SAÇ BOTOKSU

blog yazısı ekle !

SAÇ BOTOKSU

SAÇ BOTOKSU

Saç botoksu diğer adı ile saç keratin bakımı ile saçların kaybettiği gücü, parlaklığı yeniden kazandırma işlemidir. Diğer bir deyişle her gün güzel ve bakımlı görünmek için çekilen fön, maşa gibi sıcak ve kuru havanın yanı sıra boya, jöle gibi kimyasal maddelerin saçı zayıflatması durumunda Saç botoksu ile yapılan iyileştirme işlemidir. Saç botoksu ile yoğun ve sık olarak görülen saçlarda dökülmelere karşı mücadele etmedir. Yani saç diplerinin zayıflamasına neden olan protein, vitamin eksikliği, kan dolaşımının yavaşlaması, kafa derisinin nefes almasını sağlayan küçük boşlukların tıkanması, kepek gibi her türlü sorunu iyileştirmeye yönelik işlemlerdir. Saçları gençleştirmenin adıdır. Tıpkı yüze uygulanan gençleştirme işlemi gibi. Yüz botoksu uygulamasında kaybolan vitamin, mineral, protein sonucu cilt çöker. Cildi dolgunlaştırmak, hacim kazandırmak için Botoks yapılarak yaşlanma belirtileri sonlandırır. saç keratin bakımı uygulaması ile saçların dolgunlaşması, hacim kazanması için yapılır.

Saç tellerinde görülen problemler şunlardır: nemliliğini kaybetmesi, saç renginde değişimler görülmesi, saç telinin aşırı incelmesi, parlaklığını kaybetmesi. Bu sorunlara erken müdahale edilmemesi durumunda saçları kaybetme gibi ciddi sorunlar ile karşılaşılır.

Saç tellerinin sürekli işlemden geçirilmesi sonucunda parlak ve güçlü görüntüsünü kaybederek sönük bir hal alır. Hangi kuaför işlemi yapılırsa yapılsın eski haline dönmemesi moral bozucudur. Bu durumda saçları kestirmek tek çare olarak görülebilir. Ancak bazı saçlar vardır ki uzaması epey zaman alır. Sağlıksız saçları kesip yeniden sağlıklı uzamasını beklemek yerine kozmetik dünyasında yeni bir çözüm geliştirilmiştir; saç keratin bakımı. Bu teknik ile saçlarda oluşan soruna yönelik olarak özgün bakım ve tedavi işlemi yapılır. Yani saçların kaybettiği yapı taşları bu teknik ile saçlara yeniden takviye edilmektedir.

Saçların güzel görünmesi için fön çekme işleminden sıkılan kişiler doğal hali ile güzel görünmek ister. Ancak saç tellerinin yüksek ısıya maruz bırakılması saçlardaki doğallığın kaybolmasına neden olmaktadır. Dolayısı ile saç şekillendirme işlemlerin çoğu mecburi yapılmaktadır. Saçlara yapay güzellik kazandırmaktadır. Bu durumun süresi işlem etkisini kaybedene kadardır. Fön söndüğünde, maşa ile sarılan bukleler düzleşince eski, sönük, güçsüz saçlara dönüşür. Ancak sağlıklı saçlar işlem yapılmadan da güzeldir. Saçlarda kaybolan doğal güzelliğe kavuşmak için yapılacak tek ve etkili çözüm önerisi; saç keratin bakımı.



saç botoksu

Saç Botoksu Nasıl Uygulanır?

Saçları önceden yıkayıp iyice kurumuş olması gerekir. Yıkama işleminde dikkat edilmesi gereken bir nokta vardır. Şöyle ki; saçlar kolay yıkanması için kullanılan saç krem ürünleri bu işlem öncesinde kullanılmaması gerekir. Dolaşık kısımlar açılır. Piyasa da çeşitli markaların satışa sunduğu Saç botoksu seti edinilmesi gerekir. Saçlara her ürün sırası ile uygulanması gerekir. İlk önce saç yenileyici serum sürülür. Ve saç tellerinin absorbe etmesi için biraz beklenir. Fön makinesinden yardım alınabilir. Boş ve ılık su ile saçlar güzelce durulanması gerekir. Saçların fazla suyu havlu yardımı ile alınıp kurutma işlemine geçilir. Ardından saçları sadece düz fön ya da düzleştirici ile işlem yapılması gerekir. Bu aşama işlemin başarısını artırmak için gereklidir. Saçları sürekli yıkamak ve yıkarken çeşitli şampuan, krem gibi ürünleri yoğun olarak kullanmamak gerekir. Saç botoksu setinde yer alan keratin ürünü ile saçlar eski haline dönmesi sağlanır. İşlemin en önemli püf noktası saç köklerinden saçların bitimine kadar uygulanması gerekir.

Saç Botoksu Fiyatları 2018

Saç keratin bakımı uygulaması evde yapılabileceği gibi Ankara'daki güzellik merkezleri ya da güzellik salonlarındaki hizmetlerden yararlanılabilir. Bu açıdan bakıldığında işlemin fiyatı değişmektedir. Yani saçları besleyip gençleştirmek için yapılacak olan Saç keratin bakımı uygulaması için alınacak ürünler 25 TL den başlamaktadır. Eğer ki Ankara'daki güzellik merkezlerinde bu işlem yaptırılmak isteniyorsa 154,90 TL gibi bir ücret ödemek gerekir.

Saç Botoksu Erkek

Saç dökülme problemi herkeste görülen alışılmış bir sorundur. Ancak saç dökülmesine neden olan başka faktörler vardır. Mesela sindirim sisteminde oluşan hastalık, gerginlik gibi.

Saçlarda her gün belirli miktarda saç kaybı yaşanmasının normal olduğu uzmanlar tarafından belirtilmektedir. 24 saat boyunca 55 ila 105 arasında saç tellerinin düşmesi normal olarak kabul edilir. Ancak saç derisinin ortaya çıkmasına neden olacak saç düşmesi anormal bir durumdur. Saç Botoksu Erkek hastalara da uygulanmaktadır. Çünkü erkeklerde saçların düşmesi kelliğe sebep olmaktadır. Saçın sık olduğu cildin altına saç keratin bakımı serumu gönderilmektedir. Enjeksiyon devreye girmektedir. Böylece saçların deriyi tutan kısmı ya da kökünü tetikleyerek güçlenmesi beklenir. Güçlenmesi için gerekli olan kan dolaşımı ve taşınan oksijen miktarının artması gerekir. Saç keratin bakımı serumu bu işlem için idealdir.

Saç Botoksu Kıvırcık Saç

Saçları onarma, gençleştirme için yapılan işlemin adı; Saç keratin bakımı uygulamasıdır. Yani bu uygulamanın yapılabilmesi için saç tipinin önemi yoktur. Saç Botoksu Kıvırcık Saç tipine de yapılabilir. Saç tipi önemli değildir ancak saçların sağlığını kaybetmiş olması gerekir. İşlemden sonuç alınması için yıpranmış, zayıflamış, matlaşmış, çatallaşmış, dökülen, rengini kaybetmiş saç tellerine yapılır. Bu uygulama için hazırlanan üründe şu içerikler yer alır: e vitamini, keratin, Kolojen, b5 gibi onarıcı ve yenileyici değerler mevcuttur.

Saç keratin bakımı uygulaması için saç rengi de önemli değildir. Yani kızıl saç, siyah saç, sarı saç, kahverengi saç ya da beyaz saç. Bütün saç renkleri bu uygulama içi idealdir. Herhangi bir sorun oluşmaz. Aynı zamanda saçın uzun olması kısa olması da önemli değildir. Genellikle uzun saçlar uzadıkça yıpranmalar, çatallanma sorunu daha da artar.

Saç Botoksu Ankara

Saçları onarmak, iyileştirmek için yapılacak olan Saç keratin bakımı uygulaması kadınları memnun eden bir uygulama olmanın yanı sıra erkekler de son yıllarda yoğun ilgi göstermeye başladı. Saç Botoksu Ankara da çeşitli semtlerde yer alan kuaförler de uzun süredir yapılmaktadır. Saçlar kaybettiği sağlığına kavuşması için herkes bu mekânlarda soluğu almaktadır. Sağlıksız saçlar dış görünüşe etki eden önemli faktördür. Yaşlı, mutsuz, solgun bir görüntünün sebebi çoğu zaman saçların matlaşması ve gençliğini kaybetmesinden kaynaklanıyor. Saç Botoksu Ankara güzellik merkezlerinde bu duruma son verebilirsiniz. Üstelik fırsat paketleri de müşterilerin ceplerini güldürüyor. Son trend saç iyileştirme işlemi için 59,90 TL'den başlayan fiyatlarla. Saç keratin bakımı uygulaması, fön, saç kesimi, boyama gibi ekstra hizmetlerde mevcuttur. Ancak bu hizmetler ücrete dâhil değildir.

Saç keratin bakımının yararları şunlardır: saçların güçlenmesi için kestirme işlemine son vermektedir. Saçlar kesilmeden de güçlenmesinin mümkün olduğu bir uygulamadır. Nem ihtiyacı karşılandığından telleri ışıl ışıl parlar. Saçlar aşırı kuruması son bulur. Dolayısı ile tararken kopma, dökülme gibi olumsuzluklar da son bulur. Saçların uçlarındaki çatallanma sorununa da çözüm olmaktadır.

Yeni nesil saç bakım uygulamasında ilk işlem sonrasında bile hemen sonuç almak mümkündür. Düzenli ve devamlı yaptırılması sonucunda dış faktörler, çeşitli kimyasal ürünler ya güzellik uygulamaları bile saçlara zarar veremeyecektir. Saç keratin bakımı maske ya da kürler ile desteklenebilir. Böylece bakım uygulamasının ömrü uzatılabilir.