KONUTKENT OZON SAUNA

blog yazısı ekle !

KONUTKENT OZON SAUNA

MODERN ZAMAN GÜZELLİK MUCİZESİ OZON SAUNA – KONUTKENT OZON SAUNA

Kadınlar için güzellik binlerce yıldır en önemli şeylerden biri ve bu nedenle her çağda kadınlar gençliklerini ve güzelliklerini korumak için çeşitli yöntemlere başvurmuşlar. Ancak bugün yaşayan bizler bizden önce yaşayan hemcinslerimize kıyasla çok daha şanslıyız, çünkü modern zaman güzellik mucizesi, her derde deva ozon sauna var. Evet, ozon sauna birçok sorunun çözümünde en etkili ve modern yöntemlerden biri.

3A The Beauty Lounge

Çayyolu

3A The Beauty Lounge, en seçkin müşterilerimize kaliteli ve kişiselleştirilmiş güzellik hizmetleri sunar. Misafirlerimizi ayrıcalıklı hissettirmek ve onların güzellik ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için buradayız. Şıklık ve lüksün buluştuğu özel bir mekân olan salonumuz Ankara Çayyolu'nda, Park Caddesi'nin kalbinde yer almaktadır.

3A The Beauty Lounge, zarif dekorasyonu ve sakin atmosferi ile benzersiz bir deneyim sunar. Her ayrıntısı düşünülmüş bu nezih ortamda, rahatlayabilir, güzellik ritüelinizi özel bir an haline getirebilirsiniz. Profesyonel ekibimiz, size en iyi hizmeti sunmak için her zaman hazır ve isteklidir.

3A The Beauty Lounge Güzellik salonumuz; kalıcı makyaj, pudralama kaş, kaş dizayn, dipliner, dudak renklendirme, cilt bakımı, manikür, pedikür, kalıcı oje, nail art ve zayıflama-sıkılaşma hizmetleri gibi bir dizi uzmanlaşmış hizmet sunar. Deneyimli uzmanlarımız, son trendleri takip ederken müşterilerimizin özel ihtiyaçlarına odaklanır. Kullandığımız en kaliteli ürünlerle, istediğiniz görünümü konfor içerisinde elde etmenizi sağlarız.

Müşteri memnuniyeti 3A The Beauty Lounge için her şeyden önemlidir. Her ziyaretçimizi kişiselleştirilmiş bir hizmetle karşılarız ve isteklerinizi dikkate alarak sizi mutlu etmek için çalışmaktayız. Salonumuzdaki her deneyim, unutulmaz bir anı olmalıdır.

3A'da kendinizi şımartmak ve güzelliğinizi keşfetmek istiyorsanız, hemen bir rezervasyon yapın. Seçkin müşteri kitlemiz arasında sizinle de tanışmayı dört gözle bekliyoruz.
devamını oku...
Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi Park Caddesi 2865 Sokak Dragos Villaları No:23 Çayyolu - Ankara





Ozon sauna ne için kullanılıyor?

Ozon sauna ne için kullanılıyor sorusunun bir yanıtı değil, birçok yanıtı var çünkü bu mucizevi yöntem farklı sorunların çözümünde kullanılıyor. Ozon saunanın kullanıldığı yerler şunlar;

  • Yorgunluk giderme
  • Kilo verme
  • Selülitler
  • Dolaşım hızlandırma
  • Detoks
  • Ağrıları azaltma
  • Stresi azaltma

Gördüğünüz gibi ozon sauna yalnızca fiziksel değil ruhsal olarak da faydalar sunan bir yöntem.

Konutkent güzellik salonlarında ozon sauna keyfi

Konutkent güzellik salonlarında ozon sauna keyfi sizleri bekliyor. Ozon saunaya girerek hem vücudunuzdaki sorunlardan kurtulun, hem detoks etkisi ile bedeninizi arındırın hem de rahatlatıcı etkisi ile stresten arının.

İlgili Videolar