BİLKENT – ANKARA LAZER EPİLASYON

blog yazısı ekle !

BİLKENT – ANKARA LAZER EPİLASYON

BİLKENT – ANKARA LAZER EPİLASYON

Bugün sizlere yıllarca uğraştığım ve kesin çözümünü bu uğraşların en sonunda bulduğum sadece benim problemim olmayan benim gibi birçok insanın problemi olan istenmeyen tüyler ve onların kesin çözümü olan lazer epilasyon tedavisinden bahsedeceğim sizlere.




Ankara'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon


İstenmeyen tüy sorunum ergenlikle birlikte başladı. İlk zamanlar o kadar da dert etmiyordum çünkü heyecanlı geliyordu. Büyümüş olduğumu hissediyordum ve yıllardır büyümenin hayalini kuran bir çocuktum. Dediğim gibi çocuk olduğumdan çocukça düşüncelerdi işte bunlar da. Ama belli bir yerden sonra istenmeyen tüylerle uğraşmak bana işkence gibi gelmeye başladı. O zamanlar da sanırım yavaş yavaş büyüdüğüm ve büyümenin ne demek olduğunu anlamaya başladığım zamanlar. Sanırım büyümek denen şeyin sürekli bir şeylerle uğraşmak demek olduğunu o zamanlarda anlamaya başladım.



Daha sonra kendim uğraşmaktan vazgeçip kuaföre gitmeye başladım. Bu seferde acının yanına birde masraf eklendi. Dedim ki ağdayla olmaz bu iş. Bir makine aldım hevesle tabi ki onunla uğraşmak istenmeyen tüyle kadar uğraştırıcıydı. Yok, takıldı yok şurası bir şey oldu derken. Yine kendimi kuaförde sıra beklerken buldum. Hem harcadığım zaman hem acı hem de onca para bunun başka bir çözümü olmalı diye düşünüp durdum kendi kendime. Ve sonunda sanırım gene böyle bir yazıda lazer epilasyonla karşılaştım.

Daha önce de duymuştum ama çok reklamdı o yüzden okumadan veya üzerinde durmadan geçtim. Bu sefer çok etkiledi beni ve direk doktoruma gittim lazer epilasyon hakkında bilgi almak için oda beni Ankara Bilkent bölgesindeki güzellik merkezine yönlendirdi. Burada uzman doktorlara sorularımı sıkıntılarımı aklıma takılan her şeyi detaylı bir şekilde sorum onlarda bana ayrıntılı bir şekilde lazer epilasyon nedir nasıl yapılır anlattılar. Daha sonra randevumu aldım bana uymam gereken şeyler söylediler tedaviye kadar.

Mesela dediler ki ağdadan ve güneşten uzak dur. Bende öyle yaptım. Daha sonra tedavi başladı. Hiç aksatmadan da tamamladım. Sonuç harika. Ne istenmeyen tüy var ne de istenmeyen tüyden eser. Bu yüzden her karşıma gelene lazer epilasyonu öneriyorum. Özellikle de Ankara Bilkent bölgesindeki güzellik merkezleri.

Neslihan Sofu Beauty

Mustafa Kemal Mahallesi

Ben Neslihan Sofu 30 Eylül 2021 yılında güzellik sektörüne giriş yaptım. Vizyonumuz her geçen gün daha da büyüyen güzellik sektöründe yenilikleri takip ederek danışanlarımıza en iyi hizmeti vermek, merkezimiz Mustafa Kemal Mahallesi 2144 sokak Beren plaza'da hizmet vermektedir.

Neslihan Sofu Beauty'de hydrofacial cilt bakımı, klasik cilt bakımı, akne bakımı, leke giderme bakım ve protokolleri anti aging bakımlar, cilt yenileme, bölgesel incelme, heykeltras magic crush ,ödem atma, lenf drenaj, kas güçlendirme ve yağ yakma uygulamaları yapıyoruz. Kalıcı makyaj, pudralama microbleading, dudak renklendirme, babyliner uyguluyoruz.

Türkiye'de sayılı cihazlar dan olan hibrit teknoloji buz lazer epilasyon yapıyoruz. Etkisi kısa sürede gözle görülmektedir.
Protez tırnak, kalıcı oje, manikür, pedikür uyguluyoruz. Batık tırnakları çıkarıyoruz.
devamını oku...
Adres: Turgut Özal Mahallesi 2616 Sokak No:5/B Batıkent - Ankara




Ankara'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon