Warning: getimagesize(https://www.ankaraguzellikmerkezleri.com/data/user/41091/41091.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/system/public_html/frontend/controller/user/user.php on line 59 Rabia Nur Kocamış Özgeçmişi - Ankara Güzellik Merkezleri
rk

Rabia Nur Kocamış - Özgeçmişi

Bağlantı Kur
Cinsiyet Kadın

Bağlantılar

Henüz bağlantısı yok.

Özgeçmiş

Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 3. Olarak başarı ile mezun olan Uzman Diyetisyen Rabia Nur Kocamış 2018 yılında yüksek lisans eğitimini tamamlayarak uzmanlık ünvanını almıştır. Eğitimi süresince Ankara Numune eğitim ve araştırma, Atatürk (Yıldırım Beyazıt Üniversitesi), Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde çalışmalarda bulunduktan sonra sırası ile Özel 19 Mayıs Hastanesi ve Özel Ortadoğu Hastanesi beslenme ve diyet bölümünde kadrolu olarak görev yapmıştır. Diyetisyen Rabia Nur Kocamış aynı zamanda Türkiye Diyetisyenler Derneği (TDD) üyesidir.

Uzm.Dyt. Rabia Nur Kocamış çalışmalarına daha verimli devam edebilmek adına 2018 yılında kurduğu beslenme ve diyet ofisinde devam etmektedir. Sağlıklı beslenme ve uzun dönemde sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline dönüştürmeyi hedefleyen bir yaklaşım benimsemektedir.

Uzman Diyetisyen Rabia Nur Kocamış Beslenme ve Diyet Ofisine gelerek; öncesinde sizden istenilen doktor kontrolünde yaptırdığınız ayrıntılı kan tahlilleriniz ile birlikte, beslenme alışkanlıklarınız, hastalıklarınız, kullandığınız ilaçlar, sevmediğiniz besinler, alerjiniz olan besinler, ailede yatkınlık bulunan hastalıklar, geçirdiğiniz operasyonlar ve daha önce uyguladığınız diyetlerin tamamı göz önünde bulundurularak size özel beslenme programı planlanmaktadır. Ofisimizde bulunan TANİTA MC-780 vücut analiz cihazında metabolizma hızınıza, ayrıntılı olarak vücudunuzun her bölgesi için yağ, kas ve su ölçümünüze bakılarak, Diyetisyen Rabia Nur Kocamış tarafından size uygun beslenme listeleri hazırlanır ve takibi yapılır.Diyet Programlarımız; Tek Görüşme 1 Aylık Diyet Programı 2 Aylık Diyet Programı

Ayda 4 görüşmeden oluşan programlarda ilk görüşmeniz muayene, diğerleri kontrol görüşmeleri olarak tamamlanmaktadır. Diyet takibiniz süresince HAFTALIK DÜZENLİ YAPACAĞINIZ ZİYARETLERDE HER HAFTA AYRINTILI VÜCUT ANALİZİ VE DİYETTE UYGUN GÖRÜLEN DEĞİŞİKLİKLER YAPILARAK MOTİVASYONUNUZU EN YÜKSEKTE TUTMANIZ HEDEFLENMEKTEDİR.

Uzm.Dyt. Rabia Nur Kocamış Next Level AVM A blok ofisinde hizmet vermektedir. Söğütözü Metrosu başta olmak üzere, Konya yolu ve Eskişehir yolunda yer alan toplu taşıma hattı üzerinden geçen tüm araçlarla Next Level'a rahatlıkla ulaşabilir, AVM otoparkından ücretsiz yararlanabilirsiniz.

ÇALIŞMA GEÇMİŞİ

Dyt.Rabia Nur Kocamış Beslenme ve Diyet Ofisi (2018- devam)Özel Ortadoğu Hastanesi (2016-2018) (Kadrolu Diyetisyen)Özel 19 Mayıs Hastanesi (2015) (Kadrolu Diyetisyen)Özel Koru Çukurambar Hastanesi (Staj)

EĞİTİMİ

Lisans: 2015 Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik BölümüYüksek Lisans: 2015-2018 Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beslenme ve Diyetetik Bölümü

DİLLERİ

İngilizce ileri-orta seviye

BAŞARILARI

Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 3. Olarak başarı ile mezun oldum.

Çalışma Geçmişi