LAZERLE CİLT SOYMA

blog yazısı ekle !

LAZERLE CİLT SOYMA

Cilt Bakımı

Cildinizde lekeler var ise kızarıklıklar var ise yer yer cildinizdeki renk farklılığı var ise ince ince kırışıklıklar var ise lazerle cilt soyma işlemini uygulayabilirsiniz. Polikliniklerde uzman doktorlar tarafında uygulanan bu işlem kişilere ve cilt yapılarına göre farklılıklar göstermektedir. Uygulanan lazerle cilt soyma yöntemi mikro lazer işlemi ile yapılmaktadır. Işıya ve ışığa duyarlı ciltlerde önerilmemektedir.





Ciltte derin çukurlukları olan kişilerin ciltlerde kullanılması önerilmez. Akneli ve sivilceli yüzlerde işlemin yapılmaması gerekir. Lekeli kızarık ciltlerde uygulanması daha uygundur. Bu tip ciltler de lazerle cilt soyma operasyonu mükemmel sonuçlar verebilir. Cildinizin yıpranmış olduğunu düşünüyorsanız ve hücrelerinizin yenilenmesi gerektiğini düşünüyorsanız lazerle cilt soyma işlemini uygulayabilirsiniz. Pek bilinmeyen bu yöntem cildinizin dostu olarak karşınıza çıkacaktır. İşlemlere şöyle bir göz attığımızda siz de kolay bir operasyon olduğunun farkına varacaksınız.

Cildinizin en alt tabakasına kadar mikro lazer ışınları ulaşabilir. Bu sayede iyi sonuçlar verir. Üst tabakadaki deriler de böylelikle soyulmaya başlar. Acı hissedildiği için anestezi uygulanması gerekmektedir. Yüze sürülen losyon destekleyici olarak cildinizin az acı hissetmesi gerektiği için sürülmesi gerekmektedir. Lazerle verilen ışınlarla cilde ısı verilir ve bu verilen ışınlar sayesinde cildinizin ısınması sağlanır. Isınan ciltteki üst kısımda bulunan derilerin yavaş yavaş soyulması sağlanır. Buharlaştırma yöntemi ile sonuca ulaşılır. İki üç seans ile sonuç alabilirsiniz.

Cildin yapısına göre seanslar arta da bilir. Tam tersi iki üç seansla da iyi sonuçlar almanız mümkün. Seans sayısını arttırıp üç ila beş seansa kadar da çıkabilir. Lazerle soyma işleminin ardından taze bir cilde sahip olursunuz. on gün içerisinde cildinizde görülür bir biçimde değişiklikleri fark edebilirsiniz. Çok zaman almayan bir işlemdir en fazla bir saat içerisinde lazerle cilt soyma operasyonu gerçekleştirilir. Lazerle cilt soyma işleminizden sonra cildinize hassas davranmanız gerekecektir. Cildinizi tahrişten korumanız gerekir tahriş edecek objelerden korunmalısınız. Operasyon sonrası oluşacak kızarıklıklar, şişlikle olası bir durumdur. Yaklaşık bir ay boyunca cildinize doktorunuzun tavsiyesi ile nemlendiriciler, güneş kremleri sürmeniz gerekmektedir. Güneşten korunmanız lamdır. Makyaj malzemelerini kullanmamaya dikkat ediniz. Oluşacak beklenmedik bir durumda ise doktorunuza şiddetle başvurmanız tavsiye edilir.