GÜZELLEŞME YAŞAM SEVİNCİNİZİ ARTIRIR

blog yazısı ekle !

GÜZELLEŞME YAŞAM SEVİNCİNİZİ ARTIRIR

Güzelleşmenin tarihi bekli de tarih öncesine kadar gider; ama Eski Mısır'da M.Ö. 3000 yıllarında yaşlı bir adamı gençleştirmek için hazırlanmış bir asit peeling reçeline rastlanması tarihi bir başlangıç sayılır. Kadının güzelleşme tutkusunun başlangıcı son Mısır Kraliçesi ve Firavunu Kleopatra'ya atfedilir. Asırlar öncesinin bu güçlü ve etkileyici kadınının, güzelleşmek uğruna bugünkü uygulanan peeling yerine Ölü Deniz'in siyah çamurunu kullandığı, keçi sütü ile banyo yaptığı, yılan ve kaz yağından, arının balmumumdan, en nadide bitkilerden güzellik malzemeleri yaptırdığı bilinmektedir.

Tülin Çetin Beauty Zone - Tepe Prime

Mustafa Kemal Mahallesi

devamını oku... Adres: Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:266 A/11 Tepeprime Çankaya - Ankara

Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu

Ümitköy

Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu - ÜMİTKÖY GÜZELLİK SALONU

Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu Ankara Ümitköy'de sizlere gerçek hizmeti tattıracak. Hem spor hem de güzelliğiniz açısından sizlere geniş bir hizmet yelpazesi sunmakla birlikte sizlere alanında uzman kişiler tarafından size özel profesyonel programlar hazırlayarak zinde ve güzel kalmanızı sağlayabilecek tek güzellik salonudur.

Ankara'da bir ilk olan Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu, bireylerin güzelleşmesinin yanında sağlıklı, zinde ve huzurlu kalmalarını da amaç edinerek sizlerin yaşam alışkanlıklarını bu yönde kalıcı olarak değiştirmeyi amaçlıyor.

Programlar tamamen alanında uzman kişiler tarafından kişiye özel ve profesyonel bir şekilde hazırlanmaktadır. Bu sayede belli bir programı herkese uygulatmaktansa kim hangi programa, egzersizlere uygundur gibi olanaklar düşünülerek hazırlanan programlar kişi için daha yararlı olmaktadır. Bu çalışma prensibinin tabanı kişiye özel hizmet verme amacından ortaya çıkmış ve bu şekilde sürmeye devam etmektedir. Bu sayede kişiye maksimum yarar sağlanmış olur. Ve bunun karşılığında da sizin güler yüzünüz gelir.

Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu'na geldiğinizde kendinizi tamamen rahat hissedeceğinizin güvencesini sizlere verebiliriz. Bu da salonumuzda görebileceğiniz her şeyin sizin konforunuzun düşünülerek tasarlanmış olmasından kaynaklanıyor. Güzelleşme ve sağlıklı yaşam yolunda atacağınız ilk adımda sizleri rahat hissettirip ayak uydurmanızı sağlıyor, her hareketinizi tek tek takibe alıp olası yanlış hareketlerden sizi önlüyoruz. Yani salonumuza geldiğinizde kendinizi tamamen bize emanet etmeniz yeterli olacaktır.

Ankara'nın Ümitköy semtinde bulunan Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu müşterilerine son teknoloji ürünlerle tamamen hijyenik bir şekilde hizmet vermektedir. Gerek güzellik hizmetlerinde, gerekse sağlıklı yaşam hizmetlerinde tamamen son teknoloji ürünler kullanılıp bütün uygulamalar steril bir şekilde yapılmaktadır.

Eğer siz de sağlıklı ve güzel bir yaşama adım atmak istiyorsanız Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu tam size göre bir yer. Bir güzellik salonundan isteyebileceğiniz her şey burada hali hazırda mevcut. Konfor mu istiyorsunuz? Gittiğiniz diğer yerlerde kendinizi rahat hissedemiyor musunuz? Sizinle yeteri kadar ilgilenmediklerini mi düşünüyorsunuz? Gördüğünüz yerlerin hijyenik olduğundan şüphe mi ediyorsunuz? Yoksa her şeyden önce aldığınız hizmetten memnun mu değilsiniz? O zaman sağlıklı ve güzel bir fizikle yaşamak adına gelin beraber Ankara Ümitköy'de bir adım atalım. Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu'na gelerek bu ilk adımda size yardımcı olmamızı sağlayabilirsiniz.

CİLT BAKIMI

Cilt Bakımı Nedir?

Günümüzde her yaştan cildine önem veren bayanların cildi genç tutmak, sarkmaları önlemek, cildi temiz tutmak adına yaptığı veya profesyonel olarak yaptırdığı işlemlerdir cilt bakımı.

Profesyonel bir enstitü ve profesyonel ürünler, aletler yoluyla alanın uzman kişiler tarafından steril bir ortamda yapılan cildin temizlenmesi, nemlendirilmesi, beslenmesi ve yenilenmesi için uygulanan profesyonel bakımdır.

Cildin tipine göre herkes için gerekli olan cilt bakımı da farklılık göstermektedir. Yağlı ciltlere farklı, kuru ciltlere farklı cilt bakımı uygulanmalıdır. Bunun için cilt bakımı yapmadan veya yaptırmadan önce kesinlikle cilt analizi yaptırmanız gerekmektedir.

Yapılan bu analizden sonra cilt tipinize uygun ürünler tespit edilerek öncelikle cilt tipine uygun ürünerle cilt temizlenir ve peeling yapılır. Bu işlemden sonra buhar uygulaması yapılır ve buhar sonrasında sıkma işlemi de yapılarak cilt komedon ve milyalardan arındırılmış olur. Sonrasında high frekans ile cilt tamamen dezenfekte edilir. Gözenekler sıkıştırılır ve bu esnada oluşan kızarıklıklar giderilerek cildin sakinleştirilmesi sağlanır.

Cildin ihtiyacı hangi maske ise o maske uygulanır ve maske işleminden sonra tonikleme yapılır. Sonrasında nemlendirici sürülüp masaj işlemi uygulanarak emilim sağlanır ve bakım sonlandırılır.

Günümüzde alanında uzman kişiler 20'li yaşlardan cilt bakımına başlamanın cildin temizliği, bakımı ve yaşlanmaması açısından çok önemli olduğunu savunuyorlar.

Cilt Bakımına Ne Zaman Başlamak Gerekir?

Öncelikle unutmayın ki yaşlanmanın önüne doğal yollardan geçmek pek mümkün değil fakat bunu cilt bakımıyla geçiştirmek oldukça mümkün.

Ergenlik ile birlikte cilt bakımına da başlanması gerekmektedir. Bu dönemde yaşanan hormonsal değişiklerden dolayı sivilceler ve komendonlar da boy göstermeye başlamaktadır. Bu yüzden uzman doktorların ve estetisyenlerin aracılığı ile bu yaşlardan başlayarak cilt bakımı yaptırmak önemlidir.

Siz de alanında uzman kişiler tarafından cilt bakımı yaptırmak istiyorsanız Grenada Life Personal Training Beauty'a gelebilirsiniz.


YAĞLI AKNELİ CİLT BAKIMI; Sivilceler karma ve yağlı cilt yapısına sahip kişilerde özellikle ergenlik dönemi başta olmak üzere sıkça rastlanan bir cilt sorunudur. Ancak bu her yağlı ve karma ciltte sivilcelenme olacağı anlamına gelmez. Çünkü bu tamamen hormonların etkisi ile salgılanan yağ(sebum) oranı ile ilgilidir.Cilde sürekli parlak bir görünüm veren yağ salgısı zamanla gözenekleri tıkayarak özellikle alın-burun ve çene bölgelerinde siyah nokta ve komedonların oluşmasına neden olur. Eğer kişi düzenli olarak cildini bu siyah noktalardan arındırmaz ise bunlar gözenekleri tamamen tıkar, cildin oksijen ile temas edip hava almasını engeller. Bu da zaman içerisinde cildin son derece solgun ve cansız gözükmesine neden olur ve en önemlisi yağ salgılanması devam ettiği için oluşan siyah noktalar önce sivilcelere daha sonra da yoğunlaşarak akne ve kistik aknelere dönüşebilir.

- KURU CİLT BAKIMI; Cilt yağını tamamen kaybeder ve ciltte pullanma meydana gelir bununla birlikte ciltte kırışma ve cansızlık gözlenir . cildin yağını ve nemini tekrar kazandırmak için bakımlar yapılır.

- NEM BAKIMI; Genel olarak genetik ve çevresel faktörlerden kaynaklanan kuru,cansız ve nemini kaybetmiş ciltlere uygulanır.Cilde yoğun nem veren özel serum ve maskelerle tamamlanır.

- HASSAS CİLT BAKIMI; Hassasiyeti azaltıcı ve sakinleştirici bakımdır.uygulamalar özel hassas cilt bakım serileriyle yapılmaktadır.

- DERMA ROLLER CİLT BAKIMI;
Ucunda 0,5 ve 1 milimlik mikro iğneler bulunan bir rolonla cilde derma kanallar açılarak cildin ihtiyacına göre serum ve vitamin uygulanır ,cilt yenilenmiş bir görünüm kazanır.

- DERMA ROLLER GÖZ BAKIMI; Göz çevresindeki halkalanmalarda ve morluklarda ilk seanstan itibaren etkili sonuçlar gözlenmektedir.Kaz ayakları ve mimik çizgileri yok olmakta daha pürüzsüz ve taze bir yapı kazanmaktadır.

- DERMA ROLLER LEKE BAKIMI; Ciltteki lekelenmelere karşı da uygulanan roller bakım lightening leke açıcı bakım ürünleriyle lekelerin renklerini açarken daha aydın,canlı ve parlak bir görünüm kazandırır…

- HYDRA DERMİE LİFTİNG BAKIMI; İlk seanstan itibaren gözle görülür sonuçlar veren bu bakım daha net, sağlıklı ve parlak bir güzellik sunuyor. Rahatlatıcı bir seans ile cildiniz adeta yenileniyor…Düzenli periyodlarla uygulanan bakımların ardından cildiniz tazeleniyor.

Hydradermie lift; Kaslara egzersiz yaptırarak yüzü derinlemesine sıkılaştıran bakım sayesinde yüz hatları mükemmel bir görüntüye sahip oluyor.Yüz hatlarında yenilenmiş bir ifade oluşturuyor. Düzenli seanslar sayesinde cildiniz daha sıkı ve pürüzsüz bir görünüm kazanıyor.

- LEKE BAKIMLARI; Cilt yaşlanmasının ilk belirtilerinin nedenleri cilt nemindeki azalma ve cildin doğal soyulma, kendi kendini yenileme hızındaki yavaşlamadır. Bu da ince çizgi ve kırışıklıklara, eşitsiz cilt tonuna, kahverengi lekelerin oluşmasına, kuruluğa, cilt diriliğinde azalmaya ve donuk – mat bir cilt görüntüsüne neden olur. LCA kompleks içeren ileri AHA teknolojisi, laktik asit, tartarik asit, salisilik asit, malik asit ve bir döngü sürecinde çalışan bir dizi antioksidan vitaminlerden oluşur. Cildin ölü hücrelerden arınma sürecini normalleştirir. Hücre yenilenme oranını artırarak daha genç ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yol açar. Cildin nazikçe soyularak ölü hücrelerden arındırılması, yağlı ve geniş gözenekli ciltlerin normalleştirilmesi, hassas ve kızarık ciltlerin normalleştirilmesi, ince çizgi ve kırışıklıkların azalması sağlanır.

- KLASİK CİLT BAKIMI; Cilt temizliği cilt bakımında en önemli aşamalardan biridir.Ciltte gün içinde vücudun ürettiği ter ve yağ ile birlikte çevresel faktörler,serbest radikaller cildin yüzeyinde bir tabaka oluşturmaktadır. Dolayısıyla cildin yeterli oksijen almasını engeller. Cildin ihtiyacına ve yapısına göre uygun bakımlar düzenli periyodlarla uygulanmalıdır. Bu yüzden cilt bakımına genç yaşta başlayıp cildin türüne uygun cilt bakımı yapılmalıdır.

DERMA ROLLER ile LEKE BAKIMI

Kişiye özel kullanılan Derma Roller, cilt yüzeyinde açtığı mikrokanallardan verilen özel serumların cilt altına 200 kattan daha fazla geçmesine imkan sağlıyor. Cilde uygulandığında tamburun üzerinde bulunan mikro iğneler mikro kanallar açarak deri altına ulaşır ve daha etkili bir sonuç elde edilir.

Bu mikrokanalların açılması sırasında genellikle kanama söz konusu olmuyor. Yüksek kaliteli iğneler alerji yapmıyor. Mikrokanallar, yaklaşık 20 dakika içinde herhangi bir iz bırakmaksızın derinin kendi elastikiyeti ile kendiliğinden kapanıyor.
Bu mekanizma sayesinde kollajen, hyalüronik asid, elastin fibriller gibi yapıların sentezlenmesi oluyor. Tüm bu maddeler anti-aging etki sağlıyor. İnce çizgi ve kırışıklıkların azaldığı, yanık ve akne skarlarının hafiflediği görülüyor. Leke ve hiperpigmentasyonda ÇOK ETKİLİ SONUÇLAR ELDE EDİLİYOR.

Dermaroller güneş hassasiyeti yaratmadığı için yaz aylarında dahi güvenle uygulanabiliyor. Cildin bariyer özelliğine zarar vermiyor ve dermaterapi sonrası özel bakım gerektirmiyor. Hastalar dermaroller uygulama sonrası günlük hayatlarına devam edebiliyor. Ağrıya yol açmayan dermoroller yüz, göz çevresi, boyun dekolte kullanımı için uygundur.

Anti Aging Cilt Bakımları

ANTİ AGİNG BAKIM; daha genç ve canlı bir görünüm kazandırır.

EXILIS CİLT BAKIMI; EXILIS YÜZ GENÇLEŞTİRME KOLAJEN DOLUMU TEKNOLOJİSİ

Patentli dual enerji sistemi aracılığı ile kolajen gençleştirmesi sağlanır.

Cilt yoğunluğunun çarpıcı gelişimi ve neokolajenize bağlı dermal kalınlaştırma gerçekleşir.Homojen ve yoğun enerji dağılımı kromofordan bağımsızdır ve tüm ciltlerinde çok başarılıdır.

Kırışıklarda gözle görünen azalma sağlanır.Cilt sıkılaştırma ve anti-aging etkisi tartışılmazdır.Daha yumuşak ve genç görünümlü bir cilt kısa sürede elde edilir.Artırılmış kolajen üretimi sağlanır.

Cilt gençleştirmede cerrahi müdahaleden önceki son aşama olarak değerlendirilmektedir.

YÜZDEKİ UYGULAMA ALANLARI VE SÜRESİ

- Alındaki ince ve derin çizgilerde; Alında bölgesinde oluşmuş ince uzun derin çizgileri düzleştirerek daha pürüzsüz ve gergin bir görünüm kazandırır.

- Göz altı morluk ve torbalanmalarında; Göz çevresi torbalanmaları ve göz altı morluklarında dolaşım ve ödeme bağlı sorunların ortadan kalkmasına yardımcı etkin bir bakım olup aynı zamanda düşük kaşlarda kaş ve göz arasındaki mesafeyi dengelerken ,göz üzerindeki yığılmaları da minimuma indirir.

- Göz çevresindeki mimik çizgilerinde; Gülmek ve gözlerimizi kısmak gibi mimiklerimizden kaynaklanan ince kaz ayağı şeklindeki çizgilerin azalarak düzgünleşmesi sağlanır.

- Dudak çevresindeki mimik çizgilerinde; Dudak çevresinde mimik hareketlerine bağlı oluşmuş çizgilerde.

- Dudak çevresindeki ince ve derin çizgilerde; Özellikle sigaraya bağlı dudak büzülmesinden kaynaklanan ince ve sık çizgilerin derinliklerini azaltırken görüntüyü pürüzsüzleştirir.

- Gıdı toparlamada; Kilo alıp verme,yaş ve yerçekimine bağlı olarak çene altı fazlalık olarak görülen gıdıyı gözle görülür şekilde toparlayıp minimuma indiren etkin bir bakımdır.

- Boyundaki çizgilerde; Boyunda oluşmuş ince ve derin çizgiler üzerinde çalışılarak boyuna daha genç bir görünüm verilir.

- Yanak sarkmalarında; Cildin genç kalmasını sağlayan kolajenin zayıflaması sonucu yanaklar zamanla sarkar,exilis ile kolajen yeniden uyarılarak yanakların toplanması ve elastikiyetini kazanması sağlanır.

- Dekolte; Yüz ve boyuna uygulanan exilis aynı zamanda dekolteye de uygulanarak güzelliğinizi bütünleştirir. Dekoltede deki deformasyonu onarıp.daha genç bir görünüm kazanır.
devamını oku...
Adres: Ümit Mahallesi 2481. Sokak Kafkas Sitesi No: 22 Çankaya - Ankara

Lola Beauty

Çukurambar

Lola Beauty - Çukurambar'ın En İyi Güzellik Salonu

Çukurambar semtinde bulunan Lola Beauty, güzellik ve estetik alanında kaliteli hizmet sunan bir kuruluştur. Müşterilerine güvenli ve konforlu bir ortamda, deneyimli personeliyle geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Hem kadınların hem de erkeklerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan Lola Beauty, son teknoloji ekipmanlar ve yenilikçi teknikler kullanarak en iyi sonuçları elde etmeye odaklanmaktadır.

Lola Beauty'nin en önemli özelliklerinden biri, 3D İpek Kirpik uygulamalarıdır. Bu uygulama sayesinde kadınların göz makyajı daha belirgin hale gelirken, daha dolgun ve etkileyici bir görünüm elde edilir. Uzman ekibimiz, her müşterinin isteklerini dikkate alarak özgün bir kirpik tasarımı oluşturur. Kirpiklerinizin doğal görünümünü korurken, gözlerinizin daha da çekici bir hale gelmesini sağlarız.

Bunun yanı sıra, Lola Beauty'de 3D Kaş Kontürü Uygulaması da sunulmaktadır. Kaşlar yüz hatlarının belirginleşmesinde ve yüz ifadesinin güzelleşmesinde önemli bir role sahiptir. Uzmanlarımız, her müşterinin yüz şekline ve kişisel tercihlerine uygun olarak kaş kontürü yapmaktadır. Bu sayede, doğal ve estetik bir görünüm elde edilirken, kalıcı bir çözüm sunulmaktadır.

Lola Beauty'nin bir diğer hizmeti ise 3D Kıl Tekniği'dir. Bu teknikle, kişinin doğal kaşlarının görünümü daha dolgun ve kusursuz hale getirilir. Uzmanlarımız, her kılın doğru açı ve yoğunlukla yerleştirilmesini sağlayarak, gerçekten doğal ve güzel bir sonuç sunar. 3D Kıl Tekniği ile kaşlarınızın güzelliğini ön plana çıkarırken, yüz ifadenizi de belirginleştirebilirsiniz.

Lola Beauty'nin başarısının arkasında, deneyimli ve uzman bir ekip bulunmaktadır. Personelimiz, güzellik ve estetik alanında uzmanlaşmış olup, her müşteriye özel çözümler sunmaktadır. Sizin güvenliğiniz ve konforunuz bizim önceliğimizdir. Bu nedenle, hijyen kurallarına büyük önem veriyoruz ve sıkı bir sterilizasyon prosedürü uyguluyoruz.

Eğer siz de güzellik ve estetik alanında kaliteli hizmetler sunan bir güzellik salonu arıyorsanız, Lola Beauty sizin için doğru adres! Sizleri güvenli ve rahat bir ortamda ağırlamaktan mutluluk duyarız. Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak ve randevu oluşturmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Lola Beauty, sizlere en iyi hizmeti sunmak için her zaman burada!

devamını oku...
Adres: Kızılırmak Mahallesi Ufuk Üniversitesi Caddesi Arma Kule 11/B 2.Kat 1H Çukurambar - Ankara

Touch Güzellik Salonu

Elvankent

devamını oku... Adres: Topçu Mahallesi 1512.Cadde 84/A Elvankent - Ankara

Eva Plus Güzellik Salonu

Mamak

Evaplus Güzellik Merkezi Ailesi olarak Türkiye'de 81 ilde hizmet veren kurumsal bir firmayız. Son teknoloji cihazları ve uzman kadrosuyla Ankara Mamak halkının hizmetindeyiz.

Eva Plus Güzellik Salonu, Mamak semtinde yer alan bir güzellik salonudur ve sizlere en kaliteli hizmeti sunmak amacıyla faaliyet göstermektedir. Salonumuzda, günlük bakımlarınızdan özel etkinlikleriniz için hazırlanmaya kadar geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktayız. Kalçaların toparlanması, cilt problemleriyle ilgilenilmesi, saç simülasyonu ve selülit giderme gibi çeşitli hizmetlerimizle, güzelliğinizi ortaya çıkarma amacımızı gerçekleştirmekteyiz.

Eva Plus Güzellik Salonu, Mamak semtinde bulunan şubesinde sizlere hizmet sunmaktadır. Modern ve son teknoloji cihazlarla donatılmış bir ortamda, uzman kadromuz tarafından en iyi hizmeti almanız için çalışmaktayız. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla, güzellik salonunda aradığınız tüm hizmetleri bulabileceğinizi garanti ediyoruz.

Salonumuzun özellikleri ve sunduğumuz hizmetlerle ilgili olarak, sizlere daha fazla bilgi sunmak için bu yazıda derinlemesine açıklama yapmak istiyoruz.

Eva Plus Güzellik Salonu, güzellik ve bakım alanında uzmanlaşmış bir ekipten oluşmaktadır. Deneyimli ve alanında uzmanlaşmış personelimiz, her müşteriye özel çözümler sunmak için dikkatle çalışmaktadır. Kullandığımız son teknoloji cihazlar ve ileri teknikler sayesinde, en iyi sonuçları elde etmenizi sağlamaktayız.

Salonumuzda sunulan hizmetler arasında cilt bakımı, saç bakımı, manikür-pedikür, makyaj, masaj ve vücut bakımı gibi çeşitli seçenekler bulunmaktadır. Cilt bakımı hizmetleri arasında yüz temizliği, cilt gençleştirme ve akne tedavisi gibi uygulamalar yer almaktadır. Saç bakımında ise kesim, renklendirme, perma gibi işlemler yapılmaktadır. Manikür-pedikür hizmetleriyle ellerinizi ve ayaklarınızı bakımlı tutabilirsiniz. Makyaj hizmeti sayesinde özel günlerinizde en güzel halinizi ortaya koyabilirsiniz. Masaj hizmetleriyle ise fiziksel ve zihinsel rahatlama yaşayabilir, stresinizi azaltabilirsiniz. Vücut bakımı hizmetleriyle ise selülit ve sıkılaşma gibi sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

Eva Plus Güzellik Salonu olarak, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedeflemekteyiz. Bu nedenle, sizin ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi dikkate alarak özel hizmetler sunmaktayız. Her müşterimiz için bireysel bir yaklaşım benimsemekte ve kişiye özel çözümler sunmaktayız. Sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için sürekli olarak kendimizi yenileyen bir anlayışla çalışmaktayız.

Eva Plus Güzellik Salonu olarak, güzellik ve bakım konusunda uzman kadromuzla sizlere en kaliteli hizmeti sunmaktayız. Amacımız, sizlere en iyi deneyimi yaşatabilmek ve güzelliğinizi ön plana çıkarmaktır. Memnuniyetiniz bizim için önemlidir ve her zaman sınırları zorlamak için çaba göstermekteyiz.

Eva Plus Güzellik Salonu olarak, Mamak semtinde güzellik ve bakım konusunda öncü bir marka olmaktan gurur duyuyoruz. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için sürekli olarak kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Sizleri de Eva Plus Güzellik Salonu ailesine davet ediyoruz ve en iyi hizmet deneyimini yaşamanızı temenni ediyoruz.

Unutmayın, Eva Plus Güzellik Salonu sizin güzelliğiniz için burada!

Sevgilerimizle,
Eva Plus Güzellik Salonu

devamını oku...
Adres: Cengizhan Mahallesi 817. Sokak No:8/B Daire:11 Mamak - Ankara

Phuket Beauty Loft

Çukurambar

Phuket Beauty Loft olarak müşteri ihtiyaçlarını karşılama ve sonrası süreçlerde yapmayı vaat ettiğimiz tüm konularda kalitemizden, sözlerimizden ve saygınlığımızdan ödün vermeden; çözüm odaklı ve tüm sorunlara karşı hızlı aksiyon alma stratejimizi sürdürmek konusunda kararlıyız. Her yeni gün yeni olasılıklar ve mucizelerle birlikte gelir. Siz sadece güzel olasılıklara konsantre olun, gerisini bize emanet edin.

Planlarımız

Güzellik sektöründe hassasiyetlerin ve eksiklerin farkındayız. Bu nedenle kadromuzu en iyi şekilde yetiştirerek siz değerli müşterilerimize sonuç odaklı en iyi hizmeti vermeliyiz. Ekibimiz yeni teknoloji ile uyumlu bir şekilde eğitim ve eğitim sonrası uygulamalar ile sektörü en iyi şekilde takip etme konusunda bilgilerini sürekli olarak tazelemektedir. Danışanlarımız ile kırmızı çizgimiz; Müşteri Memnuniyetidir.devamını oku...
Adres: Kızılırmak Mahallesi Dumlupınar Bulvarı YDA Center A3 Blok 6.Kat No:178 Çankaya - Ankara

Hivay Güzellik Salonu

Keçiören

Hivay Güzellik Salonu - Keçiören'in En İyi Güzellik Merkezi

Hivay Güzellik Salonu olarak Keçiören'in en iyi güzellik merkezi olarak hizmet veriyoruz. Müşterilerimizin güzelliğine katkıda bulunmayı ve onlara özel bir deneyim sunmayı hedefliyoruz. Profesyonel kadromuz ve alanında uzmanlaşmış personelimizle, müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunuyoruz.

Güzellik konusunda en son trendleri takip ediyor ve müşterilerimize en yenilikçi hizmetleri sunuyoruz. Hivay Güzellik Salonu olarak, müşterilerimizin taleplerini iyi anlamak ve beklentilerini karşılamak için özenle çalışıyoruz. İşte salonumuzun başlıca özellikleri ve sunduğumuz hizmetler:

1. Yüksek Kalite Ürünler: Hivay Güzellik Salonu olarak, müşterilerimize en kaliteli ürünleri kullanarak hizmet veriyoruz. Cilt ve saç bakımı konularında en iyi markaların ürünlerini tercih ediyoruz. Müşterilerimizin sağlığı ve güvenliği bizim için en önemli önceliğimizdir.
2. Geniş Hizmet Yelpazesi: Hivay Güzellik Salonu, müşterilerimize geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Cilt bakımı, saç kesimi ve boyama, manikür-pedikür, kaş ve kirpik bakımı gibi birçok hizmeti profesyonel ekibimiz ile titizlikle gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını dikkate alarak, kişiselleştirilmiş hizmet sunuyoruz.
3. Modern ve Rahat Ortam: Salonumuz, modern ve ferah bir ortamda hizmet sunmaktadır. Müşterilerimizin rahat etmeleri ve kendilerini özel hissetmeleri için her detayı düşündük. Temizlik ve hijyen konusunda titizlikle çalışıyoruz, böylece müşterilerimiz rahatlıkla salonumuzda vakit geçirebilirler.
4. Deneyimli ve İyi Eğitimli Kadro: Hivay Güzellik Salonu, deneyimli ve iyi eğitimli bir kadroya sahiptir. Personelimiz güzellik alanında uzmandır ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için sürekli olarak eğitim alırlar. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için her zaman güncel trendlere ve tekniklere hakimiz.

Hivay Güzellik Salonu, Keçiören'deki en iyi güzellik merkezi olarak müşterilerine kaliteli ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuyor. Müşterilerimizin güvenini kazanmak ve güzellik ihtiyaçlarını karşılamak için durmaksızın çalışıyoruz. Siz de Hivay Güzellik Salonu ayrıcalığını yaşamak ve kendinizi özel hissetmek için hemen randevunuzu alın!

devamını oku...
Adres: Şefkat Mahallesi Kızlarpınarı Caddesi 44/D Keçiören - Ankara

Seren Ertan Güzellik Salonu

Çankaya

16 yıllık tecrübemizle Seren Ertan Güzellik Salonu olarak Çankaya birlik mahallesinde hijyenik ortamda uzman kadromuz ve yeni cihazlarımızla, diode buz lazer, hydrafacial cilt bakımı, klasik cilt bakımı, iğnesiz mezoterapi, g5 masajı, lenf drenaj, ems sistem pasif jimnastik, el ayak bakımı, protez Tırnak, depilasyon ağda işlemleri, vücut bakımı, iğnesiz sac mezoterapisi, leke tedavisi cilt tonu düzenleme işlemleri yapmaktayız.devamını oku... Adres: Birlik Mahallesi 480 Sokak 6/A Çankaya - Ankara

Gülden Kazancı Güzellik Salonu

Bağlıca

Gülden KAZANCI güzellik merkezi olarak kişisel bakım sektörü içerisinde yer almaktayız. Gülden kazancı beauty güzellik merkezi olarak sürekli kendimizi yenileyerek siz değerli müşterilerimize her zaman kaliteli, güvenilir, sağlıklı hizmet verme çabası içinde olup siz değerli müşterilerimizin memnuniyetlerini önemsemekteyiz.

Yılların vermiş olduğu tecrübelerimiz sonucu sizlerin memnuniyeti için işimizi severek ve büyük bir heyecanla yapmaktayız. Yaptığımız iş ile siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde, cevap vermek ve aynı zamanda müşterilerimizin sağlıklı, kaliteli hizmetlerimizden yararlanması için sizlere hizmetimizi sunmaktayız.

Kişisel bakım sektöründe lider firma olmayı benimsediğimiz için hizmet sunduğumuz bütün müşterilerimiz ve firmalar için yenilikçi, sağlık düzeyini ön planda tutan, kullanılan bütün kimyasal malzemelerimizin insan sağlığı açısından hiçbir yan etkisi olmayan ürünleri kullanmaktayız. Dürüst, güler yüzlü ve işinde tecrübeli olan personellerimiz ile siz değerli müşterilerimize Gülden kazancı beauty olarak Ankara bağlıca da hizmet vermekteyiz.

Siz değerli müşterilerimizin bizleri tercih ettiğiniz için sonsuz mutluluğumuzu dile getirmek isteriz Gülden kazancı beauty güzellik merkezi olarak amacımız bulunduğumuz sektörde daha çok kesime ve kitleye hitap etmek olacaktır. Her gün değişen ve gelişen teknolojiyi takip ederek ilkel yöntemlerden sıyrılıp teknolojiyi takip etmekteyiz. Böylelikle daha çok zaman ve kolay uygulanabilir işlemler ile sizleri karşılamaktayız.

Gülden Kazancı Güzellik Salonu: Doğallığın ve Zarafetin Buluşma Noktası

Bağlıca semtinde, yenilikçi ve kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren Gülden Kazancı Güzellik Salonu, kişisel bakım ve estetik alanında öncü bir marka olma yolunda ilerlemektedir. Semtin en seçkin güzellik adreslerinden biri olan salonumuz, siz değerli müşterilerimize en kaliteli ve güvenilir hizmetleri sunmak için sürekli kendini geliştirmektedir.

Gülden Kazancı Güzellik Salonu Hakkında

Bağlıca semtinde bulunan Gülden Kazancı Güzellik Salonu, uzun yıllara dayanan deneyimi ve profesyonel ekibi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Doğallığı ve zarafeti ön planda tutan salonumuz, kişisel bakım sektöründe öncü bir konuma sahiptir.

Salonumuzun Özellikleri

Modern ve şık tasarımıyla dikkat çeken salonumuz, konforlu bir ortamda hizmet sunmaktadır.
Deneyimli ve uzman kadromuz, güzellik ve bakım konusunda size en iyi hizmeti sunmak için titizlikle çalışmaktadır.
Gülden Kazancı Güzellik Salonu, hijyen ve müşteri memnuniyetini her zaman en öncelikli konu olarak görmektedir.

Salonumuzun Sunduğu Hizmetler

Dermopen Uygulaması: Cilt gençleştirme ve yenileme uygulamalarında uzman olan salonumuz, dermopen uygulaması ile cilt problemlerine çözüm sunmaktadır.
Güzel Kaşlar için Kaş Tasarımı: Yüz güzelliğini tamamlayan kaş tasarımı hizmetimiz sayesinde, doğal ve estetik kaşlara kavuşabilirsiniz.
Makyaj ve Güzellik Danışmanlığı: Özel günlerde veya günlük makyaj ihtiyaçlarınız için profesyonel makyaj hizmetimizden faydalanabilir, güzellik danışmanlığı alabilirsiniz.
Cilt Bakımı ve Tedavileri: Cilt problemlerine özel uygulamalarla genç ve sağlıklı bir cilde sahip olmanızı sağlayan bakım ve tedavi seçenekleri sunmaktayız.
Manikür ve Pedikür Hizmetleri: Elleriniz ve ayaklarınız için özenle yapılan manikür ve pedikür hizmetlerimizle bakımlı ellere ve ayaklara sahip olabilirsiniz.
3D Kaş Kontür Uygulaması: Doğal ve kalıcı kaş kontürü uygulamaları ile yüz hatlarınızı belirginleştiren bu hizmetimiz sayesinde, daha çekici bir görünüme sahip olabilirsiniz.
Epilasyon ve Tüy Detay: İstenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmanızı sağlayan epilasyon hizmetimiz, güvenilir ve etkili bir çözüm sunmaktadır.
Kırışıklık Karşıtı Bakımlar: Ciltteki kırışıklıklarla mücadele eden özel bakımlarımız ile genç ve sağlıklı bir cilde sahip olabilirsiniz.
Göz Makyajı ve Bakımı: Göz sağlığına zarar vermeden yapılan uzman makyaj ve bakım uygulamalarımızla gözlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz.
Yenileyici Masaj Hizmetleri: Vücut ve cilt için yenileyici ve rahatlatıcı masaj seçeneklerimizle stresten uzaklaşabilir, kendinizi şımartabilirsiniz.

Gülden Kazancı Güzellik Salonu, siz değerli misafirlerimize en iyi hizmeti sunmak ve güzellik deneyiminizi unutulmaz kılmak için her zaman yanınızda! Semt sakinlerine özel avantajlar ve kampanyalarla, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Hayalinizdeki güzelliği bizimle keşfedin!

devamını oku...
Adres: Bağlıca Mahallesi Mermeroğlu Caddesi 61/3E Ledalife Bağlıca - Ankara

Rune Beauty Lounge

Elvankent

devamını oku... Adres: Topçu Mahallesi 1512.Cadde No:82/A Elvankent - Ankara

Aura Bakım & Güzellik Merkezi

Yenimahalle

Aura Bakım & Güzellik Merkezi: Yenimahalle'nin Görkemli Güzellik Merkezi

Aura Bakım & Güzellik Merkezi, Yenimahalle'nin önde gelen güzellik salonlarından biridir. Profesyonel kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Bu yazıda, Aura Bakım & Güzellik Merkezi'nin sunduğu hizmetler, özellikleri ve farklılıkları hakkında detaylı bilgilere yer vereceğiz.

Yenimahalle, Ankara'nın en büyük ve en hareketli semtlerinden biridir. Aura Bakım & Güzellik Merkezi, Yenimahalle'nin merkezi bir konumunda yer alarak müşterilerine kolay ulaşım imkanı sağlamaktadır. Yenimahalle'nin canlı atmosferini ve enerjisini burada hissedebilirsiniz.

Aura Bakım & Güzellik Merkezi'nin Hizmetleri

Cilt Bakımı: Aura Bakım & Güzellik Merkezi, farklı cilt tiplerine uygun çeşitli cilt bakım paketleri sunmaktadır. Cildinizi genç, sağlıklı ve parlak tutmak için uzmanlar tarafından önerilen özel yöntemler kullanılmaktadır.
Epilasyon: İstenmeyen tüylerden kurtulmak için modern epilasyon tekniklerini kullanarak müşterilere kalıcı ve etkili çözümler sunmaktayız. Her cilt ve kıl tipine uygun farklı epilasyon yöntemleri mevcuttur.
Kaş ve Kirpik Bakımı: Aura Bakım & Güzellik Merkezi, kaş ve kirpiklerinizin mükemmel görünmesi için özel bakım hizmetleri sunmaktadır. Profesyonel teknisyenler tarafından yapılan kaş tasarımı ve kirpik uzatma işlemleri ile gözlerinize çarpıcı bir güzellik katılır.
Makyaj: Özel günlerinizde veya herhangi bir etkinlikte kusursuz bir görünüm elde etmek için Aura Bakım & Güzellik Merkezi'nde profesyonel makyaj hizmetleri sunulmaktadır. Yüz hatlarınıza uygun makyaj teknikleri ile doğal ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.
Manikür ve Pedikür: Elleriniz ve ayaklarınız için özenli bir bakım istiyorsanız, Aura Bakım & Güzellik Merkezi'nin manikür ve pedikür hizmetlerini deneyebilirsiniz. Hijyenik ortamda yapılan bu hizmetler ile elleriniz ve ayaklarınız temiz, bakımlı ve estetik bir görünüm kazanır.

Aura Bakım & Güzellik Merkezi'nin Özellikleri

Aura Bakım & Güzellik Merkezi, müşteri memnuniyetine verdiği önemle öne çıkar. İşte salonun diğer özellikleri:

Deneyimli Kadro: Aura Bakım & Güzellik Merkezi'nde çalışan uzmanlar, sektördeki son gelişmeleri takip eder ve en yeni yöntemleri uygular. Müşterilerin ihtiyaçlarına özel çözümler sunmak için sürekli olarak kendini geliştiren bir ekibimiz bulunmaktadır.
Hijyen ve Temizlik: Müşterilerimizin sağlığını ve güvenliğini en üst düzeyde tutmak için hijyen ve temizlik konusuna büyük önem veriyoruz. Her müşteriye özel kullanılan malzemelerin sterilizasyonu ve temizliği titizlikle yapılır. Güvenilir bir ortamda hizmet almanızı temin ederiz.
Müşteri Odaklı Hizmet: Aura Bakım & Güzellik Merkezi, her müşterinin ihtiyaç ve beklentilerini anlayarak onlara en uygun çözümleri sunmayı hedefler. Müşteri memnuniyeti bizim için en önemli önceliktir. Sizlere rahatlatıcı bir deneyim yaşatmak için her detayı düşündük.

Aura Bakım & Güzellik Merkezi, Yenimahalle'de bulunan en iyi güzellik salonlarından biridir. Profesyonel kadrosu, kaliteli hizmetleri ve müşteri odaklı yaklaşımıyla öne çıkar. Cilt bakımı, epilasyon, kaş ve kirpik bakımı, makyaj, manikür ve pedikür gibi çeşitli hizmetleri sunan Aura Bakım & Güzellik Merkezi, müşterilerinin güzelliği için en iyisini hedefler.

devamını oku...
Adres: Yeniçağ Mahallesi Ragıp Tüzün Caddesi No:128 D:1 Yenimahalle - Ankara

BBD Business Güzellik Salonu

Keçiören

Ankara Keçiören semtinde 10 Yıldır hizmet veren Türkiye geneli 170 şube çalışan büyük bir güzellik merkeziyiz. BBD business güzellik merkezi kullandığımız son sistem cihazlarla epilasyon, cilt bakımı , leke tedavisi, cilt gençleştirme Kalıcı makyaj ve daha birçok işlemimiz mevcuttur güvenilir alanında uzman güler yüzlü kadronuzla hizmet almak isterseniz sizleri Kızlarpınarı Mecidiye şubemize bir çayımızı içmeye bekliyoruz.

BBD Business Güzellik Salonu: Doğal Güzellik İçin Profesyonel Hizmetler

Güzellik dünyasında önemli bir isim olan BBD Business Güzellik Salonu, Keçiören semtinde kaliteli hizmetleriyle dikkat çekiyor. Kendine özgü bir tarzı ve yenilikçi bakış açısıyla, BBD Business Güzellik Salonu, müşterilerine unutulmaz deneyimler sunuyor.

BBD Business Güzellik Salonu, güzellik ve bakım alanında en son trendleri takip eden deneyimli ve uzman kadrosuyla hizmet veriyor. Üstün kaliteli ürünlerle yapılan işlemler, güvenli ve etkili sonuçlar sunuyor.

1. Yüz Bakımı: BBD Business Güzellik Salonu, cildinizin ihtiyaçlarına uygun olarak özel olarak tasarlanmış yüz bakımı hizmetleri sunuyor. Cildinizin canlılığını ve gençliğini korumak için uzmanlarımız tarafından uygulanan bakımlar, size parlak ve pürüzsüz bir cilt sağlamak için etkili çözümler sunuyor.
2. Vücut Bakımı: Vücudunuzun genel görünümünü güzelleştirmek için BBD Business Güzellik Salonu, bölgesel zayıflama, selülit bakımı, sıkılaştırıcı tedaviler ve daha birçok hizmet sunuyor. Uzman ekibimiz, size özel çözümlerle istediğiniz vücut formuna kavuşmanıza yardımcı oluyor.
3. Epilasyon: İstenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmak için BBD Business Güzellik Salonu'nun epilasyon hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Uzmanlarımızın güvenli ve etkili epilasyon teknikleriyle rahat bir deneyim yaşarken pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.
4. Kirpik ve Kaş Bakımı: BBD Business Güzellik Salonu, gözlerinizi daha çekici hale getirmek için kaliteli kirpik ve kaş bakım hizmetleri sunuyor. İpek kirpik ekleme, kaş kontürü ve boyama gibi işlemlerle doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.

BBD Business Güzellik Salonu'nu keşfederek doğal güzelliğinizi ortaya çıkarın ve kendinizi şımartın! Unutulmaz bir deneyim için bizi arayın ve randevu almak için sitemizi ziyaret edin.

devamını oku...
Adres: Kızlarpınarı Caddesi Şefkat Mahallesi 48/5 Keçiören - Ankara

Lotus Beauty Official

Çukurambar

Lotus Beauty Official - Çukurambar'ın Güzellik Sırları

Müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerden bazıları: 3D İpek Kirpik Uygulamaları, 6D Kaş Kontürü Uygulaması ve C Vitamini Bakımı gibi aklınıza gelen birçok özgün hizmetimizle Çukurambar'ın en seçkin güzellik salonu olmaktan gurur duyuyoruz.

Güzellik İçin Yenilikçi Yaklaşım

Lotus Beauty Official, güzelliği sadece bir dış görünüş meselesi olarak görmüyor; aynı zamanda içsel güzellik ve bakımın da önemini vurguluyor. Bu nedenle hizmetlerimiz arasında, 4D Slimming gibi vücut şekillendirme hizmetlerinden, Anti-Aging cilt bakımına kadar geniş bir yelpazede seçenek sunuyoruz. Müşterilerimiz için sadece dışarıdan değil, içerden de güzelliklerini ortaya çıkarmayı hedefliyoruz.

Kişiye Özel Güzellik Çözümleri

Her müşterinin benzersiz güzellik ihtiyaçlarını anlayarak, kişiye özel çözümler üretiyoruz. 3D Kıl Tekniği ile doğal kaşlarınızı belirginleştirirken, 6D İpek Kirpik uygulaması ile gözlerinizi daha çarpıcı hale getiriyoruz. Her hizmette kalite ve özeni ön planda tutarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyoruz.

Bilimsel ve Güvenilir Hizmet Anlayışı

Lotus Beauty Official olarak, güzellik ve bakım alanındaki en son araştırmaları ve teknolojileri yakından takip ediyoruz. Bu sayede, müşterilerimize bilimsel temellere dayalı ve güvenilir hizmetler sunabiliyoruz. Güncel gelişmeleri yakından takip ederek, sürekli kendimizi güncelliyor ve en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz.

Kalıcı ve Estetik Sonuçlar

Kullandığımız teknikler ve ürünler sayesinde, müşterilerimize kalıcı ve estetik sonuçlar vaat ediyoruz. Kalıcı Makyaj ile günlük makyajınızı uzun süre koruyabilir, Kalça Toparlama ile istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Amacımız, müşterilerimizin güzellik standartlarına uygun şekilde en iyi sonuçları elde etmelerini sağlamaktır.

Randevu Alın, Güzelliğinizi Yeniden Keşfedin!

Eğer siz de kişiye özel ve kaliteli güzellik hizmetleri arıyorsanız, Lotus Beauty Official size en iyi hizmeti sunma amacıyla burada! Güvenilir, yenilikçi ve deneyimli ekibimizle sizi güzel hissettirmek için sabırsızlanıyoruz. Güzelliğinizi keşfetmek ve en üst düzey bakımı almak için hemen randevu oluşturabilirsiniz. Lotus Beauty Official, güzelliğinizi en iyi şekilde ön plana çıkarmanız için yanınızda. Hayalinizdeki güzellik için adım atın ve bizimle buluşun!

devamını oku...
Adres: Kızılırmak Mahallesi 1450.Sokak Ankara Ticaret Merkezi B Blok No:1 Kat:4 Daire:21 Çukurambar - Ankara

My Divine Beauty Saniye Sönmez

Çayyolu

devamını oku... Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2785. Sokak No:4 Çankaya - Ankara

Black Pearl VIP

Kızılay

Kurumsal olarak hizmet vermekte olan Kızılay merkezde bulunan Black Pearl vip güzellik merkezi son sistem cihazlarımızla ve uzman kadromuzla hizmetinizde tüm danışanlarımızı ücretsiz ön görüşmelerimiz için şubemize bekliyoruz.

Alanında uzman kadro ücretsiz deneme seansı ücretsiz cilt analizi Black Pearl VIP Güzellik Merkezimizde.

Black Pearl VIP: Kusursuz Güzellik Deneyimi Kızılay'da

Black Pearl VIP, Ankara'nın Kızılay semtinde bulunan bir güzellik salonudur. Dananıza güvendiğinizde bizi tercih etmenizden onur duyacağımızı belirtmek isteriz. Uzman kadromuz ve son teknoloji cihazlarımızla, size gerçek bir güzellik deneyimi sunmak için buradayız.

Güzellik hizmetlerine dair her şeyi Black Pearl VIP'de bulabilirsiniz. Cilt bakımı, epilasyon, kaş ve kirpik uygulamaları, makyaj, manikür, pedikür, masaj ve daha fazlası... Tüm hizmetlerimizi titizlikle gerçekleştirirken, müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir.

Black Pearl VIP olarak sizlere sunduğumuz hizmetlerde son teknoloji cihazlar kullanmaktayız. Epilasyon uygulamalarımızda Diode Epilasyon sistemini tercih ediyoruz. Bu sistemle etkili ve kalıcı sonepilasyon sağlanırken aynı zamanda mümkün olan en az acıyla işlemi gerçekleştiriyoruz. Cilt bakımlarımızda ise en son teknolojiye sahip cihazlarımızı kullanarak cildinizi genç, sağlıklı ve ışıltılı tutmayı hedefliyoruz.

Black Pearl VIP olarak müşterilerimize en üst düzey hizmeti sunmak için profesyonel ve deneyimli bir ekiple çalışıyoruz. Her bir uzmanımız alanında yetkin ve güzellik sektöründeki yenilikleri yakından takip eden isimlerdir. Bu sayede her bir müşterimize en son trendlerle uyumlu ve isteklerine özel hizmetler sunabiliyoruz.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmamızın yanı sıra, hijyen ve sterilizasyon konusunda da son derece titiziz. Tüm cihazlarımız sterilize edilir ve hijyenik koşullarda kullanılır. Ayrıca, her müşteriye özel kullanılan aletlerimizi, her uygulama sonrası detaylı bir temizlik işlemine tabi tutarız.

Black Pearl VIP olarak amacımız her müşterimizin güzellikle ilgili ihtiyaçlarını karşılamak ve kendilerini özel hissetmelerini sağlamaktır. Bu nedenle, sadece kaliteli hizmet sunmaktan ziyade, müşterilerimizin beklentilerini aşmayı hedefliyoruz. Size özel olarak tasarladığımız VIP odalarımızda, konforlu bir ortamda kendinizi özel hissedebilir, rahatlama ve güzellik deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz.

Black Pearl VIP'in Kızılay semtindeki konumu, merkezi bir konumda bulunması anlamına gelir. Bu nedenle, kolay ulaşılabilirlik sağlar ve iş ya da günlük yaşamınızın akışına uyum sağlar. Müşterilerimize rahat ve sakin bir ortamda hizmet sunarken, aynı zamanda zamandan tasarruf etmelerini sağlamaktayız.

Her müşterime özel bir şekilde hizmet vermeyi, güzellikle ilgili ihtiyaçlarını karşılamayı ve onları memnun etmeyi kendime amaç edindim. Hayatınızın her anında kendinizi güzel hissetmenizi ve özgüveninizi yükseltmenizi sağlamak için buradayız. Sizleri Black Pearl VIP'e beklerken, büyük bir hevesle güzellik deneyimimizi sizlere sunmak için sabırsızlanıyorum.

Black Pearl VIP olarak size en iyi hizmeti sunmak için buradayız. Güzellik ve bakım alanında isteklerinizi karşılamak, sizi özel hissettirmek ve kendinize güvenle bakmanızı sağlamak bizim önceliğimizdir.

Black Pearl VIP'e beklerken, kaliteli hizmetlerimizi deneyimlemek için randevu alarak güzellik yolculuğunuza bir adım atabilirsiniz. Unutmayın, Black Pearl VIP ile kusursuz güzellik deneyimini keşfedebilirsiniz.

Sevgilerle,
Black Pearl VIP

devamını oku...
Adres: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:7/5 Kızılay - Ankara

Atelier Soho Beauty

Batıkent

devamını oku... Adres: İnönü Mahallersi 1729. Sokak No:4/13 Velux AVM Yenimahalle - Ankara

Puravida Güzellik Merkezi

Yaşamkent

PURA VİDA Sağlık ve Güzellik Merkezi olarak müşterilerimize yüksek kalitede, profesyonel ve kişiye özel hizmetler sunarak sağlık, güzellik ve estetik alanında yaşamlarını iyileştirmelerine yardımcı olmaktır. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına odaklanırken, onların doğal güzelliklerini ortaya çıkarırken aynı zamanda sağlık ve refahlarını da desteklemeyi amaçlıyoruz.

Adımızın anlamını taşımaya özen gösteriyoruz. "Pura Vida", İspanyolca'da "saf yaşam" anlamına gelir. Bu nedenle, merkezimizde sadece dış güzellikle değil aynı zamanda içsel huzur ve dengeyle de ilgileniyoruz. İç güzelliğinizin parıltısı mottomuzla ilerliyoruz.


Sektörde ki liderlik pozisyonumuzu sürdürerek yenilikçi, etkili ve güvenilir bir sağlık ve güzellik merkezi olmaktır. Gelişmiş teknolojileri ve en son trendleri takip ederek, müşterilerimize en ileri düzeyde hizmet sunmayı hedefliyoruz. Bizim için kalite her seyin ötesindedir.


PURA VİDA Güzellik Merkezi olarak, en son teknolojilerle donatılmış bir ortamda, uzman kadromuzla birlikte, en üst düzeyde hizmet sunariz. Yüz, cilt ve vücut bakimi, masaj terapisi, el,ayak bakımları, kalıcı makyaj ve daha fazlasi gibi genis bir hizmet yelpazesine sahibiz. Her bir özenle seçilen ürünlerimizle müşterilerimize mükemmel sonuçlar çıkartmak için çalışıyoruz.devamını oku...
Adres: Konutkent Mahallesi Dumlupınar Bulvarı Sisa Kule 381 Yaşamkent - Ankara

Ayşe Altay Güzellik Merkezi

Etimesgut

Ayşe Altay Güzellik Merkezi

M.E.B'e bağlı özel bir güzellik akademisinde CİLT BAKIMI, KALICI MAKYAJ VE LAZER EPİLASYON EĞİTMENLİĞİ yapmaktadır.. Sektörde dürüstlüğü ve titizliği ile tanınan AYŞE ALTAY son sistem cilt bakımı ve zayıflama cihazları ile sizlere tek seans da bile sonuç garantili hizmet vermektedir. Kişiye özel, tek kullanımlık ürünler, bu mesleğin okulundan mezun uzman kişilerle hizmet vermektedir.

Ayşe Altay Güzellik Merkezi: Etimesgut'un Mükemmeliği

Ayşe Altay Güzellik Merkezi'nde her anınızı unutulmaz kılmak için buradayız. Etimesgut'un ve çevresindeki semtlerin tercihi olan güzellik salonumuz, siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarına özel hizmetler sunmaktadır. Kalitemizi her detayda hissedeceğiniz bir atmosferde, son teknoloji cihazlar ve uzman ekip ile sizlere hizmet vermekteyiz.

Güzellikte Yeni Bir Boyut: Ayşe Altay Güzellik Merkezi

Ayşe Altay Güzellik Merkezi, uzun yıllardır sektördeki deneyimi ve uzman kadrosuyla dikkat çekmektedir. Özellikle cilt bakımı, kalıcı makyaj ve lazer epilasyon konularında uzmanlaşmış olan merkezimiz, her müşteriye özel çözümler sunmaktadır.

Hizmetlerimiz

Ada-Ada Epilasyon: Kalıcı ve etkili epilasyon hizmetlerimizle hayalinizdeki pürüzsüz cilde kavuşun.
Cilt Bakımı: Cilt analizi ile başlayan bakım süreci, size özel cilt bakım rutini ile devam eder.
Kozmetik Uygulamalar: Buz Lazer Epilasyon, C vitamini bakımı gibi özel uygulamalarla cildinizi gençleştirin.
Gelişmiş Teknolojiler: Son teknoloji cihazlar ile desteklenen hizmetlerimiz, güvenilir ve kaliteli sonuçlar garanti eder.

Ayşe Altay Güzellik Merkezi'nde Özel Deneyim

Etimesgut'un gözdesi Ayşe Altay Güzellik Merkezi'nde sizi de ağırlamaktan mutluluk duyarız. Uzman kadromuz ve kişiye özel hizmet anlayışımızla her zaman yanınızdayız. Gelin, güzelliğinizi bizimle keşfedin!

Ayşe Altay Güzellik Merkezi olarak sizleri en iyi şekilde ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Güzellik ve bakım konusunda bize ulaşın, unutulmaz bir deneyim yaşayın.

devamını oku...
Adres: Ahimesut Mah. 2207 Cad. No 9/20 1. Kat Şehriyar AVM Etimesgut Bağlıca - Ankara

Loves Face Beauty Salon

Çayyolu

Loves Face Beauty Salon: Çayyolu'nun Güzellik Sırrı

Güzellik salonu denince akla gelen ilk adreslerden biri olan Loves Face Beauty Salon, Çayyolu'nda hizmet vermektedir. Profesyonel ve güler yüzlü ekibiyle müşterilerine mükemmel bir deneyim sunan salonumuz, geniş hizmet yelpazesi ile herkesin ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Cilt Gençleştirme ve Işıltı

Cildinizin daha genç ve sağlıklı görünmesini sağlamak için uzmanlarımız, son teknoloji cihazlar ve etkili yöntemlerle cilt gençleştirme hizmeti sunmaktadır. Cildinizin pürüzsüz ve ışıltılı görünmesi için en uygun tedavi seçenekleri Loves Face Beauty Salon'da sizi bekliyor.

Dudaklarınıza Güç Katın

Dudaklarınızın daha dolgun, şekilli ve çekici görünmesi için dudak kontürü hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Uzmanlarımızın ellerinde, doğal ve estetik bir görünüm elde etmek artık çok kolay.

Ayak Bakımının Keyfini Yaşayın

Yorgun ve bakıma ihtiyaç duyan ayaklarınızı Loves Face Beauty Salon'da şımartabilirsiniz. Nitelikli uzmanlarımız, profesyonel ayak bakımı ile ayaklarınızı yeniden canlandıracak ve rahatlamanızı sağlayacaktır.

İpek Kirpiklerle Göz Kamaştırın

Uzun ve gür kirpiklere sahip olmak artık hayal değil! Loves Face Beauty Salon'da ipek kirpik uzatma ve bakımı hizmetimizle gözlerinizi daha büyük ve çekici hale getirebilirsiniz. Doğal ve kalıcı bir etki için uzmanlarımızın deneyiminden faydalanabilirsiniz.

Pürüzsüz Bir Cilt İçin Peeling Hizmetimiz

Cildinizde biriken ölü derilerden kurtulmak ve pürüzsüz bir görünüm elde etmek için peeling hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Loves Face Beauty Salon'daki uzmanlarımız, size en uygun peeling yöntemini uygulayarak, cildinizin canlı ve genç görünmesini sağlar.

Selülit Bakımıyla Daha Fit Bir Görünüm

Selülitlerden kurtulmak ve daha fit bir görünüme sahip olmak için Loves Face Beauty Salon'dan yardım alabilirsiniz. Uzmanlarımızın uyguladığı özel selülit bakımı ile sıkı bir cilde kavuşabilir, kendinizi daha özgüvenli hissedebilirsiniz.

Sivilcelerinize Son Vermek İçin Loves Face Beauty Salon'a Gel

Sivilcelerden şikayetçiyseniz ve kusursuz bir cilde sahip olmak istiyorsanız, Loves Face Beauty Salon'daki uzmanlarımıza başvurabilirsiniz. Cildinizin ihtiyaçlarına göre özel olarak hazırlanan sivilce bakımı ile pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz.

Tırnaklarınıza Estetik Bir Dokunuş

Dikkat çekici ve bakımlı tırnaklara sahip olmak için Loves Face Beauty Salon'daki takma tırnak hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Uzmanlarımızın kaliteli ürünlerle uyguladığı takma tırnaklar, size istediğiniz görünümü sağlar.

Gözlerinizi Belli Edin

Gözlerinize daha belirgin bir şekil ve çekicilik kazandırmak için Loves Face Beauty Salon'da göz kontürü hizmetinden yararlanabilirsiniz. Doğal ve estetik bir duruş elde etmek için uzmanlarımızın önerilerine kulak vermek işinizi kolaylaştıracaktır.

Göz Alıcı Eyeliner

Gözlerinizde etkileyici ve çekici bir görünüm elde etmek için Loves Face Beauty Salon'daki eyeliner hizmetimiz tam size göre. Profesyonel ve tecrübeli ekibimiz ile istediğiniz eyeliner stilini rahatlıkla elde edebilirsiniz.

Unutmayın, Loves Face Beauty Salon'un sunduğu bu kaliteli hizmetlerle güzelliğinize güzellik katmak sizin elinizde. Siz de Çayyolu'nun gözde güzellik salonu Loves Face Beauty Salon'a uğrayarak, kendinizi özel hissedebilirsiniz. Randevu için hemen iletişime geçin ve güzelliğinize bir adım daha yaklaşın.

devamını oku...
Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2779.Sokak No:24 Çayyolu-Ankara

Neslim Güngen Güzellik Merkezi ve Bayan Kuaförü

Mamak

23 Yıllık güzellik sektörü tecrübesine sahip girişimci iş insanı Neslim Güngen aldığı eğitimlerle Uzman Estetisyen ünvanına sahiptir.

Neslim Güngen Güzellik Merkezi 127 şube olarak hizmet vermektedir.

Güzellik sektöründeki yenilikleri takip ederek, hizmetlerimizi sürekli olarak geliştiriyoruz.

Deneyimli kadromuzla kaliteyi zirveye taşıyoruz!

Her bir uygulama için gerekli hijyen standartlarını sağlamak ve memnuniyetinizi artırmak için çalışıyoruz.
devamını oku...
Adres: Cengizhan Mahallesi 817. Sokak No:8/D Mamak - Ankara






Güzel kadın olmak için, yaygın tanımıyla 90.60.90 ölçülerinde kıvrımlı vücut hatlarına sahip olmak gerekmez. Kilolu kadın çirkin kadın değildir. Kilolu olup çok güzel çekici yüze sahip kadınlarda pek çoktur. Önemli olan güzel olma tutkusunu yitirmeden yaşama sevincini sürdürebilmektedir. Yüz güzelliği kaşlar, saçlar, kirpikler, dudaklar, cilt ve boyun da dâhil olmak üzere bir bütündür. Hiç kuşku yok ki, yüz güzelliğinizi yansıtan unsurların başında ilk dikkati çeken kaşlardır.

Yüzün adeta vitrinidir kaşlar. Bakışlarınızın fark edilmesini sağlar. Öncelikle yüzünüze uyan en uygun kaş modelini mutlaka bir uzman yardımıyla keşfetmelisiniz. Yüzünüzün güzelliğini tamamlayan ikinci unsur kirpiklerdir. Kirpiklerin bakımı rimel uygulamalarından önce özenle yapılmalıdır. Yüzünüzün güzelliğini tamamlayan üçüncü unsur dudaklardır. Dudaklarında düzenli bakıma ihtiyacı vardır. Dudaklar özel karışımdan oluşan ovalama merhemleri olan scrublarla fırçalanarak temizlenmeli ve takiben özel dudak merhemleriyle(lip balmlarla) nemlendirilerek canlı kalmaları sağlanmalıdır.

Yüz güzelliğinizin dördüncü unsuru cilt bakımıdır. Cilt bakımı pahalı kozmetiklere, kremlere bağlı kalmadan doğal yöntemlerle yapılan bakımla cildin genç kalması sağlanabilir. Bunun için her sabah ve akşam yüzünüzü 5-6 PH değerine sahip sabunla masaj yaparak yıkamalısınız. Gün içinde etkili güneşe maruz kalacaksanız güneşe çıkmadan yarım saat önce mutlaka SPF değeri 25 faktörün üstünde koruyucu krem kullanmalısınız. Ancak bunlarla birlikte haftada bir kez bir uzmana kese veya asitli peeling uygulatarak, cildinizi yapışkan gözenek kirinden, ölü derilerden arındırmalısınız.

Yapabiliyorsanız evinizde bunu kendiniz de yapabilirsiniz. Ancak bu işlemde kullanılacak kimyasal solüsyonun içeriğinde yer alacak asitlerin seçimi ve kullanım oranı çok önemlidir. Bu konuda bilgi ve deneyiminiz yeterli değilse, bir güzellik salonu uzmanından yardım almanızı salık veririz. Şayet yüzünüzde yerleşik leke, sivilce, yara izleri, derin kırışıklıklar varsa bunların giderilmesinde derin peelig yöntemi uygulanır. Bunun da ancak ameliyathane koşullarında anestezi uygulanarak yapılması gerekir.

Yüzünüzün güzelliğini tamamlayan beşinci unsur saçlardır. Saçlar temiz, bakımlı olduğu kadar yüzün şekline uygun tarzda kesilmiş, şekil verilmiş olmalıdır. Saçların bakımının yanında sağlıklı kalabilmesi için dökülen saçların geri dönüşümü de çok önemlidir. Saçların günde 50-100 tel dökülmesi normaldir. İyi bakılan saçlarda bunların yerine 1,5-2 ay içinde daha gür yenileri çıkacaktır. Saçların bu şekilde dökülmesinden kaygılanmadan düzenli olarak belirli periyotlarda bir uzmana bakım yaptırmanızda yarar vardır.

Yüzünüzün güzelliğini tamamlayan altıncı unsur boyundur. Bir kadının yüz güzelliği kaş, kirpik, cilt, dudaklar ve saçlarla bitmez. Yüzünden sonra kadının güzelliği boynunda devam eder. Boyun da yüz cildi kadar düzenli bakım ister. Boyun derisi narin olduğu kadar yağ oranı nispeten daha azdır. Özen gösterilmediği, egzersizlerle çalıştırılmadığı, düzenli nemlendirilmediği takdirde erken kırışmaya meyilli bir yapısı vardır. Boyunda genelde yatay çizgiler göze batar. Boyun derisinin özellikle yaz aylarında güneş ışınlarının zararlarına karşı koruyucu krem ve nemlendiricilerle günlük bakımının yanında düzenli olarak belirli periyotlarda bir uzman marifetiyle bakım kürleri tatbik ettirmenizde yarar vardır.

Tüm vücudun, münhasıran cildin, tırnak ve saçların canlı kalmasında doğru beslenmenin doğrudan etkisinin olduğu unutulmamalıdır. Bilimsel araştırmalar göstermiştir ki, kötü beslenme vücudun her organını olumsuz etkilemektedir. Bunların başında yağlı ve baharatlı yiyecekler gelmektedir. Saçların uzun süre doğallığını(sağlığını) koruyabilmesi için düzenli, dengeli bir beslenmeye ihtiyacı vardır. Bunun için protein, çinko, B12 vitaminleri, folik asit, demir, bakır vb. besinlerin düzenli alınması gerekir.

Tırnakların sağlıklı kalabilmesi için bakımın yanında doğru beslenmenin de çok etkisi vardır. Tırnaklar içinde beslenme içeriğinde demir, kalsiyum, potasyum, çinko, B vitamini türevlerinin de bolca bulunmasına dikkat etmek gerekir. Bunların eksik veya yetersiz bulunması halinde saçlarda erken döküleme, azalma; tırnaklar da ise kırılmalar baş gösterecektir. Saç ve tırnaklarınızı günlük kişisel bakımlarının yanında belirli periyotlarda bir uzman yardımıyla bakımlarını yaptırmanızda yarar vardır.

Güzel yaşamak kadar kendinizi güzel hissetmek sizin en doğal duygusal hakkınızdır. Güzelleşme tutkunuz geliştikçe yaşama sevinciniz, daha çok başarma ve mutlu olma motivasyonunuz artacaktır. İhtiyaç duyduğunuzda Ankara Güzellik Salonu adıyla ve Ankara Güzellik Uzmanı olarak itibar görmüş yetkin danışmanlarımızla şimdilik sadece Ankara merkezli güzellik salonumuzda sizlere her zaman yardımcı olmaya, hizmet etmeye hazırız. Özellikle deneyimsiz ve yetersiz olduğunuz konularda mutlaka bir uzmana başvurmanızı tavsiye eder; bize teveccüh edecek ziyaretinizden ziyadesiyle memnuniyet duyarız. Ruhunuzu saran güzelliğinizin yüzünüzden hiç eksilmemesi dileği ile.