LAZERLE SAÇ GELİŞTİRME

blog yazısı ekle !

LAZERLE SAÇ GELİŞTİRME

Genetik olarak ailenizin size miras bıraktığı saç dökülmesinde saçlarınızı tamamen kaybetmekten mi korkuyorsunuz? Dökülen saçlarınız normalde dökülen saç tellerinizden çok fazla ise hemen bir doktora görünmenizi tavsiye ederiz. Mevsimsel sandığımız saç dökülmelerinin iç yüzü çok farklı ve beklenmedik bir durum olabilir. Erkeklerin yanı sıra kadınlarda da genetik olarak saç dökülmesi artmakta.

Yoğun strese maruz kalıyorsanız eğer saçların dökülmesi olası bir durumdur. Stresli geçen iş günlerinin saçlarınızı kaybetmekte büyük bir etkisi vardır. Saçkırana kadar yol açabilen bu dökülmelerin oluşmasını engellemeniz gerekmektedir. Sağlıklı derinizi kaybedebilir saçlarınızı tamamen kaybedebilirsiniz. Saç nakli yaptırmak, saç ektirmek, serumlar kullanmak tek başına yetmeyen ve uzun süreçle birlikte acı veren bir yerde duruyor.





Çoğu paralar döktüğünüz bu uygulamalar kesin sonucu da vermeye bilir. Serumların tek başına kullanımı her saç dibine uygum değil. Size daha önce karşılaşmadığınız bir tedaviden bahsedeceğiz. Eğer duyduysanız ancak çok etraflı bir bilgi sahibi değilseniz eğer sizi bilgilendirmek bizi sevindirecektir. Lazerle saç geliştirme tedavisi yeni olup çok iyi sonuçlar veren bir tedavi yöntemidir. Üstelik diğer operasyonlar gibi bıçak altına yatmanız gerekmemektedir. Uzun acılar çekmeniz gerekmiyor.

Lazerle saç geliştirme tedavisinde saç diplerine uygulanan lazer. Saç köklerini uyarır ve saçın daha canlı ve sağlıklı çakmasını sağlar. Küsen saçlarınızın yenilenmesini uzamasını ve gür bir şekilde saçlarınızın güçlü bir biçimde büyümesine yardım eder. Saçın çıkması durmuş olan köklerde bile yeni saç tellerinin oluşması ve mükemmel bir sonuç vermesi uzmanlar tarafından kanıtlanmış bir gerçektir. Saç dökülmesinin 90% sebebi saçlı derinin kan dolaşımının bozulması ve zamanla oldukça karmaşık ve yoğun olan bu damar ağının tamamen yok olmasıdır. Lazer tedavisinin en etkili yöntemi kan dolaşımını arttıran ışın tedavisini arttırmaktır.

Kan dolaşımı sağlanan lazerle tedaviden sonra cildinizin hemen değişim sürecine girdiğinizi görecektir. Polikliniklerde bulunan uzman doktorların yapması tavsiye edilir. Sadece saç dökülesini geliştirme tedavisinde kullanılan lazer aletini doktorlarınızın yaması gerekmektedir onun haricinde diğer lazer aletlerinin fonksiyonlarının farklı olması sonucu istediğiniz gibi vermeye bilir ve çok zararlıdır. Sağlıklı saçlarınıza lazerle sağlayabilirsiniz.

İlgili Yazılar