BİLKENT LAZER EPİLASYON

blog yazısı ekle !

BİLKENT LAZER EPİLASYON

İSTENMEYEN TÜYLERDEN GELENEKSEL YÖNTEMLER İLE KURTULAMAZSINIZ! – BİLKENT LAZER EPİLASYON

İstenmeyen tüyler denildi mi biz kadınların deyim yerindeyse tüylerimiz diken diken olur. Hepimiz istenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemlere başvururuz. Ancak şeker ağda ya da jilet gibi geleneksel yöntemler istenmeyen tüylerden kısa süreli olarak kurtulmamızı sağlasa da aslında tüylerin çok daha kuvvetli, gür ve fazla sayıda çıkmasına yol açarlar. Bu geleneksel yöntemler yerine modern bir yöntem olan lazer epilasyonu tercih etmekse istenmeyen tüylerden büyük ölçüde üstelik kalıcı olarak kurtulmamızı sağlar.




Bilkent'deki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon



Lazer epilasyon güvenlidir

Lazer epilasyon konusunda çoğumuzun aklında güvenli olup olmadığı sorusu vardır. Ancak lazer epilasyon doğru cihaz seçimi ve uzman doktor tarafından uygulandığında hiçbir riski yoktur. Yani riskli olan lazer epilasyon değil yanlış cihaz ile yetkisiz kişilere lazer epilasyon yaptırmaktır. Bu nedenle Ankara'da lazer epilasyon yaptıracağınız yeri seçerken kesinlikle özenli olmalısınız.


Güvenli lazer epilasyon yaptırmak için…

Uzmanlara güvenli şekilde lazer epilasyon yaptırmak için en doğru adres Bilkent güzellik merkezleri. Hemen gelin ve güvenli şekilde lazer epilasyon yaptırarak pürüzsüz bir hayata başlayın.

Neslihan Sofu Beauty

Mustafa Kemal Mahallesi

Ben Neslihan Sofu 30 Eylül 2021 yılında güzellik sektörüne giriş yaptım. Vizyonumuz her geçen gün daha da büyüyen güzellik sektöründe yenilikleri takip ederek danışanlarımıza en iyi hizmeti vermek, merkezimiz Mustafa Kemal Mahallesi 2144 sokak Beren plaza'da hizmet vermektedir.

Neslihan Sofu Beauty'de hydrofacial cilt bakımı, klasik cilt bakımı, akne bakımı, leke giderme bakım ve protokolleri anti aging bakımlar, cilt yenileme, bölgesel incelme, heykeltras magic crush ,ödem atma, lenf drenaj, kas güçlendirme ve yağ yakma uygulamaları yapıyoruz. Kalıcı makyaj, pudralama microbleading, dudak renklendirme, babyliner uyguluyoruz.

Türkiye'de sayılı cihazlar dan olan hibrit teknoloji buz lazer epilasyon yapıyoruz. Etkisi kısa sürede gözle görülmektedir.
Protez tırnak, kalıcı oje, manikür, pedikür uyguluyoruz. Batık tırnakları çıkarıyoruz.
devamını oku...
Adres: Turgut Özal Mahallesi 2616 Sokak No:5/B Batıkent - Ankara




Bilkent'deki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon