ÇUKURAMBAR – ANKARA LAZER EPİLASYON

blog yazısı ekle !

ÇUKURAMBAR – ANKARA LAZER EPİLASYON

ÇUKURAMBAR – ANKARA LAZER EPİLASYON

Bugün sizlere herkesin korkulu rüyası olan istenmeyen tüylerden bir süreliğine değil kalıcı olarak kurtulmaktan bahsedeceğim. Vücudun bir çok yerinde kimi zaman genetik kimi zaman da dönemsel hormanlara bağlı olarak çıkan ve bizleri kendileriyle bütün bir ömür uğraşmaya mahkum bırakan bu istenmeyen tüyler lazer epilasyon ile geçmişimizin tozlu hatıra sayfalarına gömülüyor. Tabi ki sir yaptırmak gibi birşey olmadığı için önünüze gelen ilk yerden lazer epilasyon yaptırmayın. Kapsamlı bir araştırma yapın. Bu arada lazer epilasyonu uzman hekimler hariçi kimsenin yapmaya yetkisi yoktur.




Ankara'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon






Ankara'dakiler bu konuda da çok şanslılar. Çukurambar da lazer epilasyon için imkan ve seçenekler çokça bulunmaktadır. Istedginiz şekilde danışıp fikir aldıktan sonra seçiminizi yapıp ona göre uygulamalar için randevularınızı rahatça alabilirsiniz. Ankara Çukurambar da randevu takiplerinde de sizlere sürekli yardımcı olmaktalar . Seanslarınız yaklaştığını seans gününüzün geldiğini neler yapmanız gerektiğini ve kontrollarinizin takibini sürekli yapıp sizleride telefon veya mail yoluyla bilgilendirmektedirler. Bu arada aparatlarla ilgili bilgi almayı unutmayın. Siz lazer epilasyonda müşteri değil danışan ve tedavi gören olarak gidiyorsunuz. O yüzden isttediğiniz bütün bilgileri sizlerle paylaşmak zorundalar. Bunun yanı sıra bütün sorularınıza cevap verecekleri için kafanıza takılan herşeyi gönül rahatlıgıyla sormanızı tavsiye ederiz.

Hayatınızda bir kez yaptıracağınız ve ömür boyu rahatlığını çekeceğiniz birşeydir lazer epilasyon. Bu yüzden daha ucuz diye gidip hiç bir uzmanlığı bulunmaya hekim olmayan kişiler tarafından yaptırmayın. Sonuçta sağlığınız söz konusu sağlığın geri dönüşümü yoktur ve hiç bir ucuzluk size sağlığınızı geri vermez. Lazer epilasyonu uzmanlığı olan doktorlara yaptırın ve hatta referans isteyin. Konuştuklarınız başka doktorlara da danışın ve fikirlerini alın. Tam anlamıyla içinizi rahatlattıktan sonra yaptırın.

Yukarıda da söylediğimiz gibi eğer Ankara Çukurambar da iseniz lazer epilasyon için cennettesiniz demektir. Bir çok seçenek ve alternetiflerle sizleri bekleyen Ankara Çukurambar uzman hekim kadrolarıyla da sizlere ayrıcalığın ne demek olduğunu iyice göstermektedir. Ankara Çukurambar lazer epilasyon merkezleri sizleri beklemektedir. Eğer sizinde istenmeyen tüy problemleriniz varsa araştırmaya şimdiden başlayın işinizi şansa ve zamana bırakmayın. Kısa süreli çözümlere son artık kalıcı çözümün zamanı. Sorunu kökünden lazerle çözün. Hem sağlıklı hem de kesin çözüm.

Lena Korkmaz Beauty

Bahçelievler

Lena Korkmaz Beauty - Güzellik Salonu Tanıtımı

Yüzlerce güzelliğe dokunan Lena Korkmaz Beauty, Bahçelievler'de unutulmaz bir deneyim sunuyor. Hizmetlerimizle size eşsiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz.

1. 3D İpek Kirpik

İpek kirpikler, gözlere daha hacimli ve doğal bir görünüm kazandırır. Lena Korkmaz Beauty'de uygulanan 3D İpek Kirpik hizmetimiz ile daha uzun ve dolgun kirpiklere sahip olabilirsiniz. Uzmanlarımız tarafından titizlikle uygulanan bu teknikle kirpikleriniz daha belirgin ve çarpıcı bir görünüm kazanacak.

2. 6D Kaş Kontürü Uygulaması

Göz alıcı ve mükemmel şekillendirilmiş kaşlara sahip olmak için 6D Kaş Kontürü Uygulaması tam size göre. Lena Korkmaz Beauty'nin uzman ekibi tarafından gerçekleştirilen bu hizmetle kaşlarınıza daha dolgun ve doğal bir görünüm kazandırabilirsiniz.

3. Ağda - Tüm Bacak

İnce, pürüzsüz ve bakımlı bir cilde ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Lena Korkmaz Beauty'nin profesyonel kadrosu tarafından gerçekleştirilen Ağda - Tüm Bacak hizmetimiz ile istenmeyen tüylerinizden kalıcı olarak kurtulabilirsiniz.

4. Anti-Aging Cilt Bakımı

Cilt gençleştirme ve canlandırma konusunda uzman olan Lena Korkmaz Beauty, Anti-Aging Cilt Bakımı hizmetiyle yaşlanma etkileriyle mücadelede size yardımcı olur. Cildinizi yoğun bir nemlendirme ve beslenme ile yeniler, kırışıklıkları azaltır ve cildinizi canlandırır.

5. Kalıcı Makyaj

Saatlerce ayna karşısında vakit kaybetmek istemiyor musunuz? Lena Korkmaz Beauty'nin Kalıcı Makyaj hizmeti ile her gün mükemmel bir makyaja sahip olabilirsiniz. Dudaklardan gözlere, kaşlardan dudak çizgisine kadar ihtiyaç duyduğunuz her alanda kalıcı makyaj uygulaması yapılır.

Bu sadece Lena Korkmaz Beauty güzellik salonunun sunduğu hizmetlerin birkaç örneği. Profesyonel ekibimiz ve son teknoloji ekipmanlarımızla sizlere en kaliteli hizmeti sunmaktan gurur duyarız.

Lena Korkmaz Beauty, Bahçelievler'de güzelliğinize değer veren tek salon. Bize gelin ve unutulmaz bir deneyim yaşayın.

devamını oku...
Adres: Aşkabat Caddesi (Eski 7. Cadde) 12/5 Bahçelievler-Ankara

Phuket Beauty Loft

Çukurambar

Phuket Beauty Loft olarak müşteri ihtiyaçlarını karşılama ve sonrası süreçlerde yapmayı vaat ettiğimiz tüm konularda kalitemizden, sözlerimizden ve saygınlığımızdan ödün vermeden; çözüm odaklı ve tüm sorunlara karşı hızlı aksiyon alma stratejimizi sürdürmek konusunda kararlıyız. Her yeni gün yeni olasılıklar ve mucizelerle birlikte gelir. Siz sadece güzel olasılıklara konsantre olun, gerisini bize emanet edin.

Planlarımız

Güzellik sektöründe hassasiyetlerin ve eksiklerin farkındayız. Bu nedenle kadromuzu en iyi şekilde yetiştirerek siz değerli müşterilerimize sonuç odaklı en iyi hizmeti vermeliyiz. Ekibimiz yeni teknoloji ile uyumlu bir şekilde eğitim ve eğitim sonrası uygulamalar ile sektörü en iyi şekilde takip etme konusunda bilgilerini sürekli olarak tazelemektedir. Danışanlarımız ile kırmızı çizgimiz; Müşteri Memnuniyetidir.devamını oku...
Adres: Kızılırmak Mahallesi Dumlupınar Bulvarı YDA Center A3 Blok 6.Kat No:178 Çankaya - Ankara

Nilüfer Alpay Güzellik Salonu

Cevizlidere

devamını oku... Adres: Cevizlidere Mahallesi 1235. Cadde 5/9 Doğa Apartmanı Cevizlidere - Ankara

Mavi Işık Plus Güzellik Salonu

Bahçelievler

Mavi Işık Plus Güzellik Salonu: Bahçelievler'in Sırrı

Bahçelievler güzellik merkezleri arasında öne çıkan Mavi Işık Plus Güzellik Salonu, hizmet verdiği Bahçelievler bölgesinde müşterilerine en kaliteli deneyimi sunmaktadır. Deneyimli ve uzman kadrosuyla birlikte, geniş hizmet yelpazesiyle herkesin güzellik ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaktadır.

Bölgesel Zayıflama ile İdeal Vücut Ölçülerine Ulaşın

Vücutta istenmeyen bölgelerdeki yağ birikimlerinden kurtulmak ve ideal vücut ölçülerine sahip olmak için Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nun bölgesel zayıflama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Uzmanlarımız, son teknoloji cihazlarla uyguladıkları özel yöntemlerle, istenmeyen yağların eritilmesi ve selülit görünümünün azaltılması konusunda etkili sonuçlar elde etmenize yardımcı olacaktır.

Cilt Toparlama ile Genç ve Sağlıklı Bir Görünüme Kavuşun

Cildinizin sıkılaşması, kırışıklıkların azaltılması ve genç bir görünüme kavuşmanız için Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nda cilt toparlama hizmeti bulunmaktadır. Uzmanlarımız, özelleştirilmiş tedavi seçenekleri ve son teknoloji cihazlarla cildinizi yenileyerek, sağlıklı ve genç bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

Collegen Bakımı ile Cildinizi Canlandırın

Cildin sıkılığını ve elastikiyetini artırmak için Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nda collagen bakımı hizmeti sunulmaktadır. Uzmanlarımız, doğal ve etkili collagen ürünleriyle cildinizi nemlendirir ve canlandırırken, ciltteki kırışıklıkların ve çizgilerin azalmasına yardımcı olacak özel yöntemler kullanmaktadır.

Dip Liner ile Gözlerinizi Belirginleştirin

Mavi Işık Plus Güzellik Salonu, dip liner hizmetiyle gözlerinize belirginlik katmaktadır. Uzmanlarımız, doğal ve estetik bir görünüm elde etmek için dip liner uygulamasını profesyonel bir şekilde yapmaktadır. Gözlerinizdeki düşen ve yorgun görünümü ortadan kaldırarak, daha çekici bir göz makyajı elde etmenizi sağlar.

Göz Kontürü ile Gözlerinizi Ortaya Çıkarın

Gözlerinize çekicilik ve derinlik katmak için Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nda göz kontürü hizmetimiz bulunmaktadır. Uzmanlarımız, gözlerinizin şeklini ve doğallığını ön planda tutarak, sizin isteklerinize uygun şekilde göz kontürü uygulaması yapar. Gözlerinize daha belirgin bir ifade kazandırarak, makyajınıza çarpıcı bir detay katmanızı sağlar.

Jel Tırnaklar ile Estetik Bir Görünüm

Tırnaklarınızı güzelleştirmek ve bakımlı bir görünüm elde etmek için Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nda jel tırnak hizmetinden yararlanabilirsiniz. Uzmanlarımız, kaliteli ürünler ve profesyonel tekniklerle size istediğiniz görünümü sağlar.

Kalıcı Makyaj ile Mükemmel Görünüm

Mavi Işık Plus Güzellik Salonu, kalıcı makyaj hizmetiyle mükemmel bir görünüm elde etmenizi sağlar. Uzmanlarımız, doğal ve kalıcı bir makyaj uygulaması yaparak, size zamandan tasarruf etmenizi ve her zaman taze bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Göz kapağına eyeliner, dudaklara ruj veya kaşlara kontür uygulaması gibi farklı seçeneklerle istediğiniz sonucu almaktan mutluluk duyarız.

Kalıcı Ruj ile Dikkat Çekin

Dudaklarınızı daha dolgun ve çekici hale getirmek için Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nun kalıcı ruj hizmetinden yararlanabilirsiniz. Uzmanlarımız, kalıcı ruj uygulamasıyla dudaklarınıza doğal ve estetik bir renk kazandırırken, dudaklarınızın şeklini ve dolgunluğunu ön plana çıkaran özel teknikler kullanır.

Kalıcı Oje ile Tırnaklarınızı Süsleyin

Daha uzun süre dayanan ve bakımlı bir görünüm elde etmek için Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nda kalıcı oje hizmetimiz mevcuttur. Uzmanlarımız, size özel olarak seçtiğiniz renkte kalıcı oje uygulaması yaparak, tırnaklarınızı süslerken uzun süre dayanmasını sağlar.

Kaş Kontürü ile Kaşlarınızı Belirginleştirin

Kaşlarınıza şekil vermek ve belirginleştirmek için Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nun kaş kontürü hizmetinden yararlanabilirsiniz. Uzmanlarımız, yüz yapınıza ve kaş şeklinize uygun olarak kaşlarınıza şekil vererek, doğal ve estetik bir görünüm elde etmenizi sağlar.

Peeling ile El ve Ayaklarınıza Özel Bakım

El ve ayak bakımı için Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nda peeling hizmetimiz bulunmaktadır. Uzmanlarımız, ciltteki ölü derilerin temizlenmesi ve yenilenmesi için etkili peeling yöntemleri kullanarak, ellerinizin ve ayaklarınızın pürüzsüz ve canlı bir görünüme kavuşmasını sağlar.

Leke Bakımı ile Cildinizde Eşit Bir Renk Tonu Elde Edin

Cildinizdeki lekeleri ve renk farklılıklarını azaltmak için Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'ndan leke bakımı hizmeti alabilirsiniz. Uzmanlarımız, cilt analizi sonrasında size özel olarak hazırlanan leke bakımı uygulaması ile cildinizin daha eşit bir renk tonuna kavuşmasını sağlar.

Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nda sunduğumuz bu kaliteli hizmetlerle güzelliğinize güzellik katma şansına sahipsiniz. Bahçelievler'in gözde güzellik salonuna gelerek kendinizi özel hissedebilir ve huzurlu bir ortamda bakımınızı yaptırabilirsiniz. Uzmanlarımızın deneyim ve bilgisiyle güzelliğinizi ön plana çıkarın. Hemen iletişime geçip randevunuzu alarak, Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nun ayrıcalıklarını keşfedin.

devamını oku...
Adres: Bahçelievler 7. Aşkabat Caddesi No:47/1 Bahçelievler - Ankara

Laren Beauty

Çukurambar

Laren beauty Ankara-Çukurambar 1701 A blok plazada hizmet veren güzellik merkezidir.

Yetkilisi Zelal Yerlikaya'dır.

Güzellik sektöründe deneyim ve hijyeni ön planda tutarak kaliteli hizmet sağlamaktadır.
Yirmi yılı aşkın tecrübeye sahip uzman kadrolar ile çalışmaktadır.

Laren Beauty; Yeni nesil cihazlar ile kesin sonuca odaklı hizmeti prensip edinmektedir.

Dünya markası, doğal ve sağlık açısından onaylı cilt bakımı ürünleri ile çalışan bir salondur.

Sağlık, hijyen ve güzellik bir bütündür.

Sağlık ve güzelliğine değer veren tün bay ve bayan danışanları salonumuza bekleriz….

Laren Beauty Güzellik Salonu - Çukurambar Semtindeki En İyi Güzellik Salonu

Laren Beauty, Çukurambar semtinde hizmet veren bir güzellik salonudur. Kadınların en çok ilgilendikleri güzellik hizmetlerinde uzmanlaşmış bir salondur.

Cilt Bakımı ve Gençleştirme

Laren Beauty, cilt bakımı konusunda geniş bir yelpazeye sahiptir. Profesyonel cilt analizleri yaparak, her müşteriye özel bir cilt bakım programı oluşturulur. Akneli ciltler için özel tedaviler, inci maskeli bakımlar ve oksijenli cilt bakımları gibi farklı seçenekler sunulmaktadır. Cilt gençleştirme yöntemleri arasında mezoterapi, cilt toparlama ve kolajen bakımları yer almaktadır.

Epilasyon ve İpek Kirpik Uygulamaları

Laren Beauty, modern epilasyon yöntemleriyle müşterilerine kalıcı ve etkili çözümler sunar. Diode epilasyon, jelli epilasyon ve iğneli epilasyon gibi farklı seçenekler arasından istediğiniz yöntemi seçebilirsiniz. Ayrıca, 3D ve 6D ipek kirpik uygulamalarıyla gözlerinizde doğal bir güzellik elde edebilirsiniz.

Kaş Kontürü ve Kıl Tekniği

Laren Beauty, kaş tasarımında uzmanlaşmıştır. 3D ve 6D kaş kontürü uygulamalarıyla kaşlarınızda doğal ve estetik bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca, kıl tekniği ile boşluklu veya seyrek olan kaşlarınızı daha dolgun ve şekilli hale getirebilirsiniz.

Profesyonel Manikür ve Pedikür

Laren Beauty, el ve ayak bakımlarında da iddialıdır. Islak ve kuru manikür, medikal ayak bakımı ve sporcular için özel ayak bakımları gibi farklı hizmetler sunmaktadır. Ellerinizin ve ayaklarınızın bakımlı ve sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz.

Daha Fazlası

Laren Beauty, yukarıda bahsedilen hizmetlerin yanı sıra birçok farklı güzellik hizmeti sunmaktadır. Bölgesel zayıflama, selülit bakımı, yüz germe, kalıcı makyaj ve protez tırnak gibi hizmetlerden de faydalanabilirsiniz.

Laren Beauty, uzman personeli, kaliteli ürünleri ve yenilikçi teknolojileriyle güzellik alanında öncü bir salondur. Her müşterisine kişiye özel hizmet sunarak, beklentilerin üzerinde bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir.

Siz de Laren Beauty Güzellik Salonu'na gelerek kendinizi yenileyebilir, güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Kızılırmak Mahallesi 1143. Cadde 1071 Plaza A Blok No:25 7.Kat 47/48 Çankaya - Ankara

Lola Beauty

Çukurambar

Lola Beauty - Çukurambar'ın En İyi Güzellik Salonu

Çukurambar semtinde bulunan Lola Beauty, güzellik ve estetik alanında kaliteli hizmet sunan bir kuruluştur. Müşterilerine güvenli ve konforlu bir ortamda, deneyimli personeliyle geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Hem kadınların hem de erkeklerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan Lola Beauty, son teknoloji ekipmanlar ve yenilikçi teknikler kullanarak en iyi sonuçları elde etmeye odaklanmaktadır.

Lola Beauty'nin en önemli özelliklerinden biri, 3D İpek Kirpik uygulamalarıdır. Bu uygulama sayesinde kadınların göz makyajı daha belirgin hale gelirken, daha dolgun ve etkileyici bir görünüm elde edilir. Uzman ekibimiz, her müşterinin isteklerini dikkate alarak özgün bir kirpik tasarımı oluşturur. Kirpiklerinizin doğal görünümünü korurken, gözlerinizin daha da çekici bir hale gelmesini sağlarız.

Bunun yanı sıra, Lola Beauty'de 3D Kaş Kontürü Uygulaması da sunulmaktadır. Kaşlar yüz hatlarının belirginleşmesinde ve yüz ifadesinin güzelleşmesinde önemli bir role sahiptir. Uzmanlarımız, her müşterinin yüz şekline ve kişisel tercihlerine uygun olarak kaş kontürü yapmaktadır. Bu sayede, doğal ve estetik bir görünüm elde edilirken, kalıcı bir çözüm sunulmaktadır.

Lola Beauty'nin bir diğer hizmeti ise 3D Kıl Tekniği'dir. Bu teknikle, kişinin doğal kaşlarının görünümü daha dolgun ve kusursuz hale getirilir. Uzmanlarımız, her kılın doğru açı ve yoğunlukla yerleştirilmesini sağlayarak, gerçekten doğal ve güzel bir sonuç sunar. 3D Kıl Tekniği ile kaşlarınızın güzelliğini ön plana çıkarırken, yüz ifadenizi de belirginleştirebilirsiniz.

Lola Beauty'nin başarısının arkasında, deneyimli ve uzman bir ekip bulunmaktadır. Personelimiz, güzellik ve estetik alanında uzmanlaşmış olup, her müşteriye özel çözümler sunmaktadır. Sizin güvenliğiniz ve konforunuz bizim önceliğimizdir. Bu nedenle, hijyen kurallarına büyük önem veriyoruz ve sıkı bir sterilizasyon prosedürü uyguluyoruz.

Eğer siz de güzellik ve estetik alanında kaliteli hizmetler sunan bir güzellik salonu arıyorsanız, Lola Beauty sizin için doğru adres! Sizleri güvenli ve rahat bir ortamda ağırlamaktan mutluluk duyarız. Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak ve randevu oluşturmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Lola Beauty, sizlere en iyi hizmeti sunmak için her zaman burada!

devamını oku...
Adres: Kızılırmak Mahallesi Ufuk Üniversitesi Caddesi Arma Kule 11/B 2.Kat 1H Çukurambar - Ankara

Lotus Beauty Official

Çukurambar

Lotus Beauty Official - Çukurambar'ın Güzellik Sırları

Müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerden bazıları: 3D İpek Kirpik Uygulamaları, 6D Kaş Kontürü Uygulaması ve C Vitamini Bakımı gibi aklınıza gelen birçok özgün hizmetimizle Çukurambar'ın en seçkin güzellik salonu olmaktan gurur duyuyoruz.

Güzellik İçin Yenilikçi Yaklaşım

Lotus Beauty Official, güzelliği sadece bir dış görünüş meselesi olarak görmüyor; aynı zamanda içsel güzellik ve bakımın da önemini vurguluyor. Bu nedenle hizmetlerimiz arasında, 4D Slimming gibi vücut şekillendirme hizmetlerinden, Anti-Aging cilt bakımına kadar geniş bir yelpazede seçenek sunuyoruz. Müşterilerimiz için sadece dışarıdan değil, içerden de güzelliklerini ortaya çıkarmayı hedefliyoruz.

Kişiye Özel Güzellik Çözümleri

Her müşterinin benzersiz güzellik ihtiyaçlarını anlayarak, kişiye özel çözümler üretiyoruz. 3D Kıl Tekniği ile doğal kaşlarınızı belirginleştirirken, 6D İpek Kirpik uygulaması ile gözlerinizi daha çarpıcı hale getiriyoruz. Her hizmette kalite ve özeni ön planda tutarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyoruz.

Bilimsel ve Güvenilir Hizmet Anlayışı

Lotus Beauty Official olarak, güzellik ve bakım alanındaki en son araştırmaları ve teknolojileri yakından takip ediyoruz. Bu sayede, müşterilerimize bilimsel temellere dayalı ve güvenilir hizmetler sunabiliyoruz. Güncel gelişmeleri yakından takip ederek, sürekli kendimizi güncelliyor ve en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz.

Kalıcı ve Estetik Sonuçlar

Kullandığımız teknikler ve ürünler sayesinde, müşterilerimize kalıcı ve estetik sonuçlar vaat ediyoruz. Kalıcı Makyaj ile günlük makyajınızı uzun süre koruyabilir, Kalça Toparlama ile istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Amacımız, müşterilerimizin güzellik standartlarına uygun şekilde en iyi sonuçları elde etmelerini sağlamaktır.

Randevu Alın, Güzelliğinizi Yeniden Keşfedin!

Eğer siz de kişiye özel ve kaliteli güzellik hizmetleri arıyorsanız, Lotus Beauty Official size en iyi hizmeti sunma amacıyla burada! Güvenilir, yenilikçi ve deneyimli ekibimizle sizi güzel hissettirmek için sabırsızlanıyoruz. Güzelliğinizi keşfetmek ve en üst düzey bakımı almak için hemen randevu oluşturabilirsiniz. Lotus Beauty Official, güzelliğinizi en iyi şekilde ön plana çıkarmanız için yanınızda. Hayalinizdeki güzellik için adım atın ve bizimle buluşun!

devamını oku...
Adres: Kızılırmak Mahallesi 1450.Sokak Ankara Ticaret Merkezi B Blok No:1 Kat:4 Daire:21 Çukurambar - Ankara

Arinka Beauty Güzellik Salonu - Emek

Bahçelievler

Arinka Beauty Başarılı Uzman Kadrosu ile 2.Şubesi'ni Ankara Emek 8.Cadde'de Siz Değerli Danışanlarımıza Kapılarını Açtı Tepeden Tırnağa Güzellik diyerek benzersiz güzellik hizmetleri sunuyoruz.devamını oku... Adres: Emek Mahallesi 8. Cadde No:187/4 Bahçelievler-Ankara

Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi

Balgat

Ankara Balgat'ta her türlü güzellik hizmetleri ve MEB onaylı eğitim sunan Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi profesyonel kadrosuyla sizlerle. Hijyen, kalite, konfor ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletmemiz, her zaman yenilikçi hizmet sunma anlayışı içindedir. Sizlerden aldığımız motivasyonla her zaman daha iyi ve daha kaliteli işlemleri sizlere getirmeye devam edeceğiz. Sağlık ve güzellikle kalın.

Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi: Balgat'ın Güzellik ve Bakım Odağı

Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi, Balgat semtinde faaliyet gösteren bir güzellik salonudur.

Salonumuzda sizlere sunulan hizmetler arasında çeşitli güzellik ve bakım uygulamaları yer almaktadır. Günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak ve kendinize zaman ayırmak istediğinizde, Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi size benzersiz bir deneyim sunuyor. Sağlık, hijyen, ve müşteri memnuniyetine önem veren salonumuz, profesyonel kadrosu ile sizleri ağırlıyor.

Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi'nin Özellikleri:

Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi'nin birbirinden farklı ve özel özellikleri bulunmaktadır. Bu özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz:

1. Geniş bir ürün yelpazesi: Size en kaliteli ürünleri sunmak için dikkatle seçilmiş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır.
2. Profesyonel kadro: Deneyimli ve eğitimli güzellik uzmanları, size kişiselleştirilmiş hizmetler sunmak için hazır.
3. Yenilikçi hizmetler: Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi, güzellik ve bakım trendlerini yakından takip ederek size en son teknikleri sunar.
4. Rahat ve konforlu ortam: Sizi ağırlayacak olan salonumuz, konforunuz ve rahatınız için tasarlanmış bir ortama sahiptir.

Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi'nin Hizmetleri:

1. İpek kirpik uygulamaları: Gözlerinizin daha belirgin ve çarpıcı görünmesini sağlayan 3D ve 6D kirpik uygulamalarıyla göz kamaştırıcı bir etki yaratın.
2. Cilt bakımları: Cilt tipinize özel olarak uygulanan bakımlar ile cildinizin sağlıklı ve parlak görünmesini sağlayın.
3. Vücut şekillendirme ve sıkılaştırma: Eğitimli uzmanlarımız eşliğinde, istediğiniz vücut formuna ulaşmak için çeşitli yöntemler deneyebilirsiniz.
4. Kalıcı makyaj: Her daim kusursuz bir görünüm elde etmek için kalıcı makyaj uygulamalarından faydalanabilirsiniz.
5. Epilasyon: En son teknolojiyle desteklenen epilasyon yöntemleri ile istenmeyen tüylerden kurtulmanın kolay ve etkili bir yolunu bulun.
6. Manikür ve pedikür: Elleriniz ve ayaklarınız için dikkatlice yapılan bakımlar ile tırnaklarınızı ve cildinizi güzelleştirin.
7. Selülit ve çatlak bakımı: Selülit ve çatlaklardan kurtulmak için uzmanlarımızın uyguladığı özel bakımları deneyebilirsiniz.
8. Kişisel eğitimler: Güzellik uzmanı olmak isteyenler için profesyonel eğitimler sunuyoruz. Kariyerinizi güzellik sektöründe yapmak için Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi'ni tercih edebilirsiniz.
9. Ve daha fazlası: Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi olarak, her daim yenilikleri takip ederek size en kaliteli hizmetleri sunmak için çalışıyoruz.

Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi, Balgat semtinde hizmet veren öncü güzellik salonlarından biridir. Size en kaliteli hizmetleri sunarken, sağlık ve güzelliğinizi ön planda tutmaktadır. Profesyonel kadrosu ve yenilikçi uygulamalarıyla size unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz.

devamını oku...
Adres: Oğuzlar Mahallesi 1385. Cadde 6/A Çankaya - Ankara

Laura Beauty

Dikmen

Laura Beauty her geçen gün kendini geliştiren, bulunduğu bölgedeki diğer merkezlerin sunduğu hizmetlerin kısa sürede çok üstüne çıkarak kısa sürede birçok şube vermeyi prensip edinmiş bir merkezdir. Önceliğimizin danışan memnuniyeti olması yanı sıra oldukça çözüm odaklı ve hijyene de fazlasıyla önem vermekteyiz.

Kişiye özel tek kullanımlık malzemelerimiz ve her işlem sonrası sterilize edilen odalarımızla Ankara'nın en temiz merkezlerinden biri olmaktayız.

Laura Beauty İşletme sahiplerimiz Özlem Hanım ve Fatma Hanım'ın yönetim konusundaki becerisi ve Özlem Hanım'ın 20 yıldır piyasanın içerisinde bulunarak edindiği tecrübe sayesinde her gün bir adım daha ileriye gitmekteyiz.

Laura Beauty Güzellik Salonu – Dikmen'in Gözdesi!

Laura Beauty, Dikmen semtinde bulunan öncü bir güzellik salonudur. Sunduğu birbirinden kaliteli hizmetler ve sektördeki deneyimiyle, kadınların güzellik ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bu yazıda, Laura Beauty'nin özel hizmetlerini ve benzersiz deneyimini detaylı bir şekilde anlatacağız.

Laura Beauty, modern bir atmosferde kaliteli güzellik hizmetleri sunan bir salon olarak öne çıkmaktadır. Tam donanımlı ve son teknoloji ekipmanlarla donatılmış olan salonumuz, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için her detayı düşünmektedir. Salonumuzda hijyen kurallarına büyük önem verilmekte olup, Müşteri sağlığını en üst düzeyde tutmaktayız.

Müşterilerimize sunduğumuz hizmetler arasında 3D İpek Kirpik uygulaması büyük ilgi görmektedir. Doğal ve etkileyici kirpiklere sahip olmanızı sağlayan bu uygulama, uzman ekibimiz tarafından profesyonel bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Bununla birlikte, 3D Kaş Kontürü Uygulaması ile kaşlarınıza yeni bir şekil verebilir ve yüz hatlarınızı mükemmel şekilde dengeleyebilirsiniz. Yine kaşlarınız için tercih edebileceğiniz bir diğer uygulama ise 3D Kıl Tekniği'dir. Doğal ve dolgun kaşlara sahip olmanızı sağlayan bu yöntemle, daha çekici bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Salonumuzda bulunan profesyonel ekip, güzellik ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri sunmaktadır. 4D Slimming (4 boyutlu incelme) hizmetimiz ile vücut şekillendirme yapabilir, istenmeyen yağlardan kurtulabilirsiniz. Bunun yanı sıra Ameliyatsız Karın Germe, Ameliyatsız Kol Germe ve Ameliyatsız Yüz Germe gibi hizmetlerimiz ile yaşlanma belirtilerini ve sarkmaları gidermeniz mümkün.

Cilt bakımı alanında da Laura Beauty farkını hissedeceksiniz. Cilt analizi yaparak size en uygun bakım yöntemini belirleyen uzmanlarımız, cildinizin ihtiyaçlarına uygun ürünler kullanmaktadır. Cilt gençleştirme, cilt sıkılaştırma, cilt temizliği gibi hizmetlerimiz ile yaşlanma belirtilerini minimize edebilir ve cildinize parlaklık kazandırabilirsiniz. Ayrıca cilt renk tonu açma ve akne izi giderme gibi sorunlarınızı ortadan kaldırmak için özel olarak tasarlanmış hizmetlerimiz mevcuttur.

Laura Beauty, tırnak bakımında da kendini kanıtlamış bir salon olarak hizmet vermektedir. Tırnaklarınızın güzelliğini ön plana çıkaran Protez Tırnak hizmetimiz ile kendi tırnaklarınızdan hiçbir farkı olmayan mükemmel bir görünüm elde edebilirsiniz. Aynı zamanda Jel Tırnak ve Kalıcı Oje gibi seçeneklerimiz de mevcuttur.

Gözlerinizin ve kaşlarınızın çekiciliğini artırmak için de Laura Beauty'den faydalanabilirsiniz. Göz Kontörü ve Dip Liner gibi uygulamalarımız ile bakışlarınıza daha da etkileyici bir hava katabilirsiniz. Ayrıca Kirpik Ekleme ve Kirpik Lifting hizmetlerimiz ile daha dolgun ve kıvrımlı kirpiklere sahip olabilirsiniz.

Laura Beauty, genel vücut bakımına da önem vermektedir. Bölgesel zayıflama, selülit bakımı, nem bakımı gibi hizmetlerimiz ile vücudunuzun ihtiyaçlarına özel çözümler sunmaktayız. Vücut şekillendirme ve enerji yenileme amaçlarınıza yönelik olarak özel olarak tasarlanmış olan bu hizmetlerimizle kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Güzellik salonumuzda her zaman en son trendlere uygun hizmetler sunulmaktadır. Uzman ekibimiz güzellik sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmekte ve sizlere en iyi hizmeti sunma konusunda kararlıdır. Siz de Laura Beauty Güzellik Salonu'nun benzersiz deneyimini yaşamak ve kendinizi özel hissetmek için bizi tercih edebilirsiniz.

Unutmayın, güzelliğinizi ön plana çıkaran etkileyici bir bakım deneyimi için Laura Beauty Güzellik Salonu en doğru adres!

devamını oku...
Adres: Keklik Pınarı Mahallesi Dikmen Caddesi 483 /A Dikmen - Ankara

Bk Beauty And Beyond

Çukurambar

BK Beauty and Beyond Güzellik Merkezinin kurucusu olarak Ordu üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunuyum. 28 yaşındayım 6 yıldır bu sektördeyim. Küçüklükten beri bu sektörle içli dışlı olduğun için bilgi birikimim 6 yıldan fazladır işini ciddiye alan farklı donanımlara sahip bir kişiliğim var farkımızı görmek isterseniz bir kahveye bekleriz.

Bk Beauty And Beyond: Çukurambar'ın İncisi

Çukurambar semtinde, güzellik ve bakım alanında öncü bir merkez olarak hizmet veren Bk Beauty And Beyond olarak sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. 28 yaşındaki kurucumuz, Ordu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olup, 6 yıldır bu sektörde deneyim sahibi. Bizlere özgü donanım ve ciddiyetimizle fark yaratmayı amaçlıyoruz. Sadece bir telefon kadar uzağınızdayız.

Kaliteli Hizmetler

Güzellik ve bakım alanında sizlere sunduğumuz hizmetlerle öne çıkıyoruz. Bk Beauty And Beyond olarak, her bir müşterimizin ihtiyaçlarına özel ve profesyonel çözümler sunmaktayız. İşte size sunduğumuz bazı özel hizmetler:

1. Cilt Bakımı: Cildinizin genç, parlak ve sağlıklı görünmesi için uzman kadromuzla özel bakımlar sunuyoruz.
2. Saç Stilistleri: Trendlere uygun saç kesimi, renklendirme ve perma hizmetleri ile memnuniyetinizi hedefliyoruz.
3. Makyaj Uygulamaları: Özel günlerinizde mükemmel bir görünüm için profesyonel makyaj uygulamalarımız ile size özel bir deneyim sunuyoruz.
4. El ve Ayak Bakımı: Uzman manikürcülerimizin özenli dokunuşlarıyla hem ellerinizi hem de ayaklarınızı şımartıyoruz.
5. Epilasyon: Son teknoloji cihazlarımız ve uzman personelimizle, kalıcı ve etkili epilasyon hizmetleri sunuyoruz.

Bk Beauty And Beyond Hakkında

Bk Beauty And Beyond, Çukurambar semtinde güzellik ve bakım alanında faaliyet gösteren öncü bir merkezdir. Her bir müşterimizin güzellikle ilgili ihtiyaçlarını karşılamak için profesyonel kadromuzla hizmet vermekteyiz. Bizi tercih ettiğinizde kalite, güven ve özenle karşılanacağınızı garanti ediyoruz.

Unutmayın, Bk Beauty And Beyond olarak sizler için buradayız. Size en iyi hizmeti sunmak ve güzellik deneyiminizi özel kılmak için sabırsızlıkla bekliyoruz.

devamını oku...
Adres: Kızılırmak Mahallesi 1450 Sokak ATM Plaza A Blok Kat:2 D:8 Çukurambar-Ankara

The Moon Beauty Güzellik

Bahçelievler

Bakımlı ve şık tırnaklara sahip olacağınız Bahçelievler'de bulunan The Moon Beauty Center Güzellik merkezimizde Kalıcı oje, protez tırnak, manikür, nail art ve tüm tırnak hizmetlerimizle siz değerli müşterilerimizi bekliyoruz.devamını oku... Adres: Bahçelievler Mahallesi 54. Cadde 31-3 Bahçelievler-Ankara

Hamiyet Mavili Vip Güzellik

Balgat

Hamiyet Mavili Vip Güzellik Salonu: Gerçek Güzelliğin Adresi Balgat'ta!

Hamiyet Mavili Vip Güzellik, Balgat semtindeki en özel güzellik salonlarından biridir. Uzun yıllardır sektörde hizmet veren salonumuz, müşterilerimize unutulmaz deneyimler sunmayı hedeflemektedir.

Özgün bir yaklaşımla, Hamiyet Mavili Vip Güzellik, modern bir tasarıma sahip ve rahat bir atmosfere sahip güzellik salonudur. Profesyonel ve deneyimli personelimiz, her müşterinin ihtiyaçlarına özel çözümler sunarak, herkesin güzelliğini ortaya çıkarırken rahatlamasını da sağlar.

Hemiyet Mavili Vip Güzellik, müşteri memnuniyetine büyük önem verir ve her hizmeti son teknoloji ekipmanlarla uygular. Bu sayede, her müşterimize en kaliteli ve güvenli hizmeti sunmak için çalışırız.

Bizimle birlikte keyifli bir güzellik yolculuğuna çıkmak isterseniz, aşağıdaki hizmetlerimizden birini deneyebilirsiniz:

1. 3D İpek Kirpik: Dolgun ve doğal görünümlü kirpikler için.
2. 6D Kaş Kontürü Uygulaması: Yüz hatlarınızı belirginleştiren güzel bir kaş şekli için.
3. Ağda: Kol altı, tüm bacak ve tüm kol gibi bölgeler için uzun süreli pürüzsüzlük sağlar.
4. Altın Maske: Cildinizin parlak, sağlıklı ve genç görünmesini sağlar.
5. Bölgesel Zayıflama: Vücudunuzun istenmeyen yağlarından kurtulmak için etkili bir yöntemdir.
6. Cilt Bakımı: Akneli, oksijenli, sıkılaştırıcı ve temizleyici gibi çeşitli cilt problemleri için çözümler sunarız.
7. Kalıcı Makyaj: Kaş, dudak ve göz çevresi için pratik ve uzun süreli makyaj çözümleri.
8. Manikür: Islak veya kuru, ellerinizin bakımlı ve çekici görünmesi için farklı seçenekler sunarız.
9. Selülit Bakımı: Cildinizin pürüzsüz ve sıkı olmasını sağlamak için etkili bir yöntemdir.
10. Yüz Toparlama: Kırışıklıkları, lekeleri ve sarkmaları azaltarak genç ve sağlıklı bir cilt elde etmenizi sağlar.

Ve daha birçok hizmeti size özel olarak sunmak için sabırsızlanıyoruz.

Hamiyet Mavili Vip Güzellik Salonu olarak, müşterilerimizin güzelliği için en iyisini sunmaktan gurur duyuyoruz. Bizimle iletişime geçmek ve randevu almak için lütfen web sitemizi ziyaret edin veya bizi telefon numaramızdan arayın.

Unutmayın, Hamiyet Mavili Vip Güzellik Salonu kendinize özel hissetmenizi sağlayacak bir deneyim sunuyor!

devamını oku...
Adres: Cevizlidere Mahallesi Ceyhun Atıf Kansu Caddesi No:178/B Balgat-Ankara




Ankara'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon