KONUTKENT DERMAROLLER

blog yazısı ekle !

KONUTKENT DERMAROLLER

GÜZELLİK TUTKUSUNA DERMORELLER DOPİNGİ - KONUTKENT DERMAROLLER

Güzellik kadınların binlerce yıldır var olan ilk ve en büyük tutkusu. Ancak hayatın içinde yaşatıp giderken önümüze çıkan bazı sorunlar güzelliğimizi gölgeleyebiliyor ve bu da bizi çok mutsuz ediyor. Oysaki artık bu mutsuzluk ile yaşamak zorunda değiliz, çünkü artık derma roller var! Evet; güzelliği gölgeleyen birçok sorundan etkili ve hızlı şekilde kurtulma şansı sunuyor bizlere dermaroller, yani gerçekten de güzellik tutkumuza eşsiz bir doping yapıyor.

3A The Beauty Lounge

Çayyolu

3A The Beauty Lounge, en seçkin müşterilerimize kaliteli ve kişiselleştirilmiş güzellik hizmetleri sunar. Misafirlerimizi ayrıcalıklı hissettirmek ve onların güzellik ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için buradayız. Şıklık ve lüksün buluştuğu özel bir mekân olan salonumuz Ankara Çayyolu'nda, Park Caddesi'nin kalbinde yer almaktadır.

3A The Beauty Lounge, zarif dekorasyonu ve sakin atmosferi ile benzersiz bir deneyim sunar. Her ayrıntısı düşünülmüş bu nezih ortamda, rahatlayabilir, güzellik ritüelinizi özel bir an haline getirebilirsiniz. Profesyonel ekibimiz, size en iyi hizmeti sunmak için her zaman hazır ve isteklidir.

3A The Beauty Lounge Güzellik salonumuz; kalıcı makyaj, pudralama kaş, kaş dizayn, dipliner, dudak renklendirme, cilt bakımı, manikür, pedikür, kalıcı oje, nail art ve zayıflama-sıkılaşma hizmetleri gibi bir dizi uzmanlaşmış hizmet sunar. Deneyimli uzmanlarımız, son trendleri takip ederken müşterilerimizin özel ihtiyaçlarına odaklanır. Kullandığımız en kaliteli ürünlerle, istediğiniz görünümü konfor içerisinde elde etmenizi sağlarız.

Müşteri memnuniyeti 3A The Beauty Lounge için her şeyden önemlidir. Her ziyaretçimizi kişiselleştirilmiş bir hizmetle karşılarız ve isteklerinizi dikkate alarak sizi mutlu etmek için çalışmaktayız. Salonumuzdaki her deneyim, unutulmaz bir anı olmalıdır.

3A'da kendinizi şımartmak ve güzelliğinizi keşfetmek istiyorsanız, hemen bir rezervasyon yapın. Seçkin müşteri kitlemiz arasında sizinle de tanışmayı dört gözle bekliyoruz.
devamını oku...
Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi Park Caddesi 2865 Sokak Dragos Villaları No:23 Çayyolu - Ankara

My Divine Beauty Saniye Sönmez

Çayyolu

devamını oku... Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2785. Sokak No:4 Çankaya - Ankara

Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu

Ümitköy

Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu - ÜMİTKÖY GÜZELLİK SALONU

Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu Ankara Ümitköy'de sizlere gerçek hizmeti tattıracak. Hem spor hem de güzelliğiniz açısından sizlere geniş bir hizmet yelpazesi sunmakla birlikte sizlere alanında uzman kişiler tarafından size özel profesyonel programlar hazırlayarak zinde ve güzel kalmanızı sağlayabilecek tek güzellik salonudur.

Ankara'da bir ilk olan Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu, bireylerin güzelleşmesinin yanında sağlıklı, zinde ve huzurlu kalmalarını da amaç edinerek sizlerin yaşam alışkanlıklarını bu yönde kalıcı olarak değiştirmeyi amaçlıyor.

Programlar tamamen alanında uzman kişiler tarafından kişiye özel ve profesyonel bir şekilde hazırlanmaktadır. Bu sayede belli bir programı herkese uygulatmaktansa kim hangi programa, egzersizlere uygundur gibi olanaklar düşünülerek hazırlanan programlar kişi için daha yararlı olmaktadır. Bu çalışma prensibinin tabanı kişiye özel hizmet verme amacından ortaya çıkmış ve bu şekilde sürmeye devam etmektedir. Bu sayede kişiye maksimum yarar sağlanmış olur. Ve bunun karşılığında da sizin güler yüzünüz gelir.

Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu'na geldiğinizde kendinizi tamamen rahat hissedeceğinizin güvencesini sizlere verebiliriz. Bu da salonumuzda görebileceğiniz her şeyin sizin konforunuzun düşünülerek tasarlanmış olmasından kaynaklanıyor. Güzelleşme ve sağlıklı yaşam yolunda atacağınız ilk adımda sizleri rahat hissettirip ayak uydurmanızı sağlıyor, her hareketinizi tek tek takibe alıp olası yanlış hareketlerden sizi önlüyoruz. Yani salonumuza geldiğinizde kendinizi tamamen bize emanet etmeniz yeterli olacaktır.

Ankara'nın Ümitköy semtinde bulunan Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu müşterilerine son teknoloji ürünlerle tamamen hijyenik bir şekilde hizmet vermektedir. Gerek güzellik hizmetlerinde, gerekse sağlıklı yaşam hizmetlerinde tamamen son teknoloji ürünler kullanılıp bütün uygulamalar steril bir şekilde yapılmaktadır.

Eğer siz de sağlıklı ve güzel bir yaşama adım atmak istiyorsanız Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu tam size göre bir yer. Bir güzellik salonundan isteyebileceğiniz her şey burada hali hazırda mevcut. Konfor mu istiyorsunuz? Gittiğiniz diğer yerlerde kendinizi rahat hissedemiyor musunuz? Sizinle yeteri kadar ilgilenmediklerini mi düşünüyorsunuz? Gördüğünüz yerlerin hijyenik olduğundan şüphe mi ediyorsunuz? Yoksa her şeyden önce aldığınız hizmetten memnun mu değilsiniz? O zaman sağlıklı ve güzel bir fizikle yaşamak adına gelin beraber Ankara Ümitköy'de bir adım atalım. Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu'na gelerek bu ilk adımda size yardımcı olmamızı sağlayabilirsiniz.

CİLT BAKIMI

Cilt Bakımı Nedir?

Günümüzde her yaştan cildine önem veren bayanların cildi genç tutmak, sarkmaları önlemek, cildi temiz tutmak adına yaptığı veya profesyonel olarak yaptırdığı işlemlerdir cilt bakımı.

Profesyonel bir enstitü ve profesyonel ürünler, aletler yoluyla alanın uzman kişiler tarafından steril bir ortamda yapılan cildin temizlenmesi, nemlendirilmesi, beslenmesi ve yenilenmesi için uygulanan profesyonel bakımdır.

Cildin tipine göre herkes için gerekli olan cilt bakımı da farklılık göstermektedir. Yağlı ciltlere farklı, kuru ciltlere farklı cilt bakımı uygulanmalıdır. Bunun için cilt bakımı yapmadan veya yaptırmadan önce kesinlikle cilt analizi yaptırmanız gerekmektedir.

Yapılan bu analizden sonra cilt tipinize uygun ürünler tespit edilerek öncelikle cilt tipine uygun ürünerle cilt temizlenir ve peeling yapılır. Bu işlemden sonra buhar uygulaması yapılır ve buhar sonrasında sıkma işlemi de yapılarak cilt komedon ve milyalardan arındırılmış olur. Sonrasında high frekans ile cilt tamamen dezenfekte edilir. Gözenekler sıkıştırılır ve bu esnada oluşan kızarıklıklar giderilerek cildin sakinleştirilmesi sağlanır.

Cildin ihtiyacı hangi maske ise o maske uygulanır ve maske işleminden sonra tonikleme yapılır. Sonrasında nemlendirici sürülüp masaj işlemi uygulanarak emilim sağlanır ve bakım sonlandırılır.

Günümüzde alanında uzman kişiler 20'li yaşlardan cilt bakımına başlamanın cildin temizliği, bakımı ve yaşlanmaması açısından çok önemli olduğunu savunuyorlar.

Cilt Bakımına Ne Zaman Başlamak Gerekir?

Öncelikle unutmayın ki yaşlanmanın önüne doğal yollardan geçmek pek mümkün değil fakat bunu cilt bakımıyla geçiştirmek oldukça mümkün.

Ergenlik ile birlikte cilt bakımına da başlanması gerekmektedir. Bu dönemde yaşanan hormonsal değişiklerden dolayı sivilceler ve komendonlar da boy göstermeye başlamaktadır. Bu yüzden uzman doktorların ve estetisyenlerin aracılığı ile bu yaşlardan başlayarak cilt bakımı yaptırmak önemlidir.

Siz de alanında uzman kişiler tarafından cilt bakımı yaptırmak istiyorsanız Grenada Life Personal Training Beauty'a gelebilirsiniz.


YAĞLI AKNELİ CİLT BAKIMI; Sivilceler karma ve yağlı cilt yapısına sahip kişilerde özellikle ergenlik dönemi başta olmak üzere sıkça rastlanan bir cilt sorunudur. Ancak bu her yağlı ve karma ciltte sivilcelenme olacağı anlamına gelmez. Çünkü bu tamamen hormonların etkisi ile salgılanan yağ(sebum) oranı ile ilgilidir.Cilde sürekli parlak bir görünüm veren yağ salgısı zamanla gözenekleri tıkayarak özellikle alın-burun ve çene bölgelerinde siyah nokta ve komedonların oluşmasına neden olur. Eğer kişi düzenli olarak cildini bu siyah noktalardan arındırmaz ise bunlar gözenekleri tamamen tıkar, cildin oksijen ile temas edip hava almasını engeller. Bu da zaman içerisinde cildin son derece solgun ve cansız gözükmesine neden olur ve en önemlisi yağ salgılanması devam ettiği için oluşan siyah noktalar önce sivilcelere daha sonra da yoğunlaşarak akne ve kistik aknelere dönüşebilir.

- KURU CİLT BAKIMI; Cilt yağını tamamen kaybeder ve ciltte pullanma meydana gelir bununla birlikte ciltte kırışma ve cansızlık gözlenir . cildin yağını ve nemini tekrar kazandırmak için bakımlar yapılır.

- NEM BAKIMI; Genel olarak genetik ve çevresel faktörlerden kaynaklanan kuru,cansız ve nemini kaybetmiş ciltlere uygulanır.Cilde yoğun nem veren özel serum ve maskelerle tamamlanır.

- HASSAS CİLT BAKIMI; Hassasiyeti azaltıcı ve sakinleştirici bakımdır.uygulamalar özel hassas cilt bakım serileriyle yapılmaktadır.

- DERMA ROLLER CİLT BAKIMI;
Ucunda 0,5 ve 1 milimlik mikro iğneler bulunan bir rolonla cilde derma kanallar açılarak cildin ihtiyacına göre serum ve vitamin uygulanır ,cilt yenilenmiş bir görünüm kazanır.

- DERMA ROLLER GÖZ BAKIMI; Göz çevresindeki halkalanmalarda ve morluklarda ilk seanstan itibaren etkili sonuçlar gözlenmektedir.Kaz ayakları ve mimik çizgileri yok olmakta daha pürüzsüz ve taze bir yapı kazanmaktadır.

- DERMA ROLLER LEKE BAKIMI; Ciltteki lekelenmelere karşı da uygulanan roller bakım lightening leke açıcı bakım ürünleriyle lekelerin renklerini açarken daha aydın,canlı ve parlak bir görünüm kazandırır…

- HYDRA DERMİE LİFTİNG BAKIMI; İlk seanstan itibaren gözle görülür sonuçlar veren bu bakım daha net, sağlıklı ve parlak bir güzellik sunuyor. Rahatlatıcı bir seans ile cildiniz adeta yenileniyor…Düzenli periyodlarla uygulanan bakımların ardından cildiniz tazeleniyor.

Hydradermie lift; Kaslara egzersiz yaptırarak yüzü derinlemesine sıkılaştıran bakım sayesinde yüz hatları mükemmel bir görüntüye sahip oluyor.Yüz hatlarında yenilenmiş bir ifade oluşturuyor. Düzenli seanslar sayesinde cildiniz daha sıkı ve pürüzsüz bir görünüm kazanıyor.

- LEKE BAKIMLARI; Cilt yaşlanmasının ilk belirtilerinin nedenleri cilt nemindeki azalma ve cildin doğal soyulma, kendi kendini yenileme hızındaki yavaşlamadır. Bu da ince çizgi ve kırışıklıklara, eşitsiz cilt tonuna, kahverengi lekelerin oluşmasına, kuruluğa, cilt diriliğinde azalmaya ve donuk – mat bir cilt görüntüsüne neden olur. LCA kompleks içeren ileri AHA teknolojisi, laktik asit, tartarik asit, salisilik asit, malik asit ve bir döngü sürecinde çalışan bir dizi antioksidan vitaminlerden oluşur. Cildin ölü hücrelerden arınma sürecini normalleştirir. Hücre yenilenme oranını artırarak daha genç ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yol açar. Cildin nazikçe soyularak ölü hücrelerden arındırılması, yağlı ve geniş gözenekli ciltlerin normalleştirilmesi, hassas ve kızarık ciltlerin normalleştirilmesi, ince çizgi ve kırışıklıkların azalması sağlanır.

- KLASİK CİLT BAKIMI; Cilt temizliği cilt bakımında en önemli aşamalardan biridir.Ciltte gün içinde vücudun ürettiği ter ve yağ ile birlikte çevresel faktörler,serbest radikaller cildin yüzeyinde bir tabaka oluşturmaktadır. Dolayısıyla cildin yeterli oksijen almasını engeller. Cildin ihtiyacına ve yapısına göre uygun bakımlar düzenli periyodlarla uygulanmalıdır. Bu yüzden cilt bakımına genç yaşta başlayıp cildin türüne uygun cilt bakımı yapılmalıdır.

DERMA ROLLER ile LEKE BAKIMI

Kişiye özel kullanılan Derma Roller, cilt yüzeyinde açtığı mikrokanallardan verilen özel serumların cilt altına 200 kattan daha fazla geçmesine imkan sağlıyor. Cilde uygulandığında tamburun üzerinde bulunan mikro iğneler mikro kanallar açarak deri altına ulaşır ve daha etkili bir sonuç elde edilir.

Bu mikrokanalların açılması sırasında genellikle kanama söz konusu olmuyor. Yüksek kaliteli iğneler alerji yapmıyor. Mikrokanallar, yaklaşık 20 dakika içinde herhangi bir iz bırakmaksızın derinin kendi elastikiyeti ile kendiliğinden kapanıyor.
Bu mekanizma sayesinde kollajen, hyalüronik asid, elastin fibriller gibi yapıların sentezlenmesi oluyor. Tüm bu maddeler anti-aging etki sağlıyor. İnce çizgi ve kırışıklıkların azaldığı, yanık ve akne skarlarının hafiflediği görülüyor. Leke ve hiperpigmentasyonda ÇOK ETKİLİ SONUÇLAR ELDE EDİLİYOR.

Dermaroller güneş hassasiyeti yaratmadığı için yaz aylarında dahi güvenle uygulanabiliyor. Cildin bariyer özelliğine zarar vermiyor ve dermaterapi sonrası özel bakım gerektirmiyor. Hastalar dermaroller uygulama sonrası günlük hayatlarına devam edebiliyor. Ağrıya yol açmayan dermoroller yüz, göz çevresi, boyun dekolte kullanımı için uygundur.

Anti Aging Cilt Bakımları

ANTİ AGİNG BAKIM; daha genç ve canlı bir görünüm kazandırır.

EXILIS CİLT BAKIMI; EXILIS YÜZ GENÇLEŞTİRME KOLAJEN DOLUMU TEKNOLOJİSİ

Patentli dual enerji sistemi aracılığı ile kolajen gençleştirmesi sağlanır.

Cilt yoğunluğunun çarpıcı gelişimi ve neokolajenize bağlı dermal kalınlaştırma gerçekleşir.Homojen ve yoğun enerji dağılımı kromofordan bağımsızdır ve tüm ciltlerinde çok başarılıdır.

Kırışıklarda gözle görünen azalma sağlanır.Cilt sıkılaştırma ve anti-aging etkisi tartışılmazdır.Daha yumuşak ve genç görünümlü bir cilt kısa sürede elde edilir.Artırılmış kolajen üretimi sağlanır.

Cilt gençleştirmede cerrahi müdahaleden önceki son aşama olarak değerlendirilmektedir.

YÜZDEKİ UYGULAMA ALANLARI VE SÜRESİ

- Alındaki ince ve derin çizgilerde; Alında bölgesinde oluşmuş ince uzun derin çizgileri düzleştirerek daha pürüzsüz ve gergin bir görünüm kazandırır.

- Göz altı morluk ve torbalanmalarında; Göz çevresi torbalanmaları ve göz altı morluklarında dolaşım ve ödeme bağlı sorunların ortadan kalkmasına yardımcı etkin bir bakım olup aynı zamanda düşük kaşlarda kaş ve göz arasındaki mesafeyi dengelerken ,göz üzerindeki yığılmaları da minimuma indirir.

- Göz çevresindeki mimik çizgilerinde; Gülmek ve gözlerimizi kısmak gibi mimiklerimizden kaynaklanan ince kaz ayağı şeklindeki çizgilerin azalarak düzgünleşmesi sağlanır.

- Dudak çevresindeki mimik çizgilerinde; Dudak çevresinde mimik hareketlerine bağlı oluşmuş çizgilerde.

- Dudak çevresindeki ince ve derin çizgilerde; Özellikle sigaraya bağlı dudak büzülmesinden kaynaklanan ince ve sık çizgilerin derinliklerini azaltırken görüntüyü pürüzsüzleştirir.

- Gıdı toparlamada; Kilo alıp verme,yaş ve yerçekimine bağlı olarak çene altı fazlalık olarak görülen gıdıyı gözle görülür şekilde toparlayıp minimuma indiren etkin bir bakımdır.

- Boyundaki çizgilerde; Boyunda oluşmuş ince ve derin çizgiler üzerinde çalışılarak boyuna daha genç bir görünüm verilir.

- Yanak sarkmalarında; Cildin genç kalmasını sağlayan kolajenin zayıflaması sonucu yanaklar zamanla sarkar,exilis ile kolajen yeniden uyarılarak yanakların toplanması ve elastikiyetini kazanması sağlanır.

- Dekolte; Yüz ve boyuna uygulanan exilis aynı zamanda dekolteye de uygulanarak güzelliğinizi bütünleştirir. Dekoltede deki deformasyonu onarıp.daha genç bir görünüm kazanır.
devamını oku...
Adres: Ümit Mahallesi 2481. Sokak Kafkas Sitesi No: 22 Çankaya - Ankara





Dermaroller farklı sorunlar için kullanılıyor

Dermaroller kelimenin tam manası ile mucizevi bir uygulama zira birçok farklı sorunun çözümünde kullanılıyor. Bu sorunlar şunlar;
  • Kırışıklıklar
  • Çatlaklar
  • Doğum sonrası çatlakları
  • Saç sorunları
  • Selülitler
  • Sivilce ve akne izleri
  • Yara izleri
  • Gözaltı torbaları
  • Gözaltı ve göz çevresi morlukları

Sorunuzu belirleyin ve gelin!

Kurtulmak istediğiniz, güzelliğinizi gölgeleyen sorununuzu belirleyin ve hemen Ankara Konutkent güzellik salonlarına gelerek dermaroller mucizesi ile bu sorundan ya da sorunlardan etkili ve hızlı şekilde kurtulun, kendinizi yeniden güzel bulmaya ve sevmeye başlayın.