ULUS – ANKARA LAZER EPİLASYON

blog yazısı ekle !

ULUS – ANKARA LAZER EPİLASYON

ULUS – ANKARA LAZER EPİLASYON

Evet, arkadaşlar bugün burada bu yazıyı yazma sebebim ben ve ailemde ki herkesin ortak bir sorunu vardı ve bu sorundan hep birlikte kurtulduk. Düşündüm ki bu sorun sadece ben ve ailemin sorunu değil. Birçok insan bu sorunla sürekli bir şekilde mücadele ediyor. Ve artık o kadar alışılmış ki bazen bir sorun bir problem gibi değil de kendimizin kaderiymiş gibi davranılıyor bu soruna. Ama arkadaşlar tedavisi olan hiçbir sorun kader değildir.




Ankara'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon





Kaderiniz olarak bile görüyorsanız arada sırada kaderinizi kendinizin yazmasından bir şey çıkmaz. Hatta kendiniz yazdığınız için daha güzel bile olur. Gel gelelim yukarda bahsettiğimi sorun istenmeyen tüy sorunu. Sadece benim ve ailem sorunu olduğunu düşünmüyorum. Tüm insanlarda neredeyse bu sorun mevcut. Kimisinde ailesel (genetik) kimisinde hormonsal kimisinde de başka bir sürü sebepten dolayı var olan bu sorun herkesin ortak derdidir sanırım. Bu dertten kurtulmak için neler denememişizdir ki. Ağda (sir), ip, yakma, epilatör aletleri ve daha bir sürü değişik kurtulma yöntemleri denemişizdir.

Ama hepsinde de sonuç aynı sadece kısa bir süreliğine istenmeyen tüy sorunundan kurtarıyor bizi. Ama lazer epilasyon ben ve ailem için tam anlamıyla bir kurtuluş kapısı oldu. Lazer epilasyon daha önceleri korktuğumuz güvenemediğimiz bir şeydi. Ama daha sonra gidip güzellik merkezleri uzman doktorlarla konuştuk.

Lazer epilasyonu sadece bu konuda uzman olan doktorların yapabileceğini öğrendik. Tabi bunun yanında da eğer tedaviyi aksatmadan düzgün bir şekilde takip edersek istenmeyen tüy sorunundan sonsuza kadar kurtulacağımızı da öğrendik.

Bunun üzerine bizi Ankara Ulus'ta bulunan güzellik merkezlerine yönlendirdi. Doktorumuz. Bizde gidip birde Ulus'ta bilgi aldık daha sonra vücudumuz ile ilgili testler yaptırdık. Ağda kullandığımız için uzman doktor bizi bir ay sonrasına erteledi. Çünkü kesin sonuç için kıl kökleri bir ay boyunca hiçbir şekilde zarar görmemeliymiş. Ve bu bir ay boyunca güneşten uzak durmamızı söyledi. Bizde doktorumuzun öncesinde ve sonrasında dediği her şeye harfi harfine uyduk. Aldığımız sonuçtan çok memnun kaldık ve şimdi sizlere tavsiye ediyoruz. Kaderiniz olmayanı yaşamayın.

Şule Gürsoy Güzellik Salonu

Altındağ

devamını oku... Adres: Güneşevler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No: 3/E Altındağ - Ankara



Ankara'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon