TUNALI MANİKÜR

blog yazısı ekle !

TUNALI MANİKÜR

Tunalı manikür uygulamasında kullanılan malzemelerin hijyenik ve temiz olması çok önemlidir. Manikür yaparken hijyenik olması, eğer mümkünse aletlerin steril edilmesi gerekir. Ankara'da manikür pedikür işlemi yapan binlerce güzellik salonu var. Kuaförünüzde de manikür yaptırabilirsiniz. Tunalı ilçesi manikür salonları ile ellerinizi güzelleştirin.

Funda Kurt Healthy Beauty

Çankaya

Funda Kurt Güzellik Merkezi olarak güzel olmanın, özen isteyen bir süreç olduğuna inanarak; güzelliğin özünde de sağlığın ve mutluluğun yer aldığı gerçeğiyle hareket ediyoruz. Güzelliğin sırrı doğallık, doğallığın sırrı sağlıkta gizlidir.Bu bilinçle çıktığımız yolda doğal güzellik birincil önceliğimiz, bunu en iyi şekilde gerçekleştiriyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz çünkü güzelliğin anatomisini biliyoruz. İnsanın doğasında var olan güzelliği fark edilir kılmak adına siz değerli müşterilerimize bütüncül bir güzellik deneyimi sunuyoruz.

Funda Kurt markamıza özgü; yenilikçi ve kaliteli hizmetimizle güzellik sektöründe fark yaratmaya devam ediyoruz. Kişiye özel güzellik uygulamalarımız ile kaliteden ödün vermeden sürdürülebilir hizmet anlayışı ile hareket ediyoruz. Eğitmen düzeyindeki uzman personelimizin müşterilerimiz ile olan iletişimini ve gerçekleştirilen hizmetin kalitesini optimum düzeyde tutarak her müşterimizin kendisini ayrıcalıklı hissetmesini sağlıyoruz.

Biliyoruz ki; bizim müşterilerimiz en güzelini ve en kalitelisini hak ediyor.

Funda Kurt Healthy Beauty: Çankaya'nın Parlayan Güzellik Durağı

Funda Kurt Healthy Beauty, Çankaya'nın gizli güzellik hazinesi olarak ,benzersiz ve yenilikçi hizmetleriyle dikkat çekiyor. Kolayca ulaşılabilir lokasyonuyla merkezi bir konumda bulunan bu güzellik salonu, hijyenik koşullarıyla ve çağdaş ekipmanlarıyla konforlu bir deneyim sunuyor.

Güzellik ve Bakımın Zafer Yolu: Funda Kurt Healthy Beauty

Funda Kurt Healthy Beauty, sağlık ve güzellik için sunduğu geniş yelpazedeki hizmetlerle müşterilerinin taleplerine yanıt veriyor. Deneyimli ve uzman ekibi, her hizmeti müşterilerin kişisel ihtiyaçlarına göre uyarlıyor. Modern teknolojilerle donatılmış bu mekanda, müşteriler beklentilerinin ötesinde bir deneyim yaşarken, rahat bir ortamda kendilerini özel hissediyor.

1. Cilt Bakımı: Funda Kurt Healthy Beauty'de cilt bakımı, müşterilerin cilt tipine ve ihtiyaçlarına yönelik olarak özelleştiriliyor. Cilt analizi, cilt gençleştirme, akneli cilt bakımı gibi çeşitli hizmetlerimizle cildinizin ihtiyacı olan bakımı alabilirsiniz.
2. Diyetisyen Hizmetleri: Kişiselleştirilmiş diyet programlarıyla sağlıklı kilo verme sürecinize destek oluyoruz. Uzman diyetisyenlerimiz, sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmanızı sağlıyor.
3. 3D İpek Kirpik: Gözlerinizi ön plana çıkaran bu özel hizmetle, doğal ve etkileyici kirpiklere sahip olabilirsiniz.
4. Kalıcı Makyaj: Funda Kurt Healthy Beauty'de uzmanların elinde kalıcı makyaj ile doğal güzelliğinizi vurgulayabilirsiniz.
5. Selülit Bakımı: Etkili selülit bakımıyla, pürüzsüz ve formda bir cilde kavuşabilirsiniz.
6. G5 Masajı: G5 masajı ile vücudunuzdaki toksinleri atabilir, cilt dokunuzu destekleyebilirsiniz.
7. Leke Bakımı: Cilt lekeleri konusunda uzmanlaşmış ekibimizle, lekelerinizden kurtulmanızı sağlayacak etkili bakımlar sunuyoruz.
8. Yüz Germe (Lifting): Yüz hatlarını belirginleştirerek gençleşme etkisi yaratan bu hizmetimizle, doğal güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz.
9. Göz Çevresi Bakım: Göz çevrenizdeki hassas bölgeye özel bakımımız ile daha genç ve dinç görünebilirsiniz.
10. Kavitasyon: Etkili zayıflama ve selülit tedavisi için tercih edebileceğiniz kavitasyon hizmetimizle, hayalinizdeki vücuda kavuşabilirsiniz.

Funda Kurt Healthy Beauty, Çankaya'nın güzelliğe dair aradığınız her şeyi bulabileceğiniz, sektördeki öncü güzellik salonlarından biridir. Misafirlerimizi, zerafet ve bakımın buluştuğu bu eşsiz mekana bekliyoruz. Güzelliğe dair en etkili ve özgün hizmetleri Funda Kurt Healthy Beauty farkıyla keşfedin.

devamını oku...
Adres: Oran Mahallesi Zülfi Tigrel Caddesi No:1/2 Kuzu Effect C Blok Ofis Bina No:42 Kat:3 Çankaya - Ankara

Eda Kaynarca Güzellik Salonu

Kızılay

Eda Kaynarca Güzellik Salonu: Kızılay'da Güzellik ve Bakımın Adresi

Kızılay semtinde bulunan Eda Kaynarca Güzellik Salonu, güzellik ve bakım alanında kendini kanıtlamış bir markadır. Bu yazımızda, Eda Kaynarca Güzellik Salonu'nun sunduğu hizmetleri, özellikleri ve deneyimleri yakından tanıyacak ve bu benzersiz güzellik ve bakım deneyimini yaşamaya ne dersiniz?

Eda Kaynarca Güzellik Salonu, Kızılay semtinde güzellik ve bakım alanında öncü bir konumda yer almaktadır. Salon, modern ve konforlu bir ortamda misafirlerini ağırlamakta ve müşteri memnuniyetini her zaman öncelik haline getirmektedir. Kaliteli hizmet anlayışı ve deneyimli ekibiyle Eda Kaynarca Güzellik Salonu, müşterilerine unutulmaz bir güzellik deneyimi sunmaktadır.

Eda Kaynarca Güzellik Salonu, geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Cilt bakımından makyaja, epilasyondan masaja, manikür-pediküre kadar pek çok temel güzellik ve bakım hizmeti mevcuttur. Ayrıca, düğün ve özel etkinliklerde profesyonel makyaj hizmeti de sunulmaktadır. Eda Kaynarca Güzellik Salonu, müşterilerine kişiselleştirilmiş çözümler sunarak her birinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bu sayede müşteriler, kendilerini özel hissederek güzellik ve bakımlarını güvende ellerde gerçekleştirebilmektedirler.

Eda Kaynarca Güzellik Salonu, hepsi alanında son derece deneyimli ve uzman olan bir ekip tarafından yönetilmektedir. Salonun profesyonel ekibi, sektördeki yeni trendleri ve yenilikleri yakından takip etmekte ve bunları uygulamaktadır. Kullanılan ürünler de son derece kaliteli ve güvenilir markalardan seçilmektedir. Eda Kaynarca Güzellik Salonu, hijyen ve müşteri memnuniyeti konularında çok titiz davranmakta ve müşterilerin güvenini kazanmaktadır.

Eda Kaynarca Güzellik Salonu'nun bir diğer farklılık noktası, daha önce hiçbir yerde bulunmayan özgün hizmetleri sunmasıdır. Salon, müşterilerine sadece standart güzellik ve bakım hizmetlerini sunmakla kalmamakta, onların beklentilerinin ötesine geçerek benzersiz deneyimler yaşatmaktadır. Eda Kaynarca Güzellik Salonu'nu ziyaret eden herkes, burada kendilerini özel hissederek stresten uzaklaşacak ve rahatlayacaktır.

Eda Kaynarca Güzellik Salonu, Kızılay semtinin en popüler güzellik salonlarından biri olup müşterilerine eşsiz bir deneyim yaşatmaktadır. Siz de güzellik ve bakımınıza önem veren biriyseniz, Eda Kaynarca Güzellik Salonu'nu tercih edebilirsiniz. Unutulmaz bir güzellik deneyimi için sizleri de Eda Kaynarca Güzellik Salonu'na bekliyoruz.

devamını oku...
Adres: Meşrutiyet Caddesi 16/3 Kat 3 Kızılay-Ankara

MSZ Estetik ve Güzellik Salonu

Tunalı

MSZ Estetik ve Güzellik Salonu - ESAT CADDESİ ÇANKAYA ANKARA GÜZELLİK SALONU

MSZ Estetik ve Güzellik Salonu, Tunalı semtinde müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmetler sunan bir güzellik salonudur. Bu yazıda, MSZ Estetik ve Güzellik Salonu'nun özelliklerini ve sunduğu hizmetleri tanıtacak ve size gerçek bilgiler aktaracağım.

Salonumuzda birçok farklı hizmet bulunmaktadır. Ağda, epilasyon, cilt bakımı, manikür-pedikür, kalıcı makyaj gibi çeşitli güzellik ve bakım hizmetleri sunuyoruz. Ayrıca selülit bakımı, bölgesel zayıflama, yosun bakımı gibi özel ve etkili uygulamalarla vücudunuzun daha formda ve sağlıklı olmasını sağlıyoruz.

MSZ Estetik ve Güzellik Salonu olarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için SEO kurallarına uygun içerikler üretiyoruz. Size özgün ve internette başka hiçbir sitede bulunmayan bilgiler sunmaya özen gösteriyoruz. Bu sayede yazılarımız okuyanlara gerçek bilgi verirken aynı zamanda SEO açısından da avantaj sağlıyoruz.

Salonumuzun özelliklerine gelince, son teknoloji ürünleri kullanarak en yüksek kalitede hizmet sunuyoruz. Deneyimli ve uzman personelimiz, müşterilerimize en iyi deneyimi yaşatmak için titizlikle çalışmaktadır. Ayrıca, salonumuzda hijyen konusunda son derece hassasız ve müşterilerimizin güvenliğini her zaman ön planda tutuyoruz.

devamını oku...
Adres: Kavaklıdere Mahallesi Esat Caddesi Lale Apartman No:15/9 Çankaya - Ankara

Seren Ertan Güzellik Salonu

Çankaya

16 yıllık tecrübemizle Seren Ertan Güzellik Salonu olarak Çankaya birlik mahallesinde hijyenik ortamda uzman kadromuz ve yeni cihazlarımızla, diode buz lazer, hydrafacial cilt bakımı, klasik cilt bakımı, iğnesiz mezoterapi, g5 masajı, lenf drenaj, ems sistem pasif jimnastik, el ayak bakımı, protez Tırnak, depilasyon ağda işlemleri, vücut bakımı, iğnesiz sac mezoterapisi, leke tedavisi cilt tonu düzenleme işlemleri yapmaktayız.devamını oku... Adres: Birlik Mahallesi 480 Sokak 6/A Çankaya - Ankara

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım

Tunalı

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım: Tunalı'da Güzellik Deneyiminde Fark Yaratıyor

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, Tunalı semtinde müşterilerine kaliteli hizmet anlayışı ve modern uygulamalarla güzellik deneyimi yaşatıyor.

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım'ı Yakından Tanıyalım

Ebru İnanır, 20 yılı aşkın süredir güzellik sektöründe iş hayatını sürdürüyor. Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, Tunalı'da konumlandırılmış olup, 20 yıldır sektördeki tecrübesini hizmet kalitesine yansıtıyor. Ebru İnanır Güzellik ve Bakım'ın müşterileri, işletmenin modern dekorasyonu, hijyenik ortamı ve alanında uzman çalışanları ile tanışıp, güzellik ve bakım uygulamalarını rahat bir şekilde yaptırabiliyorlar.

Hizmetler

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. Cilt bakımı, kaş-kirpik, makyaj, epilasyon, masaj, güzellik ve bakım uygulamaları başta olmak üzere, her türlü istekleri doğrultusunda hizmetler sunuluyor. Aynı zamanda, düğün, nişan, mezuniyet, iş yemeği gibi özel günlerinizde de olmak üzere profesyonel makyaj hizmetleri de veriliyor. Bu sayede, kendinizi özel hissetmek için Ebru İnanır Güzellik ve Bakım ile iletişime geçebilirsiniz.

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, tecrübesi ve uzmanlığı ile Tunalı semtinde müşterilerine güzellik ve bakım alanında fark yaratıyor. Yüksek kalite standartları, hijyenik ortamı ve alanında uzman çalışanları ile öne çıkan Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, özel günler için profesyonel makyaj hizmetleriyle de öne çıkıyor. Kendinizi iyi hissetmek için, Ebru İnanır Güzellik ve Bakım'a uğrayabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Tunalı Hilmi Caddesi Aynalı Çarşı Kat:5 No:86 Çankaya - Ankara

Sedna Form

GOP


devamını oku...
Adres: Gop Mahallesi Arjantin Caddesi No:15/7 GOP-Ankara​

Yeliz Gazeloğlu Beauty Center

Çankaya

YELİZ GAZELOĞLU BEAUTY CENTER Olarak Ankara'nın Çankaya- Gazi Osmanpaşa Semtinde Hizmet Vermekteyiz.

15 yılı aşkın deneyimimizle siz değerli danışanlarımıza hijyenik ortamda, üst düzey kaliteli hizmet sunmak öncelikli hedefimiz olup, sağlık protokollerine uygun, doğallıktan uzaklaşmadan üst düzey dermotolojik ürünlerle sağlıklı güzellik sunmak amacımızdır.

Uluslararası standartlara uygun cihazlarımız ve kullanılan tüm ürünler teknolojik açıdan gelişmiş olup, gelişen teknolojiyi de takip ederek uzman kadromuzla kişiye özel ihtiyaçları karşılayan hizmet sunarak siz değerli danışanlarımızı merkezimizden mutlu ve memnun göndermek bizi onurlandırmaktadır.

Kadınlar yüzyıllardır güzellikleri için birbirinden şaşırtıcı ürünler ve maskeleri cildine uygulayarak dönemin güzellik anlayışına göre hareket etmişlerdir. Üzerinde kordonları bulunan maskelerle tüm gece boyunca durmak ya da çeşitli ürünleri karıştırarak yüze uygulamak son derece zorlu süreçler olsa da kadınlar güzelliğin bir yolunu daima bulmuşlardır. Günümüzdeyse cilt sağlığına ulaşmak için artık böyle yorucu süreçlere gerek kalmadı. Kolaylıkla ulaşabildiğiniz profesyonel hizmetler mevcut olup, özel içerikli maskeler ve serumlar günümüzde kadınların hayatını kurtaran en önemli yeniliklerden biri haline geldi ve güzelliğin herkes tarafından ulaşılabilen bir şey olduğunu kanıtladı.

Milattan önce ya da 2000'li yıllar olduğu fark etmeksizin her yüzyılda ön plana çıkan belli başlı istekler olmuş: Daha genç görünüm ve her zaman daha parlak ve sağlıklı görünen bir cilt. Kadınlar geçmişte son derece zorlu işlemlerle buna ulaşsalar da artık iyi bir cilde sahip olmak için yapmanız gereken çok basit.

Günümüzde her bakımlı kadının hayali dupduru, parlak, temiz ve ışıl ışıl bir cilde sahip olmak. Sağlıklı ve doğal bir cilt görünümü hedeflenirken , medikal uygulamaların bile en doğal sonuç vereni tercih ediliyor.

Doğal sonuç veren uygulamalar veya cildin kendi doğallığına kavuşması her kadını mutlu edecek bir soruyu beraberinde getiriyor; "Senin yüzünde ve cildinde bir değişiklik var ama ne?" Günümüzde bunu duyan kadın en mutlu kadındır.

Yeni güzellik trendi abartıdan uzak, dupduru bir cilt, belli belirsiz medikal uygulamalar, dokunulmuş ama belli olmayan doğal kalın kaşlar ve en doğalından uzun hacimli kirpikler...

DOĞAL VE IŞILTILI BİR CİLDE SAHİP OLMANIN İLK ADIMI DOĞRU VE DÜZENLİ BİR CİLT TEMİZLİĞİDİR. CİLDİN YAPISINA GÖRE KİŞİYE ÖZEL PROTOKOLLER UYGULAMAK GEREKİYOR.

Kişinin cilt problemlerine göre yapılan medikal cilt bakımlarıyla ışıl ışıl bir cilde sahip olmak artık mümkün. Temiz, yağ salgısı kesilmiş bir cilde çözüm üretmek kolaylaşır. Her sorunun bir çözümü mevcuttur. Leke problemleri, sarkma, kırışıklıklar, hassasiyet, kılcal damar problemleri ve ciltte yoğun matlık...
Tüm bunlar doğru protokollerle giderilebilir. Öyle ki tüm bu saydığım cilt problemlerini birarada yaşayanlar bile oluyor. Burada önemli nokta önce ve hangi sırayla bu problemleri çözmek gerektiğidir. İşte bu durum uzmanlık gerektirmektedir. Çözüme gitmenin yolunu sıralama olarak yanlış seçerseniz, diğer sorunlarınızı fazlalaştırmanız kaçınılmazdır. Bu yüzden mutlaka ''kişiye özel protokol" oluşturmak gereklidir.

YELİZ GAZELOĞLU BEAUTY CENTER UZMANLARI İLE İSTEDİĞİNİZ GÜZELLİK VE BAKIM HİZMETLERİNE EN HIZLI ŞEKİLDE ULAŞABİLİRSİNİZ.
KİŞİYE ÖZEL UYGULANAN PROTOKOLERLE CİLDİNİZİ SAĞLIKLA GÜZELLEŞTİRİYORUZ.
YELİZ GAZELOĞLU BEAUTY CENTER OLARAK, SİZ DEĞERLİ DANIŞANLARIMIZI MERKEZİMİZDE MİSAFİR ETMEKTEN ONUR DUYARIZ.
devamını oku...
Adres: Uğur Mumcu Caddesi Kazım Özalp Mah. Lutüf Apt. 12/2 Gaziosmanpaşa Çankaya - Ankara

Perla Beauty Güzellik Salonu

Tunalı

devamını oku... Adres: Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunalı Hilmi Caddesi Demirdöğen İş Merkezi No:98/5 Kat:3 Çankaya - Ankara

Özel Medikal Estetik Estetisyenlik ve Güzellik Kursu

Kızılay

Medika Estetika Ailesi 'sağlıklı güzellik ve hijyenik bakım' konusunda konumlandığı Kızılay Meşrutiyet bölgesinde, tüm Ankara'da ve tüm Türkiye'de güvenilir bir marka, öncü bir model olarak Uluslararası standartlara ulaşmayı hedef olarak belirlemiş girişimci ve örnek bir kurumdur.

Sağlık, Güzellik, Estetik ve Kozmetik sektöründeki son trendler ışığında danışanlarımızın ve öğrencilerimizin beklenti ve memnuniyetlerini en üst düzeyde tutarak onlara beklentilerinin de üzerinde kaliteli hizmet sağlamak en birincil amacımızdır...

Merkezimiz modern, etkili, bilimsel yöntemler ve son teknoloji cihazlar ile yılların tecrübesini, titizlik ve özenle birleştirerek kalıcı çözümler üreten bir ekip olmak için 'kendini sürekli geliştirmek ve sürdürülebilir büyüme' amacıyla yola çıkmıştır.

Dünya Sağlık Örgütü Anayasasında Sağlık "sadece hastalık ve sakatlığın olmayışı değil, bedence, ruhça ve sosyal yönden tam iyilik halidir" olarak tanımlanmıştır.

Bu tanımda 'bedence ve ruhça iyilik hali' sağlığın bilinen yönü iken, "sosyal yönden tam iyilik hali" yeni ve önemli bir kavram olarak öne çıkmış ve önem kazanmaya başlamıştır.

Sağlığın bu yeni ve cok yönlü tanımlaması güzelliğe de farklı bir bakış açısı getirmiş "Sağlıklı Güzellik" diye bir kavram ortaya çıkmıştır.

Bütüncül bir bakış açısıyla kişiyi saçtan ayağa, tepeden tırnağa, içten dışa iyileştirmek ve güzelleştirmek, esenlik ve keyif hali kazandırmak için; bireyi tüm olarak ele alıp, iç ve dış faktörleri düzenleyip tıbbi ve estetik yeterliliklerle kişiye özgü destekleyici ve koruyucu bakımlar yapmaya, sağlıklı ve dengeli beslenmeyle kişisel gelişimle ve fit olmakla ilgili önerilerde bulunmaya, sağlıklı dermokozmetik ürünler ve beslenme destek ürünleri kullandırmaya ve daha hareketli ve ince olmak için destek programları oluşturmaya genel olarak "kişiye özel sağlıklı ve güzel yaşam önerileri" adını vermekteyiz. Bu da bilinçli bir eğitim ile mümkündür...


Bizler "Medika Estetika Ailesi" ve "Medikal Estetik Akademi" olarak Güzellik ve Estetik konusunda Konunun Profesyoneli Medikal Estetik Hekimi Kurucu Başkanımız, Usta Öğretici hocalarımız ve Güler yüzlü tecrübeli Güzellik Uzmanı ve Estetisyenlerimizle "Sağlıklı Güzelliğin ve Hijyenik Bakimin ve Kaliteli Çağdaş Eğitimin Adresi" olarak sizlerleyiz.

Sloganımız;

" Herkes İçin Sağlık... Herkes İçin Bakım… Herkes İçin Güzellik "

Hatta....

"Herkes İçin Güzelliğin Çok Daha Ötesi… Sağlıklı Güzellik..."

Egitim Verdigimiz Branşlar

1-Bölgesel İnceltme Uygulayıcısı Kurs Programı

2-Cilt Bakımı Uygulayıcısı Kurs Programı

3-El ve Ayak Bakımı Kurs Programı

4-Epilasyon Uygulayıcısı Kurs Programı

5-Güzellik Uzmanı Kurs Programı

6-Kalıcı Makyaj Uygulayıcısı Kurs Programı

7-Kuaförlük Kursu Programı

8-Makyaj Uygulayıcısı Kurs Programı

9-Manikür (Manikürist)Uygulayıcısı Kurs Programı

10-Masaj Uygulayıcısı Kurs Programı

11-Seri Atışlı (Ütüleme) Diode Lazer Epilasyon Kurs Programı
devamını oku...
Adres: Kocatepe Mahallesi Meşrutiyet Caddesi No:27 Kat:2 Daire: 5-6-7-8 Kızılay-Ankara

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu

Çankaya

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu'na Hoş Geldiniz!

Çankaya'nın kalbinde, hizmetlerimizle sizi karşılamaktan mutluluk duyarız. LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu olarak, müşterilerimizin güzelliğini önemsiyoruz ve onlara en kaliteli ve yenilikçi hizmetleri sunma misyonunu benimsiyoruz.

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu'nun Sunduğu Hizmetler

Salonumuzda, kadınların 2022 ve 2023 yıllarında en çok ilgilendiği alanlara odaklanıyoruz. İşte sizlere sunabileceğimiz hizmetler:

3D İpek Kirpik: Doğal ve etkileyici kirpiklere sahip olmak isteyenler için ideal bir seçenek.

3D Kaş Kontürü Uygulaması: Kaşlarınızı daha belirgin ve şekilli hale getirmek için bu yenilikçi yöntemi tercih edebilirsiniz.

3D Kıl Tekniği: Saç simülasyonuyla, seyrek ya da dökülmüş bölgelerde doğal bir görünüm elde etmek mümkün.

4D Slimming (4 boyutlu incelme): Vücut şekillendirme ve incelme konusunda en son teknolojiye sahip bir hizmet.

6D İpek Kirpik: Yoğun ve dolgun kirpiklere sahip olmak isteyenler için ideal bir seçenek.

6D Kaş Kontürü Uygulaması: Kaşlarınızı daha hacimli ve doğal bir görünüme kavuşturmak için bu yöntemi tercih edebilirsiniz.

Ağda: İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en etkili yollarından biri olan ağda hizmetimizle pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.

Akne İzi Giderilmesi: Akne izlerinden kurtulmak ve cildinizi pürüzsüzleştirmek için özel olarak tasarlanmış bir tedavi.

Altın Maske: Cildinizi beslemek ve parlatmak için altın maske hizmetimizi tercih edebilirsiniz.

Ameliyatsız Bacak Germe: Sıkı ve pürüzsüz bacaklara sahip olmak artık mümkün.

Makyaj: Özel günlerinizde profesyonel makyaj hizmetimizle size istediğiniz tarzda bir makyaj yapabiliriz. Doğal ve hafif makyajlardan parti makyajlarına kadar geniş bir yelpazede seçim yapabilirsiniz.

Saç Kesimi ve Boyama: Deneyimli saç stilistlerimiz, size en uygun kesimi ve renk seçimini yaparak istediğiniz görünümü elde etmenizi sağlar. Trend renklerden kendi tarzınıza özel bir renk seçeneği sunuyoruz.

Saç Bakımı ve Tedavisi: Saçlarınıza özen göstermek ve onları sağlıklı tutmak için özel olarak hazırlanan saç bakım ve tedavi hizmetlerimizi tercih edebilirsiniz. Saç derinizi besleme, saçı onarma ve saça parlaklık kazandırma gibi farklı özelliklere sahip çeşitli tedaviler sunuyoruz.

Kaş ve Kirpik Bakımı: Doğal ve etkileyici bir görünüme sahip olmak için kaş ve kirpiklerinizi düzenli olarak bakım yaptırabilirsiniz. Kaş alımı, kaş şekillendirme, kirpik kıvırma ve lash lifting gibi hizmetler arasından seçim yapabilirsiniz.

Cilt Bakımı ve Tedavisi: Cildinizin sağlıklı, parlak ve genç görünmesi için çeşitli cilt bakım ve tedavi seçenekleri sunuyoruz. Yüz temizliği, nemlendirme, cilt tonu düzenleme, akne tedavisi, leke tedavisi gibi farklı ihtiyaçlara yönelik özel cilt bakım hizmetleri sunuyoruz.

Nail Art ve Manikür / Pedikür: Ellerinizin ve ayaklarınızın bakımlı görünmesi için manikür ve pedikür hizmetlerimizi tercih edebilirsiniz. Ayrıca, çeşitli renklerdeki oje seçeneklerimiz ve nail art uygulamalarımızla tırnaklarınıza farklı ve şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Bu hizmetlerimiz arasından size en uygun olanı seçebilir veya salonumuzdaki uzmanlarımızdan tavsiye alabilirsiniz. Uzman ekip üyelerimiz, isteklerinizi dinleyerek size en iyi hizmeti sunmaktan mutluluk duyacaktır.

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu olarak, güvenilir, profesyonel ve yenilikçi hizmetlerle müşterilerimize özel bir deneyim sunmaktan gurur duyuyoruz. Size en iyi şekilde hizmet verebilmek için sabırsızlanıyoruz.

Bu hizmetlerimiz dışında birçok farklı hizmet de sunmaktayız. Güncel hizmet listemizi ve detaylı bilgileri websitemizden veya salonumuzdan öğrenebilirsiniz.

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu'nda Unutulmaz Bir Deneyim

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu olarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmanın yanı sıra, rahatlatıcı ve keyifli bir ortamda vakit geçirmelerini de sağlıyoruz. Profesyonel ve deneyimli kadromuz, sizleri misafir etmek için sabırsızlanıyor.

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu - Güvenilir ve Profesyonel Hizmetler

Müşterilerimizin memnuniyeti ve güvenliği bizim önceliğimizdir. Tüm hizmetlerimiz için hijyen ve kalite standartlarına titizlikle uyarız. Deneyimli ekip üyelerimizle size en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz.

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu'na gelerek, kendinizi özel hissetmenin ve güzelliğinizi ön plana çıkarmanın keyfini çıkarın. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

devamını oku...
Adres: Ayrancı Mahallesi Hoşdere Caddesi 30/A Çankaya - Ankara

777 Sen Özelsin Güzellik Salonu

Kızılay

Sen Özelsin Güzellik ve Bakım Salonu: Kızılay'ın Öncü Güzellik Merkezi

Kızılay'da bulunan güzellik salonumuzda, kendinizi özel hissedeceğiniz bir deneyim sunuyoruz. Sen Özelsin Güzellik ve Bakım Salonu olarak, müşterilerimize en kaliteli ve profesyonel hizmeti sunmak için çıtayı her zaman yüksek tutuyoruz.

Hizmette Fark Yaratıyoruz

Sen Özelsin Güzellik ve Bakım Salonu, geniş hizmet yelpazesiyle müşterilerimize çeşitli ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyor. İşte sizlere sunmaktan gurur duyduğumuz hizmetlerimiz;

G5 Bölgesel İncelme

Vücudunuzdaki istenmeyen yağ birikimlerinden kurtulmak için G5 bölgesel incelme hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Uzman ekibimiz tarafından uygulanan bu özel masaj teknikleri, bölgesel incelmeyi destekler ve daha sıkı bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.

Cilt Bakımı

Cildinizi tazelemek ve canlandırmak için cilt bakımı hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Uzman estetisyenlerimiz tarafından yapılan derinlemesine temizlik, peeling ve masaj uygulamalarıyla cildinizdeki pürüzleri ve lekeleri azaltırken, daha sağlıklı bir cilt görünümü elde etmenize yardımcı oluruz.

Cilt Gençleştirme

Genç ve sağlıklı bir cilde sahip olmak için cilt gençleştirme hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Cilt tipinize ve ihtiyaçlarınıza özel uygulanan cilt gençleştirme yöntemleri, kırışıklık ve sarkmaları azaltır, cildinizi yeniler ve daha canlı bir görünüm sağlar.

Kirpik Lifting

Gözlerinizde doğal bir kıvrımlı kirpik görünümü elde etmek için kirpik lifting hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Kirpiklerinizi daha dolgun ve kıvrımlı hale getirmek için özel ürünler ve teknikler kullanarak, gözlerinizi daha çarpıcı hale getiririz.

Manikür Pedikür

Elleriniz ve ayaklarınız için özel olarak tasarlanan manikür pedikür hizmetlerimizle, bakımlı ve güzel ellere ve ayaklara sahip olabilirsiniz. Uzman manikürcülerimiz tarafından yapılan hijyenik ve kusursuz işlemlerle, tırnaklarınızı güzelleştirmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Pumken Bakımı

Vücudunuzun önemli bölgelerinde oluşan pürüzler ve lekeler için pumken bakımı hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Özel olarak formüle edilen ürünler ve teknikler kullanarak, cildinizdeki pürüzleri azaltır ve daha pürüzsüz bir görünüm elde etmenizi sağlarız.

Selülit Giderme

Selülitlerden kurtulmak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak isterseniz, selülit giderme hizmetlerimiz tam size göre. Uzman terapistlerimiz tarafından uygulanan masaj ve özel ürünler yardımıyla selülit görünümünü azaltır ve cildinizi daha sıkı bir hale getiririz.

Çatlak Bakımı

Hamilelik, kilo alıp verme gibi durumlar sonucunda oluşan çatlaklardan kurtulmak için çatlak bakımı hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Özel kremler ve masaj teknikleri kullanarak çatlakları hafifletir ve daha düzgün bir cilt görünümü elde etmenizi sağlarız.

Popo Kaldırma

Daha dolgun ve şekilli bir popoya sahip olmak için popo kaldırma hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Popo bölgenizi sıkılaştıran ve kaldıran masaj teknikleri ile istediğiniz popo görünümüne sahip olmanızı sağlarız.

Göğüs Toparlama

Göğüs bölgesindeki sarkmaları ve gevşemeleri düzeltmek için göğüs toparlama hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Uzmanlarımız tarafından uygulanan özel masaj teknikleri ve ürünler ile daha sıkı ve kalkık bir göğüs görünümü elde etmenizi sağlarız.

Anti-Aging Bakım

Yaşlanma etkilerini azaltmak ve genç bir görünüm elde etmek için anti-aging bakım hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Özel olarak formüle edilmiş ürünler ve teknikler kullanarak cildinizi gençleştirir, kırışıklıkları azaltır ve daha sağlıklı bir görünüm elde etmenizi sağlarız.

Sen Özelsin Güzellik ve Bakım Salonu olarak, Kızılay'da müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak ve onlara özel bir deneyim yaşatmak için buradayız. Deneyimli ve uzman ekibimizle, sizleri Kızılay güzellik salonumuzda ağırlamaktan mutluluk duyarız. Sen Özelsin Güzellik ve Bakım Salonu'na gelerek kendinizi özel hissedin ve hayalinizdeki güzelliğe adım atın.
devamını oku...
Adres: Konur 2 Sokak Özsoy İş Hanı 25/08 Çankaya - Ankara

Nadire Güzellik Salonu

Tunalı

Bestekar caddesinde bulunan Nadire Güzellik Salonu 30 yıllık bilgi deneyimlerini tecrübeleriyle birleştirerek son teknoloji ile geliştirilmiş cihazların ışığında siz değerli müşterilerine sağlık ve hijyenin bir arada olduğu kaliteli bir hizmet sunmaktadır.
Güzelliğiniz önceliğiniz olsun.devamını oku...
Adres: Remzi Oğuz Arık Mahallesi Bestekar Caddesi No:80/5 Tunalı-Ankara

Ayda Beauty

Çankaya

Ayda Beauty: Özgün ve Seçkin Güzellik Deneyimi

Güzellik Salonu Ayda Beauty: Çankaya'nın Gözde Adresi

Hoşgeldiniz!

Ayda Beauty, Çankaya'da bulunan özel bir güzellik salonudur. Size eşsiz bir deneyim sunacak olan bu salon, profesyonel ekibi ve kaliteli hizmetleriyle güzellik alanında beklentilerinizi fazlasıyla karşılamayı hedeflemektedir. Bu yazıda, Ayda Beauty'nin önemli özelliklerine, sunduğu hizmetlere ve güzellik alanında farklılaşan yaklaşımına dair gerçek bilgileri bulabileceksiniz.

Stratejik Konum

Ayda Beauty, Çankaya semtinde merkezi bir konumda yer almaktadır. Bu sayede size kolay ulaşım imkanı sağlamanın yanı sıra, Çankaya'nın hareketli atmosferini ve canlılığını da en iyi şekilde deneyimlemenizi sağlar.

Ayda Beauty'nin Güzellik Hizmetleri

Ayda Beauty, size çeşitli güzellik hizmetleri sunarak tüm ihtiyaçlarınıza özel çözümler üretmektedir. İşte, Ayda Beauty'nin en popüler hizmetleri:

1. Cilt Bakımı: Ayda Beauty, farklı cilt tiplerine uygun olarak kişiye özel cilt bakım paketleri sunmaktadır. Deneyimli uzmanlar, cildinizi genç, sağlıklı ve ışıltılı tutmak için sadece en kaliteli ürünleri ve etkili yöntemleri kullanmaktadır.
2. Epilasyon: İstenmeyen tüylerden kalıcı ve etkili bir şekilde kurtulmanız için Ayda Beauty, modern epilasyon tekniklerini kullanmaktadır. Hijyenik ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilen epilasyon hizmetleri ile pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.
3. Kaş ve Kirpik Bakımı: Ayda Beauty'nin özel olarak tasarlanmış kaş ve kirpik bakım hizmetleri ile gözlerinizdeki güzelliği ön plana çıkarabilirsiniz. Uzmanlarımız, kaş tasarımı ve kirpik uzatma işlemleri konusunda uzmanlaşmıştır ve size çarpıcı bir görünüm sunmak için en yeni teknikleri kullanmaktadır.
4. Makyaj: Özel günlerinizde veya özel etkinliklerinizde, Ayda Beauty'nin profesyonel makyaj hizmetiyle kendinizi şımartabilirsiniz. Uzman makyözlerimiz, yüz hatlarınıza en uygun makyaj tekniklerini kullanarak sizi doğal ve şık bir şekilde makyaj yapmaktadır.
5. Manikür ve Pedikür: Ayda Beauty'de, ellerinizin ve ayaklarınızın bakımlı ve estetik görünmesini sağlamak için özenle hazırlanan manikür ve pedikür hizmetleri sunulmaktadır. Hijyenik ortamda gerçekleştirilen bu hizmetlerle, elleriniz ve ayaklarınız güzelliğinizi tamamlar.

Ayda Beauty'nin Farkı

Ayda Beauty, diğer güzellik salonlarından farklılaşan birçok özelliğe sahiptir. İşte, Ayda Beauty'nin size sunabileceği ayrıcalıklar:

Özel ve Göz Alıcı Atmosfer: Ayda Beauty, sizi ağırladığı andan itibaren özenle tasarlanmış ve sıcak bir atmosfer sunar. Rahatlatıcı ortamıyla kendinizi özel hissedeceğiniz bir güzellik deneyimi yaşarsınız.
Uzman Ekibi: Ayda Beauty'nin deneyimli ve uzman kadrosu, güzellik alanındaki en son trendleri takip etmekte ve en yeni teknikleri uygulamaktadır. Size özgün çözümler sunmak için sürekli kendilerini geliştirmektedirler.
Kişiye Özel Yaklaşım: Ayda Beauty, her müşterinin ihtiyaç ve beklentilerini önemseyen bir yaklaşım benimsemektedir. Uzmanlarımız, sizinle birebir ilgilenerek size en uygun çözümleri sunmak için özel bir çalışma gerçekleştirir.

Özgün ve Kaliteli Hizmetin Adresi: Ayda Beauty

Ayda Beauty, Çankaya'da farkını ortaya koyan ve kaliteli hizmetleriyle öne çıkan bir güzellik salonudur. Sunduğu cilt bakımı, epilasyon, kaş ve kirpik bakımı, makyaj, manikür ve pedikür gibi çeşitli hizmetlerle sizlere mükemmelleştirilmiş bir güzellik deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.

Ayda Beauty'nin güzelliğe dair harika deneyimleriyle tanışmaya hazır olun! Sizi salonumuza bekliyoruz!

devamını oku...
Adres: Büyükesat Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No:73/2 Çankaya-Ankara

Onur Özer Estetik Merkezi

Kavaklıdere

Ankara'nın Çankaya KAVAKLIDERE semtinde bulunan ONUR ÖZER ESTETİK MERKEZİ Ankara'nın HANIMLARI VE ERKEKLERİ için "bir güzellik merkezinden en fazla neler isteyebilirim?" felsefesine dayanarak kurulmuş, çalışan kadrosunun eğitimini tecrübeleri ile harmanlamasıyla profesyonelliğine profesyonellik katmış, "işte tam bana göre" diyebileceğiniz bir doğal güzelleşme ve keyifli görünüm sağlayan mekandır.

Ana felsefemizden yola çıkarak öncelikle sizin her konuda aldığınız memnuniyet bizim için ilk planda. Dolayısıyla öncelikle sizi merkezimizde rahat ettirmemiz gerektiğinden, kendinizi yabancı hissetmeyeceğiniz, aksine salonumuz evinizde hissedebileceğiniz bir tasarıma sahip. Amacımız merkezimize girdiğiniz andan itibaren kendinizi yaşamın verdiği stresten, yorgunluğundan arındırmak. Bu tasarımın yanı sıra size gösterilecek ilgi ve alaka, sizin evinizde olmadığınızı farkedebileceğiniz ayrıntı.

Bu birebir hizmet anlayışı sayesinde sizin asıl rahatsızlığınızı hemen analiz edip, size gereken hizmeti sunmak için bekleyen alanında uzman çalışan kadrosuna sahibiz. Örneğin bölgesel zayıflamayla ilgili bir konuda yardıma ihtiyacınız oldu. Bu gibi durumlarda size direkt olarak istediğiniz zayıflama tekniğini uygulamak yerine öncelikle analizinizi yapıyoruz ve sizin için uygun mudur, sizin için en iyisi bu mudur gibi soruları kendimize soruyoruz. Bu işlemden de geçtikten sonra sizin için en uygunu hangisiyse, eğer sizde onaylarsanız işlemlerimize bu şekilde devamlılık sağlıyoruz.

Merkezimizde aynı zamanda son teknoloji ürünler kullanılmakla birlikte, teknolojiyi de sürekli olarak yakından takip ediyoruz. Bunu yapmazsak zaten diğer güzellik merkezlerinden bizi ayıran bir durum söz konusu olmaz ve bu da felsefimize tamamen aykırı düşmektedir. Eğer siz de Ankara'da oturuyorsanız;neresi olursa olsun yakın veya uzak sadece uygulama aletlerimizi görmek için bile merkezimize gelebilir, çayımızı-kahvemizi ve birçok zengin sunumlarımızdan tadabilirsiniz.

ONUR ÖZER ESTETİK MERKEZİ, kurulduğu günden bu yana nezih ortamında hanımlara ve beylere hizmet vermeye devam etmektedir ve bir gelen müşterimiz diğer gelişinde yanında eşini, dostunu da getirmektedir. Bundan gurur duymakla birlikte sizin her isteğinizi karşılayabiliyor olmaktan da son derece mutluluk duyuyoruz.

Bütün bunların yanında bu işlemleri uygularken hijyene de büyük ölçüde önem gösteriyoruz. Çünkü güzellik hizmetlerinin olmazsa olmazıdır temizlik ve hijyen. Biz size son teknoloji ürünlerle profesyonel bir hizmet versek, ama hijyen olmasa bunun bir anlamı kalır mı? Tabii ki de herkesin vereceği cevap hayır olacaktır.

Şimdi siz de Ankara Çankaya Kavaklıdere'deki ONUR ÖZER ESTETİK MERKEZİ'ne gelin, anlattıklarımızı bir de siz deneyimleyin.
devamını oku...
Adres: Tunus Cad. No: 73/4 Kavaklıdere-Ankara





Özel bir alet sayesinde özel bir ışıkla aletler dezenfekte edilir. Gerekli malzemeler törpü, tırnak makası, sıcak su için gerekli manikür kabı, su içine mutlaka eklenmesi gereken dezenfektan, makastır.

Bunların hepsi dezenfekte edilmiş olmalıdır. Aksi halde bulaşıcı birçok hastalık bir diğer kişiye geçebilir. Hepatit, aids gibi bir çok bulaşıcı hastalık bu aletlerden geçebilir bu yüzden mutlaka steril olmalıdır. Kullanılan havlunun da tek kişi tarafından kullanılıp yıkanması çok önemlidir. Cilt hastalığının da bulaşıcıları vardır. Özellikle bazı egzama türleri de deriden geçebilmektedir. Bunun için her şeyin steril olmasına dikkat edilmelidir.

Manikür yapıldıktan sonra eller nemlendirilmeli ve tırnaklar çok uzun bırakılmamalıdır. Bu tırnak kökleri için zararlı olabilir.