ÜMİTKÖY-KONUTKENT-ÇAYYOLU LAZER EPİLASYON

blog yazısı ekle !

ÜMİTKÖY-KONUTKENT-ÇAYYOLU LAZER EPİLASYON

GELENEKSEL YÖNTEMLER İLE SONUCA ULAŞAMAYANLAR İÇİN ÇÖZÜM LAZER EPİLASYON – ÜMİTKÖY-KONUTKENT-ÇAYYOLU LAZER EPİLASYON

Biz kadınların istenmeyen tüyler ile olan mücadelesi hayatımız boyunca sürer ve jilet ya da evde yapılan ağda gibi geleneksel yöntemler ile asla istediğimiz sonuca ulaşamayız. Oysaki geleneksel yöntemlerden vazgeçip istenmeyen tüylerden modern bir yöntem ile yani lazer epilasyon ile hem de sonsuza kadar kurtulabilmek mümkün.



Ümitköy-Konutkent-Çayyolu'ndaki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon



Lazer Epilasyon Vücudun Her Yerinde Kullanılabiliyor

Lazer epilasyon farklı cihazlar sayesinde vücudun farklı bölgelerindeki istenmeyen tüylerden kurtulabilmeyi olanaklı kılıyor. Yani doğru cihaz ile bacaklar, bikini, koltuk altı, genital bölge ve yüzdeki istenmeyen tüylerden tamamen kurtulabilirsiniz. Ankara'da bulunan ve lazer epilasyon uygulaması yapılan güzellik merkezlerine gelerek hangi bölgenizdeki tüylerden hangi lazer epilasyon yöntemi ile kurtulabileceğiniz konusunda kapsamlı bilgi alabilirsiniz.


Bilgi Almakla Yetinmeyin!

Bilgi almakla yetinmeyip hemen istenmeyen tüylerinizden kurtulmak için ilk adımı atmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey Ümitköy-Konutkent-Çayyolu semtlerinde bulunan güzellik merkezlerine gelmek ve kendinizi konunun uzmanı deneyimli doktorların ellerine teslim etmek, istenmeyen tüylerden sonsuza kadar kurtulmak işte bu kadar kolay!

Yiğit Gürsoy BodyWell

Yaşamkent

Yiğit Gürsoy BodyWell, geniş bir hizmet yelpazesi sunan Yaşamkent semtindeki güzellik salonudur. Bu güzellik salonu, müşterilerine özel hizmetler sunarak onların tercihlerine göre bakımlarını yapmaktadır. Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerine özel bir hizmet sunarken onları memnun edecek bir iş ortamı sağlamaktadır.

Güzellik salonu hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Yiğit Gürsoy BodyWell'in sunduğu hizmetleri ayrıntılı bir şekilde anlatmaya davet ediyoruz:

Cilt Bakımı:

Yiğit Gürsoy BodyWell, cilt bakımı konusunda müşterilerine birçok farklı seçenek sunmaktadır. Bunlar; akneli cilt bakımı, cilt gençleştirme, cilt sıkılaştırma, cilt yenileme, cilt ütüleme, cilt temizliği, cilt renk tonu açma, cilt analizi ve T.C.A cilt soyma gibi hizmetlerdir.

Epilasyon:

Salon müşterilerine epilasyon hizmetleri de sunuyor. Epilasyon jelli, iğneli, IPL foto epilasyon yöntemleri arasında seçim yapabilirsiniz.

Masaj:

Müşterilerine masaj hizmeti sunan Yiğit Gürsoy BodyWell, lenf drenaj, medikal, sırt, spor, yağ kırma, foot reflex masaj, antiselülit, klassik, zayıflama, bardak, el ve yüz masajı gibi hizmetlerle fark yaratıyor.

Estetik:

Salonun estetik uygulamaları arasında; akupunktur, ameliyatsız bacak germe, ameliyatsız karın germe, ameliyatsız kol germe, ameliyatsız yüz germe (gençleştirme), lipoliz, karın germe, kol germe, göğüs toparlama, yüz dolgusu, yüz gençleştirme, yüz germe (lifting), Buz Başlıklı Epilasyon, C vitamini bakımı, hyaluronic bakım, dermapen, bb glow, hydra facial, hydragold (yeni nesil cilt bakımı) ve protez saç yer almaktadır.

Ayak Bakımı:

Bu güzellik salonu, müşterilerine özel ayak bakımı hizmetleri sunar. Bunlar; ayak bakımı-medikal, ayak bakımı-diyabetik, ayak bakımı-hamileler için, ayak bakımı-sporcular için, ayak bakımı-tabanlık, silikon ve ayak bakımı-terleyen ayaklar için hizmetleridir.

Bölgesel zayıflama:

Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerine bölgesel zayıflama hizmetleri de sunar. Bunlar; ameliyatsız bacak germe, ameliyatsız karın germe, ameliyatsız kol germe gibi hizmetlerdir.

Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerin özel tercihlerine göre özelleştirilen hizmetleri ile öne çıkar. Salonun sunduğu hizmetlerin tam listesi internet sitesindeki açıklamalarda belirtilmektedir. Eğer Ankara'da Yaşamkent semtinde aradığınız bir güzellik salonu ise, Yiğit Gürsoy BodyWell sizin için mükemmel bir tercih olabilir

devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi, 3207. Caddesi, No: 51 Yaşamkent - ANKARA



Emitköy-Konutkent-Çayyolu'ndaki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon