BİLKENT – ANKARA LAZER EPİLASYON

blog yazısı ekle !

BİLKENT – ANKARA LAZER EPİLASYON

BİLKENT – ANKARA LAZER EPİLASYON

Ankaralılar
sizlere sürekli merak ettiğiniz ve birçok yerde karşınıza çıkan bir bilgiden bahsedeceğim bu yazıda. Ne olduğunu daha fazla merak etmeden sizlere söyleyeyim. Tabi ki lazer epilasyon. Lazer epilasyon son yıllarda iyice kullanılmaya başlanan bir tedavi istenmeyen tüyler için. Ankara Bilkent'te de çok fazla imkân ve seçenekler mevcut lazer epilasyonla ilgili. Her türlü istenmeyen tüy problemleriniz için kesin çözüm garantisi veren ( doğum sonrası ve hormonal dengesizlikler harici) lazer epilasyon uygulaması.




Bilkent'deki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon





Sizlere mükemmel yazların ve tam anlamıyla vücudunuzun pürüzsüzlüğünün ortaya çıkarmanın fırsatını sunuyor. Tabi ki sadece istenmeyen tüylerden değil lazer sayesinde istemediğiniz dövmelerinizden de kurtula bilirsiniz. Bu arada sadece sizler için değil sevdikleriniz içinde güzel bir hediye olabilir. Çevrenizde istenmeyen tüylerinden şikâyetçi olan bir sevdiğiniz var ise ona lazer epilasyon hediye edebilirsiniz.

Bu sayede şikâyetlerini ve istenmeyen tüylerini tarihin tozlu sayfalarına gömüp ömrünüzün sonuna kadar bir daha karşılaşmazsınız. Hatırlatma olarak da lazer epilasyon sadece polikliniklerde ve uzman doktor eşliğinde yapılma zorunluluğu vardır. Önünüze gelen ilk yerden yaptırmayın araştırın ve bir kaç yere başvurun. Bu sayede sağlığınızı şansa bırakmamış olursunuz. Hatta uzman doktorlardan aldığınız bilgileri bile tanıdığımız uzman doktorlara danışarak kendiniz için en doğru olan tedaviye başlayın.

Lazer epilasyon sırasında maruz kalacağınız lazer ışınlarından gözlerinizi korumak için lazer koruyucu gözlerinizi siz ve doktorunuz muhakkak takın. Bu sayede gözlerinizi olası zararlardan korumuş olursunuz. Öncesinde ve sonrasında uzman doktorunuzun tüm tavsiyelerine harfi harfine uyun. Bu şekilde olası hatalardan kurtulmuş ve alabileceğiniz en iyi sonucu almış olursunuz. Daha sonrasında ise size sadece istenmeyen tüylerden kurtulmuş bir vücudun rahatlığı kalır.

Daha başlamadıysanız başlamanın tam sırası. Bilgisayarınızı kapatıp polikliniklerin yolunu tutmaya başlayın. Veya internet üzerinden de irtibat numaralarına ulaşıp oradan gerekli bilgi ve randevuyu alabilirsiniz. Bu sayede hayatınızdaki yeni sayfaları aralamış olursunuz. son olarak eklemek istediğim şey ise lazer epilasyon her mevsimde gönül rahatlığı ile uygulanabileceğidir. Tabi ki yaz mevsimlerinde kendi ten renginizi korumak şartı ile lazer epilasyon yaptırabilirsiniz.

Neslihan Sofu Beauty

Mustafa Kemal Mahallesi

Ben Neslihan Sofu 30 Eylül 2021 yılında güzellik sektörüne giriş yaptım. Vizyonumuz her geçen gün daha da büyüyen güzellik sektöründe yenilikleri takip ederek danışanlarımıza en iyi hizmeti vermek, merkezimiz Mustafa Kemal Mahallesi 2144 sokak Beren plaza'da hizmet vermektedir.

Neslihan Sofu Beauty'de hydrofacial cilt bakımı, klasik cilt bakımı, akne bakımı, leke giderme bakım ve protokolleri anti aging bakımlar, cilt yenileme, bölgesel incelme, heykeltras magic crush ,ödem atma, lenf drenaj, kas güçlendirme ve yağ yakma uygulamaları yapıyoruz. Kalıcı makyaj, pudralama microbleading, dudak renklendirme, babyliner uyguluyoruz.

Türkiye'de sayılı cihazlar dan olan hibrit teknoloji buz lazer epilasyon yapıyoruz. Etkisi kısa sürede gözle görülmektedir.
Protez tırnak, kalıcı oje, manikür, pedikür uyguluyoruz. Batık tırnakları çıkarıyoruz.
devamını oku...
Adres: Turgut Özal Mahallesi 2616 Sokak No:5/B Batıkent - Ankara




Bilkent'deki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon