BAĞLICA-ETİMESGUT – ANKARA LAZER EPİLASYON

blog yazısı ekle !

BAĞLICA-ETİMESGUT – ANKARA LAZER EPİLASYON

BAĞLICA-ETİMESGUT – ANKARA LAZER EPİLASYON

İstenmeyen tüy sorunlarınız artık canınızı sıkmaktaysa sizler için daha önce denememiş olanlara yepyeni bir yöntemden bahsedeceğiz. Bu yeni yöntem eski çağ dışı kalmış yöntemlerden daha acısız ve sonuçları daha garantili. Bu yeni yöntemin adı lazer epilasyon. Lazer epilasyon istenilen bölgelere uygulanmaktadır.



Bağlıca-Etimesgut'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon


Lazer epilasyonun sonuçları kalıcıdır. Tekrardan istenmeyen tüylerle karşılaşmazsınız. Doğum ve ya hormonsal anormallikler dışında. Öyle durumlarda ise uzman doktorunuza danışarak neler yapmanız gerektiğini öğrenin. Eğer uzun süredir istenmeyen tüy probleminiz varsa artık şikâyet etmeyi bırakıp en yakın güzellik merkezinden randevunuzu alın.



Eğer Ankara'da yaşıyor iseniz Bağlıca ve Etimesgut bölgeleri lazer epilasyon konusunda rağbetin yoğun olduğu bölgeler konumundadırlar. Bu yoğunluk hem lazer epilasyon yapan güzellik merkezlerinin adedinin fazla olmasından hem de Bağlıca ve Etimesgut bölgesindeki uzman doktorların çok fazla tecrübeli olmasından kaynaklıdır. Unutulmamalıdır ki lazer epilasyon tıbbı bir olaydır. O yüzden sadece güzellik merkezlerinde yapılmaktadır. Harici hiçbir yerde yaptırmamanız önemle tavsiye edilir.

Yasal olarak da yasaktır. Sizlerin karar verme aşamasında sorularınız olabilir. Bu soruları cevaplamak için güzellik merkezlerinde bulunan uzman doktorlar her zaman hazır beklemekteler. Sorularınıza cevap bulduktan sonra testlerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin. Lazer epilasyon tıbbı bir uygulama olduğu için hemen gider gitmez başlanan bir uygulama değildir.

Öncesinde bazı testler yapılıp ne tarz bir tedavi uygulanacağına karar verilmektedir. Bu sayede ulaşıla bilinecek en mükemmel sonuca ulaşılmak hedeflenir. En iyi sonucu alabilmek için testlerden sonra yapmanız gereken şeyler ve uymanız gereken kurallar mevcut bulunmaktadır. Bu kurallardan bazıları ise; çok fazla güneşte durmamak, lazer epilasyon tedavisi başlamadan en az bir ay öncesine kadar hiçbir şekilde sir ve ya ağda yapmamak ve kök diplerine zarar verecek her türlü uygulamadan kaçınmak.

Lazer epilasyon kıl köklerine uygulanan bir tedavi olduğu için bunlara dikkat etmek çok önemlidir. Bunlar haricinde yapmanız gereken ve ya yapmamanız gereken şeyleri uzman doktorlarınız sizlerle paylaşır. Lazer epilasyonda süreklilikte çok önemlidir. O yüzden seanslarınızı aksatmamanızı önemle sizlere duyururuz. Siz ve sevdiklerinize mutlu huzurlu bir hayat dileriz. İyi günler.

Ozon Estetik Güzellik Akademisi

Eryaman

2013 de kurulan salonumuz Eryaman Altay mahallesindedir. siz değerli danışanlarımıza en kaliteli hizmeti sunmak, sizleri hijyenik koşullarda, tecrübeli ve profesyonel kadromuzla sizleri güzel hissettirmek ve bundan mutlu ayrılmanızı sağlamak temel hedefimizdir. Yine Eryaman bölgesinde Akademimiz olup bu sektör eğitimli uzmanlar yetiştirmekteyiz. Salonumuz aile ortamı olup, keyifle zaman geçirebileceğiniz bir yerdir. Ayak bakımı , manikür, ipek kirpik, lifting, protez tırnak, kalıcı makyaj, cilt bakımı, depilasyon, masaj ,bölgesel incelme, lazer vb birçok alanda hizmet vermekteyiz. Kendinizi özel hissetmek istiyorsanız mutlaka salonumuza bekliyoruz. GEÇ KALMA GENÇ KAL.devamını oku... Adres: Altay Mahallesi 27.Cadde No: 17 1. Etap Eryaman - Ankara

Yiğit Gürsoy BodyWell

Yaşamkent

Yiğit Gürsoy BodyWell, geniş bir hizmet yelpazesi sunan Yaşamkent semtindeki güzellik salonudur. Bu güzellik salonu, müşterilerine özel hizmetler sunarak onların tercihlerine göre bakımlarını yapmaktadır. Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerine özel bir hizmet sunarken onları memnun edecek bir iş ortamı sağlamaktadır.

Güzellik salonu hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Yiğit Gürsoy BodyWell'in sunduğu hizmetleri ayrıntılı bir şekilde anlatmaya davet ediyoruz:

Cilt Bakımı:

Yiğit Gürsoy BodyWell, cilt bakımı konusunda müşterilerine birçok farklı seçenek sunmaktadır. Bunlar; akneli cilt bakımı, cilt gençleştirme, cilt sıkılaştırma, cilt yenileme, cilt ütüleme, cilt temizliği, cilt renk tonu açma, cilt analizi ve T.C.A cilt soyma gibi hizmetlerdir.

Epilasyon:

Salon müşterilerine epilasyon hizmetleri de sunuyor. Epilasyon jelli, iğneli, IPL foto epilasyon yöntemleri arasında seçim yapabilirsiniz.

Masaj:

Müşterilerine masaj hizmeti sunan Yiğit Gürsoy BodyWell, lenf drenaj, medikal, sırt, spor, yağ kırma, foot reflex masaj, antiselülit, klassik, zayıflama, bardak, el ve yüz masajı gibi hizmetlerle fark yaratıyor.

Estetik:

Salonun estetik uygulamaları arasında; akupunktur, ameliyatsız bacak germe, ameliyatsız karın germe, ameliyatsız kol germe, ameliyatsız yüz germe (gençleştirme), lipoliz, karın germe, kol germe, göğüs toparlama, yüz dolgusu, yüz gençleştirme, yüz germe (lifting), Buz Başlıklı Epilasyon, C vitamini bakımı, hyaluronic bakım, dermapen, bb glow, hydra facial, hydragold (yeni nesil cilt bakımı) ve protez saç yer almaktadır.

Ayak Bakımı:

Bu güzellik salonu, müşterilerine özel ayak bakımı hizmetleri sunar. Bunlar; ayak bakımı-medikal, ayak bakımı-diyabetik, ayak bakımı-hamileler için, ayak bakımı-sporcular için, ayak bakımı-tabanlık, silikon ve ayak bakımı-terleyen ayaklar için hizmetleridir.

Bölgesel zayıflama:

Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerine bölgesel zayıflama hizmetleri de sunar. Bunlar; ameliyatsız bacak germe, ameliyatsız karın germe, ameliyatsız kol germe gibi hizmetlerdir.

Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerin özel tercihlerine göre özelleştirilen hizmetleri ile öne çıkar. Salonun sunduğu hizmetlerin tam listesi internet sitesindeki açıklamalarda belirtilmektedir. Eğer Ankara'da Yaşamkent semtinde aradığınız bir güzellik salonu ise, Yiğit Gürsoy BodyWell sizin için mükemmel bir tercih olabilir

devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi, 3207. Caddesi, No: 51 Yaşamkent - ANKARA



Bağlıca-Etimesgut'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon