LAZERLE CİLT YENİLEME

blog yazısı ekle !

LAZERLE CİLT YENİLEME

Cilt Bakımı

Uzun senelerdir insanlar genç görünmek için türlü operasyonlarla bıçak altına yatıyorlar. İyileşme süresi, çekilen acılar ve zor süreçler cildi yenileme işleminin en sancılı dönemlerinden sadece bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Uzun süren ameliyatlar yara izleri geçmek bilmeyen acı ve ağrıları beraberinde getiriyor. Acıyı, iyileşme süresini, yara izlerinin geçmesini beklemek gibi bazı durumları hafifletecek hatta yok edecek yöntemler teknolojinin gelişmesi ile artık daha kolay bir hal alıyor.

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım

Tunalı

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım: Tunalı'da Güzellik Deneyiminde Fark Yaratıyor

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, Tunalı semtinde müşterilerine kaliteli hizmet anlayışı ve modern uygulamalarla güzellik deneyimi yaşatıyor.

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım'ı Yakından Tanıyalım

Ebru İnanır, 20 yılı aşkın süredir güzellik sektöründe iş hayatını sürdürüyor. Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, Tunalı'da konumlandırılmış olup, 20 yıldır sektördeki tecrübesini hizmet kalitesine yansıtıyor. Ebru İnanır Güzellik ve Bakım'ın müşterileri, işletmenin modern dekorasyonu, hijyenik ortamı ve alanında uzman çalışanları ile tanışıp, güzellik ve bakım uygulamalarını rahat bir şekilde yaptırabiliyorlar.

Hizmetler

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. Cilt bakımı, kaş-kirpik, makyaj, epilasyon, masaj, güzellik ve bakım uygulamaları başta olmak üzere, her türlü istekleri doğrultusunda hizmetler sunuluyor. Aynı zamanda, düğün, nişan, mezuniyet, iş yemeği gibi özel günlerinizde de olmak üzere profesyonel makyaj hizmetleri de veriliyor. Bu sayede, kendinizi özel hissetmek için Ebru İnanır Güzellik ve Bakım ile iletişime geçebilirsiniz.

Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, tecrübesi ve uzmanlığı ile Tunalı semtinde müşterilerine güzellik ve bakım alanında fark yaratıyor. Yüksek kalite standartları, hijyenik ortamı ve alanında uzman çalışanları ile öne çıkan Ebru İnanır Güzellik ve Bakım, özel günler için profesyonel makyaj hizmetleriyle de öne çıkıyor. Kendinizi iyi hissetmek için, Ebru İnanır Güzellik ve Bakım'a uğrayabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Tunalı Hilmi Caddesi Aynalı Çarşı Kat:5 No:86 Çankaya - Ankara




Lazerle cilt yenileme yöntemi polikliniklerde bulunan uzman doktorlar sayesinde yeni ciltlere sahip olmanızı kolaylaştırıyor. Ameliyat riski olmadan cildin sıkılaşması, kırışıklıkların giderilmesi, ciltteki sarkmaları toparlamak ve taptaze bir cilde sahip olmak lazerle cilt yenileme operasyonu ile artık çok daha konforlu.

Lazerle cilt yenileme operasyonu ile bazı operasyonlarda cildi tahriş edecek ışınlarla su birikimini parçalayıp zarar verebilir, zarar verilen katmanların altından yeni oluşan taze cilt katmanına daha rahat ulaşılabilir. Bazı lazer tipleri ise sadece ısı vererek aynı işlemi uygular. Operasyon sonucunda ciltte tazelenme yeni dokular ortaya çıkar. Gözle görülen bir biçimde lekelerin yok olması yerine pürüzsüz bir sonuç çıkması beklenir.

Lazerle cilt yenileme cildin elastikiyeti artar ve yaşlanmayı geciktirir. Cildin üstüne verilen ısıyla alttaki su birikimi parçalanır üstündeki deri ise soyularak atılır ve cildin altında kalan taze deri gün yüzüne çıkmış olur. Ciltteki yanık ve yara oluşumu görülmesi tabi bir durumdur. Ancak yaklaşık bir hafta içerisinde cildinizde ki bu kötü görüntüde yok olup gidecektir. Operasyon sonrası ise ciltteki akne yuvaları göz ve dudak çevresindeki ince kırışıklı çizgiler yok olacaktır. Bununla birlikte lekeler ve kızarıklıklarda çıplak bir gözle görülecek biçimde yok olurlar.

Lazer araç ve gereçlerinin kullanılması tam bir uzmanlık gerektiren bir iştir bu yüzden polikliniklerde çalışan uzman doktorların bu işlemi gerçekleştirmesi gerekmektedir. Tedavi sonrasında özellikle bir hafta kadar güneşle direk temasa geçmemelisiniz. Evde istirahat edilmesi önerilerimizdendir. Dışarıya çıkma gibi durumlarda cildinize güneş kremi, nemlendiriciler sürmeniz tavsiye edilir. Eğer beklenmedik bir durumla karşılaşırsanız eğer hemen uzman bir doktora görünmelisiniz. Unutmayın ki cilt yapısına göre cildin vereceği tepkide değişkenlik gösterebilir.