KIZILAY SOLARYUM

blog yazısı ekle !

KIZILAY SOLARYUM

Solaryum deriyi bronzlaştırmak amacı ile kullanılan bir cihazdır. Solaryumlar genellikle içinde yatılabilen kabin şeklindedir. Kabinler içinde alttan üstten ultraviyole ışık yayan tüplerden oluşmaktadır. Kabinlerin dik yüzeyinde ışıklar olur bu ışıklar hareket ederler ve bronzlaşmayı sağlarlar.



Kızılay solaryum ile cildinizdeki lekelerden de kurtulacaksınız. Özellikle uva ışınları ile cildiniz daha bronz ve güzel görünecek. Kişiden kişiye farklılık gösterse bile solaryumun gribe iyi geldiği de söylenmektedir. Bazı kişiler solaryuma girdikleri için bir yılı boyunca grip olmadan geçirmişlerdir. Yine de solaryuma girmeden önce mutlaka doktora danışılmalıdır özellikle kullandığınız daimi bir ilaç varsa doktora sormanızda yarar vardır.

Solaryum kış aylarında çok kullanılan bir sistemdir. Cildinin beyazlığından şikâyet eden kadın erkek solaryumdan yararlanmaktadır. Solaryum, hem cildinizdeki akne sorunlarını ortadan kaldıracak hem de gergin görünmesini sağlayacaktır. Ankara'da solaryum uygulaması yapan güzellik salonunuzu hemen seçin. Kızılay ilçesinde solaryum salonları mevcuttur. Yapay bronzlaşma ve ten rengi düzenlemesi için solaryum iyi bir seçenektir.