güzellik salonumuzda her zaman en son trendlere uygun hizmetler sunulmaktadır. Uzman ekibimiz güzellik sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmekte ve sizlere en iyi hizmeti sunma konusunda kararlıdır. Siz de Laura Beauty Güzellik Salonu'nun benzersiz deneyimini yaşamak ve kendinizi özel hissetmek için bizi tercih edebilirsiniz.

Unutmayın, güzelliğinizi ön plana çıkaran etkileyici bir bakım deneyimi için Laura Beauty Güzellik Salonu en doğru adres!

devamını oku...
Adres: Keklik Pınarı Mahallesi Dikmen Caddesi 483 /A Dikmen - Ankara

Yeliz Gazeloğlu Beauty Center

Çankaya

YELİZ GAZELOĞLU BEAUTY CENTER Olarak Ankara'nın Çankaya- Gazi Osmanpaşa Semtinde Hizmet Vermekteyiz.

15 yılı aşkın deneyimimizle siz değerli danışanlarımıza hijyenik ortamda, üst düzey kaliteli hizmet sunmak öncelikli hedefimiz olup, sağlık protokollerine uygun, doğallıktan uzaklaşmadan üst düzey dermotolojik ürünlerle sağlıklı güzellik sunmak amacımızdır.

Uluslararası standartlara uygun cihazlarımız ve kullanılan tüm ürünler teknolojik açıdan gelişmiş olup, gelişen teknolojiyi de takip ederek uzman kadromuzla kişiye özel ihtiyaçları karşılayan hizmet sunarak siz değerli danışanlarımızı merkezimizden mutlu ve memnun göndermek bizi onurlandırmaktadır.

Kadınlar yüzyıllardır güzellikleri için birbirinden şaşırtıcı ürünler ve maskeleri cildine uygulayarak dönemin güzellik anlayışına göre hareket etmişlerdir. Üzerinde kordonları bulunan maskelerle tüm gece boyunca durmak ya da çeşitli ürünleri karıştırarak yüze uygulamak son derece zorlu süreçler olsa da kadınlar güzelliğin bir yolunu daima bulmuşlardır. Günümüzdeyse cilt sağlığına ulaşmak için artık böyle yorucu süreçlere gerek kalmadı. Kolaylıkla ulaşabildiğiniz profesyonel hizmetler mevcut olup, özel içerikli maskeler ve serumlar günümüzde kadınların hayatını kurtaran en önemli yeniliklerden biri haline geldi ve güzelliğin herkes tarafından ulaşılabilen bir şey olduğunu kanıtladı.

Milattan önce ya da 2000'li yıllar olduğu fark etmeksizin her yüzyılda ön plana çıkan belli başlı istekler olmuş: Daha genç görünüm ve her zaman daha parlak ve sağlıklı görünen bir cilt. Kadınlar geçmişte son derece zorlu işlemlerle buna ulaşsalar da artık iyi bir cilde sahip olmak için yapmanız gereken çok basit.

Günümüzde her bakımlı kadının hayali dupduru, parlak, temiz ve ışıl ışıl bir cilde sahip olmak. Sağlıklı ve doğal bir cilt görünümü hedeflenirken , medikal uygulamaların bile en doğal sonuç vereni tercih ediliyor.

Doğal sonuç veren uygulamalar veya cildin kendi doğallığına kavuşması her kadını mutlu edecek bir soruyu beraberinde getiriyor; "Senin yüzünde ve cildinde bir değişiklik var ama ne?" Günümüzde bunu duyan kadın en mutlu kadındır.

Yeni güzellik trendi abartıdan uzak, dupduru bir cilt, belli belirsiz medikal uygulamalar, dokunulmuş ama belli olmayan doğal kalın kaşlar ve en doğalından uzun hacimli kirpikler...

DOĞAL VE IŞILTILI BİR CİLDE SAHİP OLMANIN İLK ADIMI DOĞRU VE DÜZENLİ BİR CİLT TEMİZLİĞİDİR. CİLDİN YAPISINA GÖRE KİŞİYE ÖZEL PROTOKOLLER UYGULAMAK GEREKİYOR.

Kişinin cilt problemlerine göre yapılan medikal cilt bakımlarıyla ışıl ışıl bir cilde sahip olmak artık mümkün. Temiz, yağ salgısı kesilmiş bir cilde çözüm üretmek kolaylaşır. Her sorunun bir çözümü mevcuttur. Leke problemleri, sarkma, kırışıklıklar, hassasiyet, kılcal damar problemleri ve ciltte yoğun matlık...
Tüm bunlar doğru protokollerle giderilebilir. Öyle ki tüm bu saydığım cilt problemlerini birarada yaşayanlar bile oluyor. Burada önemli nokta önce ve hangi sırayla bu problemleri çözmek gerektiğidir. İşte bu durum uzmanlık gerektirmektedir. Çözüme gitmenin yolunu sıralama olarak yanlış seçerseniz, diğer sorunlarınızı fazlalaştırmanız kaçınılmazdır. Bu yüzden mutlaka ''kişiye özel protokol" oluşturmak gereklidir.

YELİZ GAZELOĞLU BEAUTY CENTER UZMANLARI İLE İSTEDİĞİNİZ GÜZELLİK VE BAKIM HİZMETLERİNE EN HIZLI ŞEKİLDE ULAŞABİLİRSİNİZ.
KİŞİYE ÖZEL UYGULANAN PROTOKOLERLE CİLDİNİZİ SAĞLIKLA GÜZELLEŞTİRİYORUZ.
YELİZ GAZELOĞLU BEAUTY CENTER OLARAK, SİZ DEĞERLİ DANIŞANLARIMIZI MERKEZİMİZDE MİSAFİR ETMEKTEN ONUR DUYARIZ.
devamını oku...
Adres: Uğur Mumcu Caddesi Kazım Özalp Mah. Lutüf Apt. 12/2 Gaziosmanpaşa Çankaya - Ankara

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu

Çankaya

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu'na Hoş Geldiniz!

Çankaya'nın kalbinde, hizmetlerimizle sizi karşılamaktan mutluluk duyarız. LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu olarak, müşterilerimizin güzelliğini önemsiyoruz ve onlara en kaliteli ve yenilikçi hizmetleri sunma misyonunu benimsiyoruz.

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu'nun Sunduğu Hizmetler

Salonumuzda, kadınların 2022 ve 2023 yıllarında en çok ilgilendiği alanlara odaklanıyoruz. İşte sizlere sunabileceğimiz hizmetler:

3D İpek Kirpik: Doğal ve etkileyici kirpiklere sahip olmak isteyenler için ideal bir seçenek.

3D Kaş Kontürü Uygulaması: Kaşlarınızı daha belirgin ve şekilli hale getirmek için bu yenilikçi yöntemi tercih edebilirsiniz.

3D Kıl Tekniği: Saç simülasyonuyla, seyrek ya da dökülmüş bölgelerde doğal bir görünüm elde etmek mümkün.

4D Slimming (4 boyutlu incelme): Vücut şekillendirme ve incelme konusunda en son teknolojiye sahip bir hizmet.

6D İpek Kirpik: Yoğun ve dolgun kirpiklere sahip olmak isteyenler için ideal bir seçenek.

6D Kaş Kontürü Uygulaması: Kaşlarınızı daha hacimli ve doğal bir görünüme kavuşturmak için bu yöntemi tercih edebilirsiniz.

Ağda: İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en etkili yollarından biri olan ağda hizmetimizle pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.

Akne İzi Giderilmesi: Akne izlerinden kurtulmak ve cildinizi pürüzsüzleştirmek için özel olarak tasarlanmış bir tedavi.

Altın Maske: Cildinizi beslemek ve parlatmak için altın maske hizmetimizi tercih edebilirsiniz.

Ameliyatsız Bacak Germe: Sıkı ve pürüzsüz bacaklara sahip olmak artık mümkün.

Makyaj: Özel günlerinizde profesyonel makyaj hizmetimizle size istediğiniz tarzda bir makyaj yapabiliriz. Doğal ve hafif makyajlardan parti makyajlarına kadar geniş bir yelpazede seçim yapabilirsiniz.

Saç Kesimi ve Boyama: Deneyimli saç stilistlerimiz, size en uygun kesimi ve renk seçimini yaparak istediğiniz görünümü elde etmenizi sağlar. Trend renklerden kendi tarzınıza özel bir renk seçeneği sunuyoruz.

Saç Bakımı ve Tedavisi: Saçlarınıza özen göstermek ve onları sağlıklı tutmak için özel olarak hazırlanan saç bakım ve tedavi hizmetlerimizi tercih edebilirsiniz. Saç derinizi besleme, saçı onarma ve saça parlaklık kazandırma gibi farklı özelliklere sahip çeşitli tedaviler sunuyoruz.

Kaş ve Kirpik Bakımı: Doğal ve etkileyici bir görünüme sahip olmak için kaş ve kirpiklerinizi düzenli olarak bakım yaptırabilirsiniz. Kaş alımı, kaş şekillendirme, kirpik kıvırma ve lash lifting gibi hizmetler arasından seçim yapabilirsiniz.

Cilt Bakımı ve Tedavisi: Cildinizin sağlıklı, parlak ve genç görünmesi için çeşitli cilt bakım ve tedavi seçenekleri sunuyoruz. Yüz temizliği, nemlendirme, cilt tonu düzenleme, akne tedavisi, leke tedavisi gibi farklı ihtiyaçlara yönelik özel cilt bakım hizmetleri sunuyoruz.

Nail Art ve Manikür / Pedikür: Ellerinizin ve ayaklarınızın bakımlı görünmesi için manikür ve pedikür hizmetlerimizi tercih edebilirsiniz. Ayrıca, çeşitli renklerdeki oje seçeneklerimiz ve nail art uygulamalarımızla tırnaklarınıza farklı ve şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Bu hizmetlerimiz arasından size en uygun olanı seçebilir veya salonumuzdaki uzmanlarımızdan tavsiye alabilirsiniz. Uzman ekip üyelerimiz, isteklerinizi dinleyerek size en iyi hizmeti sunmaktan mutluluk duyacaktır.

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu olarak, güvenilir, profesyonel ve yenilikçi hizmetlerle müşterilerimize özel bir deneyim sunmaktan gurur duyuyoruz. Size en iyi şekilde hizmet verebilmek için sabırsızlanıyoruz.

Bu hizmetlerimiz dışında birçok farklı hizmet de sunmaktayız. Güncel hizmet listemizi ve detaylı bilgileri websitemizden veya salonumuzdan öğrenebilirsiniz.

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu'nda Unutulmaz Bir Deneyim

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu olarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmanın yanı sıra, rahatlatıcı ve keyifli bir ortamda vakit geçirmelerini de sağlıyoruz. Profesyonel ve deneyimli kadromuz, sizleri misafir etmek için sabırsızlanıyor.

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu - Güvenilir ve Profesyonel Hizmetler

Müşterilerimizin memnuniyeti ve güvenliği bizim önceliğimizdir. Tüm hizmetlerimiz için hijyen ve kalite standartlarına titizlikle uyarız. Deneyimli ekip üyelerimizle size en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz.

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu'na gelerek, kendinizi özel hissetmenin ve güzelliğinizi ön plana çıkarmanın keyfini çıkarın. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

devamını oku...
Adres: Ayrancı Mahallesi Hoşdere Caddesi 30/A Çankaya - Ankara

Perla Beauty Güzellik Salonu

Tunalı

devamını oku... Adres: Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunalı Hilmi Caddesi Demirdöğen İş Merkezi No:98/5 Kat:3 Çankaya - Ankara

Sedna Form

GOP


devamını oku...
Adres: Gop Mahallesi Arjantin Caddesi No:15/7 GOP-Ankara​

Ayda Beauty

Çankaya

Ayda Beauty: Özgün ve Seçkin Güzellik Deneyimi

Güzellik Salonu Ayda Beauty: Çankaya'nın Gözde Adresi

Hoşgeldiniz!

Ayda Beauty, Çankaya'da bulunan özel bir güzellik salonudur. Size eşsiz bir deneyim sunacak olan bu salon, profesyonel ekibi ve kaliteli hizmetleriyle güzellik alanında beklentilerinizi fazlasıyla karşılamayı hedeflemektedir. Bu yazıda, Ayda Beauty'nin önemli özelliklerine, sunduğu hizmetlere ve güzellik alanında farklılaşan yaklaşımına dair gerçek bilgileri bulabileceksiniz.

Stratejik Konum

Ayda Beauty, Çankaya semtinde merkezi bir konumda yer almaktadır. Bu sayede size kolay ulaşım imkanı sağlamanın yanı sıra, Çankaya'nın hareketli atmosferini ve canlılığını da en iyi şekilde deneyimlemenizi sağlar.

Ayda Beauty'nin Güzellik Hizmetleri

Ayda Beauty, size çeşitli güzellik hizmetleri sunarak tüm ihtiyaçlarınıza özel çözümler üretmektedir. İşte, Ayda Beauty'nin en popüler hizmetleri:

1. Cilt Bakımı: Ayda Beauty, farklı cilt tiplerine uygun olarak kişiye özel cilt bakım paketleri sunmaktadır. Deneyimli uzmanlar, cildinizi genç, sağlıklı ve ışıltılı tutmak için sadece en kaliteli ürünleri ve etkili yöntemleri kullanmaktadır.
2. Epilasyon: İstenmeyen tüylerden kalıcı ve etkili bir şekilde kurtulmanız için Ayda Beauty, modern epilasyon tekniklerini kullanmaktadır. Hijyenik ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilen epilasyon hizmetleri ile pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.
3. Kaş ve Kirpik Bakımı: Ayda Beauty'nin özel olarak tasarlanmış kaş ve kirpik bakım hizmetleri ile gözlerinizdeki güzelliği ön plana çıkarabilirsiniz. Uzmanlarımız, kaş tasarımı ve kirpik uzatma işlemleri konusunda uzmanlaşmıştır ve size çarpıcı bir görünüm sunmak için en yeni teknikleri kullanmaktadır.
4. Makyaj: Özel günlerinizde veya özel etkinliklerinizde, Ayda Beauty'nin profesyonel makyaj hizmetiyle kendinizi şımartabilirsiniz. Uzman makyözlerimiz, yüz hatlarınıza en uygun makyaj tekniklerini kullanarak sizi doğal ve şık bir şekilde makyaj yapmaktadır.
5. Manikür ve Pedikür: Ayda Beauty'de, ellerinizin ve ayaklarınızın bakımlı ve estetik görünmesini sağlamak için özenle hazırlanan manikür ve pedikür hizmetleri sunulmaktadır. Hijyenik ortamda gerçekleştirilen bu hizmetlerle, elleriniz ve ayaklarınız güzelliğinizi tamamlar.

Ayda Beauty'nin Farkı

Ayda Beauty, diğer güzellik salonlarından farklılaşan birçok özelliğe sahiptir. İşte, Ayda Beauty'nin size sunabileceği ayrıcalıklar:

Özel ve Göz Alıcı Atmosfer: Ayda Beauty, sizi ağırladığı andan itibaren özenle tasarlanmış ve sıcak bir atmosfer sunar. Rahatlatıcı ortamıyla kendinizi özel hissedeceğiniz bir güzellik deneyimi yaşarsınız.
Uzman Ekibi: Ayda Beauty'nin deneyimli ve uzman kadrosu, güzellik alanındaki en son trendleri takip etmekte ve en yeni teknikleri uygulamaktadır. Size özgün çözümler sunmak için sürekli kendilerini geliştirmektedirler.
Kişiye Özel Yaklaşım: Ayda Beauty, her müşterinin ihtiyaç ve beklentilerini önemseyen bir yaklaşım benimsemektedir. Uzmanlarımız, sizinle birebir ilgilenerek size en uygun çözümleri sunmak için özel bir çalışma gerçekleştirir.

Özgün ve Kaliteli Hizmetin Adresi: Ayda Beauty

Ayda Beauty, Çankaya'da farkını ortaya koyan ve kaliteli hizmetleriyle öne çıkan bir güzellik salonudur. Sunduğu cilt bakımı, epilasyon, kaş ve kirpik bakımı, makyaj, manikür ve pedikür gibi çeşitli hizmetlerle sizlere mükemmelleştirilmiş bir güzellik deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.

Ayda Beauty'nin güzelliğe dair harika deneyimleriyle tanışmaya hazır olun! Sizi salonumuza bekliyoruz!

devamını oku...
Adres: Büyükesat Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No:73/2 Çankaya-Ankara

Çağdaş Ergün Saç Tasarım - Kuaför

Dikmen

Çağdaş Ergün Saç Tasarım - Kuaför - DİKMEN KUAFÖR

Kuaförlük bir sanat dalı olmakla beraber sosyal ilişkilerin müşteri ve kuaför arasındaki moda trendi ve yakışan anlayışı ve tarz bütünleşmelerini de içermektedir. Kuaförünüz ile aranızda kültürel ve sosyal fark sizi algılayamamasına ve sizin neye ihtiyacınızın olduğunu kavrayamamasına neden olmaktadır.

Bu yüzden kuaför seçimi yaparken aslında kuaföründe sizi seçmesi gerekmektedir. Seçimlerin doğru yapıldığı bir alışverişte sonuçta mükemmel olacaktır. Hem kuaförünüz hem de sizin tarzlarınızın aynı olması kuaförünüzün rahat ve yaratıcı çalışmasına yardımcı olacaktır.

İster Saç Kesimi, Röfle, Balyaj, Gelin Başı, Topuz ne olursa olsun yaptıracağın işlem eğer kuaförünüzün tarzı ile sizinki aynı değilse sonuçta mükemmel bir işlemde çıksa sonuç hüsran olacaktır. Kuaförünüzün saçınıza işlem yapmadan önce sizi iyice dinlemesi ve ne istediğini anlayacak kadar zaman ayırdıktan sonra saçınızdaki işlemlere başlaması çok daha sağlıklı sonuç verecektir.

VE BİZDE SİZİ DİNLEMEYE HAZIRIZ...
Çağdaş Ergün Saç Tasarım
devamını oku...
Adres: Sokullu Mehmet Paşa caddesi 127/C Dikmen-Ankara





Makyajda doğallık trendi ön planda

Son yıllarda makyaj dünyasında yükselen trend doğallık. Dolayısıyla mezuniyet için de ilk tercihiniz doğal makyajlardan yana olmalı. Zaten genç kızlara en fazla yakışan makyajın da doğal görünümlü makyajlar olduğu bir gerçek. Dolayısıyla Ankara'da mezuniyetinize katılırken doğal makyaj ilk tercihiniz olmalı.

Vintage da çok trend!

Özellikle genç kızlar arasında yükselen makyaj trendlerinden biri de vintage. İster doğal, ister vintage ister klasik bir mezuniyet makyajı yaptırmak istiyor olun yapmanız gereken tek şey Çankaya güzellik salonlarına gelmek. Çankaya'da bulunan güzellik salonlarında tarzınıza, yaşınıza, trendlere ve tabi ki mezuniyet töreninin konseptine uygun makyaj yaptırarak mezuniyetinizden kalan fotoğraflara baktığınızda "ne kadar güzelmişim" diyebilirsiniz.