SNOWCELL DİĞER POPÜLER ADI İLE HOLLYWOOD BAKIMI

blog yazısı ekle !

SNOWCELL DİĞER POPÜLER ADI İLE HOLLYWOOD BAKIMI

SnowCell diğer popüler adı ile Hollywood Bakımı, cildinizi sağlıksız salgılanan melaninin (cilde rengini veren salgının) yol açtığı koyu renk lekelerden arındıran ve çok daha homojen bir görünüm kazanmasına yardımcı olan bakımdır.

Organiktir ve her tür cilde, her mevsim uygulanabilen aydınlanma ve anti-aging bakımıdır. Cilt lekeleri , derinin rengini oluşturan pigment (melanin) miktarının aşırı artmasından kaynaklanır.

''SnowCell peeling'' melanin oluşmasını sağlayan tirozinaz enzimini bloke ederek, enzimin işlevini durduran ajanları kullanır. Bu şekilde enzimi baskılayarak lekede etki sağlar. Sonuçta parlayan ve daha az lekeli cilde sahip olursunuz.

Soyucu etkisi yoktur ve uygulama sonrası sizi günlük yaşamınızdan uzak tutmaz. Cildinizi homojen renk görünümüne getirmenize yardımcı olur. Parlaklık sağlar.

Aynı zamanda cildinizde güçlü bir anti-oksidan koruma sağlanmış olur. Yaz mevsimi öncesi cilt bariyerinizi güçlendirmek ve lekeleri azaltmak için çok faydalı bir bakımdır. Yaz aylarında da rahatlıkla uygulanabilen bir enzim bakımıdır.

Güzellik Salonları