LAZERLE CİLT SIKILAŞTIRMA

blog yazısı ekle !

LAZERLE CİLT SIKILAŞTIRMA

Cilt Bakımı

Yıllar geçtikçe cildinizin yaşlandığı ve sarktığı su götürmez bir durum. Seneler birbirini kovaladıkça cildiniz de eskisi gibi taze ve pürüzsüz kalmıyor maalesef. Ancak bu hayatınızda büyük bir sorun olarak görmeyiniz. Her şeyin geri dönüşü yok ancak cildinizi yirmili yaşlardaki o tazeliğe geri götürebilirsiniz. Uçuk fiyatlar dökmenize de gerek yok.

Asmi Güzellik Sevilay Göçer

Kızılay

devamını oku... Adres: Selanik Caddesi No:46/1 Huzur Apartmanı Çankaya - Ankara




Acı ve ağrı çekmenize de öyel bıçak altına yatmadan, büyük ameliyatlar geçirmeden ve ameliyat izleriyle uğraşmadan kolay ve rahat bir çözüme ulaşabilirsiniz. Çevresel faktörler, beslenme, genetiksel faktörler, güneş ışınları, geçirilen hastalıklar gibi faktörler cildin sarkmasında yorgun düşmesinde önemli faktörlerdendir. Streste cabası kollagen ve ciltteki liflerin azalması cildin sarkmasında ve yaşlanmasında hızlı bir süreç başlatıyor. Ciltteki su kaybı cildin sarkmasında hızlandırıcı bir roldedir.

Herhangi bir cilt rahatsızlığı olmayan, ciltte iltihaplanması olmayan 35 yaş üstü kişilerin lazerle cilt sıkılaştırma işlemini kolaylıkla tercih edebilirler. Son yıllarda teknoloji ile birlikte gelişen bu uygulama sıklıkla kullanılmaktadır. Üstelik hiçbir yan etkisi olmayan bu operasyon kişinin konfor sağlamasına da yardımcı oluyor. İyileşme süreci diğer operasyonlara nazaran daha kısadır. Kişiye göre iki ila dört gün arası iyileşmesi mümkündür. İki ila dört gün sonra günlük rutinlerinize geri dönebilirsiniz. Hiçbir sıkıntı çıkmayacağını garanti edebiliriz. Yine kişiye göre 1 ila 5 seans arasında değişen bu rakam 20 ila 30 dakika da tamamlanacak bir işlemdir.

Operasyon sırasında dermatoloji uzmanları doktorlar tarafından uygulanan işlem sırası ile şöyledir. Hiçbir anestezi uygulaması olmadan cildinize sürülen jel/losyonla birlikte lazer ile cildinize ışınlarla birlikte ısılar verir. Daha sonrasında yirmi otuz dakikalık süreç gözle görülür bir biçimde kırışıklıklarınızdan kurtulacağınız, sarkmaların olmadığı yeni hücrelerinizin canlanması ile birlikte taze bir cilde kavuşmuş olacaksınız.

Cildinizde ki güneş lekelerinin yok olduğunu da göreceksiniz. Bir ay içerisinde çıplak gözle göreceğiniz çevrenizdeki insanların da şaşırtacak derecede büyük bir değişikliğin farkına varacaksınız. Bir yıl içerisinde ise cildiniz bu durumu sabit tutacaktır. Tabiri yerinde ise bir yıl boyunca zamanı fiilen durdurmuş olacaksınız. Botoksların unutulduğu bu yenilik sizi bekliyor. Eğer hernangi beklenmedik bir durumla karşılaşırsanız uzman doktorlara başvurmanız yeterli olacaktır.