LAZERLE BEN SİLME

blog yazısı ekle !

LAZERLE BEN SİLME

Cildiniz deki benlerin büyük ve tehlikeli olduğunu mu düşünüyorsunuz? Ya da çıkan benlerin ters bir bölgede çıktığını mı düşünüyorsanız? Eğer bununla ilgili bir sıkıntınız ve ya sorularınız var ise hemen bir uzman doktorla iletişime geçmeniz gerekmektedir. Küçük ve zararsız olarak gördüğünüz benler başınıza büyük dertler açabilir. Önemsemiyorsanız bu yazıya kadar ne kadar ciddi bir durum olduğunu düşünmeniz bizim için önemlidir.


Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

Özel Elos Lazer Polikliniği - KIZILAY LAZER EPİLASYON

Elos Lazer Güzellik ve Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından 2007 yılında Ankara'nın Kızılay semtinde "Lazerlife Güzellik Merkezi" olarak kurulan kliniğimiz, 2010 yılında Sağlık Bakanlığının çıkardığı tabela isimlerinde Lazer kelimesinin kullanımını yasaklayan genelge sebebiyle, Lazerlife olan tabela ismimizi "Özel Elos Polikliniği" olarak değiştirdik. Bu tarihten günümüze kadar Özel Elos Polikliniği olarak hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.

12 yıldır güzellik ve estetik alanında çalışmaktayız.

İlk kuruluşumuzdan bu zamana kadar kliniğimizde her zaman tam gün dermatoloji uzmanı doktorumuz bulunmaktadır. Sağlık bakanlığı tarafından ruhsatlandırılan kliniğimizde pazar günü hariç her gün saat 09:00 ile 19:00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz.

Özel Elos Lazer Polikliniği - Gerçek Güzellik

Özel Elos Lazer Polikliniği, Ankara Kızılay'da bulunan bir güzellik merkezidir. Uzman ve deneyimli personeliyle müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Poliklinikte birçok farklı güzellik ve bakım hizmeti verilmektedir.

Cilt Bakımı Hizmetleri

Özel Elos Lazer Polikliniği, cilt bakımı hizmetleri konusunda uzmanlaşmıştır. Cilt bakımı, güzellik ve gençleştirme için oldukça önemlidir. Poliklinikte sunulan cilt bakımı hizmetleri arasında cilt sıkılaştırma, cilt soyma, T.C.A peeling, gençlik aşısı ve dermaroller yer almaktadır. Ayrıca, akne izi giderme ve cilt lekesi giderme de yine poliklinikte sunulan hizmetler arasındadır.

Lazer Epilasyon Hizmetleri

Özel Elos Lazer Polikliniği, en son teknolojiyle üretilmiş lazer epilasyon cihazlarını kullanarak müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Cihazlar sızdırmazlığı sağlamak üzere özel bir şekilde tasarlanmıştır ve epilasyon işlemi son derece kısa sürede tamamlanır. Poliklinikte lazer epilasyon yanı sıra, lazerle ben silme, dövme silme ve lenf drenaj gibi hizmetler de sunulmaktadır.

Yüz Gençleştirme Hizmetleri

Özel Elos Lazer Polikliniği, yüz gençleştirme hizmetleri konusunda da uzmanlaşmıştır. Yüz gençleştirme hizmetleri arasında V shape, ameliyatsız yüz germe, yüz dolgusu, göz çevresi bakım gibi hizmetler yer almaktadır. Bu hizmetler sayesinde cildiniz daha genç, taze ve pürüzsüz bir görünüm kazanır.

Selülit Bakımı ve Zayıflama Hizmetleri

Özel Elos Lazer Polikliniği, selülit bakımı ve zayıflama hizmetleri konusunda da müşterilerine hizmet vermektedir. Bu hizmetler arasında kavitasyon, bölgesel zayıflama, cinsel yolla bulaşan hastalıklar tedavisi ve lenf drenaj yer almaktadır. Poliklinikte ayrıca, saç geliştirme ve saç hastalıkları tedavisi de sunulmaktadır.

Özel Elos Lazer Polikliniği, müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunarak gerçek güzelliğe ulaşmalarına yardımcı olmaktadır. Uzman ve deneyimli personeli ile poliklinik, kaliteli hizmeti garantilemektedir. Ankara Kızılay semtinde bulunan Özel Elos Lazer Polikliniği, müşteri memnuniyetini en ön planda tutarak, sağlık, güzellik ve zindelik hizmetlerinde öncü olmayı hedeflemektedir.

devamını oku...
Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara


Peki nasıl bu operasyonu geçireceksiniz? Öncelikler polikliniklerde bulunan uzman doktorlarda bu işlemi geçirmeniz gerekmektedir. Daha sonra eğer konu hakkında tatmin olduysanız detaylı bir bilgi alarak sizi ne gibi basamaklar bekliyor birlikte bunu işleyelim.

Her benleri lazerle aldırabilirsiniz. Ancak aldıracağınız benlerin tespiti sonucu farklı işlemlerden gerekebilir. Benleriniz ulaşılmayacak kadar zor bir yerde ise ya da alınması tehlikeli ise farklı bir süreç işlenir. 1 cm den küçük benler de iz kalması oldukça düşüktür. Ancak beniniz büyük ise ve cildinizin yapısına rengine göre iz kalma durumu değişecektir. Seans süreleri uzadıkça iz kalma oranı düşecektir.

Cerrahi gerektiren durumlar da ise iz kalma durumu daha da azalır. Polikliniklerde yapılan uzman doktorların operasyonlarında daha güvenilir sonuçlar almanız mümkün. Uzun uzadıya bir operasyon yaşamayacaksınız kısa sürede bitecektir. Operasyondan sonra lazer uygulanmış bölge de yara oluşur daha sonra kabuk bağlar. Kabuk bağlayan ara bir hafta içerisinde dökülecektir. Dökülen kabuklardan sonra yaklaşık bir ay içerisinde cildinizde bir leke kalmayacaktır. Ancak beklenmedik bir durumda karşılaşırsanız hemen bir uzman doktora başvurmanız gerekecektir. Güzellik salonlarında bu gibi bir operasyon gerçekleşmez. Uzman bir doktordan yarım almanız gerekecektir.

Cildinize bu süreçte iyi bakmanız gerekmektedir. Operasyondan hemen sonra kesinlikle yüzünüze su sürmeyiniz. Makyaj yapmayınız. Daha sonraki günler de iç rahatlığı ile makyaj yapabilirsiniz. Et benlerini ise uygulanan işlemlerden daha farklı bir işlem gerekmektedir. Çok fazla bilinmeyen lazerle ben silme işlemi bugünün teknolojisi ile rahatlıkla yaptırabilirsiniz. Cildinizde görünen büyük ve rahatsız edici benlerden kurtulmanız mümkün. Yapmanız gereken tek şey kararınızı verdikten sonra uzman bir doktorla görüşüp cildinizdeki benlerden kurtulmanız.