TUNALI SOLARYUM

blog yazısı ekle !

TUNALI SOLARYUM

Solaryum deriyi bronzlaştırmak amacı ile kullanılan bir cihazdır. Solaryumlar genellikle içinde yatılabilen kabin şeklindedir. Kabinler içinde alttan üstten ultraviyole ışık yayan tüplerden oluşmaktadır. Kabinlerin dik yüzeyinde ışıklar olur bu ışıklar hareket ederler ve bronzlaşmayı sağlarlar.

Tunalı solaryum ile cildinizdeki lekelerden de kurtulacaksınız. Özellikle uva ışınları ile cildiniz daha bronz ve güzel görünecek.





Solaryum kış aylarında çok kullanılan bir sistemdir. Cildinin beyazlığından şikâyet eden kadın erkek solaryumdan yararlanmaktadır.

Kişiden kişiye farklılık gösterse bile solaryumun gribe iyi geldiği de söylenmektedir. Bazı kişiler solaryuma girdikleri için bir yılı boyunca grip olmadan geçirmişlerdir. Yine de solaryuma girmeden önce mutlaka doktora danışılmalıdır özellikle kullandığınız daimi bir ilaç varsa doktora sormanızda yarar vardır. Solaryum, hem cildinizdeki akne sorunlarını ortadan kaldıracak hem de gergin görünmesini sağlayacaktır.

Ankara'da bulunan pek çok güzellik salonu ya da solaryum salonlarında bu işlem uygulanır. Tunalı semtinde solaryum ile güzelleşip cildinizi bronz bir renge sokabilirsiniz.