SAÇ TEDAVİLERİ

blog yazısı ekle !

SAÇ TEDAVİLERİ

Saç Dökülmesi Durur mu?

Öncelikle saç dökülmesinin nedenini tespit etmek gerekir. Nedeni bulunduktan sonra gerekli tedavilerle saç dökülmesini durdurmak mümkündür. Kliniğimizde bu konu ile ilgili Sunetics saç lazeri, PRP, mezoterapi gibi tedaviler yapılmaktadır.

Saç Dökülmesi Sadece Erkeklerde mi Olur?

Yaygın inanışın aksine günümüzde neredeyse her 5 kadından biri de saç dökülmesinden şikayetçidir. Kadınlarda görülen saç dökülmesinin erkeklerden farklı sebepleri olabilir.

Dökülmeyen Ama Çok Güçsüz Saçlar İçin Ne Yapılabilir?

Saçların güçsüz olmalarının sebebi; saç kökünü besleyen kılcal damarların zayıflaması olabilir. Bunun içinde Sunetics saç lazeri veya PRP uygulaması yapılabilir.



Tamamen Dökülmüş Saçlar İçin Bir Şey Yapılabilir mi?

Eğer dökülen saçlar bir sebebe bağlı mı dökülmüş bu araştırılmalı. Örneğin ilaç kullanımı gibi. Bu sebep ortadan kalktıktan sonrada yeniden çıkmıyorlarsa yapılabilecek en efektif uygulama saç transferi yani saç ekimidir.

Ne Zaman Saç Ektirmeye Karar Vermeli?

Saçlarınız dökülmeye başlayınca saç lazeri, PRP veya mezoterapi gibi uygulamalardan başarılı sonuçlar alma şansınız çok yüksektir. Bu tedavileri denediniz ve saçlarınız hala dökülüyorsa, dökülme tamamen durduktan sonra saç transferi işlemine karar verebilirsiniz.