ÜMİTKÖY-ÇAYYOLU-KONUTKENT – ANKARA LAZER EPİLASYON

blog yazısı ekle !

ÜMİTKÖY-ÇAYYOLU-KONUTKENT – ANKARA LAZER EPİLASYON

ÜMİTKÖY-ÇAYYOLU-KONUTKENT – ANKARA LAZER EPİLASYON

Ümitköy Çayyolu Konutkent Ankara lazer epilasyon
İstenmeyen tüyleriniz artık sizin için çekilmez bir hal alıyorsa size güzel haberlerimiz var. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte artık istenmeyen tüylerinizden kurtulmamız çok daha zahmetsiz ve acısız. Her insanın büyük sorunu olan istenmeyen tüyler en çok da kadınların büyük bir baş belası olmak da sıraya giriyor.




Ankara'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon


Ne kadar istenmeyen tüylerimizden kurtulmak isteyip tüylerimizi alsak da tersinden daha hızlı ve gür bir biçimde çıkan istenmeyen tüyler beraberinde acıyı ve cildin tahriş olmasını da sebebiyet veriyor. Kullanılan yapışkan sir ağdalar ile birlikte epilasyon aletleri de cildinizi mahveder nitelikte. Kullanılan jiletle kurtulduğunuz tüyler bir kaç gün sonra aynı şekilde yerine yerleşiyor.



Sanki hiç gitmeyecek ve bitmeyecek gibi Lazer epilasyon tedavisi tüm bu acılarınıza ve işkencelerinize son veriyor. Her hafta güzellik salonlarına paranızı dökmeden sadece bir kaç seans ile tüm istenmeyen tüylerinizden kurtulmanız mümkün. Ümitköy Çayyolu Konutkent Ankara lazer epilasyon tedavisinde oldukça başarılı ve kalitesi ile birlikte sizleri istenmeyen tüylerinizden arınmanızı sağlıyor.

Ankara'da bulunmak bu poliklinik istenmeyen tüylerde kalıcı çözümü sağlıyor. Özellik ile Ümitköy Çayyolu Konutkent Ankara lazer epilasyon hijyen bir ortamı ile ve dermatoloji uzmanı doktorları ile birlikte sizi ağırlıyor. Seans süreleri kişinin yapısına ve cilt tipine göre değişkenlik göstererek 20 ile 30 dakika arasında değişmektedir. Uygulanan bölgeye göre seans süreleri artmakta ve ya kısalmaktadır. 3 ile 6 seans arasında değişmektedir. Kullanılan cihaz ve makineler bölgeye göre değişkenlik göstermektedir.

Kullanılan cihazların bakımı her altı ayda bir yapılmaktadır. Lazer epilasyon sonrası kızarıklıklar oluşabilir bu durum sizi korkutmasın. Aksine doktorunuzun tavsiyesine göre hareket etmenizi öneririz onun bilgisi dışında lütfen cildinize her hangi bir ürün kullanmayınız. Eğer lazer epilasyon tedavisine Ümitköy Çayyolu Konutkent Ankara lazer epilasyon merkezinde tedavi görmeye karar verdiyseniz bizim ile iletişime geçiniz.

Lazer epilasyona dair sorularınızı cevaplandırabiliriz. Lazer epilasyon konusunda birçok bilinmesi gerekenleri sizin ile paylaşmak isteriz. Fiyat politikamız yerimizin kalitesine göre ve doktorlarımızın becerisine göre şekillenmiştir. Eğer aklınıza takılan bir kaç sorunuz var ise lütfen bizim ile iletişime geçiniz. Size bir tık kadar uzağız.

Yiğit Gürsoy BodyWell

Yaşamkent

Yiğit Gürsoy BodyWell, geniş bir hizmet yelpazesi sunan Yaşamkent semtindeki güzellik salonudur. Bu güzellik salonu, müşterilerine özel hizmetler sunarak onların tercihlerine göre bakımlarını yapmaktadır. Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerine özel bir hizmet sunarken onları memnun edecek bir iş ortamı sağlamaktadır.

Güzellik salonu hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Yiğit Gürsoy BodyWell'in sunduğu hizmetleri ayrıntılı bir şekilde anlatmaya davet ediyoruz:

Cilt Bakımı:

Yiğit Gürsoy BodyWell, cilt bakımı konusunda müşterilerine birçok farklı seçenek sunmaktadır. Bunlar; akneli cilt bakımı, cilt gençleştirme, cilt sıkılaştırma, cilt yenileme, cilt ütüleme, cilt temizliği, cilt renk tonu açma, cilt analizi ve T.C.A cilt soyma gibi hizmetlerdir.

Epilasyon:

Salon müşterilerine epilasyon hizmetleri de sunuyor. Epilasyon jelli, iğneli, IPL foto epilasyon yöntemleri arasında seçim yapabilirsiniz.

Masaj:

Müşterilerine masaj hizmeti sunan Yiğit Gürsoy BodyWell, lenf drenaj, medikal, sırt, spor, yağ kırma, foot reflex masaj, antiselülit, klassik, zayıflama, bardak, el ve yüz masajı gibi hizmetlerle fark yaratıyor.

Estetik:

Salonun estetik uygulamaları arasında; akupunktur, ameliyatsız bacak germe, ameliyatsız karın germe, ameliyatsız kol germe, ameliyatsız yüz germe (gençleştirme), lipoliz, karın germe, kol germe, göğüs toparlama, yüz dolgusu, yüz gençleştirme, yüz germe (lifting), Buz Başlıklı Epilasyon, C vitamini bakımı, hyaluronic bakım, dermapen, bb glow, hydra facial, hydragold (yeni nesil cilt bakımı) ve protez saç yer almaktadır.

Ayak Bakımı:

Bu güzellik salonu, müşterilerine özel ayak bakımı hizmetleri sunar. Bunlar; ayak bakımı-medikal, ayak bakımı-diyabetik, ayak bakımı-hamileler için, ayak bakımı-sporcular için, ayak bakımı-tabanlık, silikon ve ayak bakımı-terleyen ayaklar için hizmetleridir.

Bölgesel zayıflama:

Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerine bölgesel zayıflama hizmetleri de sunar. Bunlar; ameliyatsız bacak germe, ameliyatsız karın germe, ameliyatsız kol germe gibi hizmetlerdir.

Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerin özel tercihlerine göre özelleştirilen hizmetleri ile öne çıkar. Salonun sunduğu hizmetlerin tam listesi internet sitesindeki açıklamalarda belirtilmektedir. Eğer Ankara'da Yaşamkent semtinde aradığınız bir güzellik salonu ise, Yiğit Gürsoy BodyWell sizin için mükemmel bir tercih olabilir

devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi, 3207. Caddesi, No: 51 Yaşamkent - ANKARA




Ankara'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon