LAZER EPİLASYON CİLTTE İZ BIRAKIR MI?

blog yazısı ekle !

LAZER EPİLASYON CİLTTE İZ BIRAKIR MI?

Cilt Bakımı

LAZER EPİLASYON CİLTTE İZ BIRAKIR MI?

Lazer epilasyonu
yaptırmak istiyorsunuz fakat cildiniz de lekeler kalmasından korktuğunuz için lazer epilasyondan uzak duruyorsanız eğer durmayın. Lazer epilasyonu yaptırarak neden hayatınızın kalitesini yükseltmeyin değil mi? Eğer kafanızda lazer epilasyonun cildinizde leke bırakacağına dair bir düşünceniz var ise bu yazıyı sizler için kaleme aldığımı söyleyebilirim.




Ankara'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon


Lazer epilasyonu istenmeyen tüylerinizden belli seanslar ile uygulandığı bir operasyon çeşididir. Lazer epilasyon cihazlarından cildinizin derinizin üzerinden tüy köklerine kadar giden başka hiçbir organ ve dokunuza zarar vermeyen ışık dalgaları ile tüylerinizin azalıp, incelmesini sağlayacaktır. Lazer epilasyonda gittiğiniz poliklinikte doktorunuz tarafından cilt yapısı ve ten renginizin analizi yapılarak hangi epilasyon cihazı kullanacağına karar verir. Daha sonra lazer epilasyon yapılacak olan bölgeye göre değişen seans süresi ile seans aralıklarınız belirlenmektedir. Lazer epilasyon yaptırırken kesinlik ile sizin ve lazer epilasyon yapan kişinin lazer ışınlarından zarar görmemeniz için koruyucu gözlük kullanmalısınız.


Lazer epilasyon da lazer ışınlarının cildinize geliş hızı kademe kademe arttırılmaktadır. Bunun sebebi ise cildinize ve sağlığınıza zarar vermeyerek istenilen sonucu ulaşmanız. Ülkemizde gelişen teknoloji ile birlikte artık lazer epilasyon cihazlarında soğutucu mekanizması eklenmiştir. Yani eski senelerde ki gibi lazer epilasyon yaptırdığınız anda oldukça rahat bir şekilde uygulama yapılacaktır. Kesinlik ile lazer epilasyon yaptırdığınızda sizlerin konfor ve rahatlığınız önemlidir. Lazer epilasyon uygulaması sonrasında bazı durumlarda 5-10 dakika aralığında bazı durumlarda ise yarım saat kadar süren cildinizde kızarıklıklar oluşabilir. Merak etmeyin bu geçici bir olaydır. Aynı her ay vücudunuzun istenmeyen tüylerinin ağda ile aldığınızda ki gibi.

Lazer epilasyon cihazlarında soğutma sistemi olmayan eski cihazlarda lazer epilasyon modellerinde ise ışığın cildinizin üst tabakasındaki melanin pigmentleri tarafından tutulur böylelik ile ciltte kızarıklık ve leke kalma olasılığı görülebilir. Soğutma sistemi mevcut olan lazer epilasyon cihazları cildinizin ısınmasına müsaade etmeyeceğini söyleyebilirim. Ve yanık riskinizin ortadan kalkacağını söyleyebilirim. Tabi ki de hiçbir şeyin garantisi yoktur. Bunun için gideceğiniz poliklinikliği iyi seçmelisiniz. Diğer türlü lazer epilasyon yapacak olan cihazlar cildinizde hiçbir yanık lekesi ve herhangi bir iz bırakmayacaktır.


Ankara'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon