ANKARA SAUNA

blog yazısı ekle !

ANKARA SAUNA

BİNLERCE YILLIK MUCİZE SAUNA – ANKARA SAUNA

Fin hamamı olarak da bilinen sauna Finlandiya ile özdeşleştirilse de aslında kökeni orta Asya'ya dayanıyor ve tam 6000 yıllık tarihi olan bir sağlık mucizesi olarak biliniyor. Saunanın mantığı yüksek sıcaklıkta pasif terleme sağlayarak bu yollar vücutta biriken toksinlerin gözeneklerden dışarı atılmasını sağlamak ve bu sayede vücudu rahatlatmaktır. Tabi ki saunanın faydaları bununla sınırlı değildir.

Ozon Estetik Güzellik Akademisi

Eryaman

2013 de kurulan salonumuz Eryaman Altay mahallesindedir. siz değerli danışanlarımıza en kaliteli hizmeti sunmak, sizleri hijyenik koşullarda, tecrübeli ve profesyonel kadromuzla sizleri güzel hissettirmek ve bundan mutlu ayrılmanızı sağlamak temel hedefimizdir. Yine Eryaman bölgesinde Akademimiz olup bu sektör eğitimli uzmanlar yetiştirmekteyiz. Salonumuz aile ortamı olup, keyifle zaman geçirebileceğiniz bir yerdir. Ayak bakımı , manikür, ipek kirpik, lifting, protez tırnak, kalıcı makyaj, cilt bakımı, depilasyon, masaj ,bölgesel incelme, lazer vb birçok alanda hizmet vermekteyiz. Kendinizi özel hissetmek istiyorsanız mutlaka salonumuza bekliyoruz. GEÇ KALMA GENÇ KAL.devamını oku... Adres: Altay Mahallesi 27.Cadde No: 17 1. Etap Eryaman - Ankara





Saunanın müthiş yararları

Saunanın yararları saymakla bitmiyor. Bu 6000 yıllık mucize bugün modern insanın rahatlamak ve sağlıklı olmak için faydalanabileceği en sağlıklı yöntem. Sauna;

  • Kan dolaşımının hızlanmasını sağlar,
  • Kalori yakımına yardımcı olur,
  • Kaslarda gevşeme sağlar,
  • Stresi azaltır, hatta yok eder,
  • Cilt gözeneklerini tıkayan maddelerin temizlenmesini sağlar,
  • Rahat uyumaya yardımcı olur.

Gördüğünüz gibi saunanın o kadar çok faydası var ki kendinizi bu faydalardan mahrum bırakmanız kelimenin tam manası ile bir haksızlık olur.

Kendinize bir iyilik yapın

Evet, kendinize bir iyilik yapın ve hemen Ankara'da bulunan saunalara giderek vücudunuzu ve ruhunuzu arındırın, rahatlayın. Böylece hayatın zorlukları ile başa çıkmanız çok daha kolay olacaktır, bizden söylemesi.