LAZER EPİLASYON GÜNLÜĞÜ

blog yazısı ekle !

LAZER EPİLASYON GÜNLÜĞÜ

LAZER EPİLASYON GÜNLÜĞÜ

En sonunda, bir kaç ay önce Ankara'da bulunan bir lazer epilasyon merkezinde bu uygulamayı gerçekleştirdim. Uygulama sırasında da tam olarak neler olduğunu anlatmaya başlamadan önce, ilk olarak diğer bütün epilasyon yöntemlerini niçin sevmediğimi en iyi şekilde anlatan 3 maddeyi hepsi için ayrı ayrı belirtmeliyim.




Ankara'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon




JİLET KULLANMAYI TERCİH ETMEMEMİN 3 NEDENİ

1. En pürüzsüz sonuç bile en fazla 1 saat sürer. Özellikle benim gibi sık ve sert tüylere sahipseniz, bir kaç saat içinde bacaklarınız zımpara kâğıdına döner. Bir kaç gün sonra da tüylerin her biri çoktan eski boylarına uzamış olurlar.

2. Kışın tıraştan sonra oluşan ve tüylerinizin diken diken olduğunu hissetmenizi sağlayan o his çok kötüdür.

3. Kızarıklıklar ve kesikler. Neredeyse hiçbir zaman kesik veya kızarıklık olmadan tıraş olduğumu hatırlamıyorum. Hatta hiç böyle sorunsuz bir tıraşım olmadığından eminim.

Yıllarca jilet kullandıktan sonra, artık ağda kullanmaya başlamıştım. Hatta sevdiğim birçok yönü de vardı. Özellikle bebek gibi pürüzsüz bir cilt sağlıyor olması en sevdiğim yönüydü, ancak ağda içinde söyleyecek bazı şeyler var.

TEKRAR AĞDA YAPMAK İSTEMEMEMİN 3 NEDENİ

1. Acı. Eğer daha önce bunu denememiş birisiyseniz, bu acının neye benzediğini size tarif edebilirim. Bunun için 10 cm' lik bir koli bandını kopartın, kolunuzun üstüne yapıştırın ve üzerine biraz bastırarak bütün kılların iyice yapıştığından emin olun. Bir yere tutunun, derin bir nefes alın ve çekin!!!

2. Pürüzsüz bir ağda yapabilmeniz için tüylerin belirli bir uzunlukta olması gerekir. Bu yüzden iki ağda arasında geçen süre boyunca, farklı boylarda uzayan her bir tüyün istenilen boya gelmesini beklersiniz. Ancak tabii bu durum, ihtiyacınız olan bazı durumlarda dilediğiniz gibi etek giymenizi engeller.

3. Aynı zamanda ucuz bir yöntem değildir. Dışarıda yaptırdığınızda ise daha da pahalıya gelir.

İşte yukarıda sayılan ve daha da çok arttırılabilecek tüm bu sebeplerden dolayı lazer epilasyon uygulamasını yaptırmaya karar verdim ve yine aynı sebeplerden ötürü bu uygulamayı son çarem olarak düşündüm. Ancak bu konu hakkında mümkün olduğunca fazla araştırma yaptım ve bulabildiğim herkese aklımdaki soruların hepsini tekrar tekrar sordum.
En çok aklımı kurcalayan sorular ise; ne kadar acı çekeceğim, tüylerin yeniden çıkıp çıkmayacağı ve vücudumun herhangi bir yerinde leke veya iz kalıp kalmayacağı üzerinde yoğunlaşıyordu. Bu soruları ve aldığım cevapları bende sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bu yüksek teknoloji ürünü alet nasıl çalışıyor?

Bunun için bir kaç farklı seçenek olduğunu biliyorum. Ancak ister lazer ışını olsun ister yüksek yoğunluklu ışık cihazı kullanılsın (IPL), ikisi de ısıtılmış ışın mantığına göre çalışıyor.

Lazer cihazlar yoğunlaştırılmış tek bir ışın kullanırken, IPL cihazlar tıpkı fotoğraf makinelerinde ki flaşlar gibi parlak bir ışık kullanıyor. Her ikisi de tek bir seansta oldukça fazla tüy yok etse de, farklı uzama sürelerine sahip tüylerin daha belirgin halde çıkmasını beklemek için en az 5 seans uygulanabiliyor.

Herkes faydalanabiliyor mu?

Lazerler en iyi şekilde açık tenli ve koyu tüy rengine sahip kişilerde işe yarıyor. Ancak yakın zamanda koyu cilt ve açık renk tüye sahip kişiler için de birden fazla uygulamayla etkisini gösterebiliyor.

Sonuç elde etmek garanti mi?

Lazer epilasyon uygulamasının sonuçları kişiden kişiye değişebiliyor. Aynı zamanda kaç seans uygulandığı da önemli. Dolayısıyla size %100 çözüm garanti eden hiç bir yere güvenmemeniz de mantıklı olacaktır.

Maliyeti nedir?

Duruma göre değişecektir. Lazer epilasyon uygulamaları ucuz yöntemler değildir. Ayrıca uygulama yaptırdığınız bölgeye ve yoğunluğa göre de değişecektir. En iyisi Ankara 'da size en yakın bulunan lazer epilasyon ve tedavi merkezleri ile iletişime geçmektir. Ayrıca karşılaşılabilecek leke veya izlerle ilgili riskleri azaltmak için mutlaka bu işin ucuzuna kaçmamalı ve uzmanlar tarafından yapılmasını sağlamalısınız.

Ayrıca bu uygulamanın tıbbı bir yönünün de olduğunu kesinlikle unutmamanız gerekir bu yüzden sağlık durumunuzla ve kullandığınız ilaçlarla ilgili sorulan sorulara mutlaka doğru cevaplar vermeniz bu yöntemin size uygun olup olmadığının tespit edilmesinde oldukça işe yarayacaktır.
İlk bölümde anlattığım gibi, epilasyon için jilet kullanmak çiziklere ve kızarıklıklara sebep oluyordu. Ayrıca tüyler o kadar çabuk uzuyordu ki, bir iki gün sonra bacaklarım zımpara kâğıdına dönüyordu. Ağda kullanmak ise adeta bir çeşit işkence gibiydi.

Bu şekilde farklı yöntemleri yıllarca kullandıktan sonra artık kalıcı epilasyon yöntemlerini araştırmaya başladım, böylece yolum Ankara 'da bulunan güzellik ve estetik merkezlerine ulaştı. Aynı zamanda benim tavsiye almak için tercih ettiğim güzellik merkezi, ünlü kişilerin de gittiği bir yerdi. Bu yüzden fazla reklamlarını da yapmalarına gerek yoktu, herkes kulaktan kulağa birbirini bu yerden haberdar ediyordu. Ben de en sonunda bikini bölgesi için bir danışmanlık almaya karar verdim.

Burada bahsetmem gereken önemli bir nokta, lazer epilasyon uygulamasını tercih etmeden önce sizin de mutlaka bu konuda bir danışmanlık almanız ve sizi nelerin beklediği ile ilgili bilgileri öğrenip, beklentilerinizi karşılayıp karşılamadığını netleştirmenizdir. Bunun için tercih ettiğiniz güzellik merkezinin uzmanları ile görüşüp aklınızda olan bütün soruları sormalısınız. Aynı zamanda özellikle lazer epilasyon uygulamaları için size çok fazla indirim yapan veya çok düşük fiyatlara razı olan firmalardan uzak durmanızı da öneririm.

Benim aldığım danışmanlık randevusunda ise elbette hemen lazer uygulamasına başlamak aklımda yoktu. Görüştüğüm uzman öncelikle kendinden oldukça emin ve ilgiliydi ve nasıl bir sonuç alacağımı sorduğumda ise bana kolunu kaldırıp koltuk altını göstermekle yetindi. Bu benim için de hayatımda gördüğüm en pürüzsüz ve temiz koltuk altıydı diyebilirim. Ardından bikini bölgesinin belirli kısımlarını görmek ikna olmam için yeterli oldu ve maliyetini hiç düşünmeden bir daha zımpara gibi tüylere sahip olmayacağımı düşünmenin verdiği mutlulukla uygulamaya başlamaya karar verdim.

1.ADIM

İlk olarak size hijyenik ve tek kullanımlık bir kağıt benzeri iç çamaşırı veriyorlar ve bunu giyerek bir masaj masasına uzanıyorsunuz.

2.ADIM

Buz gibi soğuk ve yapışkan bir jel uygulamaya yapılacak bölgeye sürülüyor, böylece lazer ışığından kaynaklanabilecek aşırı sıcaklıktan da sizi korumuş oluyor.

3. ADIM

Tıpkı bir el tipi barkot yazıcısına benzer ebatlarda olan lazer cihazı hazırlanıyor ve hem uygulamayı gerçekleştirecek olan uzman hem de siz birer koruyucu gözlük takıyorsunuz.

4. ADIM

Ardından işlem başlıyor ve ben tam bu sırada nasıl bir acıyla karşı karşıya olacağımı soruyorum, o da bana tıpkı bir plastik yara bandının deriden çekilmesi kadar olduğunu söylüyor. Hakikaten de uygulama ile hissedilen acı dayanılmayacak türden bir acı değil. Özellikle ağda ile karşılaştırıldığında o kadar da canınızın yanmadığını biliyorsunuz.

5.ADIM

Temizlik. İşlem tamamlandıktan sonra üzerinizde ki koruyucu jel temizleniyor ve kıyafetinizi giyip gidebiliyorsunuz. Herhangi bir nemlendirici veya krem sürmenize de gerek kalmıyor. Uygulamayı yapan uzmanın söylediğine göre de bir iki gün içerisinde mevcut tüyleriniz dökülmeye başlıyor.

Tüm bu aşamaların ardından, 2 hafta geçtikten sonra artık çoğu tüyün döküldüğünü bazılarınınsa henüz yeni uzamaya başladığını fark edebiliyorsunuz. Bu yüzden bir ikinci uygulamayla bu geç çıkan tüyler için de bir uygulama yaptırabiliyorsunuz.
Sonunda yaptım. Lazer epilasyon uygulamasını o kadar çok sevdim ki, önce bikini bölgem için yaptırdığım uygulamayı şimdi de bacaklarım için yaptırmaya başladım. Önceki bölümden de takip ettiğiniz gibi ilk olarak lazer epilasyon uygulamasını Ankara 'da bulunan bir güzellik ve estetik merkezinin uzmanlarını tercih ederek başlamıştım. Sonuçlarından memnun kalmam sonucunda ise artık bu uygulamanın bacak bölgem için de uygun olacağına karar verdim.

Aslında bu bölge için de uygulanmasına kara verdikten sonra ilk olarak yaz sezonunun geçmesini beklemem gerektiğini biliyordum. Çünkü seanslardan sonra uygulama yapılan bölgenin direk güneş ışınlarına maruz kalmaması gerekiyordu, yaz aylarında ise bunun çok da kolay olamayacağını bildiğim için uygulamanın son bahar aylarında başlaması gerektiğinden emindim.

Ancak durum hiçte düşündüğüm gibi olmadı. Çünkü uygulamayı yaptırdığım estetik merkezi bana artık yeni çıkan teknolojiler sayesinde uzun süreler boyunca güneşten sakınmama gerek olmadığını belirtiler. Durum böyle olunca ben de hemen ilk seansa başlamaya karar verdim.

İlk başlarda bu yeni uygulamanın öncekilerden biraz daha fazla canımı yaktığını belirtmeliyim fakat elbette klasik ağda yöntemlerinde ki acıları düşündükçe bu uygulamanın da o kadar kötü olmadığını söylemem gerek.

İşin iyi kısmı ise bundan iki ay sonra artık bacaklarımı sadece 2 hafta da bir kez epilasyon etmem gerekecek olması. Bu açıdan düşünüldüğünde de kendim için şu ana kadar yaptığım en iyi güzellik yatırımlardan biri olduğunu söylemeliyim. Dahası olumlu etkilerinin daha ilk seanstan itibaren kendini göstermesi ve bundan 5 seans sonra ise %80 oranında istenmeyen tüylerimden kurtulmuş olacak olmam.

İlerleyen seanslarda neler olduğunu merak ediyorsanız bir sonraki bölümü de takip etmenizi öneririm.
Önceki bölümlerden takip ettiğiniz gibi Ankara 'da bulunan güzellik ve estetik merkezlerinden birinde gerçekleştirdiğim ilk lazer epilasyon uygulamamın üzerinden epey bir zaman geçti. Bu süre içerisinde bikini bölgem ve bacaklarım için gerekli olan seanslarıma devam ettim ve tıpkı önceden olduğu gibi yine bu lazer epilasyon uygulamalarından sonra neler hissettiğimi sizlere anlatmak istiyorum.

NİÇİN LAZER EPİLASYON YÖNTEMİNİ SEÇTİM

İlk bölümde de bahsettiğim gibi aslında lazer epilasyon uygulamasını denemeye karar vermeden çok önce klasik yöntemlerle geçen 20 yıldan fazla bir süre sonunda zımpara kâğıdına dönmüş bacaklarla başa çıkmaya çalıştığım bir dönemdeydim. Bacaklarımda ki tüyler artık epilasyondan sonra ki ilk bir kaç saat içinde kendini belli etmeye, giderek sertleşmeye ve oldukça rahatsızlık vermeye başlamıştı. Bir de bütün bunlara ek olarak tembelliğim yüzünden nemlendirici kullanmayı ihmal edersem, 24 saat içinde adeta 80 yaşında bir kadının bacaklarına sahip oluyordum.

Ama neyse ki çok şanslıydım çünkü lazer epilasyon uygulamaları tam da benim sahip olduğum gibi açık renk ten ve koyu tüy tipine hitap ediyordu. Bunun sayesinde de her seanstan sonra oldukça iyi sonuçlar elde ediyordum. Artık tüylerimi haftada bir kez almaya başlamıştım ve bu sadece bacaklarım için uyguladığım ilk seanstan sonra gerçekleşmeye başlamıştı. Bikini bölgem ise iki seanstan sonra hayal ettiğim gibi bir sonucu bana sağlamış olacaktı.

Ancak yine ilk başlarda ki uygulamalardan bahsetmek gerekirse, ilk gittiğim seanslarda özellikle bikini bölgesi için bana özel olarak verdikleri tek kullanımlık iç çamaşırlarıyla bir sedyeye uzanıyor ve uygulamanın bitmesini bekliyordum. Aynı süreç daha sonrada bacak bölgem için yapılan uygulamalarda da devam ediyordu. Bu aşama da ise bahsetmek istediğim konu hissedilen acı seviyesiydi. Çünkü bazı bölgeler diğerlerine göre daha hassa olabiliyordu. Örneğin bacaklarımın aşağı kısımları daha çok acı hissediyorken, üst kısımlarda o kadar da fazla bir acı olmuyordu. Ancak tabii ki uzmanların bu konu için de tavsiyesi her ihtimale karşı bazı ağrı kesicileri seanslardan 1-2 saat önce almanız yönünde.

Tüm bu uygulamalardan sonra işin en keyif veren yanı ise sonraki 10 gün boyunca uygulama yapılan bölgelerde bulunan tüylerinizin dökülmeye başlaması veya elinizi üzerinde gezdirseniz bile kolayca kopmaları oluyor.

Tüm bu süreci siz de kendiniz adına yaşamak isterseniz Ankara 'da bulunan lazer epilasyon merkezlerini ziyaret edebilir ayrıca ilerleyen aşamalarda neler yaşadığımla ilgili bilgileri öğrenmek için de sonraki bölümü takip edebilirsiniz.
Şu ana kadar Ankara 'da bulunan bir lazer epilasyon merkezinde bu uygulamayı yaptırmamın üzerinden 1 yıldan fazla geçti. İlk olarak bikini bölgem ile uygulamaya başlayıp daha sonra bacaklarım için de aynı yöntemi uygulamayı seçtim. Bu süreç içerisinde tam olarak hatırlamıyorum ama sanıyorum 2 veya 3 seans bacak uygulamaları için 4 ve 5 defa da bikini bölgesine lazer epilasyon uygulamasını gerçekleştirdim. Son durumu ise yine sizlerle birlikte paylaşmak istiyorum.

Öncelikle geçen ay ilk kez birden bire bazı tüyler yeniden belirmeye başladı. Bildiğiniz gibi benim bacaklarımda ki tüyler oldukça sert ve adeta bir zımpara hissini bana yaşatıyordu ve bu yüzden de lazer epilasyon tedavisi buna bir son verdiği için oldukça heyecanlıydım. Hatta son halim ile ayda sadece 1 veya 2 defa epilasyon yapmak bana yeterli oluyordu. Ancak şimdi ise yaz sıcaklarının başlamak üzere olduğu bir dönemde yeniden bu sorunlarla karşılaşmaya başladım.

Uzmanlarla görüştüğümde ise bunun yaz aylarında tüylerin daha hızlı ve kuvvetli uzama özelliğinden kaynaklandığını belirttiler. Kışın daha zayıf düşen tüyler bahar aylarının gelmesi ve özellikle de yaz sıcaklarının başlamasıyla vücudun böyle bir tepki vermesinin normal olduğunu vurguladılar.

Elbette lazer epilasyon uygulamaları için harcadığım seans ücretlerini ve bahşişleri düşündüğümde bu süreç içinde bana faydasını düşünürsek oldukça karlı bir yatırım yaptığımı söyleyebilirim. Ancak yine de insan daha farklı bir sonucu bekleyebiliyor.

PEKİ, SİZE TAVSİYE EDİYOR MUYUM?

Bu nokta da açıkça belirtmem gereken en önemli şey özellikle bikini bölgesi için uygulanan lazer epilasyondan oldukça memnun kalmış olmam. Gerçekten de bana hayatımda oldukça büyük kolaylık ve rahatlık sağladı.

Ancak bacak bölgesi için uygulanan tedavinin seanslarının ve seans sayılarının oldukça fazla olması onu pek de cazip yapmayabiliyor. Çünkü oldukça geniş bir alanda en iyi sonucu almak istiyorsanız epey bir vaktinizi ayırmanız gerekiyor. Benim de şu ana kadar devam edeceğim 9 seans vardı ve bunlardan 3 tanesini gerçekleştirdim. Fakat bu sürecin biraz daha uzun sürmesi dolayısı ile ancak vakti ve imkânı olan kişilere tavsiye edebilirim.

Lazer epilasyon günlüğümün devamını ise bir sonraki bölüm de bulabilirsiniz.
Bildiğiniz gibi bir yıldan fazla bir süredir Ankara 'da bulunan lazer epilasyon ve estetik merkezlerinden birinde bikini bölgem ve bacaklarım için lazer epilasyon tedavisini uyguluyorum. Uzun bir aradan sonra da ilk kez geçen bacaklarımda bazı tüylerin yeniden belirmeye başladığını fark ettim ve elbette uzun seanslar sonunda elde ettiğim bu pürüzsüz görüntünün artık yok olmaya başladığını düşünerek endişe etmeye başladım.

Ancak aradan bir aya yakın süre geçtikten sonra tekrar ayda bir veya iki defa epilasyon yapacak düzeye gerileme oldu. Elbette bu da benim eski neşemi yerine getirdi. Çünkü gençlik yıllarımdan beri yaşadığım sıkıntılardan kurtulduğumu düşünürken yeniden bunlarla yüz yüze kalacağımı bilmek beni üzmüştü. Fakat şu an her şey olması gerektiği gibi görünüyor. Peki, ama neden böyle bir süreci yaşamak zorunda kaldım ve tekrar etme ihtimali var mı? Bunu da açıkçası merak ediyorum.

İlk olarak aklıma gelen sebep, tüylerin farklı uzama sürelerinin ve düzenlerinin olmasıydı. Muhtemelen belirli bir kök içerisinde ki bazı tüyler henüz yeni kendini gösterebilmişti. Bir başka bilimsel gerçek ise sonbahar ve kış aylarına nispeten yaz aylarında tüylerin gelişiminin daha hızlı olmasıydı. Bu bilgiyi de Ankara 'da bulunan lazer epilasyon merkezinin uzmanları da doğrulamıştı.

Biraz da bu bir yıldan fazla süredir yaşadığım avantajlardan bahsetmek gerekirse öncelikle belirtmem gereken ilk şey elbette artık epilasyon için harcadığım zamanın neredeyse yok denilecek kadar azalmasıydı. Şu ana kadar geriye 3 lazer epilasyon seansım kalmış bulunmakta ve bunların 1 tanesi bikini bölgem diğer 2 seans bacak bölgesi için gerçekleşecek. Ancak şimdiye kadar yaptırdığım seanslarında bana bu faydayı sağlaması aslında oldukça güzel bir duygu.

Seans aralarını uzun tutmakta ki amaç ise az önce e bahsedildiği gibi farklı uzama düzenleri olan tüylerin de ortaya çıkmasını beklemek ve böylece daha kalıcı ve etkili bir çözümü sağlayabilmek.

Bildiğiniz gibi lazer epilasyon uygulamalarına başladım ve sanıyorum herkes son gelişmeleri merak ediyordur. Öncelikle belirtmek isterim ki şu ana kadar bikini bölgesi için uyguladığım lazer epilasyon uygulamasından son derece memnunum ve detaylarını paylaşacağım. Aynı zamanda bacaklarım için olan uygulamaların da sonuna geldim ve son bir uygulama kaldı. Bikini uygulaması içinse daha fazla tekrara gerek olmadığı görünüyor.

Şubat ayında gerçekleştirdiğim bir bacak epilasyonu uygulamasında, güzellik uzmanım epeyce şaşırmış ve halen ne kadar fazla miktarda tüyün çıkmaya devam ettiğini görmüştü. Aynı zamanda bu durum onun için de bir hayal kırıklığı olmuştu.

Yerinde olsam ben de aynı hayal kırıklığını yaşardım. Bir kişi üzerinde o kadar fazla saat mesai harcayıp halen tüylerin çıkmaya devam ettiğini görmek pek de hoş bir durum değildir tabi ki. Ayrıca son uygulama öncesinde bana 6 hafta ara verdikten sonra sırada ki uygulamayı yapmanın doğru olacağını söylediler. Fakat ilk olarak şunu açıkça belirtmeliyim ki, daha önce kimse bana 6 hafta beklememin iyi olacağını söylemedi. Diğer bir nokta ise 6 hafta beklememin mevut düzenim içerisinde imkânsız olması, çünkü henüz 4 hafta sonunda bile tüylerim gayet belirgin bir hal almıştı.

Bikini bölgesi uygulamasına geri dönecek olursak, uygulamaların tamamen bittiğini söylemeliyim. Bu bölgede çok fazla tüylenmenin olmadığı ve sonuçlardan oldukça memnun kaldığımı belirtmem gerek. Bikini bölgesine lazer epilasyon yaptırdığım için son derece mutluyum. Yine olsam yine yapardım.

Lazer epilasyon uygulamaları ile ilgili olarak daha gerçekçi bir yaklaşımı yerleştirebilmek adına, şunu belirtmek isterim ki, lazer epilasyon uygulamaları sizleri istenmeyen tüylerin %80 veya %90 'ından kurtaracaktır. Geriye kalanlarsa daha seyrek çıkan ve daha ince yapılı olan tüyler olacaktır. Bu tüylerden de kurtulmak için 3 veya 5 hafta da bir kendi yöntemlerinizi hızlı bir şekilde uygulayabilmek mümkündür. Aynı zamanda yüzünüzde ki istenmeyen tüylerden kurtulmanın, vücudunuzda ki diğer bölgelerde bulunan tüylerden kurtulmaktan daha farklı olacaktır. Vücudunuzun uygulamalara daha hızlı sonuçlar vereceğini bilmeniz gerekir.

İlk bir kaç lazer uygulamasından sonra ise çok da sık bir şekilde uygulama tekrarına gitmenize gerek yoktur. 3 veya 4 haftada bir yapacağınız ziyaretler hem kontrol hem de ihtiyaç duyulması halinde uygulama şeklinde geçecektir. Zaten daha erken uygulama tekrarı yapmak size bir fayda sağlamaz. Çünkü tüylerin yeniden uzaması ve her birinin farklı uzama periyoduna sahip olması sık gideceğiniz uygulamalarda işinizi zorlaştıracaktır. Bu nedenle mümkün olduğunca fazla süre bekleyip ardından geriye kalan zayıf ve seyrek tüyleri lazer epilasyonla uzaklaştırmak her zaman daha doğrudur.

Şu ana kadar ki tecrübelerimle belirtmek istediğim bir başka konu ise her ne olursa olsun bir lazer epilasyon sayısı ve zamanı konusunda önceden karara varmaya çalışmamanızdır. Çünkü her insan için bu süreler farklılık gösterir. En doğru olan siz ihtiyacınız oldukça bu tekrarları gerçekleştirmektir.

3 yıl önce bir güzellik merkezinde lazer epilasyon uygulamalarını kendi üzerimde uygulatmaya başladım ve uzunca bir süredir de deneyimleri insanlarla paylaşmaya çalışıyorum.

Peki, öyleyse bu kadar zaman içerisinde neler oldu kısaca bahsedeyim.

Uygulamaya ilk başladığım zamanlarda elde ettiğim sonuçlardan çok da memnun kaldığımı söyleyemeyebilirim. Özellikle benim başladığım zamanlar bahar aylarının başına denk gelmişti ve istenmeyen tüylerim oldukça hızlı ve kuvvetli bir şekilde çıkma eğilimindeydiler. Neredeyse her gün eski usullerle tüylerimi aldırmayı tercih edebilirdim. Hatta sonuçlar o kadar büyük bir hayal kırıklığıydı ki deneyimlerimi paylaşmak bile istemiyordum. Hatta uygulamalara başladığım için pişmanlık bile duyuyordum. Mart ayına geldiğimizde tüylerim adeta daha sert ve gür bir şekilde çıkmaya başlamıştı. Temmuz ayına kadar böyle devam etmesine rağmen Ağustos ayında tüylerim incelmeye başlamış ve bir sonra ki Mart ayına kadar bana hiç sıkıntı yaşatmamışlardı. O günlerden itibaren de her sene uygulamalarıma devam ettim ve şu an üçüncü senemdeyim.

Halen gideceğim bir bacak uygulaması daha mevcut.

En son gittiğim seansta ise uygulamayı gerçekleştiren uzman arkadaşım, tüylerimin gürleştiğini görüp bana 6 haftada bir gelmemin daha iyi olabileceğini söylemişti. Ancak gerçek şu ki bana daha önce böyle bir bilgi vermemişlerdi. Ancak yaklaşmakta olan son uygulamam için de heyecanlı ve mutluyum çünkü artık bu seanslar için uzun süre hareket etmeden beklemek zorunda kalmayacağım.

TEKRAR YAPTIRMAK İSTER MİYİM?

Belki de en sık karşılaştığım sorulardan biri de bu. Zamanı geri çevirebilseydim acaba yine lazer epilasyon uygulamasını yaptırır mıydım? Bu soruya cevap verebilmek içinse biraz geriye dönüp, tüylerimin olmadığı veya çok ince ve zayıf olarak çıktığı günleri hatırlamak bana yetiyor. Çünkü her şeye rağmen o günlerde yaşadığım rahatlık paha biçilemezdi.

Ayrıca bunu soran insanlara lazer epilasyon için bikini uygulamasını kesinlikle yeniden tercih edeceğimi fakat bacaklarım için de yeniden yaptırmak adına fazla heyecan duymadığımı da belirtirim. Özellikle bikini bölgesi lazer uygulamalarının oldukça ucuz olması ve uygulama sonucunda istenmeyen tüylerin neredeyse yarısından fazlasının yeniden çıkmamış olması memnuniyet verici. Ayrıca bacaklarım için yapacağım son uygulamadan sonra da düşüncelerimi paylaşmaya devam edeceğim.

Şimdi ise lazer epilasyon uyguladığım ilk günün üzerinden yıllar geçti. Bu süre içerisinde evlendim ve bir de çocuğum oldu. Artık 40 'lı yaşlarıma da girdim. Elbette eskisi kadar istenmeyen tüylerimi kendime sorun etmiyorum ve kocam da bana bu konuda herhangi bir sorun çıkartmıyor. Hayatımın en harika dönemini yaşıyor ve yaşlanmanın etkileriyle ilgili hiç bir sorunum yok. Çünkü ev hayatım son derece iyi.

Eğer istenmeyen tüylerimin durumunu da merak ediyorsanız, belirtmem gerekir ki artık eskisi gibi gür ve sık çıkmamaları beni gayet mutlu ediyor. Hatta lazer epilasyon uygulamalarını ileride bir gün yeniden kullanmayı da düşünmekteyim. Çünkü eminim gelişen teknoloji sayesinde elde edilen sonuçlar benim yaşadıklarımdan çok daha iyi bir duruma gelmiştir.

Jasminn Beauty Club

Batıkent

Jasminn Beauty Club: Batıkent'te Güzelliğin Adresi

Güzellik salonu denilince akla gelen isimlerden biri olan Jasminn Beauty Club, Batıkent semtinde hizmet vermektedir. Jasminn Beauty Club, en son güzellik trendlerini yakından takip ederek müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet sunmaktadır.

3D İpek Kirpik

İlk olarak, Jasminn Beauty Club'un sunduğu en popüler hizmetlerden biri olan 3D İpek Kirpik uygulaması hakkında sizlere bilgi vermek istiyorum. 3D İpek Kirpik, doğal ve uzun görünümlü kirpiklere sahip olmanızı sağlayan bir uygulamadır. Jasminn Beauty Club'un deneyimli uzmanları tarafından titizlikle yapılan bu uygulama, gözlerinize daha çekici bir hava katmaktadır.

3D Kaş Kontürü Uygulaması

Jasminn Beauty Club, aynı zamanda 3D Kaş Kontürü uygulamasını da siz değerli müşterileriyle buluşturmaktadır. Kaşlarınızın daha dolgun ve şekilli görünmesini sağlayan bu uygulama, yüz hatlarınızı dengeler ve güzelliğinize güzellik katar.

6D İpek Kirpik

Daha yoğun ve dolgun bir kirpik görünümüne sahip olmak isteyenler için Jasminn Beauty Club'da 6D İpek Kirpik uygulaması da mevcuttur. Uzmanların hassas dokunuşlarıyla gerçekleştirilen bu uygulama, gözlerinize etkileyici bir görünüm kazandırmaktadır.

Ağda - Tüm Vücut

Jasminn Beauty Club, ağda uygulamaları konusunda da bir uzmanlık alanına sahiptir. Tüm vücut ağda uygulamasıyla istenmeyen tüylerden kurtulabilir ve pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz. Kol altı, bacak, kol, el gibi bölgelerde de ağda uygulaması yapılmaktadır.

Cilt Bakımı

Cildinizin ihtiyaç duyduğu bakımı Jasminn Beauty Club'da yaptırabilirsiniz. Cilt analizi ile cildinizin ihtiyaçlarını belirleyen uzmanlar, özel cilt bakımları ile cildinizin yenilenmesini sağlar. Cilt sıkılaştırma, cilt temizliği, cilt ütüleme gibi hizmetlerle cildinizin genç ve sağlıklı görünmesini sağlayabilirsiniz.

Dudak Kontürü

Jasminn Beauty Club'da dudak kontürü uygulaması da gerçekleştirilmektedir. Dudaklarınıza daha dolgun ve şekilli bir görünüm kazandırmak isterseniz, dudak kontürü uygulamasını tercih edebilirsiniz.

Gençlik ve Güzellikte Lider Adres: Jasminn Beauty Club

Jasminn Beauty Club, Batıkent semtinde güzellik ve bakım alanında lider bir marka olma özelliğini taşımaktadır. Uzun yıllardır sektörde hizmet veren deneyimli ekibiyle Jasminn Beauty Club, her müşterisine özel ve kaliteli hizmet sunmaktadır.

Unutmayın, güzellikte en önemli şey güvenilir ve uzman bir ekip ile çalışmaktır. Jasminn Beauty Club, bu konuda size güvenilir bir seçenek sunmaktadır. Siz de güzellik ve bakım alanında kendinizi özel hissetmek isterseniz, Jasminn Beauty Club'un kapılarını aralayabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Ergazi Mahallesi Cengiz Aytmotov Caddesi No:19/AC Batıkent-Ankara

Ozon Estetik Güzellik Akademisi

Eryaman

2013 de kurulan salonumuz Eryaman Altay mahallesindedir. siz değerli danışanlarımıza en kaliteli hizmeti sunmak, sizleri hijyenik koşullarda, tecrübeli ve profesyonel kadromuzla sizleri güzel hissettirmek ve bundan mutlu ayrılmanızı sağlamak temel hedefimizdir. Yine Eryaman bölgesinde Akademimiz olup bu sektör eğitimli uzmanlar yetiştirmekteyiz. Salonumuz aile ortamı olup, keyifle zaman geçirebileceğiniz bir yerdir. Ayak bakımı , manikür, ipek kirpik, lifting, protez tırnak, kalıcı makyaj, cilt bakımı, depilasyon, masaj ,bölgesel incelme, lazer vb birçok alanda hizmet vermekteyiz. Kendinizi özel hissetmek istiyorsanız mutlaka salonumuza bekliyoruz. GEÇ KALMA GENÇ KAL.devamını oku... Adres: Altay Mahallesi 27.Cadde No: 17 1. Etap Eryaman - Ankara

Phuket Beauty Loft

Çukurambar

Phuket Beauty Loft olarak müşteri ihtiyaçlarını karşılama ve sonrası süreçlerde yapmayı vaat ettiğimiz tüm konularda kalitemizden, sözlerimizden ve saygınlığımızdan ödün vermeden; çözüm odaklı ve tüm sorunlara karşı hızlı aksiyon alma stratejimizi sürdürmek konusunda kararlıyız. Her yeni gün yeni olasılıklar ve mucizelerle birlikte gelir. Siz sadece güzel olasılıklara konsantre olun, gerisini bize emanet edin.

Planlarımız

Güzellik sektöründe hassasiyetlerin ve eksiklerin farkındayız. Bu nedenle kadromuzu en iyi şekilde yetiştirerek siz değerli müşterilerimize sonuç odaklı en iyi hizmeti vermeliyiz. Ekibimiz yeni teknoloji ile uyumlu bir şekilde eğitim ve eğitim sonrası uygulamalar ile sektörü en iyi şekilde takip etme konusunda bilgilerini sürekli olarak tazelemektedir. Danışanlarımız ile kırmızı çizgimiz; Müşteri Memnuniyetidir.devamını oku...
Adres: Kızılırmak Mahallesi Dumlupınar Bulvarı YDA Center A3 Blok 6.Kat No:178 Çankaya - Ankara

Özel Elos Lazer Polikliniği

Kızılay

Özel Elos Lazer Polikliniği - KIZILAY LAZER EPİLASYON

Elos Lazer Güzellik ve Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından 2007 yılında Ankara'nın Kızılay semtinde "Lazerlife Güzellik Merkezi" olarak kurulan kliniğimiz, 2010 yılında Sağlık Bakanlığının çıkardığı tabela isimlerinde Lazer kelimesinin kullanımını yasaklayan genelge sebebiyle, Lazerlife olan tabela ismimizi "Özel Elos Polikliniği" olarak değiştirdik. Bu tarihten günümüze kadar Özel Elos Polikliniği olarak hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.

12 yıldır güzellik ve estetik alanında çalışmaktayız.

İlk kuruluşumuzdan bu zamana kadar kliniğimizde her zaman tam gün dermatoloji uzmanı doktorumuz bulunmaktadır. Sağlık bakanlığı tarafından ruhsatlandırılan kliniğimizde pazar günü hariç her gün saat 09:00 ile 19:00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz.

Özel Elos Lazer Polikliniği - Gerçek Güzellik

Özel Elos Lazer Polikliniği, Ankara Kızılay'da bulunan bir güzellik merkezidir. Uzman ve deneyimli personeliyle müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Poliklinikte birçok farklı güzellik ve bakım hizmeti verilmektedir.

Cilt Bakımı Hizmetleri

Özel Elos Lazer Polikliniği, cilt bakımı hizmetleri konusunda uzmanlaşmıştır. Cilt bakımı, güzellik ve gençleştirme için oldukça önemlidir. Poliklinikte sunulan cilt bakımı hizmetleri arasında cilt sıkılaştırma, cilt soyma, T.C.A peeling, gençlik aşısı ve dermaroller yer almaktadır. Ayrıca, akne izi giderme ve cilt lekesi giderme de yine poliklinikte sunulan hizmetler arasındadır.

Lazer Epilasyon Hizmetleri

Özel Elos Lazer Polikliniği, en son teknolojiyle üretilmiş lazer epilasyon cihazlarını kullanarak müşterilerine en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Cihazlar sızdırmazlığı sağlamak üzere özel bir şekilde tasarlanmıştır ve epilasyon işlemi son derece kısa sürede tamamlanır. Poliklinikte lazer epilasyon yanı sıra, lazerle ben silme, dövme silme ve lenf drenaj gibi hizmetler de sunulmaktadır.

Yüz Gençleştirme Hizmetleri

Özel Elos Lazer Polikliniği, yüz gençleştirme hizmetleri konusunda da uzmanlaşmıştır. Yüz gençleştirme hizmetleri arasında V shape, ameliyatsız yüz germe, yüz dolgusu, göz çevresi bakım gibi hizmetler yer almaktadır. Bu hizmetler sayesinde cildiniz daha genç, taze ve pürüzsüz bir görünüm kazanır.

Selülit Bakımı ve Zayıflama Hizmetleri

Özel Elos Lazer Polikliniği, selülit bakımı ve zayıflama hizmetleri konusunda da müşterilerine hizmet vermektedir. Bu hizmetler arasında kavitasyon, bölgesel zayıflama, cinsel yolla bulaşan hastalıklar tedavisi ve lenf drenaj yer almaktadır. Poliklinikte ayrıca, saç geliştirme ve saç hastalıkları tedavisi de sunulmaktadır.

Özel Elos Lazer Polikliniği, müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunarak gerçek güzelliğe ulaşmalarına yardımcı olmaktadır. Uzman ve deneyimli personeli ile poliklinik, kaliteli hizmeti garantilemektedir. Ankara Kızılay semtinde bulunan Özel Elos Lazer Polikliniği, müşteri memnuniyetini en ön planda tutarak, sağlık, güzellik ve zindelik hizmetlerinde öncü olmayı hedeflemektedir.

devamını oku...
Adres: Ziya Gökalp Caddesi 12/4 Kızılay-Ankara

Yiğit Gürsoy BodyWell

Yaşamkent

Yiğit Gürsoy BodyWell, geniş bir hizmet yelpazesi sunan Yaşamkent semtindeki güzellik salonudur. Bu güzellik salonu, müşterilerine özel hizmetler sunarak onların tercihlerine göre bakımlarını yapmaktadır. Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerine özel bir hizmet sunarken onları memnun edecek bir iş ortamı sağlamaktadır.

Güzellik salonu hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Yiğit Gürsoy BodyWell'in sunduğu hizmetleri ayrıntılı bir şekilde anlatmaya davet ediyoruz:

Cilt Bakımı:

Yiğit Gürsoy BodyWell, cilt bakımı konusunda müşterilerine birçok farklı seçenek sunmaktadır. Bunlar; akneli cilt bakımı, cilt gençleştirme, cilt sıkılaştırma, cilt yenileme, cilt ütüleme, cilt temizliği, cilt renk tonu açma, cilt analizi ve T.C.A cilt soyma gibi hizmetlerdir.

Epilasyon:

Salon müşterilerine epilasyon hizmetleri de sunuyor. Epilasyon jelli, iğneli, IPL foto epilasyon yöntemleri arasında seçim yapabilirsiniz.

Masaj:

Müşterilerine masaj hizmeti sunan Yiğit Gürsoy BodyWell, lenf drenaj, medikal, sırt, spor, yağ kırma, foot reflex masaj, antiselülit, klassik, zayıflama, bardak, el ve yüz masajı gibi hizmetlerle fark yaratıyor.

Estetik:

Salonun estetik uygulamaları arasında; akupunktur, ameliyatsız bacak germe, ameliyatsız karın germe, ameliyatsız kol germe, ameliyatsız yüz germe (gençleştirme), lipoliz, karın germe, kol germe, göğüs toparlama, yüz dolgusu, yüz gençleştirme, yüz germe (lifting), Buz Başlıklı Epilasyon, C vitamini bakımı, hyaluronic bakım, dermapen, bb glow, hydra facial, hydragold (yeni nesil cilt bakımı) ve protez saç yer almaktadır.

Ayak Bakımı:

Bu güzellik salonu, müşterilerine özel ayak bakımı hizmetleri sunar. Bunlar; ayak bakımı-medikal, ayak bakımı-diyabetik, ayak bakımı-hamileler için, ayak bakımı-sporcular için, ayak bakımı-tabanlık, silikon ve ayak bakımı-terleyen ayaklar için hizmetleridir.

Bölgesel zayıflama:

Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerine bölgesel zayıflama hizmetleri de sunar. Bunlar; ameliyatsız bacak germe, ameliyatsız karın germe, ameliyatsız kol germe gibi hizmetlerdir.

Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerin özel tercihlerine göre özelleştirilen hizmetleri ile öne çıkar. Salonun sunduğu hizmetlerin tam listesi internet sitesindeki açıklamalarda belirtilmektedir. Eğer Ankara'da Yaşamkent semtinde aradığınız bir güzellik salonu ise, Yiğit Gürsoy BodyWell sizin için mükemmel bir tercih olabilir

devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi, 3207. Caddesi, No: 51 Yaşamkent - ANKARA

Es Güzellik Merkezi

Kızılay

Es Güzellik Merkezi: Kızılay'ın İnce Ayarı

Es Güzellik Merkezi, Kızılay semtinde hizmet veren bir güzellik salonudur.

Es Güzellik Merkezi olarak müşteri memnuniyetini her şeyin önüne koyuyoruz. Deneyimli ve uzman personelimiz sayesinde güzellik ihtiyaçlarınıza en iyi şekilde çözümler üretiyoruz. Es Güzellik Merkezi olarak sahip olduğumuz özellikler ve sunduğumuz hizmetlerle sizi etkilemek için buradayız.

Öncelikle, Es Güzellik Merkezi'nin en önemli özelliği olan epilasyon hizmetlerinden bahsedelim. Diode epilasyon, jelli epilasyon ve iğneli epilasyon gibi çeşitli seçeneklerle, istenmeyen tüylerinizden kurtulmanızı sağlıyoruz. Size güvenilir, etkili ve uzun süreli sonuçlar sunmak için en son teknolojileri kullanıyoruz.

Cilt bakımı konusunda da Es Güzellik Merkezi olarak iddialıyız. Cilt renk tonu açma, cilt sıkılaştırma, cilt temizliği, cilt yenileme, hydra facial gibi hizmetlerle cildinizi yeniliyoruz. Ayrıca hydrafacial cilt bakımı, dermapen ve elekto terapi gibi yeni trendleri de takip ederek sizlere en kaliteli hizmeti sunuyoruz.

Es Güzellik Merkezi olarak vücudunuzun şekillendirilmesi ve rahatlatılması için de çeşitli hizmetler sunuyoruz. Bölgesel zayıflama, G5 masajı ve G5 zayıflama gibi hizmetlerle sağlıklı bir vücuda kavuşmanızı destekliyoruz. Ayrıca lenf drenaj, lenf ödem tedavisi, lifting bakımı, masaj-G5 ve selülit bakımı gibi seçeneklerle de vücudunuzun ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.

Es Güzellik Merkezi'nde sizlere sunduğumuz bir diğer hizmet kalıcı fondöten (BB Glow) uygulamasıdır. Bu uygulama ile cilt tonunuzu eşitleyerek daha pürüzsüz ve kusursuz bir görünüm elde etmenizi sağlıyoruz. Aynı zamanda kırışıklık tedavisi, lazer epilasyon, led maske ve leke bakımı gibi farklı hizmetlerle güzelliğinize ışık tutuyoruz.

Es Güzellik Merkezi, Kızılay semtinde bulunmasının yanı sıra diğer semtlere de hizmet vermektedir. Size en iyi hizmeti sunabilmek için sürekli kendimizi geliştiriyor ve yenilikleri takip ediyoruz. Es Güzellik Merkezi'nde güzellikle ilgili tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir ekiple sizi bekliyoruz.

Sonuç olarak, Es Güzellik Merkezi olarak amacımız, müşteri memnuniyetini sağlayarak size en iyi hizmeti sunmaktır. Uzman personelimiz, son teknoloji ekipmanlarımız ve geniş hizmet yelpazemizle güzelliğinize değer katmak için buradayız. Es Güzellik Merkezi'ni seçerek, kendinizi yeniden keşfedeceğiniz bir güzellik deneyimi yaşayabilirsiniz.

Es Güzellik Merkezi olarak size en iyi hizmeti sunabilmek için sabırsızlıkla sizi bekliyoruz. İsterseniz hemen randevu alabilir ve Es Güzellik Merkezi'nin eşsiz deneyimini yaşayabilirsiniz.

devamını oku...
Adres: Meşrutiyet Caddesi Konur Sokak Özsoy İş Merkezi No:25/18 Kızılay-Ankara

Perla Beauty Güzellik Salonu

Tunalı

devamını oku... Adres: Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunalı Hilmi Caddesi Demirdöğen İş Merkezi No:98/5 Kat:3 Çankaya - Ankara

Neslihan Sofu Beauty

Mustafa Kemal Mahallesi

Ben Neslihan Sofu 30 Eylül 2021 yılında güzellik sektörüne giriş yaptım. Vizyonumuz her geçen gün daha da büyüyen güzellik sektöründe yenilikleri takip ederek danışanlarımıza en iyi hizmeti vermek, merkezimiz Mustafa Kemal Mahallesi 2144 sokak Beren plaza'da hizmet vermektedir.

Neslihan Sofu Beauty'de hydrofacial cilt bakımı, klasik cilt bakımı, akne bakımı, leke giderme bakım ve protokolleri anti aging bakımlar, cilt yenileme, bölgesel incelme, heykeltras magic crush ,ödem atma, lenf drenaj, kas güçlendirme ve yağ yakma uygulamaları yapıyoruz. Kalıcı makyaj, pudralama microbleading, dudak renklendirme, babyliner uyguluyoruz.

Türkiye'de sayılı cihazlar dan olan hibrit teknoloji buz lazer epilasyon yapıyoruz. Etkisi kısa sürede gözle görülmektedir.
Protez tırnak, kalıcı oje, manikür, pedikür uyguluyoruz. Batık tırnakları çıkarıyoruz.
devamını oku...
Adres: Turgut Özal Mahallesi 2616 Sokak No:5/B Batıkent - Ankara



Ankara'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon