MODERN ZAMAN GÜZELLİK MUCİZESİ DERMAROLLER - DERMAROLLER

blog yazısı ekle !

MODERN ZAMAN GÜZELLİK MUCİZESİ DERMAROLLER - DERMAROLLER

Güzel görünmenin olmazsa olmaz unsuru sağlıklı bir cilt. Son yıllarda güzellik ve yaşlılık geciktirme konularında baş döndürücü bir yöntem çeşitliliği yaşanıyor ve dermaroller de bu yöntemlerden biri. Oldukça etkili ve popüler bir yöntem olan dermaroller birçok sorunun çözümünde kullanılıyor.

Dermaroller nedir?

Dermaroller üzerinde küçük iğneler bulunan silindir şeklinde bir cihaz ve güzellik alanında son yıllarda en çok kullanılan yöntem haline gelmiş durumda. Dermaroller cihazının üzerinde bulunan iğneler çok küçük olduğu için mikro iğne olarak tanımlanıyor.


Ebru İnanır Güzellik ve Bakım

Tunalı

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım: Tunalı'da Güzellik Deneyiminde Fark Yaratıyor

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, Tunalı semtinde müşterilerine kaliteli hizmet anlayışı ve modern uygulamalarla güzellik deneyimi yaşatıyor.

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım'ı Yakından Tanıyalım

Ebru İnanır, 20 yılı aşkın süredir güzellik sektöründe iş hayatını sürdürüyor. Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, Tunalı'da konumlandırılmış olup, 20 yıldır sektördeki tecrübesini hizmet kalitesine yansıtıyor. Ebru İnanır Güzellik ve Bakım'ın müşterileri, işletmenin modern dekorasyonu, hijyenik ortamı ve alanında uzman çalışanları ile tanışıp, güzellik ve bakım uygulamalarını rahat bir şekilde yaptırabiliyorlar.

Hizmetler

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. Cilt bakımı, kaş-kirpik, makyaj, epilasyon, masaj, güzellik ve bakım uygulamaları başta olmak üzere, her türlü istekleri doğrultusunda hizmetler sunuluyor. Aynı zamanda, düğün, nişan, mezuniyet, iş yemeği gibi özel günlerinizde de olmak üzere profesyonel makyaj hizmetleri de veriliyor. Bu sayede, kendinizi özel hissetmek için Ebru İnanır Güzellik ve Bakım ile iletişime geçebilirsiniz.

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, tecrübesi ve uzmanlığı ile Tunalı semtinde müşterilerine güzellik ve bakım alanında fark yaratıyor. Yüksek kalite standartları, hijyenik ortamı ve alanında uzman çalışanları ile öne çıkan Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, özel günler için profesyonel makyaj hizmetleriyle de öne çıkıyor. Kendinizi iyi hissetmek için, Ebru İnanır Güzellik ve Bakım'a uğrayabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Tunalı Hilmi Caddesi Aynalı Çarşı Kat:5 No:86 Çankaya - Ankara

Neslim Güngen Güzellik Merkezi ve Bayan Kuaförü

Mamak

23 Yıllık güzellik sektörü tecrübesine sahip girişimci iş insanı Neslim Güngen aldığı eğitimlerle Uzman Estetisyen ünvanına sahiptir.

Neslim Güngen Güzellik Merkezi 127 şube olarak hizmet vermektedir.

Güzellik sektöründeki yenilikleri takip ederek, hizmetlerimizi sürekli olarak geliştiriyoruz.

Deneyimli kadromuzla kaliteyi zirveye taşıyoruz!

Her bir uygulama için gerekli hijyen standartlarını sağlamak ve memnuniyetinizi artırmak için çalışıyoruz.
devamını oku...
Adres: Cengizhan Mahallesi 817. Sokak No:8/D Mamak - Ankara

Ozon Estetik Güzellik Akademisi

Eryaman

2013 de kurulan salonumuz Eryaman Altay mahallesindedir. siz değerli danışanlarımıza en kaliteli hizmeti sunmak, sizleri hijyenik koşullarda, tecrübeli ve profesyonel kadromuzla sizleri güzel hissettirmek ve bundan mutlu ayrılmanızı sağlamak temel hedefimizdir. Yine Eryaman bölgesinde Akademimiz olup bu sektör eğitimli uzmanlar yetiştirmekteyiz. Salonumuz aile ortamı olup, keyifle zaman geçirebileceğiniz bir yerdir. Ayak bakımı , manikür, ipek kirpik, lifting, protez tırnak, kalıcı makyaj, cilt bakımı, depilasyon, masaj ,bölgesel incelme, lazer vb birçok alanda hizmet vermekteyiz. Kendinizi özel hissetmek istiyorsanız mutlaka salonumuza bekliyoruz. GEÇ KALMA GENÇ KAL.devamını oku... Adres: Altay Mahallesi 27.Cadde No: 17 1. Etap Eryaman - Ankara

Aynur Taşkıran Nail & Beauty

Tunalı

Çankaya Tunalı Hilmi bulunan Aynur Taşkıran beauty olarak amacımız bütün müşterilerimize temiz ve sonuç odaklı hizmet vermektir. Bütün müşterilerimiz bizim için çok değerli olup amacımız yenilikçi ve kaliteli hizmetimizle fark yaratmaktır.

Güler yüzlü ve uzman ekibimizle sizleri salonumuzda ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Aynur Taşkıran Nail & Beauty - Tunalı'da Güzelliğe Açılan Kapınız!

Merhaba! Sizi, Tunalı'da bulunan Aynur Taşkıran Nail & Beauty güzellik salonuna davet ediyoruz. Bizim amacımız, temizlik ve sonuç odaklı hizmet anlayışımızla size en kaliteli deneyimi sunmaktır. Müşterilerimizin bize çok değerli olduğunu biliyoruz ve yenilikçi yaklaşımımızla fark yaratmak istiyoruz.

Güler yüzlü ve uzman ekibimizle sizi salonumuzda ağırlamaktan mutluluk duyarız. Dikkat ettiğimiz en önemli konular müşteri memnuniyeti ve güvenilir hizmettir. Kaliteli işçilik ve profesyonellikle, misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için elimizden gelenin en iyisini yaparız.

Hizmetlerimiz:

1. Cilt Bakımı: Cildinizi temizler, canlandırır ve gençleştirir. Özel bakımlarımızla size parlak ve sağlıklı bir cilt sunarız.
2. Epilasyon: İstenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlayan etkili yöntemlerle size pürüzsüz bir cilt sağlarız.
3. Manikür ve Pedikür: Elleriniz ve ayaklarınızın bakımlı ve estetik görünmesini sağlayan hizmetlerimizle size özel bir deneyim sunarız.
4. Makyaj: Özel günlerinizde veya günlük makyajınızda uzman ekibimizle size istediğiniz görünümü sağlarız.
5. Saç Bakımı: Saçlarınıza özen gösterir, sağlıklı ve parlak bir görünüm elde etmenizi sağlarız.
6. Kaş ve Kirpik Bakımı: Kaşlarınızı şekillendirerek yüzünüzü daha güzel bir şekilde çerçevelemek için uzman ekibimizle size hizmet veririz.
7. Masaj: Sizi stresten uzaklaştırmak ve rahatlamanızı sağlamak için çeşitli masaj tekniklerini kullanırız.

Bu hizmetlerimizin yanı sıra Aynur Taşkıran Nail & Beauty olarak, size özel paketler ve kampanyalar da sunmaktayız. Sizlerin özel istek ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek için tüm detayları düşünerek, en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz.

Salonumuz, kalite ve hijyen konusunda en üst düzeyde hassasiyet göstermektedir. Kullandığımız ürünlerde ve ekipmanlarda en iyi markaları tercih eder, size güvenli ve sağlıklı bir deneyim sunarız.

Güzelliğinize önem verenlerin tercihi Aynur Taşkıran Nail & Beauty! Sizi misafir etmek için sabırsızlanıyoruz.

devamını oku...
Adres: Barbaros Mahallesi Buğday Sokak No:6/47 Kozlar Çarşısı Çankaya - Ankara

Mavi Işık Plus Güzellik Salonu

Bahçelievler

Mavi Işık Plus Güzellik Salonu: Bahçelievler'in Sırrı

Bahçelievler güzellik merkezleri arasında öne çıkan Mavi Işık Plus Güzellik Salonu, hizmet verdiği Bahçelievler bölgesinde müşterilerine en kaliteli deneyimi sunmaktadır. Deneyimli ve uzman kadrosuyla birlikte, geniş hizmet yelpazesiyle herkesin güzellik ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaktadır.

Bölgesel Zayıflama ile İdeal Vücut Ölçülerine Ulaşın

Vücutta istenmeyen bölgelerdeki yağ birikimlerinden kurtulmak ve ideal vücut ölçülerine sahip olmak için Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nun bölgesel zayıflama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Uzmanlarımız, son teknoloji cihazlarla uyguladıkları özel yöntemlerle, istenmeyen yağların eritilmesi ve selülit görünümünün azaltılması konusunda etkili sonuçlar elde etmenize yardımcı olacaktır.

Cilt Toparlama ile Genç ve Sağlıklı Bir Görünüme Kavuşun

Cildinizin sıkılaşması, kırışıklıkların azaltılması ve genç bir görünüme kavuşmanız için Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nda cilt toparlama hizmeti bulunmaktadır. Uzmanlarımız, özelleştirilmiş tedavi seçenekleri ve son teknoloji cihazlarla cildinizi yenileyerek, sağlıklı ve genç bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

Collegen Bakımı ile Cildinizi Canlandırın

Cildin sıkılığını ve elastikiyetini artırmak için Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nda collagen bakımı hizmeti sunulmaktadır. Uzmanlarımız, doğal ve etkili collagen ürünleriyle cildinizi nemlendirir ve canlandırırken, ciltteki kırışıklıkların ve çizgilerin azalmasına yardımcı olacak özel yöntemler kullanmaktadır.

Dip Liner ile Gözlerinizi Belirginleştirin

Mavi Işık Plus Güzellik Salonu, dip liner hizmetiyle gözlerinize belirginlik katmaktadır. Uzmanlarımız, doğal ve estetik bir görünüm elde etmek için dip liner uygulamasını profesyonel bir şekilde yapmaktadır. Gözlerinizdeki düşen ve yorgun görünümü ortadan kaldırarak, daha çekici bir göz makyajı elde etmenizi sağlar.

Göz Kontürü ile Gözlerinizi Ortaya Çıkarın

Gözlerinize çekicilik ve derinlik katmak için Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nda göz kontürü hizmetimiz bulunmaktadır. Uzmanlarımız, gözlerinizin şeklini ve doğallığını ön planda tutarak, sizin isteklerinize uygun şekilde göz kontürü uygulaması yapar. Gözlerinize daha belirgin bir ifade kazandırarak, makyajınıza çarpıcı bir detay katmanızı sağlar.

Jel Tırnaklar ile Estetik Bir Görünüm

Tırnaklarınızı güzelleştirmek ve bakımlı bir görünüm elde etmek için Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nda jel tırnak hizmetinden yararlanabilirsiniz. Uzmanlarımız, kaliteli ürünler ve profesyonel tekniklerle size istediğiniz görünümü sağlar.

Kalıcı Makyaj ile Mükemmel Görünüm

Mavi Işık Plus Güzellik Salonu, kalıcı makyaj hizmetiyle mükemmel bir görünüm elde etmenizi sağlar. Uzmanlarımız, doğal ve kalıcı bir makyaj uygulaması yaparak, size zamandan tasarruf etmenizi ve her zaman taze bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Göz kapağına eyeliner, dudaklara ruj veya kaşlara kontür uygulaması gibi farklı seçeneklerle istediğiniz sonucu almaktan mutluluk duyarız.

Kalıcı Ruj ile Dikkat Çekin

Dudaklarınızı daha dolgun ve çekici hale getirmek için Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nun kalıcı ruj hizmetinden yararlanabilirsiniz. Uzmanlarımız, kalıcı ruj uygulamasıyla dudaklarınıza doğal ve estetik bir renk kazandırırken, dudaklarınızın şeklini ve dolgunluğunu ön plana çıkaran özel teknikler kullanır.

Kalıcı Oje ile Tırnaklarınızı Süsleyin

Daha uzun süre dayanan ve bakımlı bir görünüm elde etmek için Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nda kalıcı oje hizmetimiz mevcuttur. Uzmanlarımız, size özel olarak seçtiğiniz renkte kalıcı oje uygulaması yaparak, tırnaklarınızı süslerken uzun süre dayanmasını sağlar.

Kaş Kontürü ile Kaşlarınızı Belirginleştirin

Kaşlarınıza şekil vermek ve belirginleştirmek için Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nun kaş kontürü hizmetinden yararlanabilirsiniz. Uzmanlarımız, yüz yapınıza ve kaş şeklinize uygun olarak kaşlarınıza şekil vererek, doğal ve estetik bir görünüm elde etmenizi sağlar.

Peeling ile El ve Ayaklarınıza Özel Bakım

El ve ayak bakımı için Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nda peeling hizmetimiz bulunmaktadır. Uzmanlarımız, ciltteki ölü derilerin temizlenmesi ve yenilenmesi için etkili peeling yöntemleri kullanarak, ellerinizin ve ayaklarınızın pürüzsüz ve canlı bir görünüme kavuşmasını sağlar.

Leke Bakımı ile Cildinizde Eşit Bir Renk Tonu Elde Edin

Cildinizdeki lekeleri ve renk farklılıklarını azaltmak için Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'ndan leke bakımı hizmeti alabilirsiniz. Uzmanlarımız, cilt analizi sonrasında size özel olarak hazırlanan leke bakımı uygulaması ile cildinizin daha eşit bir renk tonuna kavuşmasını sağlar.

Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nda sunduğumuz bu kaliteli hizmetlerle güzelliğinize güzellik katma şansına sahipsiniz. Bahçelievler'in gözde güzellik salonuna gelerek kendinizi özel hissedebilir ve huzurlu bir ortamda bakımınızı yaptırabilirsiniz. Uzmanlarımızın deneyim ve bilgisiyle güzelliğinizi ön plana çıkarın. Hemen iletişime geçip randevunuzu alarak, Mavi Işık Plus Güzellik Salonu'nun ayrıcalıklarını keşfedin.

devamını oku...
Adres: Bahçelievler 7. Aşkabat Caddesi No:47/1 Bahçelievler - Ankara

My Divine Beauty Saniye Sönmez

Çayyolu

devamını oku... Adres: Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2785. Sokak No:4 Çankaya - Ankara

Nilüfer Alpay Güzellik Salonu

Cevizlidere

devamını oku... Adres: Cevizlidere Mahallesi 1235. Cadde 5/9 Doğa Apartmanı Cevizlidere - Ankara

Loulan Beauty

Çankaya

Loulan Beauty - Çankaya'nın Güzellik Sırlarıyla Buluşun

Çankaya'nın en gözde güzellik salonlarından biri olan Loulan Beauty, özgün hizmetleri ve kaliteli bakım anlayışıyla farkını ortaya koyuyor. Müşterilerimize sunduğumuz çeşitli hizmetler arasında cilt bakımı, kalıcı makyaj, manikür-pedikür, vücut bakımı, podoloji, protez tırnak, masaj, bölgesel incelme, vücut şekillendirme ve dövme silme gibi birçok özel seçenek bulunuyor.


Cilt Bakımı: Işıltılı ve Sağlıklı Bir Cilt İçin

Loulan Beauty olarak, cilt bakımının güzel bir görünüme ulaşmanın temel adımlarından biri olduğunu biliyoruz. Uzman ekibimiz, her bir müşterinin cilt ihtiyaçlarını analiz ederek en uygun ve etkili cilt bakım yöntemlerini sunuyor. Özel uygulamalarımızla cildinizi yenileyerek, genç ve ışıltılı bir görünüm elde etmenize yardımcı oluyoruz.


Kalıcı Makyaj: Pratikliğin ve Estetiğin Bir Arada Olduğu Çözüm

Günlük makyaj rutininizi kolaylaştırmak ve istediğiniz görünümü uzun süre koruyabilmek için kalıcı makyaj hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Uyguladığımız özel teknikler ve kaliteli ürünler sayesinde, doğal ve estetik bir görünüme sahip olmanızı sağlıyoruz. Eğitimli ve deneyimli ekibimizle kalıcı makyaj konusunda size en iyi hizmeti sunmaktan mutluluk duyuyoruz.


Manikür-Pedikür: Elleriniz ve Ayaklarınız İçin Özel Bakım

Loulan Beauty, ellere ve ayaklara özel olarak tasarlanan manikür-pedikür hizmetleriyle müşterilerine rahatlık ve estetik bir deneyim sunuyor. Uzman manikürcülerimiz tarafından gerçekleştirilen titiz bir bakım ve özenli bir şekilde yapılan tırnak tasarımları ile elleriniz ve ayaklarınızın güzelliği ön plana çıkıyor. Hijyenik ve konforlu ortamımızda, manikür-pedikürün keyfini çıkarabilirsiniz.


Vücut Bakımı: Ferahlatan ve Rahatlatan Bir Deneyim

Loulan Beauty'de vücudunuzun ihtiyaç duyduğu bakımı alırken aynı zamanda rahatlatıcı bir deneyim yaşayacaksınız. Vücut bakımı hizmetlerimiz arasında masajlar, cilt yenileme terapileri ve özel bakım kremleriyle yapılan derin nemlendirme işlemleri bulunuyor. Profesyonel masörlerimiz tarafından uygulanan masajlar ile günün yorgunluğunu üzerinizden atacak ve rahat bir uyku çekeceksiniz.


Podoloji: Ayak Sağlığınız İçin Detaylı Bakım

Ayaklar, vücudumuzun en çok yıpranan bölgelerinden biri olmasına rağmen, genellikle ihmal edilir. Loulan Beauty olarak, ayak sağlığınızı önemsiyor ve podoloji hizmetleriyle ayaklarınıza özen gösteriyoruz. Ayakların rahatlamasını sağlayan özel uygulamalarımız ve profesyonel cilt bakım ürünlerimizle ayaklarınızı şımartıyor ve sağlıklı bir şekilde koruyoruz.


Protez Tırnak: Doğal ve Estetik Görünümün İdeal Tercihi

Loulan Beauty'de, doğal ve estetik görünüme sahip protez tırnak uygulamaları ile tırnaklarınızı güzelleştirebilirsiniz. Deneyimli manikürcülerimiz tarafından yapılan protez tırnaklar, istediğiniz uzunluk ve şekilde tasarlanarak doğal tırnak görünümünü tamamlayan bir estetik sağlar. Kalite standartlarına uygun ve hijyenik ortamımızda protez tırnak hizmetimizden yararlanabilirsiniz.


Masaj: Huzur ve Rahatlama Dolu Anlar

Loulan Beauty'de, uzman terapistler tarafından yapılan masaj hizmetimizden faydalanarak stresten uzaklaşabilir ve rahatlama dolu anlar yaşayabilirsiniz. Vücutta biriken gerginliği ve ağrıları hafifletmek, kan dolaşımını düzenlemek ve enerjiyi yeniden dengelemek için özel masaj teknikleri uyguluyoruz. Vücut ve zihin bütünlüğünü sağlayan masajlarımızla huzur ve rahatlama dolu anlar yaşayabilirsiniz.


Bölgesel İncelme: İdeal Vücut Şekline Ulaşmak İçin

Loulan Beauty, bölgesel incelme hizmetleriyle ideal vücut şeklinize ulaşmanıza yardımcı oluyor. Uyguladığımız özel cihazlar ve profesyonel terapistlerimizle, istenmeyen yağ birikimlerinden kurtulmanızı ve daha sıkı bir görünüme sahip olmanızı sağlıyoruz. Kişiye özel olarak planlanan bölgesel incelme programları ile hayalinizdeki vücut şekiline ulaşmanızı destekliyoruz.


Vücut Şekillendirme: Sizin İçin Özel Tasarım

Loulan Beauty olarak, her bir müşterinin ihtiyaçlarına göre özel tasarım vücut şekillendirme programları sunuyoruz. Profesyonel ekip ve ileri teknoloji cihazlarımız ile ciddi sonuçlar elde edebilir, vücut hatlarınızı belirginleştirebilir ve daha formda bir görünüme sahip olabilirsiniz. Hayal ettiğiniz görünüme kavuşmak için vücut şekillendirme hizmetimizden faydalanabilirsiniz.


Dövme Silme: İstenmeyen Dövmelerden Kurtulun

Eğer geçmişte yaptırdığınız dövme size artık uygun gelmiyorsa, Loulan Beauty'de dövme silme hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Yüksek teknolojiye sahip lazer cihazları ve uzman personelimizle, dövmelerinizden iz bırakmadan kurtulmanıza yardımcı oluyoruz. Güvenli ve etkili bir şekilde dövme silme işlemini gerçekleştirerek, cildinize zarar vermeden istenmeyen dövmeleri yok ediyoruz.


Loulan Beauty'e Hoş Geldiniz!


Loulan Beauty olarak, güzellik ve bakım hizmetlerimizle sizlere en iyi deneyimi sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Deneyimli ve profesyonel ekibimizle, güzelliğinize özen göstermek ve size özel çözümler sunmak için buradayız. Çankaya'da yer alan salonumuzda, hijyenik ve konforlu bir ortamda hizmet alabilirsiniz. Daha fazla bilgi ve randevu için bizi arayabilirsiniz. Loulan Beauty ile güzelliğinizi keşfedin ve kendinize özel bakımı hak edin!

Loulan Beauty olarak sektörde deneyimli ve alanında uzmanlaşmış bir ekiple çalışıyoruz. Sizin için en etkili ve güncel hizmetleri sunabilmek için yenilikçi teknikleri ve ürünleri kullanıyoruz. İşimize tutkuyla bağlıyız ve her bir müşterimizin güzellik ihtiyaçlarını karşılamak için özveriyle çalışıyoruz. Loulan Beauty, Çankaya Yıldız'da geniş bir hizmet yelpazesine sahiptir. Cilt bakımından kalıcı makyaja, manikür-pedikürden vücut bakımına, podolojiden protez tırnağa, masajdan bölgesel incelme ve vücut şekillendirmeye, lazerden dövme silmeye ve daha birçok çeşitli hizmetler sunuyoruz. Güzellik rutininiz için ihtiyaç duyduğunuz tüm hizmetleri tek bir çatı altında bulabileceğiniz bir yeriz.

Müşteri memnuniyeti bizim önceliğimizdir ve sizin beklentilerinizi aşmak için elimizden geleni yaparız. Her bir müşterimiz için özel bir deneyim sunmak için titizlikle çalışırız. Loulan Güzellik Merkezi'nde sizin için yaratılan atmosferde, rahatlama ve yenilenme hissini yaşayacak, kendinizi özel hissedeceksiniz. Size özel hizmetlerimizle kendinizi yeniden keşfetmeniz için buradayız. Profesyonel ekibimiz ve kaliteli hizmetlerimizle, hayalinizdeki güzelliği elde etmek için bize güvenebilirsiniz.
devamını oku...
Adres: Turan Güneş Bulvarı Yıldızevler Mahallesi 2/11 Çankaya - Ankara

Gülay Koç Güzellik

Etlik

Cilt eğitmeni ve uzmanı Gülay Koç olarak beş yıldır cilt uzmanı olarak sektördeyim. Yılların bilgi birikimi ve tecrübesini şu an işletmesini yaptığım Ankara'nın Etlik bölgesinde Antares konutlarında güzellik salonu olarak sizlerle paylaşmaktayım.

Gülay Koç Güzellik olarak sizlere VIP hizmet sunmaktayız tüm personeller alanının uzmanları olup sizleri randevu ile salonumuzda ağırlamaktayız.

Yaptığımız işi çok seviyoruz birçok işlemle bizzat kendim ilgileniyorum ve personellerimi kendim yetiştiriyorum aslında bizi farklı kılan da bu. Dünya markası ürünler uzman ellerle birleşince sonuç kaçınılmaz salonumuzda hiçbir işlem için paket satın alıp toplu para ödemezsiniz her uygulamada seans ödeme alıyoruz ki sonucu görerek memnun gelmenizi istiyoruz.

Gülay Koç Güzelliğin tek referansı sizsiniz "yaptığınız iş karakterinizi yansıtır" misyonuyla uzun yıllar ve büyüyerek sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.
devamını oku...
Adres: Ayvalı Mahallesi Gazze Caddesi Antares Yeni Konutları 21/A Kat:11 No:87 Keçiören - Ankara

Zeynep Hüseyinoğlu Güzellik

Etimesgut

Zeynep Hüseyinoğlu Güzellik Merkezi olarak sektörde son sistemli cihazlarımızla hizmet vermekteyiz. Etimesgut'da bulunan şubemizde tüm cilt tedavileri, epilasyon işlemi, bölgesel zayıflama, kalıcı makyaj ve kirpik işlemlerini titizlikle gerçekleştirmekteyiz.

Danışanlarımızın memnuniyetine sunduğumuz tüm işlemlerimizde kullandığımız ürünler antialerjikdir. Uzman kadromuz ve profesyonel işlemlerimizle tanışmak için sizleri de Zeynep Hüseyinoğlu Güzellik Merkezi'nde değişime davet ediyoruz.
devamını oku...
Adres: İstasyon Mahallesi Şehit Hikmet Özer Caddesi No:2 Daire:20 Etimesgut - Ankara

3A The Beauty Lounge

Çayyolu

3A The Beauty Lounge, en seçkin müşterilerimize kaliteli ve kişiselleştirilmiş güzellik hizmetleri sunar. Misafirlerimizi ayrıcalıklı hissettirmek ve onların güzellik ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için buradayız. Şıklık ve lüksün buluştuğu özel bir mekân olan salonumuz Ankara Çayyolu'nda, Park Caddesi'nin kalbinde yer almaktadır.

3A The Beauty Lounge, zarif dekorasyonu ve sakin atmosferi ile benzersiz bir deneyim sunar. Her ayrıntısı düşünülmüş bu nezih ortamda, rahatlayabilir, güzellik ritüelinizi özel bir an haline getirebilirsiniz. Profesyonel ekibimiz, size en iyi hizmeti sunmak için her zaman hazır ve isteklidir.

3A The Beauty Lounge Güzellik salonumuz; kalıcı makyaj, pudralama kaş, kaş dizayn, dipliner, dudak renklendirme, cilt bakımı, manikür, pedikür, kalıcı oje, nail art ve zayıflama-sıkılaşma hizmetleri gibi bir dizi uzmanlaşmış hizmet sunar. Deneyimli uzmanlarımız, son trendleri takip ederken müşterilerimizin özel ihtiyaçlarına odaklanır. Kullandığımız en kaliteli ürünlerle, istediğiniz görünümü konfor içerisinde elde etmenizi sağlarız.

Müşteri memnuniyeti 3A The Beauty Lounge için her şeyden önemlidir. Her ziyaretçimizi kişiselleştirilmiş bir hizmetle karşılarız ve isteklerinizi dikkate alarak sizi mutlu etmek için çalışmaktayız. Salonumuzdaki her deneyim, unutulmaz bir anı olmalıdır.

3A'da kendinizi şımartmak ve güzelliğinizi keşfetmek istiyorsanız, hemen bir rezervasyon yapın. Seçkin müşteri kitlemiz arasında sizinle de tanışmayı dört gözle bekliyoruz.
devamını oku...
Adres: Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi Park Caddesi 2865 Sokak Dragos Villaları No:23 Çayyolu - Ankara

Sıla Güzellik Salonu

Elvankent

SILA GÜZELLİK SALONU VE SAÇ TASARIM MERKEZİ OLARAK EVİNİZİN RAHATLIĞINDA AİLE SICAKLIĞINDA SİZLERE EN ÖZEL HİZMETİ VERİYORUZ.

EĞİTİMLİ KADROMUZ İLE CİLT BAKIMI, CİLT TEDAVİSİ,HYDRAFACİAL,DERMAPEN, DERMAROLLER, İĞNESİZ MEZOTERAPİ, KALICI MAKYAJ, KAŞ KONTOR VE PUDRALAMA, KALICI EYELİNER, BB GLOW, BUZ LAZER, İĞNELİ EPİLASYON, MANİKÜR VE PEDİKÜR, AĞDA VE HER TÜRLÜ SAÇ HİZMETİ SUNUYORUZ.

ÖNCELİĞİMİZ SİZİN NELERE İHTİYACINIZ OLDUĞU KENDİNİZ…

Sıla Güzellik Salonu: Elvankent'in Mükemmel Güzellik Durağı

Güzellik ve bakım alanında kendini ispatlamış Sıla Güzellik Salonu, Elvankent semtinde hizmet vermektedir. Yılların tecrübesi ve uzman kadrosuyla müşterilerine kaliteli ve özel hizmet sunmayı amaçlayan bu güzellik salonu, 3D İpek Kirpik Uygulamaları, Kaş Kontürü, Epilasyon Hizmetleri ve daha birçok hizmetle müşterilerinin isteklerini karşılamaktadır.

Sıla Güzellik Salonu, özellikle 3D İpek Kirpik Uygulamaları ile ünlüdür. Bu popüler teknik, gözlere daha dolgun ve çarpıcı bir görünüm kazandırır. Kaliteli malzemeler ve profesyonel estetisyenler sayesinde müşteriler, istedikleri uzunlukta ve kıvrımlarda kirpiklere sahip olabilirler. Ayrıca yoğun ve doğal bir görünüm elde etmek isteyenler için 6D İpek Kirpik de tercih edilebilir.

Salonda yapılan diğer bir popüler hizmet ise Kaş Kontürüdür. Kaşlar yüzün en önemli çerçevelerinden biridir ve doğru şekillendirildiğinde yüzün genel görüntüsünü etkileyebilir. Sıla Güzellik Salonu'nda uzmanlar, kaş yapısına ve yüz hatlarına uygun bir şekilde kaş kontürü uygulamaktadır. Bu sayede kişinin yüz ifadesi değişir ve daha belirgin bir çerçeve elde edilir.

Epilasyon hizmetleri de Sıla Güzellik Salonu'nun uzmanlık alanlarındandır. Ağda çeşitleri, cilt tipine göre uygulanmakta ve müşterilerin isteklerine uygun olarak yapılmaktadır. Sir, roll on ve cilt tipine özel ağda çeşitleri ile istenmeyen tüylerden kurtulmak artık daha pratik ve konforlu bir hale gelmiştir.

Sıla Güzellik Salonu, sadece yüz bölgesiyle sınırlı kalmayan hizmetleriyle de öne çıkmaktadır. Cilt bakımları, vücut bakımları, manikür, pedikür ve saç bakımları gibi birçok farklı hizmeti bünyesinde barındıran salon, müşterilerinin ihtiyaçlarına çözümler sunmayı hedefler. Cilt bakımlarında kullanılan en yeni teknolojik cihazlar ve kaliteli ürünler, cilt sağlığını korumayı ve gençleştirmeyi amaçlar. Satın alma danışmanlığı, cilt analizi, nem ve beslenme desteği gibi hizmetlerle müşterilerin cilt problemlerine çözüm odaklı yaklaşılır.

Özellikle yaz aylarında daha çok tercih edilen epilasyon hizmetleri ise misafirlere uzman eller tarafından sunulur. İğneli epilasyon, lazer epilasyon veya sir ağda, müşterilerin isteklerine ve cilt yapılarına göre seçilir. Bu sayede istenmeyen tüylerden kalıcı bir şekilde kurtulmak artık mümkündür.

Sıla Güzellik Salonu, müşteri memnuniyetine çok önem veren bir anlayışa sahiptir. Hijyenik ortamı, güleryüzlü personeli ve profesyonel hizmet anlayışıyla misafirlerini ağırlar. Salonun modern ve şık dekorasyonu, rahatlatıcı bir atmosfer sunar. Müşterilere özel olarak tasarlanmış bakım odaları, huzurlu bir ortamda rahatlamalarını sağlar.

Müşteri yorumları, Sıla Güzellik Salonu'nun kalite anlayışını ve hizmet kalitesini öven cümlelerle doludur. Müşteriler, uzman ekibin dikkatli ve özenli çalışmasından, kullanılan ürünlerin kalitesinden ve hijyenik ortamdan çok memnundur.

Elvankent semtinde bulunan Sıla Güzellik Salonu, bölgedeki birçok kişinin vazgeçilmez tercihi olmuştur. Hem kadınlar hem de erkekler için geniş bir hizmet yelpazesi sunan salon, güzellik ve bakım alanında sağladığı kaliteli hizmetlerle adından söz ettirmektedir.

Sıla Güzellik Salonu, müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun birçok hizmet sunmanın yanı sıra özel indirimler ve paketlerle de dikkat çekmektedir. Hem tek seferlik hizmetler hem de düzenli müşteriler için özel bakım paketleri bulunur.

Sıla Güzellik Salonu'na gelerek kendinizi özel hissedin ve hayalinizdeki görünüme kavuşun. Kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine ayrıcalıklı bir deneyim sunmaya devam eden bu güzellik salonu, Elvankent ve çevresindeki herkesi bekliyor.

Unutmayın, güzellik ve bakımı önemseyen herkes için Sıla Güzellik Salonu en doğru seçimdir. Kaliteli hizmet, uzman kadro, hijyenik ortam ve müşteri memnuniyeti ilkesiyle Sıla Güzellik Salonu, Elvankent'te göz doldurmaya devam ediyor.

devamını oku...
Adres: Topcu Mahallesi 1543 sok. No:7/A Etimesgut Ankara

Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu

Ümitköy

Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu - ÜMİTKÖY GÜZELLİK SALONU

Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu Ankara Ümitköy'de sizlere gerçek hizmeti tattıracak. Hem spor hem de güzelliğiniz açısından sizlere geniş bir hizmet yelpazesi sunmakla birlikte sizlere alanında uzman kişiler tarafından size özel profesyonel programlar hazırlayarak zinde ve güzel kalmanızı sağlayabilecek tek güzellik salonudur.

Ankara'da bir ilk olan Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu, bireylerin güzelleşmesinin yanında sağlıklı, zinde ve huzurlu kalmalarını da amaç edinerek sizlerin yaşam alışkanlıklarını bu yönde kalıcı olarak değiştirmeyi amaçlıyor.

Programlar tamamen alanında uzman kişiler tarafından kişiye özel ve profesyonel bir şekilde hazırlanmaktadır. Bu sayede belli bir programı herkese uygulatmaktansa kim hangi programa, egzersizlere uygundur gibi olanaklar düşünülerek hazırlanan programlar kişi için daha yararlı olmaktadır. Bu çalışma prensibinin tabanı kişiye özel hizmet verme amacından ortaya çıkmış ve bu şekilde sürmeye devam etmektedir. Bu sayede kişiye maksimum yarar sağlanmış olur. Ve bunun karşılığında da sizin güler yüzünüz gelir.

Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu'na geldiğinizde kendinizi tamamen rahat hissedeceğinizin güvencesini sizlere verebiliriz. Bu da salonumuzda görebileceğiniz her şeyin sizin konforunuzun düşünülerek tasarlanmış olmasından kaynaklanıyor. Güzelleşme ve sağlıklı yaşam yolunda atacağınız ilk adımda sizleri rahat hissettirip ayak uydurmanızı sağlıyor, her hareketinizi tek tek takibe alıp olası yanlış hareketlerden sizi önlüyoruz. Yani salonumuza geldiğinizde kendinizi tamamen bize emanet etmeniz yeterli olacaktır.

Ankara'nın Ümitköy semtinde bulunan Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu müşterilerine son teknoloji ürünlerle tamamen hijyenik bir şekilde hizmet vermektedir. Gerek güzellik hizmetlerinde, gerekse sağlıklı yaşam hizmetlerinde tamamen son teknoloji ürünler kullanılıp bütün uygulamalar steril bir şekilde yapılmaktadır.

Eğer siz de sağlıklı ve güzel bir yaşama adım atmak istiyorsanız Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu tam size göre bir yer. Bir güzellik salonundan isteyebileceğiniz her şey burada hali hazırda mevcut. Konfor mu istiyorsunuz? Gittiğiniz diğer yerlerde kendinizi rahat hissedemiyor musunuz? Sizinle yeteri kadar ilgilenmediklerini mi düşünüyorsunuz? Gördüğünüz yerlerin hijyenik olduğundan şüphe mi ediyorsunuz? Yoksa her şeyden önce aldığınız hizmetten memnun mu değilsiniz? O zaman sağlıklı ve güzel bir fizikle yaşamak adına gelin beraber Ankara Ümitköy'de bir adım atalım. Grenada Life Personal Training Beauty Güzellik Salonu'na gelerek bu ilk adımda size yardımcı olmamızı sağlayabilirsiniz.

CİLT BAKIMI

Cilt Bakımı Nedir?

Günümüzde her yaştan cildine önem veren bayanların cildi genç tutmak, sarkmaları önlemek, cildi temiz tutmak adına yaptığı veya profesyonel olarak yaptırdığı işlemlerdir cilt bakımı.

Profesyonel bir enstitü ve profesyonel ürünler, aletler yoluyla alanın uzman kişiler tarafından steril bir ortamda yapılan cildin temizlenmesi, nemlendirilmesi, beslenmesi ve yenilenmesi için uygulanan profesyonel bakımdır.

Cildin tipine göre herkes için gerekli olan cilt bakımı da farklılık göstermektedir. Yağlı ciltlere farklı, kuru ciltlere farklı cilt bakımı uygulanmalıdır. Bunun için cilt bakımı yapmadan veya yaptırmadan önce kesinlikle cilt analizi yaptırmanız gerekmektedir.

Yapılan bu analizden sonra cilt tipinize uygun ürünler tespit edilerek öncelikle cilt tipine uygun ürünerle cilt temizlenir ve peeling yapılır. Bu işlemden sonra buhar uygulaması yapılır ve buhar sonrasında sıkma işlemi de yapılarak cilt komedon ve milyalardan arındırılmış olur. Sonrasında high frekans ile cilt tamamen dezenfekte edilir. Gözenekler sıkıştırılır ve bu esnada oluşan kızarıklıklar giderilerek cildin sakinleştirilmesi sağlanır.

Cildin ihtiyacı hangi maske ise o maske uygulanır ve maske işleminden sonra tonikleme yapılır. Sonrasında nemlendirici sürülüp masaj işlemi uygulanarak emilim sağlanır ve bakım sonlandırılır.

Günümüzde alanında uzman kişiler 20'li yaşlardan cilt bakımına başlamanın cildin temizliği, bakımı ve yaşlanmaması açısından çok önemli olduğunu savunuyorlar.

Cilt Bakımına Ne Zaman Başlamak Gerekir?

Öncelikle unutmayın ki yaşlanmanın önüne doğal yollardan geçmek pek mümkün değil fakat bunu cilt bakımıyla geçiştirmek oldukça mümkün.

Ergenlik ile birlikte cilt bakımına da başlanması gerekmektedir. Bu dönemde yaşanan hormonsal değişiklerden dolayı sivilceler ve komendonlar da boy göstermeye başlamaktadır. Bu yüzden uzman doktorların ve estetisyenlerin aracılığı ile bu yaşlardan başlayarak cilt bakımı yaptırmak önemlidir.

Siz de alanında uzman kişiler tarafından cilt bakımı yaptırmak istiyorsanız Grenada Life Personal Training Beauty'a gelebilirsiniz.


YAĞLI AKNELİ CİLT BAKIMI; Sivilceler karma ve yağlı cilt yapısına sahip kişilerde özellikle ergenlik dönemi başta olmak üzere sıkça rastlanan bir cilt sorunudur. Ancak bu her yağlı ve karma ciltte sivilcelenme olacağı anlamına gelmez. Çünkü bu tamamen hormonların etkisi ile salgılanan yağ(sebum) oranı ile ilgilidir.Cilde sürekli parlak bir görünüm veren yağ salgısı zamanla gözenekleri tıkayarak özellikle alın-burun ve çene bölgelerinde siyah nokta ve komedonların oluşmasına neden olur. Eğer kişi düzenli olarak cildini bu siyah noktalardan arındırmaz ise bunlar gözenekleri tamamen tıkar, cildin oksijen ile temas edip hava almasını engeller. Bu da zaman içerisinde cildin son derece solgun ve cansız gözükmesine neden olur ve en önemlisi yağ salgılanması devam ettiği için oluşan siyah noktalar önce sivilcelere daha sonra da yoğunlaşarak akne ve kistik aknelere dönüşebilir.

- KURU CİLT BAKIMI; Cilt yağını tamamen kaybeder ve ciltte pullanma meydana gelir bununla birlikte ciltte kırışma ve cansızlık gözlenir . cildin yağını ve nemini tekrar kazandırmak için bakımlar yapılır.

- NEM BAKIMI; Genel olarak genetik ve çevresel faktörlerden kaynaklanan kuru,cansız ve nemini kaybetmiş ciltlere uygulanır.Cilde yoğun nem veren özel serum ve maskelerle tamamlanır.

- HASSAS CİLT BAKIMI; Hassasiyeti azaltıcı ve sakinleştirici bakımdır.uygulamalar özel hassas cilt bakım serileriyle yapılmaktadır.

- DERMA ROLLER CİLT BAKIMI;
Ucunda 0,5 ve 1 milimlik mikro iğneler bulunan bir rolonla cilde derma kanallar açılarak cildin ihtiyacına göre serum ve vitamin uygulanır ,cilt yenilenmiş bir görünüm kazanır.

- DERMA ROLLER GÖZ BAKIMI; Göz çevresindeki halkalanmalarda ve morluklarda ilk seanstan itibaren etkili sonuçlar gözlenmektedir.Kaz ayakları ve mimik çizgileri yok olmakta daha pürüzsüz ve taze bir yapı kazanmaktadır.

- DERMA ROLLER LEKE BAKIMI; Ciltteki lekelenmelere karşı da uygulanan roller bakım lightening leke açıcı bakım ürünleriyle lekelerin renklerini açarken daha aydın,canlı ve parlak bir görünüm kazandırır…

- HYDRA DERMİE LİFTİNG BAKIMI; İlk seanstan itibaren gözle görülür sonuçlar veren bu bakım daha net, sağlıklı ve parlak bir güzellik sunuyor. Rahatlatıcı bir seans ile cildiniz adeta yenileniyor…Düzenli periyodlarla uygulanan bakımların ardından cildiniz tazeleniyor.

Hydradermie lift; Kaslara egzersiz yaptırarak yüzü derinlemesine sıkılaştıran bakım sayesinde yüz hatları mükemmel bir görüntüye sahip oluyor.Yüz hatlarında yenilenmiş bir ifade oluşturuyor. Düzenli seanslar sayesinde cildiniz daha sıkı ve pürüzsüz bir görünüm kazanıyor.

- LEKE BAKIMLARI; Cilt yaşlanmasının ilk belirtilerinin nedenleri cilt nemindeki azalma ve cildin doğal soyulma, kendi kendini yenileme hızındaki yavaşlamadır. Bu da ince çizgi ve kırışıklıklara, eşitsiz cilt tonuna, kahverengi lekelerin oluşmasına, kuruluğa, cilt diriliğinde azalmaya ve donuk – mat bir cilt görüntüsüne neden olur. LCA kompleks içeren ileri AHA teknolojisi, laktik asit, tartarik asit, salisilik asit, malik asit ve bir döngü sürecinde çalışan bir dizi antioksidan vitaminlerden oluşur. Cildin ölü hücrelerden arınma sürecini normalleştirir. Hücre yenilenme oranını artırarak daha genç ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yol açar. Cildin nazikçe soyularak ölü hücrelerden arındırılması, yağlı ve geniş gözenekli ciltlerin normalleştirilmesi, hassas ve kızarık ciltlerin normalleştirilmesi, ince çizgi ve kırışıklıkların azalması sağlanır.

- KLASİK CİLT BAKIMI; Cilt temizliği cilt bakımında en önemli aşamalardan biridir.Ciltte gün içinde vücudun ürettiği ter ve yağ ile birlikte çevresel faktörler,serbest radikaller cildin yüzeyinde bir tabaka oluşturmaktadır. Dolayısıyla cildin yeterli oksijen almasını engeller. Cildin ihtiyacına ve yapısına göre uygun bakımlar düzenli periyodlarla uygulanmalıdır. Bu yüzden cilt bakımına genç yaşta başlayıp cildin türüne uygun cilt bakımı yapılmalıdır.

DERMA ROLLER ile LEKE BAKIMI

Kişiye özel kullanılan Derma Roller, cilt yüzeyinde açtığı mikrokanallardan verilen özel serumların cilt altına 200 kattan daha fazla geçmesine imkan sağlıyor. Cilde uygulandığında tamburun üzerinde bulunan mikro iğneler mikro kanallar açarak deri altına ulaşır ve daha etkili bir sonuç elde edilir.

Bu mikrokanalların açılması sırasında genellikle kanama söz konusu olmuyor. Yüksek kaliteli iğneler alerji yapmıyor. Mikrokanallar, yaklaşık 20 dakika içinde herhangi bir iz bırakmaksızın derinin kendi elastikiyeti ile kendiliğinden kapanıyor.
Bu mekanizma sayesinde kollajen, hyalüronik asid, elastin fibriller gibi yapıların sentezlenmesi oluyor. Tüm bu maddeler anti-aging etki sağlıyor. İnce çizgi ve kırışıklıkların azaldığı, yanık ve akne skarlarının hafiflediği görülüyor. Leke ve hiperpigmentasyonda ÇOK ETKİLİ SONUÇLAR ELDE EDİLİYOR.

Dermaroller güneş hassasiyeti yaratmadığı için yaz aylarında dahi güvenle uygulanabiliyor. Cildin bariyer özelliğine zarar vermiyor ve dermaterapi sonrası özel bakım gerektirmiyor. Hastalar dermaroller uygulama sonrası günlük hayatlarına devam edebiliyor. Ağrıya yol açmayan dermoroller yüz, göz çevresi, boyun dekolte kullanımı için uygundur.

Anti Aging Cilt Bakımları

ANTİ AGİNG BAKIM; daha genç ve canlı bir görünüm kazandırır.

EXILIS CİLT BAKIMI; EXILIS YÜZ GENÇLEŞTİRME KOLAJEN DOLUMU TEKNOLOJİSİ

Patentli dual enerji sistemi aracılığı ile kolajen gençleştirmesi sağlanır.

Cilt yoğunluğunun çarpıcı gelişimi ve neokolajenize bağlı dermal kalınlaştırma gerçekleşir.Homojen ve yoğun enerji dağılımı kromofordan bağımsızdır ve tüm ciltlerinde çok başarılıdır.

Kırışıklarda gözle görünen azalma sağlanır.Cilt sıkılaştırma ve anti-aging etkisi tartışılmazdır.Daha yumuşak ve genç görünümlü bir cilt kısa sürede elde edilir.Artırılmış kolajen üretimi sağlanır.

Cilt gençleştirmede cerrahi müdahaleden önceki son aşama olarak değerlendirilmektedir.

YÜZDEKİ UYGULAMA ALANLARI VE SÜRESİ

- Alındaki ince ve derin çizgilerde; Alında bölgesinde oluşmuş ince uzun derin çizgileri düzleştirerek daha pürüzsüz ve gergin bir görünüm kazandırır.

- Göz altı morluk ve torbalanmalarında; Göz çevresi torbalanmaları ve göz altı morluklarında dolaşım ve ödeme bağlı sorunların ortadan kalkmasına yardımcı etkin bir bakım olup aynı zamanda düşük kaşlarda kaş ve göz arasındaki mesafeyi dengelerken ,göz üzerindeki yığılmaları da minimuma indirir.

- Göz çevresindeki mimik çizgilerinde; Gülmek ve gözlerimizi kısmak gibi mimiklerimizden kaynaklanan ince kaz ayağı şeklindeki çizgilerin azalarak düzgünleşmesi sağlanır.

- Dudak çevresindeki mimik çizgilerinde; Dudak çevresinde mimik hareketlerine bağlı oluşmuş çizgilerde.

- Dudak çevresindeki ince ve derin çizgilerde; Özellikle sigaraya bağlı dudak büzülmesinden kaynaklanan ince ve sık çizgilerin derinliklerini azaltırken görüntüyü pürüzsüzleştirir.

- Gıdı toparlamada; Kilo alıp verme,yaş ve yerçekimine bağlı olarak çene altı fazlalık olarak görülen gıdıyı gözle görülür şekilde toparlayıp minimuma indiren etkin bir bakımdır.

- Boyundaki çizgilerde; Boyunda oluşmuş ince ve derin çizgiler üzerinde çalışılarak boyuna daha genç bir görünüm verilir.

- Yanak sarkmalarında; Cildin genç kalmasını sağlayan kolajenin zayıflaması sonucu yanaklar zamanla sarkar,exilis ile kolajen yeniden uyarılarak yanakların toplanması ve elastikiyetini kazanması sağlanır.

- Dekolte; Yüz ve boyuna uygulanan exilis aynı zamanda dekolteye de uygulanarak güzelliğinizi bütünleştirir. Dekoltede deki deformasyonu onarıp.daha genç bir görünüm kazanır.
devamını oku...
Adres: Ümit Mahallesi 2481. Sokak Kafkas Sitesi No: 22 Çankaya - Ankara

Özlem Pilekoğlu Güzellik Salonu

Bağlıca

Özlem Pilekoğlu güzellik uzmanlığı protez tırnak kalıcı makyaj bioenerji (master) hacamat ve sülük uygulayıcılıgı eğitimleri aldım. Öğrenmeyi öğretmeyi araştırmayı seviyorum.

Hayalim olan etimesgut bağlıca da güzellik salonu sahibiyim.

Amacımız müşterilerimizin memnuniyetini sağlayıp sonuç odaklı çalışmak.
devamını oku...
Adres: Yeni Bağlıca Mahallesi Kızılelma Caddesi No:9 Etimesgut - Ankara

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu

Çankaya

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu'na Hoş Geldiniz!

Çankaya'nın kalbinde, hizmetlerimizle sizi karşılamaktan mutluluk duyarız. LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu olarak, müşterilerimizin güzelliğini önemsiyoruz ve onlara en kaliteli ve yenilikçi hizmetleri sunma misyonunu benimsiyoruz.

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu'nun Sunduğu Hizmetler

Salonumuzda, kadınların 2022 ve 2023 yıllarında en çok ilgilendiği alanlara odaklanıyoruz. İşte sizlere sunabileceğimiz hizmetler:

3D İpek Kirpik: Doğal ve etkileyici kirpiklere sahip olmak isteyenler için ideal bir seçenek.

3D Kaş Kontürü Uygulaması: Kaşlarınızı daha belirgin ve şekilli hale getirmek için bu yenilikçi yöntemi tercih edebilirsiniz.

3D Kıl Tekniği: Saç simülasyonuyla, seyrek ya da dökülmüş bölgelerde doğal bir görünüm elde etmek mümkün.

4D Slimming (4 boyutlu incelme): Vücut şekillendirme ve incelme konusunda en son teknolojiye sahip bir hizmet.

6D İpek Kirpik: Yoğun ve dolgun kirpiklere sahip olmak isteyenler için ideal bir seçenek.

6D Kaş Kontürü Uygulaması: Kaşlarınızı daha hacimli ve doğal bir görünüme kavuşturmak için bu yöntemi tercih edebilirsiniz.

Ağda: İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en etkili yollarından biri olan ağda hizmetimizle pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz.

Akne İzi Giderilmesi: Akne izlerinden kurtulmak ve cildinizi pürüzsüzleştirmek için özel olarak tasarlanmış bir tedavi.

Altın Maske: Cildinizi beslemek ve parlatmak için altın maske hizmetimizi tercih edebilirsiniz.

Ameliyatsız Bacak Germe: Sıkı ve pürüzsüz bacaklara sahip olmak artık mümkün.

Makyaj: Özel günlerinizde profesyonel makyaj hizmetimizle size istediğiniz tarzda bir makyaj yapabiliriz. Doğal ve hafif makyajlardan parti makyajlarına kadar geniş bir yelpazede seçim yapabilirsiniz.

Saç Kesimi ve Boyama: Deneyimli saç stilistlerimiz, size en uygun kesimi ve renk seçimini yaparak istediğiniz görünümü elde etmenizi sağlar. Trend renklerden kendi tarzınıza özel bir renk seçeneği sunuyoruz.

Saç Bakımı ve Tedavisi: Saçlarınıza özen göstermek ve onları sağlıklı tutmak için özel olarak hazırlanan saç bakım ve tedavi hizmetlerimizi tercih edebilirsiniz. Saç derinizi besleme, saçı onarma ve saça parlaklık kazandırma gibi farklı özelliklere sahip çeşitli tedaviler sunuyoruz.

Kaş ve Kirpik Bakımı: Doğal ve etkileyici bir görünüme sahip olmak için kaş ve kirpiklerinizi düzenli olarak bakım yaptırabilirsiniz. Kaş alımı, kaş şekillendirme, kirpik kıvırma ve lash lifting gibi hizmetler arasından seçim yapabilirsiniz.

Cilt Bakımı ve Tedavisi: Cildinizin sağlıklı, parlak ve genç görünmesi için çeşitli cilt bakım ve tedavi seçenekleri sunuyoruz. Yüz temizliği, nemlendirme, cilt tonu düzenleme, akne tedavisi, leke tedavisi gibi farklı ihtiyaçlara yönelik özel cilt bakım hizmetleri sunuyoruz.

Nail Art ve Manikür / Pedikür: Ellerinizin ve ayaklarınızın bakımlı görünmesi için manikür ve pedikür hizmetlerimizi tercih edebilirsiniz. Ayrıca, çeşitli renklerdeki oje seçeneklerimiz ve nail art uygulamalarımızla tırnaklarınıza farklı ve şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Bu hizmetlerimiz arasından size en uygun olanı seçebilir veya salonumuzdaki uzmanlarımızdan tavsiye alabilirsiniz. Uzman ekip üyelerimiz, isteklerinizi dinleyerek size en iyi hizmeti sunmaktan mutluluk duyacaktır.

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu olarak, güvenilir, profesyonel ve yenilikçi hizmetlerle müşterilerimize özel bir deneyim sunmaktan gurur duyuyoruz. Size en iyi şekilde hizmet verebilmek için sabırsızlanıyoruz.

Bu hizmetlerimiz dışında birçok farklı hizmet de sunmaktayız. Güncel hizmet listemizi ve detaylı bilgileri websitemizden veya salonumuzdan öğrenebilirsiniz.

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu'nda Unutulmaz Bir Deneyim

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu olarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmanın yanı sıra, rahatlatıcı ve keyifli bir ortamda vakit geçirmelerini de sağlıyoruz. Profesyonel ve deneyimli kadromuz, sizleri misafir etmek için sabırsızlanıyor.

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu - Güvenilir ve Profesyonel Hizmetler

Müşterilerimizin memnuniyeti ve güvenliği bizim önceliğimizdir. Tüm hizmetlerimiz için hijyen ve kalite standartlarına titizlikle uyarız. Deneyimli ekip üyelerimizle size en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz.

LaVie Kuaför ve Güzellik Salonu'na gelerek, kendinizi özel hissetmenin ve güzelliğinizi ön plana çıkarmanın keyfini çıkarın. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

devamını oku...
Adres: Ayrancı Mahallesi Hoşdere Caddesi 30/A Çankaya - Ankara

Ali Fikri Hair Design

Batıkent

Ali Fikri Hair Design: Batıkent'in Güzellik Adresi

Ali Fikri Hair Design, Batıkent semtinde hizmet veren profesyonel bir güzellik salonudur. Salonumuz misafirlerine sıcak ve samimi bir ortamda kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Uzman kadromuz ve deneyimli personelimizle her bir müşterimize özenle yaklaşarak isteklerini karşılamak için çalışmaktayız.

Hizmetlerimiz

1. Saç Kesimi ve Stil Danışmanlığı: İhtiyaçlarınıza ve tarzınıza uygun saç kesimi ve stil danışmanlığı hizmeti sunmaktayız. Uzman ekibimiz, saçınızı en iyi şekilde kesip şekillendirerek size istediğiniz görünümü sağlamaktadır.
2. Saç Boyama ve Renklendirme: Saçınızdaki renk değişikliği taleplerinizi dikkate alarak, en doğru renk tonunu ve teknikleri kullanarak saç boyama hizmeti vermekteyiz. Doğal ve sağlıklı görünen saçlar için kaliteli ürünler tercih ediyoruz.
3. Saç Bakımı: Saçınızı güçlendirmek, nemlendirmek ve beslemek için özel olarak hazırlanan saç bakım ürünleri ve profesyonel tekniklerle hizmet sunmaktayız. Kuru, yıpranmış veya kırılgan saçlarınıza ihtiyaç duydukları bakımı uygulayarak sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlıyoruz.
4. Saç Uzatma ve Ekimi: Saçlarınızın seyrek olması veya saç dökülmesi sorunu yaşıyorsanız saç uzatma ve ekimi hizmetimizle size en uygun çözümleri sunuyoruz. Uzman ekibimiz, saç köklerini doğal bir şekilde ekerek daha gür ve sağlıklı saçlara sahip olmanızı sağlıyor.
5. Peruk ve Protez Saç: Saç kaybı yaşayan müşterilerimize özel olarak tasarlanan peruk ve protez saçlarla doğal ve estetik bir görünüm elde etmelerine yardımcı oluyoruz. Kişiye özel tasarımlar ve kaliteli materyallerle en iyi sonucu sunmayı amaçlıyoruz.
6. Kaş ve Kirpik Bakımı: Yüzünüzün şekillenmesinde önemli bir yere sahip olan kaş ve kirpiklerinizi profesyonel şekilde bakımını yapıyoruz. Kaş boyama, kaş şekillendirme ve kirpik perması gibi hizmetlerimizle size daha çekici bir görünüm sunuyoruz.
7. Manikür ve Pedikür: Ellerinizin ve ayaklarınızın bakımlı ve estetik görünmesi için manikür ve pedikür hizmeti veriyoruz. Kaliteli ürünler ve hijyenik ortamda gerçekleştirdiğimiz bu hizmetle tırnak sağlığınızı korurken güzel görünüme sahip olabilirsiniz.
8. Cilt Bakımı: Cilt tipinize ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak gerçekleştirilen cilt bakımı hizmetimizle cildinizi temizlemek, nemlendirmek, gençleştirmek ve canlandırmak için özel cilt bakım ürünleri kullanarak size en iyi sonucu sunmaktayız.
9. Makyaj: Özel günlerinizde veya davetlerde size en uygun makyajı yaparak güzel görünmenizi sağlıyoruz. Cilt tonunuza, tarzınıza ve isteğinize uygun olarak doğal veya daha dramatik bir makyaj yapma seçeneklerimiz bulunmaktadır.

Ali Fikri Hair Design olarak size en iyi hizmeti sunabilmek için sürekli olarak kendimizi geliştirmekte ve güzellik trendlerini takip etmekteyiz. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan ekibimizle sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız.

devamını oku...
Adres: Turgut Özal Mahallesi 2616 Caddesi No:5B/D Yenimahalle - Ankara

Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi

Balgat

Ankara Balgat'ta her türlü güzellik hizmetleri ve MEB onaylı eğitim sunan Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi profesyonel kadrosuyla sizlerle. Hijyen, kalite, konfor ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletmemiz, her zaman yenilikçi hizmet sunma anlayışı içindedir. Sizlerden aldığımız motivasyonla her zaman daha iyi ve daha kaliteli işlemleri sizlere getirmeye devam edeceğiz. Sağlık ve güzellikle kalın.

Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi: Balgat'ın Güzellik ve Bakım Odağı

Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi, Balgat semtinde faaliyet gösteren bir güzellik salonudur.

Salonumuzda sizlere sunulan hizmetler arasında çeşitli güzellik ve bakım uygulamaları yer almaktadır. Günlük yaşamın stresinden uzaklaşmak ve kendinize zaman ayırmak istediğinizde, Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi size benzersiz bir deneyim sunuyor. Sağlık, hijyen, ve müşteri memnuniyetine önem veren salonumuz, profesyonel kadrosu ile sizleri ağırlıyor.

Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi'nin Özellikleri:

Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi'nin birbirinden farklı ve özel özellikleri bulunmaktadır. Bu özellikleri şu şekilde sıralayabiliriz:

1. Geniş bir ürün yelpazesi: Size en kaliteli ürünleri sunmak için dikkatle seçilmiş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır.
2. Profesyonel kadro: Deneyimli ve eğitimli güzellik uzmanları, size kişiselleştirilmiş hizmetler sunmak için hazır.
3. Yenilikçi hizmetler: Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi, güzellik ve bakım trendlerini yakından takip ederek size en son teknikleri sunar.
4. Rahat ve konforlu ortam: Sizi ağırlayacak olan salonumuz, konforunuz ve rahatınız için tasarlanmış bir ortama sahiptir.

Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi'nin Hizmetleri:

1. İpek kirpik uygulamaları: Gözlerinizin daha belirgin ve çarpıcı görünmesini sağlayan 3D ve 6D kirpik uygulamalarıyla göz kamaştırıcı bir etki yaratın.
2. Cilt bakımları: Cilt tipinize özel olarak uygulanan bakımlar ile cildinizin sağlıklı ve parlak görünmesini sağlayın.
3. Vücut şekillendirme ve sıkılaştırma: Eğitimli uzmanlarımız eşliğinde, istediğiniz vücut formuna ulaşmak için çeşitli yöntemler deneyebilirsiniz.
4. Kalıcı makyaj: Her daim kusursuz bir görünüm elde etmek için kalıcı makyaj uygulamalarından faydalanabilirsiniz.
5. Epilasyon: En son teknolojiyle desteklenen epilasyon yöntemleri ile istenmeyen tüylerden kurtulmanın kolay ve etkili bir yolunu bulun.
6. Manikür ve pedikür: Elleriniz ve ayaklarınız için dikkatlice yapılan bakımlar ile tırnaklarınızı ve cildinizi güzelleştirin.
7. Selülit ve çatlak bakımı: Selülit ve çatlaklardan kurtulmak için uzmanlarımızın uyguladığı özel bakımları deneyebilirsiniz.
8. Kişisel eğitimler: Güzellik uzmanı olmak isteyenler için profesyonel eğitimler sunuyoruz. Kariyerinizi güzellik sektöründe yapmak için Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi'ni tercih edebilirsiniz.
9. Ve daha fazlası: Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi olarak, her daim yenilikleri takip ederek size en kaliteli hizmetleri sunmak için çalışıyoruz.

Gamze Aypek Akademi ve Güzellik Merkezi, Balgat semtinde hizmet veren öncü güzellik salonlarından biridir. Size en kaliteli hizmetleri sunarken, sağlık ve güzelliğinizi ön planda tutmaktadır. Profesyonel kadrosu ve yenilikçi uygulamalarıyla size unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz.

devamını oku...
Adres: Oğuzlar Mahallesi 1385. Cadde 6/A Çankaya - Ankara

Tülay Altan Beauty Center

Bağlıca

Tülay Altan Beauty Center salonumuz Ankara Etimesgut Bağlıca mahallesinde meydan çarşısındadır.

Önceliğimiz her zaman sağlık ve müşteri memnuniyeti olduğundan dolayı kullandığımız malzemelere ve hijyene en üst düzeyde önem vermekteyiz.

Salonumuz sadece bayanlara hizmet vermektedir. Salonumuzda cilt bakımı, protez tırnak , kalıcı oje, bölgesel incelme, masaj, kaş, bıyık, saç, medikal manikür, medikal pedikür, nail art, ipek kirpik, kalıcı makyaj, kirpik lifting, kaş lifting ve gelin başı hizmetleri sunulmaktadır.

Sağlıklı ve güzel günler dileriz
devamını oku...
Adres: Bağlıca Mah. Etimesgut Bulvarı Meydan Çarşı No:91 D:2 Bağlıca - Ankara

Neslihan Sofu Beauty

Mustafa Kemal Mahallesi

Ben Neslihan Sofu 30 Eylül 2021 yılında güzellik sektörüne giriş yaptım. Vizyonumuz her geçen gün daha da büyüyen güzellik sektöründe yenilikleri takip ederek danışanlarımıza en iyi hizmeti vermek, merkezimiz Mustafa Kemal Mahallesi 2144 sokak Beren plaza'da hizmet vermektedir.

Neslihan Sofu Beauty'de hydrofacial cilt bakımı, klasik cilt bakımı, akne bakımı, leke giderme bakım ve protokolleri anti aging bakımlar, cilt yenileme, bölgesel incelme, heykeltras magic crush ,ödem atma, lenf drenaj, kas güçlendirme ve yağ yakma uygulamaları yapıyoruz. Kalıcı makyaj, pudralama microbleading, dudak renklendirme, babyliner uyguluyoruz.

Türkiye'de sayılı cihazlar dan olan hibrit teknoloji buz lazer epilasyon yapıyoruz. Etkisi kısa sürede gözle görülmektedir.
Protez tırnak, kalıcı oje, manikür, pedikür uyguluyoruz. Batık tırnakları çıkarıyoruz.
devamını oku...
Adres: Turgut Özal Mahallesi 2616 Sokak No:5/B Batıkent - Ankara

777 Sen Özelsin Güzellik Salonu

Kızılay

Sen Özelsin Güzellik ve Bakım Salonu: Kızılay'ın Öncü Güzellik Merkezi

Kızılay'da bulunan güzellik salonumuzda, kendinizi özel hissedeceğiniz bir deneyim sunuyoruz. Sen Özelsin Güzellik ve Bakım Salonu olarak, müşterilerimize en kaliteli ve profesyonel hizmeti sunmak için çıtayı her zaman yüksek tutuyoruz.

Hizmette Fark Yaratıyoruz

Sen Özelsin Güzellik ve Bakım Salonu, geniş hizmet yelpazesiyle müşterilerimize çeşitli ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyor. İşte sizlere sunmaktan gurur duyduğumuz hizmetlerimiz;

G5 Bölgesel İncelme

Vücudunuzdaki istenmeyen yağ birikimlerinden kurtulmak için G5 bölgesel incelme hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Uzman ekibimiz tarafından uygulanan bu özel masaj teknikleri, bölgesel incelmeyi destekler ve daha sıkı bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.

Cilt Bakımı

Cildinizi tazelemek ve canlandırmak için cilt bakımı hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Uzman estetisyenlerimiz tarafından yapılan derinlemesine temizlik, peeling ve masaj uygulamalarıyla cildinizdeki pürüzleri ve lekeleri azaltırken, daha sağlıklı bir cilt görünümü elde etmenize yardımcı oluruz.

Cilt Gençleştirme

Genç ve sağlıklı bir cilde sahip olmak için cilt gençleştirme hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Cilt tipinize ve ihtiyaçlarınıza özel uygulanan cilt gençleştirme yöntemleri, kırışıklık ve sarkmaları azaltır, cildinizi yeniler ve daha canlı bir görünüm sağlar.

Kirpik Lifting

Gözlerinizde doğal bir kıvrımlı kirpik görünümü elde etmek için kirpik lifting hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Kirpiklerinizi daha dolgun ve kıvrımlı hale getirmek için özel ürünler ve teknikler kullanarak, gözlerinizi daha çarpıcı hale getiririz.

Manikür Pedikür

Elleriniz ve ayaklarınız için özel olarak tasarlanan manikür pedikür hizmetlerimizle, bakımlı ve güzel ellere ve ayaklara sahip olabilirsiniz. Uzman manikürcülerimiz tarafından yapılan hijyenik ve kusursuz işlemlerle, tırnaklarınızı güzelleştirmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Pumken Bakımı

Vücudunuzun önemli bölgelerinde oluşan pürüzler ve lekeler için pumken bakımı hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Özel olarak formüle edilen ürünler ve teknikler kullanarak, cildinizdeki pürüzleri azaltır ve daha pürüzsüz bir görünüm elde etmenizi sağlarız.

Selülit Giderme

Selülitlerden kurtulmak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak isterseniz, selülit giderme hizmetlerimiz tam size göre. Uzman terapistlerimiz tarafından uygulanan masaj ve özel ürünler yardımıyla selülit görünümünü azaltır ve cildinizi daha sıkı bir hale getiririz.

Çatlak Bakımı

Hamilelik, kilo alıp verme gibi durumlar sonucunda oluşan çatlaklardan kurtulmak için çatlak bakımı hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Özel kremler ve masaj teknikleri kullanarak çatlakları hafifletir ve daha düzgün bir cilt görünümü elde etmenizi sağlarız.

Popo Kaldırma

Daha dolgun ve şekilli bir popoya sahip olmak için popo kaldırma hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Popo bölgenizi sıkılaştıran ve kaldıran masaj teknikleri ile istediğiniz popo görünümüne sahip olmanızı sağlarız.

Göğüs Toparlama

Göğüs bölgesindeki sarkmaları ve gevşemeleri düzeltmek için göğüs toparlama hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Uzmanlarımız tarafından uygulanan özel masaj teknikleri ve ürünler ile daha sıkı ve kalkık bir göğüs görünümü elde etmenizi sağlarız.

Anti-Aging Bakım

Yaşlanma etkilerini azaltmak ve genç bir görünüm elde etmek için anti-aging bakım hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Özel olarak formüle edilmiş ürünler ve teknikler kullanarak cildinizi gençleştirir, kırışıklıkları azaltır ve daha sağlıklı bir görünüm elde etmenizi sağlarız.

Sen Özelsin Güzellik ve Bakım Salonu olarak, Kızılay'da müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak ve onlara özel bir deneyim yaşatmak için buradayız. Deneyimli ve uzman ekibimizle, sizleri Kızılay güzellik salonumuzda ağırlamaktan mutluluk duyarız. Sen Özelsin Güzellik ve Bakım Salonu'na gelerek kendinizi özel hissedin ve hayalinizdeki güzelliğe adım atın.
devamını oku...
Adres: Konur 2 Sokak Özsoy İş Hanı 25/08 Çankaya - Ankara






Sivilce izlerine elveda!

Ergenlik döneminden kalma sivilce izleri hem erkekler hem de kadınlar için hayat boyu süren bir kabus haline geliyor. Oysa artık bu kabus ile yaşamak zorunda değil kimse, çünkü dermeroller ile sivilce, akne izleri ortadan kaldırılabiliyor.

Gözenek sıkılaştırmada çok etkili

Dermaroller yöntemi ile geniş gözenekler de tedavi ediliyor ve gözeneklerin sıkılaşması sağlanıyor. Yani bu taptaze tedavi yöntemi sayesinde geniş gözenek sorunu da tarihe karışıyor.

Sarkma ve kırışıkları unutun!

Dermaroller kadınların korkulu rüyası yaşlılık belirtilerine karşı da son derece etkili bir yöntem. Sarkma ve kırışıklıkların tedavisinde kullanılan dermaroller ile son derece etkili sonuçlar alınıyor. Yüzdeki ve vücudun diğer bölgelerindeki sarkmalar dermaroller tedavisi ile ortadan kaldırılıyor.

Yara izlerinin tedavisinde de kullanılıyor

Dermaroller yönteminin kullanıldığı alanlardan biri de yara izleri. Çeşitli nedenler ile vücudun farklı bölgelerinde oluşmuş yara izlerinin tedavisinde kullanılan en etkili yöntemlerden biri dermaroller. Bu yöntem ile yapılan yara izi tedavilerinden de son derece etkili sonuçlar alınıyor.

Çatlaklar da tarihe karışıyor

Dermaroller yönteminin kullanıldığı sorunlardan biri de cilt çatlakları. Kilo alıp verme ya da hamilelik nedeni ile ciltte oluşan ve hoş olmayan bir görüntü sergileyen çatlaklardan kurtulmanın en etkili yöntemlerinden biri dermaroller.

Ankara'daki güzellik salonlarında bu uygulamayı yaptırabilirsiniz

Ankara'da bulunan ve dermaroller uygulaması yapılan güzellik salonlarında bu uygulamayı yaptırarak cildinizdeki sorunlardan kurtulabilirsiniz. İster sivilce ve yara izlerinden, ister sarkma ve kırışıklardan ya da çatlaklardan şikayetçi olun tüm bu sorunlardan kurtulmak için yapmanız gereken tek şey bir güzellik merkezine giderek dermaroller yaptırmak.