KIZILAY SPA

blog yazısı ekle !

KIZILAY SPA

TAZELENMENİN EN POPÜLER YÖNTEMİ SPA – KIZILAY SPA

Son yıllarda hayatımıza çok hızlı giriş yapan bir kavram varsa. Artık bakım ve rahatlama denilince akla gelen ilk şeylerden biri olan SPA "Selus Per Aqua" Latince kelimelerinin ilk harflerinden oluşan bir kısaltma ve anlamı da "sudan gelen sağlık". Su formülü bilinmesine karşın insanların üretemediği tek şey. Yani su demek doğallık demek ve sağlık için suyun ne kadar önemli olduğu da herkesçe kabul edilen bir gerçek. Dolayısıyla SPA bakımı sağlığa doğal yollarla yapılan bir katkı olma özelliğini taşıyor.






Stresi SPA ile unutun!

Günümüzde hayat çok hızlı akıyor, hem iş yaşamında hem de gündelik hayatta birçok sorunla uğraşıyoruz, yoruluyoruz ve strese giriyoruz. SPA bakımı tüm bu sorunlara karşı en etkili çözümü sunuyor. SPA bakımında sadece sudan değil doğal yağlardan ve şifalı taşlardan da faydalanılıyor. Bunlar bir de usta ellerin yaptığı muhteşem masajlar ile birleşince ortaya çıkan

İhtiyacınız olan bakımı seçin!

Kızılay'da SPA farkını yaşarken ihtiyacınız olan farklı bakımları ve masaj tekniklerini seçebilirsiniz. Bu sayede SPA bakımından tamamen yenilenmiş bir şekilde çıkabilir ve hayatın tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.