LAZERLE YÜZ GENÇLEŞTİRME

blog yazısı ekle !

LAZERLE YÜZ GENÇLEŞTİRME

Ciltteki doku kaybı ve ya ilerleyen yaş sonucu ciltte kırışıklıkların artması çok olası bir durumdur. Ayna ya baktığınızda yüzünüzün görüntüsü sizi rahatsız ediyor ise ve ya yüzünüzün erkenden kırıştığını hissediyorsanız lazerle yüz gençleştirme işlemini yüzünüze uzman doktorlar tarafından yapılmasını tercih edebilirsiniz. Cildinizin kırışmasını durdurmak istiyorsanız kolajen gereksinimini sağlamanız gerekmektedir. Ancak bunu tek başınıza değil de poliklinikler de bulunan işin ehli uzaman doktorlara başvurmanız gerekmektedir.

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım

Tunalı

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım: Tunalı'da Güzellik Deneyiminde Fark Yaratıyor

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, Tunalı semtinde müşterilerine kaliteli hizmet anlayışı ve modern uygulamalarla güzellik deneyimi yaşatıyor.

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım'ı Yakından Tanıyalım

Ebru İnanır, 20 yılı aşkın süredir güzellik sektöründe iş hayatını sürdürüyor. Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, Tunalı'da konumlandırılmış olup, 20 yıldır sektördeki tecrübesini hizmet kalitesine yansıtıyor. Ebru İnanır Güzellik ve Bakım'ın müşterileri, işletmenin modern dekorasyonu, hijyenik ortamı ve alanında uzman çalışanları ile tanışıp, güzellik ve bakım uygulamalarını rahat bir şekilde yaptırabiliyorlar.

Hizmetler

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. Cilt bakımı, kaş-kirpik, makyaj, epilasyon, masaj, güzellik ve bakım uygulamaları başta olmak üzere, her türlü istekleri doğrultusunda hizmetler sunuluyor. Aynı zamanda, düğün, nişan, mezuniyet, iş yemeği gibi özel günlerinizde de olmak üzere profesyonel makyaj hizmetleri de veriliyor. Bu sayede, kendinizi özel hissetmek için Ebru İnanır Güzellik ve Bakım ile iletişime geçebilirsiniz.

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, tecrübesi ve uzmanlığı ile Tunalı semtinde müşterilerine güzellik ve bakım alanında fark yaratıyor. Yüksek kalite standartları, hijyenik ortamı ve alanında uzman çalışanları ile öne çıkan Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, özel günler için profesyonel makyaj hizmetleriyle de öne çıkıyor. Kendinizi iyi hissetmek için, Ebru İnanır Güzellik ve Bakım'a uğrayabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Tunalı Hilmi Caddesi Aynalı Çarşı Kat:5 No:86 Çankaya - Ankara




Cilde uygulanan lazer epilasyon işlemi lazer ışınlarının, cildin yenilenmesinde önemli faktör gösteren ışınların kullanılmasıyla kolay ve acısız bir işlemden geçmektedir. Bilinenin aksine lazer ışınları cilde zarar vermemektedir. Aksine kolajen üretimini artırmak esasında kullanılan bir tedavi yöntemiyle birlikte cilde zarar vermez. Cildinizi uzman ellere bırakıyorsanız şayet bu gibi kaygıları gütmeniz yersiz olacaktır. Lazerle yüz gençleştirme tedavisinde Co2 fraksiyonel lazer ışınları kullanılmaktadır. Ciltte mikro kanalları açarak kolajen artırımını sağlamaktadır.

Epilasyon sonrasında ciltte kızarıklıklar ufak çaplı yaralar olasıdır. Daha sonra kabuk bağlayarak yaralarınız dökülecektir. Geçen zaman içerisinde cildinizde ki koajen artmasının farkına varacaksınız. Ve kolejen artma işlemi devam edecektir. Ancak cildiniz beklenmedik bir reaksiyon gösterirse hemen uzman doktorunuza başvurmanız şiddetle tavsiye edilir.

2 ila 4 seansla değişen bu süreç, 20-30 dakika kadar acısız sürecek bir işlemdir. Eğer alerjik bir tepkiyle karşılaşırsanız yine doktorunuza başvurmanız gerekmektedir.

İşlem öncesinde solaryum ve ya güneşin altında güneşlenme gibi durumlardan kaçının. Kanın pıhtılaşmasını sağlayan ilaçlardan kaçınız. Cildinizde akne tedavisinde kullanılan bir gurup ilaçları kullanmaktan ve yüzünüze sürmekten kaçınınız. Daha önce cildiniz de herhangi bir sorun yaşadıysanız (uçuk, yara gibi) uzman doktorunuza bunu söylemeniz gerekmektedir.

Lazerle yüz gençleştirme sonrası direk güneş ışığından ve solaryum gibi ışınlardan korunmanız gerekmektedir. Yine cildinize doktorunuz tavsiye etmeden peeling gibi kremleri yüzünüze sürmeyiniz. İlk gün duş almamanız gerekmektedir. Daha sonraları ne sıcak ne de soğuk duş değil, ılık duş almaya özen göstermelisiniz. Lazer yüz gençleştirme işleminden yaklaşık bir hafta sonra makyaj yapabilirsiniz. En az 6 ay kadar cildinizi korumaktan kaçınmayınız. Eğer beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalırsanız ve ya daha detaylı bir bilgi almak istiyorsanız doktorlarımıza başvurmanız yeterli olacaktır.