ANKARA SAUNA

blog yazısı ekle !

ANKARA SAUNA

Sauna sıcak su buharında bekleyerek, birçok sağlık sorununa iyi geldiği bilinen bir yöntemdir. İnsan sağlığı üzerinde olumlu binlerce etkisi vardır. Sauna romatizma ağrıları, uyku bozuklukları, depresyon, gerginlikler, kas spazmları gibi birçok sağlık sorununa iyi gelmektedir.

İyileştirici etkisi olan sauna hamamlarda, güzellik merkezlerinde, fin hamamları ve spa merkezlerinde yer almaktadır. Günlük olarak da saunaya girebilir günün stres ve yorgunluğundan kurtulabilirsiniz.

Ozon Estetik Güzellik Akademisi

Eryaman

2013 de kurulan salonumuz Eryaman Altay mahallesindedir. siz değerli danışanlarımıza en kaliteli hizmeti sunmak, sizleri hijyenik koşullarda, tecrübeli ve profesyonel kadromuzla sizleri güzel hissettirmek ve bundan mutlu ayrılmanızı sağlamak temel hedefimizdir. Yine Eryaman bölgesinde Akademimiz olup bu sektör eğitimli uzmanlar yetiştirmekteyiz. Salonumuz aile ortamı olup, keyifle zaman geçirebileceğiniz bir yerdir. Ayak bakımı , manikür, ipek kirpik, lifting, protez tırnak, kalıcı makyaj, cilt bakımı, depilasyon, masaj ,bölgesel incelme, lazer vb birçok alanda hizmet vermekteyiz. Kendinizi özel hissetmek istiyorsanız mutlaka salonumuza bekliyoruz. GEÇ KALMA GENÇ KAL.devamını oku... Adres: Altay Mahallesi 27.Cadde No: 17 1. Etap Eryaman - Ankara





Sauna kan dolaşımını hızlandırdığı için vücudunuzun daha dinamik olmasına katkıda bulunur.

Fazla yağların eritilmesini ve vücuttaki ödemin atılmasını sağlar.

Vücudu terleterek zayıflamasına ve rahatlamasına yardımcı olur.

Grip nezle gibi enfeksiyonlu hastalıklarda rahatlama sağlar. Kas ağrıları, kireçlenme gibi sağlık sorunlarına olumlu katkıları vardır. Yüksek tansiyon hastalarının, kalp hastalarının saunada fazla kalmaması ve doktor kontrolü olmadan sauna banyosu yapmaması gerekir. Bu konuda dikkatli olmak gerekir.

Ankara ilinde var olan güzellik salonlarında bakım ve sauna yaptırabilir rahatlayabilir ve gününüzü keyifli geçirebilirsiniz. Ankara sauna salonları sizi bekliyor.