ÜMİTKÖY OZON SAUNA

blog yazısı ekle !

ÜMİTKÖY OZON SAUNA

OZON SAUNA TERAPİSİ ADETA BİR MUCİZE! – ÜMİTKÖY OZON SAUNA

Eminiz hepiniz son yıllarda ozon sauna kavramını gittikçe daha çok duymaya başladınız. Bunun sebebi ozon saunanın bir değil birçok farklı sorunun çözümünde kullanılan en etkili yöntemlerden biri olması. Ozon sauna terapisi ile vücudunuzdaki estetik olarak sizi rahatsız eden birçok sorundan kurtulma şansına sahipsiniz. Üstelik artık Ankara'da da ozon sauna seansları yaptırmak mümkün.

3A The Beauty Lounge

Çayyolu

3A The Beauty Lounge, en seçkin müşterilerimize kaliteli ve kişiselleştirilmiş güzellik hizmetleri sunar. Misafirlerimizi ayrıcalıklı hissettirmek ve onların güzellik ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için buradayız. Şıklık ve lüksün buluştuğu özel bir mekân olan salonumuz Ankara Çayyolu'nda, Park Caddesi'nin kalbinde yer almaktadır.

3A The Beauty Lounge, zarif dekorasyonu ve sakin atmosferi ile benzersiz bir deneyim sunar. Her ayrıntısı düşünülmüş bu nezih ortamda, rahatlayabilir, güzellik ritüelinizi özel bir an haline getirebilirsiniz. Profesyonel ekibimiz, size en iyi hizmeti sunmak için her zaman hazır ve isteklidir.

3A The Beauty Lounge Güzellik salonumuz; kalıcı makyaj, pudralama kaş, kaş dizayn, dipliner, dudak renklendirme, cilt bakımı, manikür, pedikür, kalıcı oje, nail art ve zayıflama-sıkılaşma hizmetleri gibi bir dizi uzmanlaşmış hizmet sunar. Deneyimli uzmanlarımız, son trendleri takip ederken müşterilerimizin özel ihtiyaçlarına odaklanır. Kullandığımız en kaliteli ürünlerle, istediğiniz görünümü konfor içerisinde elde etmenizi sağlarız.

Müşteri memnuniyeti 3A The Beauty Lounge için her şeyden önemlidir. Her ziyaretçimizi kişiselleştirilmiş bir hizmetle karşılarız ve isteklerinizi dikkate alarak sizi mutlu etmek için çalışmaktayız. Salonumuzdaki her deneyim, unutulmaz bir anı olmalıdır.

3A'da kendinizi şımartmak ve güzelliğinizi keşfetmek istiyorsanız, hemen bir rezervasyon yapın. Seçkin müşteri kitlemiz arasında sizinle de tanışmayı dört gözle bekliyoruz.
devamını oku...
Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi Park Caddesi 2865 Sokak Dragos Villaları No:23 Çayyolu - Ankara





Ozon sauna her derde deva

Ozon sauna o kadar farklı sorunların çözümü için kullanılabiliyor ki bu mucizevi uygulama için her derde deva demek pek de abartı değil. İşte ozon sauna seanslarının sağladığı faydalar;

  • Detoks: Ozon sauna ile vücuda verilen ısı sayesinde vücutta biriken toksin maddelerin vücuttan ter ile atılması sağlanır.
  • Yorgunluktan kurtarır: Ozon sauna seansları insana enerji verir.
  • Zayıflatır: Ozon sauna seansları vücut ısısında yükselme ile birlikte kan dolaşımında hızlanma ve bunun beraberinde de yağ yakmayı getirir.
  • Ağrıları azaltır: Toksin birikmesi nedeni ile oluşan ağrıların azalmasına yardımcı olur.

Daha fazlası için…

Bunlar ozon saunanın faydalarından sadece bir kaçı! Daha fazlasını öğrenmek ve bu mucizevi yöntem ile yeniden doğmak için Ümitköy 'de bulunan güzellik salonları sizleri bekliyor.



İlgili Videolar