YILDIZ-ORAN - ANKARA EPİLASYON

blog yazısı ekle !

YILDIZ-ORAN - ANKARA EPİLASYON

Ankara bu günlerde her yerde olduğu gibi lazer epilasyon hakkında konuşmaların arttığı bir yer olmaya başladı. Bunun sebebi ise herkesin ortak sorunu olan istenmeyen tüyler. Bu yıllardır insanların kurtulmak istediği bir sorun.

Artık insanlar geçici çözümlerden bıkmış ve çok yorulmuş durumda. Uzun süreli sir acıları epilatör aletlerinin tüm tüylerden kurtarmamaları insanları iyice yormaya ve canlarını sıkmaya başladı. Bu sebeplerden dolayı da herkes lazer epilatöre yoğunlaşmaya başladı. Ama dikkat edilmesi gereken şeyler var bu konu ile ilgili. Mesela lazer epilasyonu uzman hekim harici hiç kimse yapamaz. Ve poliklinik harici hiç bir yerde lazer epilasyon yapılmaz yapılamaz. Bu ayrıntılara dikkat etmek çok önem arz etmektedir.





Tabi ki yazımızın başında Ankara'dan bahsettik. Ankara'da Yıldız ve Oran'da lazer epilasyon yapan poliklinik sayısı oldukça fazladır. Uzman hekimlerin gözetimi altında yapılan lazer epilasyonların başarısı ise kusursuzdur. Bunun yanı sıra kişiye özel yapılan programları bulunmaktadır. Her cilt ve tüy birbirinden farklı olduğu içinde tedavide birbirinden farklıdır. Sizler gidip randevularınızı aldıktan sonra hangi bölgedeki istenmeyen tüylerden rahatsız olduğunuzu söylüyorsunuz bu sayede ilk aşamayı tamamlamış oluyorsunuz. Ona göre testler ve tetkikler doğrultusunda sizlere program yapıyorlar. Bu program sadece size özel oluyor. Bu programa ise harfi harfine uymak zorundasınız. Yapmanız ve yapmamanız gerekenleri iyice öğrenip hayatınızı ona göre şekillendirerek programınızı yaşam tarzınız haline getirirseniz lazer epilasyon sonucunun kusursuz olur.

Bu arada lazer epilasyon sadece uzman hekim eşliğinde polikliniklerde yapıldığı gibi herhangi bir indirim ve ya kampanya kapsamında yapılamaz. Ve yapılması kesinlikle ve kesinlikle yasaktır. Böyle bir şey ile karşılaştığınız vakit direk karşınızdakinin belgelerini kontrol etmek isteyiniz ve yasak olduğunu beyan ediniz. Sizleri sağlıksız bir ortamda makinalarının lazer başlığının değişimlerinin yapılıp yapılmadığını da kontrol ediniz. Tüm her şey kontrolünüz altında olsun ki sağlığınız tehlike altına girmesin. Çünkü hiç bir şey sağlığınız kadar önem arz etmez. Son olacakta lazer epilasyon sırasında da lazer koruyucu gözlüklerinizi siz ve doktorunuzun takması göz sağlığınız acısın çok önem arz etmekte. Tıp sağlıktır. Sağlıksız olan tüm her şeyden uzak durmanızı önemle tavsiye eder iyi ve sağlıklı bir hayat dileriz.