LAZERLE LEKE SİLME

blog yazısı ekle !

LAZERLE LEKE SİLME

Aşırı güneş ışığına maruz kaldıysanız ve ya sıcak yaz günlerinde güneşin altında fazla kalmadıysanız bile yine de cildiniz de bazı cilt lekeleriniz oluştu ise ve cilt lekeleriniz oluştuysa hemen bir lazer tedavisine başlamanızı öneririz. Cildinizdeki lekelerden kremlerle kurtulmanız çok olanaksız görünüyor.



Teknolojinin ilerlemesi ve insan sağlığının önemsenmesi artık cildiniz de yaşadığınız sorunların çözümlenmesinde size bir çok olanak sunuyor. Lazerle leke silme işlemi çok bilinen ve uygulanan bir tedavi yöntemi değildi. Ta ki günümüze gelince bu operasyonun artık ulaşılmaz olmadığı ve gönül rahatlığı ile kişilerin lazer operasyonu ile leke silme işlemi uzman doktorlar tarafından rahatlıkla uygulanıyor. Ancak yaptıracağınız bu küçük işlemi güzellik salonlarında çalışan a kişisine değil güvenilir bu işin çalışmasını yapmış uzman doktorların uygulaması gerekmektedir. Cildinizi güvenmediğiniz kişilere değil de uzman doktorlara teslim ediniz.

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım

Tunalı

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım: Tunalı'da Güzellik Deneyiminde Fark Yaratıyor

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, Tunalı semtinde müşterilerine kaliteli hizmet anlayışı ve modern uygulamalarla güzellik deneyimi yaşatıyor.

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım'ı Yakından Tanıyalım

Ebru İnanır, 20 yılı aşkın süredir güzellik sektöründe iş hayatını sürdürüyor. Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, Tunalı'da konumlandırılmış olup, 20 yıldır sektördeki tecrübesini hizmet kalitesine yansıtıyor. Ebru İnanır Güzellik ve Bakım'ın müşterileri, işletmenin modern dekorasyonu, hijyenik ortamı ve alanında uzman çalışanları ile tanışıp, güzellik ve bakım uygulamalarını rahat bir şekilde yaptırabiliyorlar.

Hizmetler

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. Cilt bakımı, kaş-kirpik, makyaj, epilasyon, masaj, güzellik ve bakım uygulamaları başta olmak üzere, her türlü istekleri doğrultusunda hizmetler sunuluyor. Aynı zamanda, düğün, nişan, mezuniyet, iş yemeği gibi özel günlerinizde de olmak üzere profesyonel makyaj hizmetleri de veriliyor. Bu sayede, kendinizi özel hissetmek için Ebru İnanır Güzellik ve Bakım ile iletişime geçebilirsiniz.

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, tecrübesi ve uzmanlığı ile Tunalı semtinde müşterilerine güzellik ve bakım alanında fark yaratıyor. Yüksek kalite standartları, hijyenik ortamı ve alanında uzman çalışanları ile öne çıkan Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, özel günler için profesyonel makyaj hizmetleriyle de öne çıkıyor. Kendinizi iyi hissetmek için, Ebru İnanır Güzellik ve Bakım'a uğrayabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Tunalı Hilmi Caddesi Aynalı Çarşı Kat:5 No:86 Çankaya - Ankara

Asmi Güzellik Sevilay Göçer

Kızılay

devamını oku... Adres: Selanik Caddesi No:46/1 Huzur Apartmanı Çankaya - Ankara


Lazerle leke silme işleminde cilde göre değişiklik göstermektedir. Koyu lekelerin çıkması zannedildiği gibi tek seanslarla kurtulmak mümkün değil. Cildinizin yapısına göre lekelerinizin durumlarına göre, boyutlarına göre değişkenlik göstermektedir. Eğer birkaç seans lekelerden kurtulmanıza yardımcı olmuyorsa seanslarınız doktorunuzun tavsiyesine göre ve araştırmalarına göre artacaktır. Seanslar sonuçlandığında ise size büyük bir görev düşecektir. İk öncelikle cildinize makyaj malzemelerini ilk birkaç gün sürmemeniz gerekmektedir. Güneş ışıklarından kaçınmalısınız. Solaryum gibi başka ışınlara maruz kalmamalısınız.

Cildinize doktorunuzun önerdiğinin dışındaki kremleri sürmekten kaçınınız. Onun dışında lekelerden korunmak için cildinize ayrı bir bakım yapmanız gerekmektedir. Eke kremleri nemlendiriciler kullanabilirsiniz. Tabi bunları doktorunuza danışmalısınız. Eğer bu uygulamaları uygulamazsanız cildinizde ki lekeler tekrar edebilir. Cildinizin yapısına göre yine lekeleriniz çıkabilir. Kişilere göre değişen cilt yapılarından kaynaklı lekeleriniz tekrarlayabilir. Seanslar sonrasında yaklaşık bir hafta kadar kızarıklıklar şişkinlikler cildinizde gözlemlenebilir, telaş yapmayınız bu gibi durumlar olanaklıdır.

Eğer kızarıklık şişkinlik harici bir durumla karşılaşırsanız hemen doktorunuza ulaşmanız gerekecektir. Yaklaşık bir ay içerisinde cildinizde görülür bir biçimde lekelerinizin silindiğini göreceksiniz. Cildinize iyi bakmak lazerle leke silme işleminden sonra artık size bırakılmıştır. Cildinizin sağlığını tehdit etmeyen ışınları uyguluyoruz. Bu konuda bir tereddüt yaşamanızı istemeyiz. Büyük acılar yaşatmayan kısa süreli operasyonlardır. Lekesiz ve pürüzsüz günler geçirmeniz dileğiyle.