SELÜLİT VE BÖLGESEL İNCELME

blog yazısı ekle !

SELÜLİT VE BÖLGESEL İNCELME

Selülit Nedir?



Kadınların % 95'inde ortaya çıkan, deri altı yağ dokusunda ki dolaşım bozukluğudur. Cilt yüzeyinin "portakal kabuğu" gibi pürüzlü, girintili ve çıkıntılı görünmesine sebep olur. Hormonsal faktörler, hareketsiz yaşam, su tüketmemek, çok sıkı giyecekler, sigara ve alkol tüketmek selülit oluşumunu arttırır.

Selülitlerden Kurtulmak İçin Ne Yapmak Gerekir?



Selülit bakımı, günümüzde cihazlı uygulamalar ve enjeksiyon uygulamaları ile çok başarılı sonuçlar almak mümkündür.

Selülit Kremleri Etkili midir?



Selülit kremleri ile ilgili maalesef bilimsel bir çalışma bulunmaktadır. Bu tür kremlerin kan damarlarını daralttığı varsayılmaktadır. Bu durumda dolaşım problemi olan insanlar için tehlikeli bile olabilirler. Bu ürünlere temkinli yaklaşılmalı ve doktor tavsiyesiyle kullanılmaları gerekir.



Bölgesel İncelme Nedir?


Uygulamanın isminden de anlaşılacağı gibi, kilo vermeyi değil beden küçültmeyi ve sıkılaşmayı hedefleyen uygulamalardır. Bu uygulamaları yaptıran kişi beslenmesine de dikkat ederse kilo vermesi daha kolay olur.

Bölgesel İncelme Yöntemleri Nelerdir?



Radyo frekanslı cihazlar, kavitasyon cihazları, dolaşım sistemini hareketlendiren cihazların kullanımı ile beraber lipoliz enjeksiyonu, mezoterapi, PRP gibi enjeksiyon yöntemleri de kullanılır.

Vücut Şekillendirme Nasıl Yapılır?



Vücut şekillendirme de bölgesel incelme uygulamaları ile yapılır. Amacı ise kişinin vücudunda şekil bozukluğu yaratan fazlalıklar hedef alınır.