LAZER EPİLASYON YÖNTEMİ NASIL ÇALIŞIR?

blog yazısı ekle !

LAZER EPİLASYON YÖNTEMİ NASIL ÇALIŞIR?

LAZER EPİLASYON YÖNTEMİ NASIL ÇALIŞIR?

Lazer epilasyonun çalışma şekli, cilt uzmanının lazer cihazı ile cilde lazer enerjisi göndermesi şeklindedir. Cilt uzmanı tarafından temizlenen bölgedeki uzun kıllar kısaltıldıktan sonra epilasyon bölgesi lazer cihazıyla taranır. Lazer epilasyon cihazından gelen ışık enerjisi, deriden geçtikten sonra tüy köklerine ulaşarak tüy folikülündeki pigment tarafından emilir. Emilim sonunda çok kısa sürede tedavi edilen tüy folikülleri etkisiz hale gelir.


Ankara'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon



Başka bir anlatımla; lazer enerjisinin, ciltteki tüy köklerine ulaşarak kökte yerleşik bulunan ve kıla rengini veren melanin adlı maddeyle temas ettikten sonra ısıya dönüştürerek kıl kökü hücresini tahrip etmesidir. Tüylerdeki melaninin ciltteki melanine göre daha yüksek yoğunlukta olması, cildin zarar görmesini engellemektedir.

Lazer epilasyon, büyüyen kıl folikülünün büyüme kapasitesini hızla yavaşlatır ve yok eder. Bazı tüy foliküllerinin büyüme süresi tedaviden sonra hemen başlayacağı için en iyi sonucu almak adına tedavinin birkaç kez tekrar etmesi gerekebilir. Ayrıca tüy rengine ve ten rengine bağlı olarak tedavi sonuçları değişiklik gösterir. Tedavi başlangıcından sonra tüylerin daha yavaş ve daha ince olarak çıktığı ve giderek azaldığı gözlemlenmektedir.

Epilasyon yapılacak alanın genişliğine bağlı olarak tedavinin süresi birkaç dakikadan birkaç saate kadar uzayabilir. Epilasyon işleminden birkaç gün sonra tüyler kendiliğinden dökülür. İşlemin hemen ardından günlük hayata devam edilmektedir.

Ozon Estetik Güzellik Akademisi

Eryaman

2013 de kurulan salonumuz Eryaman Altay mahallesindedir. siz değerli danışanlarımıza en kaliteli hizmeti sunmak, sizleri hijyenik koşullarda, tecrübeli ve profesyonel kadromuzla sizleri güzel hissettirmek ve bundan mutlu ayrılmanızı sağlamak temel hedefimizdir. Yine Eryaman bölgesinde Akademimiz olup bu sektör eğitimli uzmanlar yetiştirmekteyiz. Salonumuz aile ortamı olup, keyifle zaman geçirebileceğiniz bir yerdir. Ayak bakımı , manikür, ipek kirpik, lifting, protez tırnak, kalıcı makyaj, cilt bakımı, depilasyon, masaj ,bölgesel incelme, lazer vb birçok alanda hizmet vermekteyiz. Kendinizi özel hissetmek istiyorsanız mutlaka salonumuza bekliyoruz. GEÇ KALMA GENÇ KAL.devamını oku... Adres: Altay Mahallesi 27.Cadde No: 17 1. Etap Eryaman - Ankara

Phuket Beauty Loft

Çukurambar

Phuket Beauty Loft olarak müşteri ihtiyaçlarını karşılama ve sonrası süreçlerde yapmayı vaat ettiğimiz tüm konularda kalitemizden, sözlerimizden ve saygınlığımızdan ödün vermeden; çözüm odaklı ve tüm sorunlara karşı hızlı aksiyon alma stratejimizi sürdürmek konusunda kararlıyız. Her yeni gün yeni olasılıklar ve mucizelerle birlikte gelir. Siz sadece güzel olasılıklara konsantre olun, gerisini bize emanet edin.

Planlarımız

Güzellik sektöründe hassasiyetlerin ve eksiklerin farkındayız. Bu nedenle kadromuzu en iyi şekilde yetiştirerek siz değerli müşterilerimize sonuç odaklı en iyi hizmeti vermeliyiz. Ekibimiz yeni teknoloji ile uyumlu bir şekilde eğitim ve eğitim sonrası uygulamalar ile sektörü en iyi şekilde takip etme konusunda bilgilerini sürekli olarak tazelemektedir. Danışanlarımız ile kırmızı çizgimiz; Müşteri Memnuniyetidir.devamını oku...
Adres: Kızılırmak Mahallesi Dumlupınar Bulvarı YDA Center A3 Blok 6.Kat No:178 Çankaya - Ankara

Jasminn Beauty Club

Batıkent

Jasminn Beauty Club: Batıkent'te Güzelliğin Adresi

Güzellik salonu denilince akla gelen isimlerden biri olan Jasminn Beauty Club, Batıkent semtinde hizmet vermektedir. Jasminn Beauty Club, en son güzellik trendlerini yakından takip ederek müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet sunmaktadır.

3D İpek Kirpik

İlk olarak, Jasminn Beauty Club'un sunduğu en popüler hizmetlerden biri olan 3D İpek Kirpik uygulaması hakkında sizlere bilgi vermek istiyorum. 3D İpek Kirpik, doğal ve uzun görünümlü kirpiklere sahip olmanızı sağlayan bir uygulamadır. Jasminn Beauty Club'un deneyimli uzmanları tarafından titizlikle yapılan bu uygulama, gözlerinize daha çekici bir hava katmaktadır.

3D Kaş Kontürü Uygulaması

Jasminn Beauty Club, aynı zamanda 3D Kaş Kontürü uygulamasını da siz değerli müşterileriyle buluşturmaktadır. Kaşlarınızın daha dolgun ve şekilli görünmesini sağlayan bu uygulama, yüz hatlarınızı dengeler ve güzelliğinize güzellik katar.

6D İpek Kirpik

Daha yoğun ve dolgun bir kirpik görünümüne sahip olmak isteyenler için Jasminn Beauty Club'da 6D İpek Kirpik uygulaması da mevcuttur. Uzmanların hassas dokunuşlarıyla gerçekleştirilen bu uygulama, gözlerinize etkileyici bir görünüm kazandırmaktadır.

Ağda - Tüm Vücut

Jasminn Beauty Club, ağda uygulamaları konusunda da bir uzmanlık alanına sahiptir. Tüm vücut ağda uygulamasıyla istenmeyen tüylerden kurtulabilir ve pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz. Kol altı, bacak, kol, el gibi bölgelerde de ağda uygulaması yapılmaktadır.

Cilt Bakımı

Cildinizin ihtiyaç duyduğu bakımı Jasminn Beauty Club'da yaptırabilirsiniz. Cilt analizi ile cildinizin ihtiyaçlarını belirleyen uzmanlar, özel cilt bakımları ile cildinizin yenilenmesini sağlar. Cilt sıkılaştırma, cilt temizliği, cilt ütüleme gibi hizmetlerle cildinizin genç ve sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz.

Dudak Kontürü

Jasminn Beauty Club'da dudak kontürü uygulaması da gerçekleştirilmektedir. Dudaklarınıza daha dolgun ve şekilli bir görünüm kazandırmak isterseniz, dudak kontürü uygulamasını tercih edebilirsiniz.

Gençlik ve Güzellikte Lider Adres: Jasminn Beauty Club

Jasminn Beauty Club, Batıkent semtinde güzellik ve bakım alanında lider bir marka olma özelliğini taşımaktadır. Uzun yıllardır sektörde hizmet veren deneyimli ekibiyle Jasminn Beauty Club, her müşterisine özel ve kaliteli hizmet sunmaktadır.

Unutmayın, güzellikte en önemli şey güvenilir ve uzman bir ekip ile çalışmaktır. Jasminn Beauty Club, bu konuda size güvenilir bir seçenek sunmaktadır. Siz de güzellik ve bakım alanında kendinizi özel hissetmek isterseniz, Jasminn Beauty Club'un kapılarını aralayabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Ergazi Mahallesi Cengiz Aytmotov Caddesi No:19/AC Batıkent-Ankara

Es Güzellik Merkezi

Kızılay

Es Güzellik Merkezi: Kızılay'ın İnce Ayarı

Es Güzellik Merkezi, Kızılay semtinde hizmet veren bir güzellik salonudur.

Es Güzellik Merkezi olarak müşteri memnuniyetini her şeyin önüne koyuyoruz. Deneyimli ve uzman personelimiz sayesinde güzellik ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde çözümler üretiyoruz. Es Güzellik Merkezi olarak sahip olduğumuz özellikler ve sunduğumuz hizmetlerle sizi etkilemek için buradayız.

Öncelikle, Es Güzellik Merkezi'nin en önemli özelliği olan epilasyon hizmetlerinden bahsedelim. Diode epilasyon, jelli epilasyon ve iğneli epilasyon gibi çeşitli seçeneklerle, istenmeyen tüylerinizden kurtulmanızı sağlıyoruz. Size güvenilir, etkili ve uzun süreli sonuçlar sunmak için en son teknolojileri kullanıyoruz.

Cilt bakımı konusunda da Es Güzellik Merkezi olarak iddialıyız. Cilt renk tonu açma, cilt sıkılaştırma, cilt temizliği, cilt yenileme, hydra facial gibi hizmetlerle cildinizi yeniliyoruz. Ayrıca hydrafacial cilt bakımı, dermapen ve elekto terapi gibi yeni trendleri de takip ederek sizlere en kaliteli hizmeti sunuyoruz.

Es Güzellik Merkezi olarak vücudunuzun şekillendirilmesi ve rahatlatılması için de çeşitli hizmetler sunuyoruz. Bölgesel zayıflama, G5 masajı ve G5 zayıflama gibi hizmetlerle sağlıklı bir vücuda kavuşmanızı destekliyoruz. Ayrıca lenf drenaj, lenf ödem tedavisi, lifting bakımı, masaj-G5 ve selülit bakımı gibi seçeneklerle de vücudunuzun ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.

Es Güzellik Merkezi'nde sizlere sunduğumuz bir diğer hizmet kalıcı fondöten (BB Glow) uygulamasıdır. Bu uygulama ile cilt tonunuzu eşitleyerek daha pürüzsüz ve kusursuz bir görünüm elde etmenizi sağlıyoruz. Aynı zamanda kırışıklık tedavisi, lazer epilasyon, led maske ve leke bakımı gibi farklı hizmetlerle güzelliğinize ışık tutuyoruz.

Es Güzellik Merkezi, Kızılay semtinde bulunmasının yanı sıra diğer semtlere de hizmet vermektedir. Size en iyi hizmeti sunabilmek için sürekli kendimizi geliştiriyor ve yenilikleri takip ediyoruz. Es Güzellik Merkezi'nde güzellikle ilgili tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir ekiple sizi bekliyoruz.

Sonuç olarak, Es Güzellik Merkezi olarak amacımız, müşteri memnuniyetini sağlayarak size en iyi hizmeti sunmaktır. Uzman personelimiz, son teknoloji ekipmanlarımız ve geniş hizmet yelpazemizle güzelliğinize değer katmak için buradayız. Es Güzellik Merkezi'ni seçerek, kendinizi yeniden keşfedeceğiniz bir güzellik deneyimi yaşayabilirsiniz.

Es Güzellik Merkezi olarak size en iyi hizmeti sunabilmek için sabırsızlıkla sizi bekliyoruz. İsterseniz hemen randevu alabilir ve Es Güzellik Merkezi'nin eşsiz deneyimini yaşayabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Meşrutiyet Caddesi Konur Sokak Özsoy İş Merkezi No:25/18 Kızılay-Ankara

Yiğit Gürsoy BodyWell

Yaşamkent

Yiğit Gürsoy BodyWell, geniş bir hizmet yelpazesi sunan Yaşamkent semtindeki güzellik salonudur. Bu güzellik salonu, müşterilerine özel hizmetler sunarak onların tercihlerine göre bakımlarını yapmaktadır. Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerine özel bir hizmet sunarken onları memnun edecek bir iş ortamı sağlamaktadır.

Güzellik salonu hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Yiğit Gürsoy BodyWell'in sunduğu hizmetleri ayrıntılı bir şekilde anlatmaya davet ediyoruz:

Cilt Bakımı:

Yiğit Gürsoy BodyWell, cilt bakımı konusunda müşterilerine birçok farklı seçenek sunmaktadır. Bunlar; akneli cilt bakımı, cilt gençleştirme, cilt sıkılaştırma, cilt yenileme, cilt ütüleme, cilt temizliği, cilt renk tonu açma, cilt analizi ve T.C.A cilt soyma gibi hizmetlerdir.

Epilasyon:

Salon müşterilerine epilasyon hizmetleri de sunuyor. Epilasyon jelli, iğneli, IPL foto epilasyon yöntemleri arasında seçim yapabilirsiniz.

Masaj:

Müşterilerine masaj hizmeti sunan Yiğit Gürsoy BodyWell, lenf drenaj, medikal, sırt, spor, yağ kırma, foot reflex masaj, antiselülit, klassik, zayıflama, bardak, el ve yüz masajı gibi hizmetlerle fark yaratıyor.

Estetik:

Salonun estetik uygulamaları arasında; akupunktur, ameliyatsız bacak germe, ameliyatsız karın germe, ameliyatsız kol germe, ameliyatsız yüz germe (gençleştirme), lipoliz, karın germe, kol germe, göğüs toparlama, yüz dolgusu, yüz gençleştirme, yüz germe (lifting), Buz Başlıklı Epilasyon, C vitamini bakımı, hyaluronic bakım, dermapen, bb glow, hydra facial, hydragold (yeni nesil cilt bakımı) ve protez saç yer almaktadır.

Ayak Bakımı:

Bu güzellik salonu, müşterilerine özel ayak bakımı hizmetleri sunar. Bunlar; ayak bakımı-medikal, ayak bakımı-diyabetik, ayak bakımı-hamileler için, ayak bakımı-sporcular için, ayak bakımı-tabanlık, silikon ve ayak bakımı-terleyen ayaklar için hizmetleridir.

Bölgesel zayıflama:

Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerine bölgesel zayıflama hizmetleri de sunar. Bunlar; ameliyatsız bacak germe, ameliyatsız karın germe, ameliyatsız kol germe gibi hizmetlerdir.

Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerin özel tercihlerine göre özelleştirilen hizmetleri ile öne çıkar. Salonun sunduğu hizmetlerin tam listesi internet sitesindeki açıklamalarda belirtilmektedir. Eğer Ankara'da Yaşamkent semtinde aradığınız bir güzellik salonu ise, Yiğit Gürsoy BodyWell sizin için mükemmel bir tercih olabilir

devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi, 3207. Caddesi, No: 51 Yaşamkent - ANKARA

Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

Özel Elos Lazer Polikliniği - KIZILAY LAZER EPİLASYON

Elos Lazer Güzellik ve Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından 2007 yılında Ankara'nın Kızılay semtinde "Lazerlife Güzellik Merkezi" olarak kurulan kliniğimiz, 2010 yılında Sağlık Bakanlığının çıkardığı tabela isimlerinde Lazer kelimesinin kullanımını yasaklayan genelge sebebiyle, Lazerlife olan tabela ismimizi "Özel Elos Polikliniği" olarak değiştirdik. Bu tarihten günümüze kadar Özel Elos Polikliniği olarak hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.

12 yıldır güzellik ve estetik alanında çalışmaktayız.

İlk kuruluşumuzdan bu zamana kadar kliniğimizde her zaman tam gün dermatoloji uzmanı doktorumuz bulunmaktadır. Sağlık bakanlığı tarafından ruhsatlandırılan kliniğimizde pazar günü hariç her gün saat 09:00 ile 19:00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz.

Özel Elos Lazer Polikliniği - Gerçek Güzellik

Özel Elos Lazer Polikliniği, Ankara Kızılay'da bulunan bir güzellik merkezidir. Uzman ve deneyimli personeliyle müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Poliklinikte birçok farklı güzellik ve bakım hizmeti verilmektedir.

Cilt Bakımı Hizmetleri

Özel Elos Lazer Polikliniği, cilt bakımı hizmetleri konusunda uzmanlaşmıştır. Cilt bakımı, güzellik ve gençleştirme için oldukça önemlidir. Poliklinikte sunulan cilt bakımı hizmetleri arasında cilt sıkılaştırma, cilt soyma, T.C.A peeling, gençlik aşısı ve dermaroller yer almaktadır. Ayrıca, akne izi giderme ve cilt lekesi giderme de yine poliklinikte sunulan hizmetler arasındadır.

Lazer Epilasyon Hizmetleri

Özel Elos Lazer Polikliniği, en son teknolojiyle üretilmiş lazer epilasyon cihazlarını kullanarak müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Cihazlar sızdırmazlığı sağlamak üzere özel bir şekilde tasarlanmıştır ve epilasyon işlemi son derece kısa sürede tamamlanır. Poliklinikte lazer epilasyon yanı sıra, lazerle ben silme, dövme silme ve lenf drenaj gibi hizmetler de sunulmaktadır.

Yüz Gençleştirme Hizmetleri

Özel Elos Lazer Polikliniği, yüz gençleştirme hizmetleri konusunda da uzmanlaşmıştır. Yüz gençleştirme hizmetleri arasında V shape, ameliyatsız yüz germe, yüz dolgusu, göz çevresi bakım gibi hizmetler yer almaktadır. Bu hizmetler sayesinde cildiniz daha genç, taze ve pürüzsüz bir görünüm kazanır.

Selülit Bakımı ve Zayıflama Hizmetleri

Özel Elos Lazer Polikliniği, selülit bakımı ve zayıflama hizmetleri konusunda da müşterilerine hizmet vermektedir. Bu hizmetler arasında kavitasyon, bölgesel zayıflama, cinsel yolla bulaşan hastalıklar tedavisi ve lenf drenaj yer almaktadır. Poliklinikte ayrıca, saç geliştirme ve saç hastalıkları tedavisi de sunulmaktadır.

Özel Elos Lazer Polikliniği, müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunarak gerçek güzelliğe ulaşmalarına yardımcı olmaktadır. Uzman ve deneyimli personeli ile poliklinik, kaliteli hizmeti garantilemektedir. Ankara Kızılay semtinde bulunan Özel Elos Lazer Polikliniği, müşteri memnuniyetini en ön planda tutarak, sağlık, güzellik ve zindelik hizmetlerinde öncü olmayı hedeflemektedir.

devamını oku...
Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara

Neslihan Sofu Beauty

Mustafa Kemal Mahallesi

Ben Neslihan Sofu 30 Eylül 2021 yılında güzellik sektörüne giriş yaptım. Vizyonumuz her geçen gün daha da büyüyen güzellik sektöründe yenilikleri takip ederek danışanlarımıza en iyi hizmeti vermek, merkezimiz Mustafa Kemal Mahallesi 2144 sokak Beren plaza'da hizmet vermektedir.

Neslihan Sofu Beauty'de hydrofacial cilt bakımı, klasik cilt bakımı, akne bakımı, leke giderme bakım ve protokolleri anti aging bakımlar, cilt yenileme, bölgesel incelme, heykeltras magic crush ,ödem atma, lenf drenaj, kas güçlendirme ve yağ yakma uygulamaları yapıyoruz. Kalıcı makyaj, pudralama microbleading, dudak renklendirme, babyliner uyguluyoruz.

Türkiye'de sayılı cihazlar dan olan hibrit teknoloji buz lazer epilasyon yapıyoruz. Etkisi kısa sürede gözle görülmektedir.
Protez tırnak, kalıcı oje, manikür, pedikür uyguluyoruz. Batık tırnakları çıkarıyoruz.
devamını oku...
Adres: Turgut Özal Mahallesi 2616 Sokak No:5/B Batıkent - Ankara

Perla Beauty Güzellik Salonu

Tunalı

devamını oku... Adres: Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunalı Hilmi Caddesi Demirdöğen İş Merkezi No:98/5 Kat:3 Çankaya - Ankara




Ankara'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon