KIZILAY SOLARYUM

blog yazısı ekle !

KIZILAY SOLARYUM

BRONZLUĞU KEYFİNİ DÖRT MEVSİM YAŞAYIN – KIZILAY SOLARYUM

Bronz bir ten çekici bir görünüme kavuşmayı sağlıyor. Dört mevsim boyunca bronz teniniz ile hem çekici hem de çok feminen görünebilirsiniz. Bunun yoluşa tabi ki solaryumdan geçiyor. Solaryum yapay ultraviyole ışınları ile bronzluk sağlıyor ve böylece her zaman bronz olmaya olanak tanıyor.



Solaryum zararlı mı?

Solaryum ile ilgili en fazla merak edilen konulardan biri bu uygulamanın zararlı olup olmadığı. Birçok kişi solaryumun zararlı olduğu fikrinde. Ancak solaryumun zararlı olduğu iddiasının gerçeği yansıtmadığı söylemeliyiz. Solaryum uzman gözetiminde ve doğru sürede uygulandığı takdirde zarar verme riski taşımıyor. Âmâ bilinçsiz uygulanırsa her konu gibi solaryum da riskli hale gelebilir tabi ki. Yani solaryum ile bronzlaşmak için mutlaka uzmanların denetiminde olmalısınız.

Güvenli solaryum

Ankara Kızılay'da bulunan güzellik salonlarında güvenli şekilde solaryuma girebilir ve sağlıklı, risksiz şekilde bronzlaşabilirsiniz. Çünkü Kızılay solaryumlarında uzmanlar denetiminde solaryuma girebilir ve bu sayede herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşma riskini de bertaraf edebilirsiniz.