LAZERLE DÖVME SİLME

blog yazısı ekle !

LAZERLE DÖVME SİLME

Çok severek ve isteyerek dövme yaptırdıysanız ancak çeşitli sebeplerden dolayı dövmelerinizi sildirmek isteyebilirsiniz. Sıkılmış olabilirsiniz. Görmek istemeyebilirsiniz. Sonradan beğenmediğinizin farkına varmış olabilirsiniz. Ya da artık o dövmenin sizi yansıtmadığını düşünüp sildirmek istiyor olabilirsiniz. Aile ve toplum baskısından dolayı dövmenizden kurtulmak istiyor olabilirsiniz. Veya var olan dövmenizi kapatıp yerine size göre daha güzel ve anlamlı olduğunu düşündüğünüz dövmeyi yaptırmak isteyebilirsiniz. Ancak dövmenin nasıl silineceğini, ne gibi durumlarla karşılaşacağınızı ve ya iz kalacak mı kaygınız mı var gelin birlikte dövme nasıl sildirilir ona bakalım.

Ozon Estetik Güzellik Akademisi

Eryaman

2013 de kurulan salonumuz Eryaman Altay mahallesindedir. siz değerli danışanlarımıza en kaliteli hizmeti sunmak, sizleri hijyenik koşullarda, tecrübeli ve profesyonel kadromuzla sizleri güzel hissettirmek ve bundan mutlu ayrılmanızı sağlamak temel hedefimizdir. Yine Eryaman bölgesinde Akademimiz olup bu sektör eğitimli uzmanlar yetiştirmekteyiz. Salonumuz aile ortamı olup, keyifle zaman geçirebileceğiniz bir yerdir. Ayak bakımı , manikür, ipek kirpik, lifting, protez tırnak, kalıcı makyaj, cilt bakımı, depilasyon, masaj ,bölgesel incelme, lazer vb birçok alanda hizmet vermekteyiz. Kendinizi özel hissetmek istiyorsanız mutlaka salonumuza bekliyoruz. GEÇ KALMA GENÇ KAL.devamını oku... Adres: Altay Mahallesi 27.Cadde No: 17 1. Etap Eryaman - Ankara




Öncelikle eğer dövmenizden memnun değilseniz tabi ki sildirebilirsiniz. Lazerle dövme silme operasyonu oldukça yaygın bir durumda ancak bunu her dövme yapan kişi yapamaz. Bununla ilgili Lazerle dövme silen uzman doktorlardan yardım almanız gerekecektir. Eğer dövmeniz yeni yapılmışsa sanki daha önceden cildinizde o dövme yokmuş gibi görünecektir.

Lazer ışınları ile derinin altında bulunan renk pigmentleri parçalara ayırılır. Ayrılan renk pigmentlerinin vücuttan atılması da daha kolay olur. Vücut parçalanan renk pigmentlerini doğalında atılacaktır.

Peki yapılan bu operasyonda dövme silmenin sonuçları nasıl olur? Uzman doktorun tecrübesine göre, derinin rengine göre, kişisel deri yapısına göre, derinliğine göre, rengin kullanım şekline göre, kullanılan boya yoğunluğuna göre alınacak sonuçlar değişkenlik gösterecektir.

Boyanın koyu renginden açık rengine göre alınacak sonuç değişecektir. Çünkü kontrast renklerle silme işlemi gerçekleşmektedir. En iyi sonuçlar açık tenli insanlarda koyu renkli dövmeler kolaylıkla çıkacaktır. Siyah renkte olan bir renk daha kolay çıkar. Sarı renkte ola bir rengin çıkması daha zordur. Daha kolay çözünen boyalar daha çabuk çıkar. Aynı vücutta derin ya da derinde olmaması da aynı şekilde kötü sonuca yol açacaktır. Dövme eskidikçe lazer işleminden sonra vücuttan atılımı kolaylaşır. Yeni yapılmış dövmelerde başarı oranı daha düşük olup seans sayısı artabilir. Tamamen dövme sildirmenin bir garantisi olamaz. Ancak %80-90 arasında silinme başarısı yükselmiştir.

Dövmeye göre sildirme seansı 1 seansta sürebilir daha fazla da sürebilir. Boyanın yoğunluğuna göre büyük küçüklüğüne göre de sildirme işlemi 10dk sürebilir, saatlerce de sürebilir. Cilt dövme sildirme den sonra kızarıp kabuk bağlayıp daha sonra kendiliğinden bir hafta içerisinde dökülecektir.