KIZILAY GELİN BAŞI

blog yazısı ekle !

KIZILAY GELİN BAŞI

GELİN BAŞI KIZILAY'DA YAPTIRILIR – KIZILAY GELİN BAŞI

Sonunda beyaz atlı prensinizi buldunuz ve yıllardır hayalini kurduğunuz mutlu yuvanızı kurmanıza sadece bir adım mı kaldı? Tabi ki mutlu yuva kurmaya kalan o bir adım yani düğün hayatınızın en önemli anlarından biri olacak ve düğününüzde hayallerinizdekinden bile güzel olmak mı istiyorsunuz? Yanıtınız evetse şunu bilmelisiniz; hayallerinizdekinden de güzel bir gelin olabilmeniz için yalnızda muhteşem bir gelinlik yetmez, gelin başınızın da muhteşem olması gerekir.

Özel Medikal Estetik Estetisyenlik ve Güzellik Kursu

Kızılay

Medika Estetika Ailesi 'sağlıklı güzellik ve hijyenik bakım' konusunda konumlandığı Kızılay Meşrutiyet bölgesinde, tüm Ankara'da ve tüm Türkiye'de güvenilir bir marka, öncü bir model olarak Uluslararası standartlara ulaşmayı hedef olarak belirlemiş girişimci ve örnek bir kurumdur.

Sağlık, Güzellik, Estetik ve Kozmetik sektöründeki son trendler ışığında danışanlarımızın ve öğrencilerimizin beklenti ve memnuniyetlerini en üst düzeyde tutarak onlara beklentilerinin de üzerinde kaliteli hizmet sağlamak en birincil amacımızdır...

Merkezimiz modern, etkili, bilimsel yöntemler ve son teknoloji cihazlar ile yılların tecrübesini, titizlik ve özenle birleştirerek kalıcı çözümler üreten bir ekip olmak için 'kendini sürekli geliştirmek ve sürdürülebilir büyüme' amacıyla yola çıkmıştır.

Dünya Sağlık Örgütü Anayasasında Sağlık "sadece hastalık ve sakatlığın olmayışı değil, bedence, ruhça ve sosyal yönden tam iyilik halidir" olarak tanımlanmıştır.

Bu tanımda 'bedence ve ruhça iyilik hali' sağlığın bilinen yönü iken, "sosyal yönden tam iyilik hali" yeni ve önemli bir kavram olarak öne çıkmış ve önem kazanmaya başlamıştır.

Sağlığın bu yeni ve cok yönlü tanımlaması güzelliğe de farklı bir bakış açısı getirmiş "Sağlıklı Güzellik" diye bir kavram ortaya çıkmıştır.

Bütüncül bir bakış açısıyla kişiyi saçtan ayağa, tepeden tırnağa, içten dışa iyileştirmek ve güzelleştirmek, esenlik ve keyif hali kazandırmak için; bireyi tüm olarak ele alıp, iç ve dış faktörleri düzenleyip tıbbi ve estetik yeterliliklerle kişiye özgü destekleyici ve koruyucu bakımlar yapmaya, sağlıklı ve dengeli beslenmeyle kişisel gelişimle ve fit olmakla ilgili önerilerde bulunmaya, sağlıklı dermokozmetik ürünler ve beslenme destek ürünleri kullandırmaya ve daha hareketli ve ince olmak için destek programları oluşturmaya genel olarak "kişiye özel sağlıklı ve güzel yaşam önerileri" adını vermekteyiz. Bu da bilinçli bir eğitim ile mümkündür...


Bizler "Medika Estetika Ailesi" ve "Medikal Estetik Akademi" olarak Güzellik ve Estetik konusunda Konunun Profesyoneli Medikal Estetik Hekimi Kurucu Başkanımız, Usta Öğretici hocalarımız ve Güler yüzlü tecrübeli Güzellik Uzmanı ve Estetisyenlerimizle "Sağlıklı Güzelliğin ve Hijyenik Bakimin ve Kaliteli Çağdaş Eğitimin Adresi" olarak sizlerleyiz.

Sloganımız;

" Herkes İçin Sağlık... Herkes İçin Bakım… Herkes İçin Güzellik "

Hatta....

"Herkes İçin Güzelliğin Çok Daha Ötesi… Sağlıklı Güzellik..."

Egitim Verdigimiz Branşlar

1-Bölgesel İnceltme Uygulayıcısı Kurs Programı

2-Cilt Bakımı Uygulayıcısı Kurs Programı

3-El ve Ayak Bakımı Kurs Programı

4-Epilasyon Uygulayıcısı Kurs Programı

5-Güzellik Uzmanı Kurs Programı

6-Kalıcı Makyaj Uygulayıcısı Kurs Programı

7-Kuaförlük Kursu Programı

8-Makyaj Uygulayıcısı Kurs Programı

9-Manikür (Manikürist)Uygulayıcısı Kurs Programı

10-Masaj Uygulayıcısı Kurs Programı

11-Seri Atışlı (Ütüleme) Diode Lazer Epilasyon Kurs Programı
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi Meşrutiyet Caddesi No:27 Kat:2 Daire: 5-6-7-8 Kızılay-Ankara







Trendlere uygun gelin başı ile havalı bir gelin olun

Moda dünyasının tamamı ile birlikte her sezon gelin başı trendleri de değişiyor, yenileniyor. Ankara'da gelin başı yaptırırken konunun uzmanlarının tavsiyeleri doğrultusunda sezonun trendlerine uygun gelin başı modelleri arasından kendinize en yakışanı seçip yaptırmanız düğününüzde sadece güzel değil aynı zamanda çok trend ve havalı görünmenizi de sağlayacaktır.

Seçiminizi doğru yapın!

Unutmayın, hayatta bir kez evleniyorsunuz ve gelin başınız iyi olmazsa bu anlamlı günde kusursuz görünme şansınız olmaz. Bu nedenle seçiminizi doğru yapın ve gelin başınızı Kızılay'da bulunan güzellik salonlarında yaptırın.