BOTULİNUM TOKSİNİ, DOLGU, ÖRÜMCEK AĞI

blog yazısı ekle !

BOTULİNUM TOKSİNİ, DOLGU, ÖRÜMCEK AĞI

Kırışıklıklardan Kurtulmak İçin Hangi Yöntemler Kullanılır?

Günümüzde kırışıklıklardan kurtulmak için bir çok yöntem vardır. Bu yöntemlerden hangisinin size uygum olduğuna kliniğimiz doktoru karar vermektedir. Yöntemlerden bazılarını telaffuz etmek gerekirse: botulinum toksini, dolgu uygulamaları, örümcek ağı uygulaması, dermaroller uygulaması, Fraksiyonel lazerlerle cilt soyma, diode lazer uygulamaları, vb.

Botulinum Toksini Nedir?

Yüzdeki kırışıklıkların oluşmasını önlemek için kullanılan bir ilaçtır. Botulinum Toksini kırışıklık olan yerlere enjekte edilerek kırışıklıkların önlenmesi amaçlanır. Özellikle mimik hareketleri ile oluşan kırışıklıklar, mimiğin yapılamaması sayesinde oluşumu engellenir.



Dolgu Nedir?

Oluşmuş olan kırışıklıklar için, yüzdeki asimetrik görünümleri düzeltmek için, bazı bölgelere hacim kazandırmak için uygulanan bir yöntemdir.

Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır?

Dudağın içine enjekte edilen dolgu maddeleri sayesinde dudaklara hacim kazandırılma işlemidir. Bu sayede dudaklara istenen hacim kazandırılmış olur.

Örümcek Ağı Nedir?

Özellikle yüzdeki ve dekolte bölgesinde sarkmaları ortadan kaldırmayı hedefleyen bir yöntemdir. Ameliyatsız yüz germe operasyonu da denilebilir. Bu yöntemde deri altına örümcek ağı şeklinde konulan iplerle lifting etkisi sağlanmaya çalışılır. Bu ipler vasıtası ile sarkmalar yukarıya doğru asılır. Böylece sarkma olan bölgeler toparlanmaya başlar, aynı zamanda bu iplere tepki veren cildimiz kollajen ve elastin üretimini artırarak lifting etkisini de arttırmış olur.

Ameliyatsız İple Yüz Germe Ne Demektir?

Çok ince iğneler içinde bulunan ipler deri altına bırakılır. Deri altında ki bu iplere vücudun verdiği tepki sayesinde kollojen üretimi artar, bu sayede lifting etkisi başlar.