Ankara Ben Yok Etme

Ben Yok Etme Ankara Güzellik Merkezleri

BEN YOK ETME

Ben yok etme tedavileri nelerdir? Ben yok etme tedavileri güvenilir mi? Ben yok etme tedavileri zararlı mıdır? Derinin üst tabakasında oluşan siyah ya da kahverengi lekelere nevüs denir. Nevüs, halk arasında ben olarak bilinir. Nevüs ya da benlerin bir kısmı doğuştan bir kısmı da sonradan oluşmuştur. Bazı benler deri üzerinde sadece leke şeklindeyken bazıları derinin üzerinde et yumrucuk şeklindedir. Yaşın ilerle...
devamı...

Güzellik Salonu Ara

Arama Sonuçları

Premium Ben Yok Etme

VIP+ Ben Yok Etme

toplam 29 sonuç bulundu.
1 - 29 arası gösteriliyor.
Ben Yok Etme Ankara Güzellik Merkezleri

BEN YOK ETME

Ben yok etme tedavileri nelerdir? Ben yok etme tedavileri güvenilir mi? Ben yok etme tedavileri zararlı mıdır? Derinin üst tabakasında oluşan siyah ya da kahverengi lekelere nevüs denir. Nevüs, halk arasında ben olarak bilinir. Nevüs ya da benlerin bir kısmı doğuştan bir kısmı da sonradan oluşmuştur. Bazı benler deri üzerinde sadece leke şeklindeyken bazıları derinin üzerinde et yumrucuk şeklindedir. Yaşın ilerlemeye başlaması ile yaşlılık benleri, güneş ışınları sonucunda oluşan lekeler de benleri tetiklemektedir. Bu oluşumlu benler cilt sorunu oluşturmazken bazıları kanser belirtisi olmaktadır. Dolayısı ile Ben yok etme tedavisi için mutlaka doktora başvurmak gerekir.

Ben yok etme tedavileri ikiye ayrılır;

1.Doğal yöntemler

2.Tıbbi yöntemler

Ben yok etme tedavilerinden doğal yöntemler, genellikle güneş ışınları, hormon değişimi gibi etkenler sonucu oluşan leke şeklindeki nevüs ya da benleri tedavi edilebilmektedir. Ben yok etme tedavilerinden doğal yöntemler de genellikle bitki özleri, mineral değerleri yüksek malzemeler kullanılmaktadır. Mesela elma sirkesi, sarımsak, iyot, incir kökü, keten tohumu yağı, aloe vera, Hint yağı vb. malzemeler kullanılarak hazırlanan maske ya da kürler ile etkili sonuç alınır. Ancak bu doğal yöntemlerde sonuç için düzenli ve uzun bir süre uygulama gerektirebilir. Ben yok etme tedavileri için en etkili ürünlerdir. Bu ürünler sayesinde hücreler tedavi edilerek hücreler onarılmakta ve hücreler yenilenmektedir. Böylece hücre etkinliğini ve işlevselliğini kaybederek bir noktada bir araya gelerek oluşturduğu lekeler yani benler tedavi edilir.

Ben yok etme tedavilerinden tıbbi yöntemler şunlardır;

Ameliyat

Buharlaştırma

Lazer

Radyo frekans

Enjekte

Ben yok etme tedavilerinden tıbbi yöntemler için mutlaka doktor ve uzman kişiler tarafından yapılması gerekir.

Ameliyat: ameliyata başlamadan önce ben olan bölge uyuşturulur. Ben ciltten alındıktan sonra incelenmeye alınır. Ameliyatı tamamlamak için cildin kapatılması gerekir. Bunun için dikilmesi gerekir. Ancak sonrasında estetik açıdan sorun oluşturmaması için özel dikim yöntemi uygulanır. Mikrop kapmaması için pansuman yapılır. Bu işlem yarım saat sürmektedir. İşlem bittikten sonra kişi günlük işlerine devam edebilir.

Buharlaştırma: bu yöntem için elektrik gücü kullanılır. Uygun seviyedeki elektrik bene gönderilerek buharlaşması sağlanır. Bu işlem için özel cihaz kullanılır. Yani electro koter cihazıdır. Et yumrucuğu beni, leke ben ya da kabuk şeklindeki Ben yok etme için idealdir.

Lazer: Ben yok etme tedavileri için teknolojik cihazlar yardımı ile kurtulmak mümkündü. Bu yöntemde kullanılan Er Yag lazer cihazı sayesinde Ben yok etme için oldukça başarılıdır. Üstelik tek seferde tedavi ile sonuç alınmaktadır. İşlem öncesinde bölgesel uyuşturma sayesinde herhangi bir ağrı, sızı hissedilmemektedir. Üstelik işlem sonrasında herhangi bir yara, leke bırakmamaktadır.

Radyo frekans: buharlaştırma yöntemine göre daha da gelişmiştir. Bölgesel uyuşturma yapılmadan uygulanır. İşlem sonrasında leke oluşumu çok azdır ve zaman içinde geçer.

Enjekte: ben olan bölge uyuşturulur. Ve keskin bir jilet benzeri malzemenin yardımı ile deriden kesilerek çıkarılmasıdır. Ardından cilt kendini çabuk toparlaması, yenilemesi için gerekli ilaç tedavisi de uygulanır.

Ben yok etme tedavileri için ekstra bilgiler;

§Kür, maske gibi doğal yöntemler olan Ben yok etme tedavilerini uygulamaya başlamadan önce derinin alerjik etkisinin olup olmadığının test edilmesi gerekir. Dolayısı ile küçük deri yüzeyine uygulayarak biraz bekletilmesi gerekir. Eğer hassas bir cilt tipine sahipseniz kür ya da maske zeytinyağı veya su ile karıştırılabilir.

§Açık renkli benler mevcutsa rahatsızlık hissedilmiyorsa benlere müdahale etmemek gerekir.

§Benlerde çoğalma, benlerde büyüme ve benlerin renginin koyulaşması veya renk değişimi gözleniyorsa acilen doktora başvurmak gerekir.