ÇAYYOLU OZON SAUNA

blog yazısı ekle !

ÇAYYOLU OZON SAUNA

GÜZELLİĞİNİZİ GÖLGELEYEN SORUNLARA KARŞI OZON SAUNA – ÇAYYOLU OZON SAUNA

Her kadın için güzel görünmek, alımlı ve çekici olmak büyük önem taşır. Ancak zaman içinde hepimiz güzelliğimizi gölgeleyen bazı sorunlar ile karşılaşırız vücudumuzda. Ama artık bunları dert etmemize hiç gerek yok çünkü artık ozon sauna var. Evet, ozon sauna ile vücudumuzda bulunan ve güzelliğimizi gölgeleyen birçok sorunla vedalaşma şansına sahibiz.

3A The Beauty Lounge

Çayyolu

3A The Beauty Lounge, en seçkin müşterilerimize kaliteli ve kişiselleştirilmiş güzellik hizmetleri sunar. Misafirlerimizi ayrıcalıklı hissettirmek ve onların güzellik ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için buradayız. Şıklık ve lüksün buluştuğu özel bir mekân olan salonumuz Ankara Çayyolu'nda, Park Caddesi'nin kalbinde yer almaktadır.

3A The Beauty Lounge, zarif dekorasyonu ve sakin atmosferi ile benzersiz bir deneyim sunar. Her ayrıntısı düşünülmüş bu nezih ortamda, rahatlayabilir, güzellik ritüelinizi özel bir an haline getirebilirsiniz. Profesyonel ekibimiz, size en iyi hizmeti sunmak için her zaman hazır ve isteklidir.

3A The Beauty Lounge Güzellik salonumuz; kalıcı makyaj, pudralama kaş, kaş dizayn, dipliner, dudak renklendirme, cilt bakımı, manikür, pedikür, kalıcı oje, nail art ve zayıflama-sıkılaşma hizmetleri gibi bir dizi uzmanlaşmış hizmet sunar. Deneyimli uzmanlarımız, son trendleri takip ederken müşterilerimizin özel ihtiyaçlarına odaklanır. Kullandığımız en kaliteli ürünlerle, istediğiniz görünümü konfor içerisinde elde etmenizi sağlarız.

Müşteri memnuniyeti 3A The Beauty Lounge için her şeyden önemlidir. Her ziyaretçimizi kişiselleştirilmiş bir hizmetle karşılarız ve isteklerinizi dikkate alarak sizi mutlu etmek için çalışmaktayız. Salonumuzdaki her deneyim, unutulmaz bir anı olmalıdır.

3A'da kendinizi şımartmak ve güzelliğinizi keşfetmek istiyorsanız, hemen bir rezervasyon yapın. Seçkin müşteri kitlemiz arasında sizinle de tanışmayı dört gözle bekliyoruz.
devamını oku...
Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi Park Caddesi 2865 Sokak Dragos Villaları No:23 Çayyolu - Ankara





Ozon sauna sadece rahatlatmaz!

Çoğumuz ozon sauna denilince sadece rahatlatıcı etkiye sahip olduğu yanılgısına düşüyoruz. Oysaki ozon saunanın vücut üzerindeki etkileri rahatlamanın çok ötesinde. Ozon saunanın etkileri şunlar;

  • Kan dolaşımını hızlandırır bu sayede cildin kendini yenilemesini sağlar
  • Bağışıklık sistemini destekler
  • Zayıflatır
  • Selülitlerden kurtulmayı sağlar
  • Yorgunluğu giderir
  • Vücuttaki sarkmaları azaltır

Bir ozon sauna seansının ortalama olarak 450-600 kalori yaktırdığını ve özellikle bölgesel zayıflama konusunda muhteşem faydalar sağladığını da eklemeden geçmeyelim.

Ozon sauna mucizesinden hemen siz de faydalanın

Ankara Çayyolu güzellik salonlarına gelin ve hemen siz de ozon saunanın mucizevi etkilerinden faydalanmaya başlayın.

İlgili Videolar