ETLİK-KEÇİÖREN DERMAROLLER

blog yazısı ekle !

ETLİK-KEÇİÖREN DERMAROLLER

DERMAROLLER MUCİZESİ İLE HALA TANIŞMADINIZ MI? – ETLİK-KEÇİÖREN DERMAROLLER

Son zamanlarda güzellik ve gençlik ile ilgili sohbetlerde gittikçe adını daha sık duymaya başladığımız bir uygulama var; dermaroller. Bu mucizevi uygulamanın adını bu denli sık duymamız son derece normal, zira dermaroller deyim yerindeyse her derde deva. Güzelliğinizi gölgeleyen neredeyse tüm sorunlar için hem hızlı hem de etkili çözüm sunuyor dermaroller.

Gülay Koç Güzellik

Etlik

Cilt eğitmeni ve uzmanı Gülay Koç olarak beş yıldır cilt uzmanı olarak sektördeyim. Yılların bilgi birikimi ve tecrübesini şu an işletmesini yaptığım Ankara'nın Etlik bölgesinde Antares konutlarında güzellik salonu olarak sizlerle paylaşmaktayım.

Gülay Koç Güzellik olarak sizlere VIP hizmet sunmaktayız tüm personeller alanının uzmanları olup sizleri randevu ile salonumuzda ağırlamaktayız.

Yaptığımız işi çok seviyoruz birçok işlemle bizzat kendim ilgileniyorum ve personellerimi kendim yetiştiriyorum aslında bizi farklı kılan da bu. Dünya markası ürünler uzman ellerle birleşince sonuç kaçınılmaz salonumuzda hiçbir işlem için paket satın alıp toplu para ödemezsiniz her uygulamada seans ödeme alıyoruz ki sonucu görerek memnun gelmenizi istiyoruz.

Gülay Koç Güzelliğin tek referansı sizsiniz "yaptığınız iş karakterinizi yansıtır" misyonuyla uzun yıllar ve büyüyerek sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.
devamını oku...
Adres: Ayvalı Mahallesi Gazze Caddesi Antares Yeni Konutları 21/A Kat:11 No:87 Keçiören - Ankara







Bana sorununu söyle!

Dermaroller öyle çok problemin çözümünde etkili ki "bana sorununu söyle" diyor adeta bizlere. Dermaroller şu sorunların çözümünde kullanılıyor;

  • Kırışıklıklar
  • Yaşlanma belirtileri (Sadece yüzdeki değil boyun, dekolte bölgesi ve ellerdeki yaşlılık belirtileri)
  • Yara izleri
  • Sivilce ve akne izleri
  • Selülitler

Dermarollerin farkı çabuk etki!

Dermarolleri diğer cilt bakım yöntemlerinden ayıran en önemli özelliği etkilerini oldukça kısa sürede görebilmemiz. Yani bir bakım yaptırıp aylarca beklemek, her gün aynaya bakıp "hala mı etkilemedi" demek istemiyorsanız dermaroller kesinlikle tam size göre. Hemen Etlik-Keçiören güzellik salonlarına gelin ve dermaroller ile yaşlılık belirtilerinden, yara izlerinden, gözaltı torbalarından, selülitlerden kurtulup muhteşem bir görünüme kavuşun!