ÜMİTKÖY SOLARYUM

blog yazısı ekle !

ÜMİTKÖY SOLARYUM

GÜNEŞİN ADI SOLARYUMUN TADI – ÜMİTKÖY SOLARYUM

Hemen hepimiz bronz bir tene sahip olmaktan çok hoşlanırız. Çünkü bronz ten biz kadınlara tarifsiz bir çekicilik katar. Ancak güneşlenerek bronzlaşabileceğimiz günler çok kısıtlı. Bunun yanı sıra yaz boyunca şehir dışına çıkıp güneşlenme şansına sahip olamıyoruz. İşte bu nedenle söz konusu bronzluksa güneşin adı, solaryumun tadı diyoruz. Çünkü güneş ile kısa bir süre, solaryum ileyse yıl boyunca bronz olma şansına sahibiz.






Solaryum zararlı mı?

Solaryum ile ilgili en sık dile getirilen iddialardan biri zararlı olduğu. Ancak geçerli argümanlar ile desteklenmeyen her iddia gibi bu iddia da havada kalıyor. Solaryum konunun uzmanlarının gözetiminde ve bilinçli şekilde kullanıldığında zarar verme riski taşımıyor.

Ankara'da dört mevsim bronz olabilirsiniz!

Ankara Ümitköy güzellik salonlarında solaryuma girerek yılın on iki ayı boyunca bronz bir tene sahip olabilirsiniz. Böylece kendinizi sadece yaz aylarında değil her zaman, her yerde çekici görünebilir ve kendinize olan güveninizle etrafınızdakiler üzerinde büyüleyici bir etki bırakmayı kolayca başarabilirsiniz.