DÖVME VE KALICI MAKYAJ

blog yazısı ekle !

DÖVME VE KALICI MAKYAJ

Kalıcı Dövmeler Silinebilir mi?

Kalıcı dövmeler Q-Switch lazerle silinebilir. Q Anahtarlı lazerler hariç, dövmeleri silebilecek başka bir yöntem günümüzde mevcut değildir. Yaptırdığınız dövmelerden sıkıldıysanız, subaylık veya polislik sınavlarına girecekseniz, dövmelerinizi lazerle sildirebilirsiniz. Lazerle dövme silme işlemi doktorlar tarafından yapılan bir işlemdir.

Her Dövme Silinebilir mi?

Koyu renk dövmeler silinebilir. Dövmede kullanılan boyanın rengi açıldıkça silme işlemi için daha fazla seans yapmak gerekir. Beyaz veya çok açık renk boya kullanılan dövmeleri silmek ise neredeyse imkansızdır. Çünkü çok açık renkler lazer ışınını yansıtmakta ve lazer ışını etkili olamamaktadır.



Dövmeler Kaç Seansta Silinir?

Dövmeler ne kadar koyu renkse o kadar çabuk silinirler. Ayrıca dövmeyi yapan kişinin profesyonelliği de önemlidir. Dövmeler yaklaşık 4-8 seans arasında silinirler.

Kaş Konturu Silinebilir mi?

Kaş konturu de bir çeşit dövme olduğu için Q-Switch lazerle kaş konturu uygulamalarını da silmek mümkündür.

Dudak Konturu Silinebilir mi?

Dudak konturu de bir çeşit dövme olduğu için Q-Switch lazerle dudak konturu uygulamalarını da silmek mümkündür.

Dövme ve Kalıcı Makyaj Silmek İçin Başka Yöntem Var mıdır?

Kliniğimize başvuran kişilerden edindiğimiz bilgilere göre, lazer epilasyon cihazları ve IPL cihazları ile dövme silme denemeleri yapanlar varmış. Fakat bu cihazların hiç biri nano saniyede atış yapamadığı için dövme silme uygulamalarında başarılı olmaları mümkün değildir.