BALGAT – ANKARA LAZER EPİLASYON

blog yazısı ekle !

BALGAT – ANKARA LAZER EPİLASYON

BALGAT – ANKARA LAZER EPİLASYON

Ankara
'nın kıymetli insanlarına oldukça güzel haberlerim olduğunu söyleyebilirim. Ankara'nın Balgat semtinde bulunan güzellik merkezleri sizlerin konforunuzu ve sağlığınızı düşünerek son teknolojiye uygun lazer epilasyonu cihazları ile sizlere hizmet vermeye hazır durumdadır. Dermatoloji alanında uzman doktorlar tarafından yapılacak olan lazer epilasyon uygulamaları sizlerin ağrısız ve acısız bir şekilde istenmeyen tüylerinizden kurtulmanızı kolaylaştıracaktır.


Balgat'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon






Lazer epilasyon uygulaması nasıl yapılmaktadır biraz bundan bahsetmek istiyorum. Öncelik ile lazer epilasyon cihazlarından çıkan lazer ışınlarının tüy köklerinize doğru hedef alınarak atışların yapılması ile tüy kökleriniz yakılır ve bu durumda tüylerinizde azalama, incelme görülmektedir. Lazer epilasyon yaptıracağınız bölgede ki tüy rengi, cildinizin yapısına ve tüy cinsinize uygun bir olan lazer epilasyon cihazı seçilir. Fakat lazer epilasyon cihazlarından çıkan lazer ışınları ince ve ten renginiz ile aynı renkte olan tüylerinizi göremeyecektir. Lazer epilasyondan çıkan lazer ışınları tüy köklerinde bulunan koyu renkli pigmentler tarafından emilir.

Bu sebepten ötürü Balgat lazer epilasyon yapan güzellik merkezlerinde bulunan uzman doktorlar tarafından lazer epilasyon yapılacak olan bölgede ki tüylere jilet yardımı ile tıraşlanır. Lazer epilasyon yapılacak olan bölgede ki tüylerin koyulaşmasına ve sertleşmesine yardımcı olunur. Bu sayede lazer epilasyon cihazlarından gelen lazer ışınları tüy köklerinizi yakarak istediğiniz sonuç elde edilir. Ayrıyeten lazer epilasyon yaptıracağız bölgede ki tüy yapınıza ve alanın büyüklüğü ile küçüklüğüne göre belirlenecek seanslarınız olacaktır. Bu seansları hiçbir şekilde kaçırmadan düzenli olarak gittiğiniz vakitte istediğiniz sonuçlara ulaşacaksınız.

Balgat lazer epilasyon yapan güzellik merkezleri de sizlerin sağlığı oldukça önemlidir. Bu sebepten ötürü son teknoloji olan lazer epilasyon cihazlarının başlıkları 6 ayda bir değiştirilmektedir. Ayrıyeten ağrısız ve acısız bir şekilde lazer epilasyon uygulaması geçirebilmeniz için lazer epilasyon cihazlarında soğutucu aparatları mevcuttur.

Bu soğutucu aparatları lazer epilasyon yapılacak olan bölgeye lazer epilasyon başlamadan önce bir atış, lazer epilasyon sırasında ve lazer epilasyon uygulaması bittikten sonra bir atış yaparak cildinizin üst tabakasının yanmamasını sağlar. Bu sayede hiçbir acı ve yanma hissi yaşamazsınız. Balgat lazer epilasyonu yapan güzellik merkezleri sizlerin en güzel şekilde yaşamanız için varlar. Unutmayın kaliteli bir hayat sizlerin de hakkı.

Phuket Beauty Loft

Çukurambar

Phuket Beauty Loft olarak müşteri ihtiyaçlarını karşılama ve sonrası süreçlerde yapmayı vaat ettiğimiz tüm konularda kalitemizden, sözlerimizden ve saygınlığımızdan ödün vermeden; çözüm odaklı ve tüm sorunlara karşı hızlı aksiyon alma stratejimizi sürdürmek konusunda kararlıyız. Her yeni gün yeni olasılıklar ve mucizelerle birlikte gelir. Siz sadece güzel olasılıklara konsantre olun, gerisini bize emanet edin.

Planlarımız

Güzellik sektöründe hassasiyetlerin ve eksiklerin farkındayız. Bu nedenle kadromuzu en iyi şekilde yetiştirerek siz değerli müşterilerimize sonuç odaklı en iyi hizmeti vermeliyiz. Ekibimiz yeni teknoloji ile uyumlu bir şekilde eğitim ve eğitim sonrası uygulamalar ile sektörü en iyi şekilde takip etme konusunda bilgilerini sürekli olarak tazelemektedir. Danışanlarımız ile kırmızı çizgimiz; Müşteri Memnuniyetidir.devamını oku...
Adres: Kızılırmak Mahallesi Dumlupınar Bulvarı YDA Center A3 Blok 6.Kat No:178 Çankaya - Ankara



Balgat'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon