BAĞLICA-ETİMESGUT – ANKARA LAZER EPİLASYON

blog yazısı ekle !

BAĞLICA-ETİMESGUT – ANKARA LAZER EPİLASYON

BAĞLICA-ETİMESGUT – ANKARA LAZER EPİLASYON

Son yılların en can sıkıcı konuları arasında açık ara birinci olan konu istemeyen tüylerdir sanırım. Bu sıkıntılı konunun çözülmesi için birçok alternatif bulunmakta. Ama önemli olan bu konunun tamamen çözüme ulaştırılması. Sir ağda ve yakma ile tamamen kurtulmak mümkün olmayan istenmeyen tüylerin kesin kurtuluşu lazer epilasyondur.




Bağlıca'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon


Son yıllarda iyice yaygınlaşan lazer epilasyon uzman hekimler tarafından uygulandığında sizlere mükemmel sonuçlar vaat etmekte. Yaygınlaşmasıyla birlikte herkesin yapmaya başlamasında tedirginlik yaratıyor. Unutmayalım ki lazer epilasyonu sadece polikliniklerde uzman hekimler eşliğinde yaptırmak zorunludur. Harici yapılan uygulamalar yasak olup sağlık acısından da zarar teşkil etmektedir.




Lazer epilasyon yatırmak isteyen Ankara sakinleri ise çok şanslı Bağlıca Etimesgut ta bunun için birçok poliklinik bulunmakta. Sizler için en iyi ve en sağlıklı hizmeti sunmak için birçok uzman hekim hazır beklemekte. Ankara Bağlıca – Etimesgut lazer epilasyonun bir nevi başkenti konumunda. Lazer epilasyonu konusunda yılların vermiş olduğu birikim ve tecrübe sayesinde uzmanlıkları iyice pekişmiş durumda. Hangi tip tene nasıl bir tedavi uygulanır. Hangi bölgeye ne tip lazer epilasyon yapılır.

Benim için lazer epilasyonu zararlı olur mu gibi bütün soruların cevaplarını da uzman hekimlere danışarak öğrene bilirsiniz. Tabi ki de vücut tipleri farklı olduğu için herkesin tedavisi bir değildir. Bunun gibi ve bundan başka birçok detay için uzman hekimlerin fikirlerini alarak bu fikirlerini kendi doktorlarınıza ulaştırıp onlara da danışarak en uygun tedaviyi seçin. Ve unutmayın ki sizler müşteri değil danışan hastalarsınız. Uzman hekimlerinde görevi sizlere bir şeyler satmak değil, sizlere her konuda yardım edip bilinçlendirmektir.

Sizin bu yazıyı okuduktan sonra yapmanız gereken tek şey ise bir an önce adı üstünde olan istenmeyen tüylerden kurtulmak. Bunun da kesin çözümünden yazımızda bahsettik. Lazer epilasyon sadece sizin değil ailenizde istenmeyen tüy sorunu olan herkesin kurtuluş anahtarı konumunda bulunuyor. Sizlerde aileniz ve sevdiklerinize bu anahtarı hediye edebilirsiniz. Hem siz sevinir hem de sevdiklerinizi herkesten daha çok mutlu edersiniz. Hadi daha fazla vakit kaybetmeyin. İstenmeyen her şeye son verin.

Ozon Estetik Güzellik Akademisi

Eryaman

2013 de kurulan salonumuz Eryaman Altay mahallesindedir. siz değerli danışanlarımıza en kaliteli hizmeti sunmak, sizleri hijyenik koşullarda, tecrübeli ve profesyonel kadromuzla sizleri güzel hissettirmek ve bundan mutlu ayrılmanızı sağlamak temel hedefimizdir. Yine Eryaman bölgesinde Akademimiz olup bu sektör eğitimli uzmanlar yetiştirmekteyiz. Salonumuz aile ortamı olup, keyifle zaman geçirebileceğiniz bir yerdir. Ayak bakımı , manikür, ipek kirpik, lifting, protez tırnak, kalıcı makyaj, cilt bakımı, depilasyon, masaj ,bölgesel incelme, lazer vb birçok alanda hizmet vermekteyiz. Kendinizi özel hissetmek istiyorsanız mutlaka salonumuza bekliyoruz. GEÇ KALMA GENÇ KAL.devamını oku... Adres: Altay Mahallesi 27.Cadde No: 17 1. Etap Eryaman - Ankara

Yiğit Gürsoy BodyWell

Yaşamkent

Yiğit Gürsoy BodyWell, geniş bir hizmet yelpazesi sunan Yaşamkent semtindeki güzellik salonudur. Bu güzellik salonu, müşterilerine özel hizmetler sunarak onların tercihlerine göre bakımlarını yapmaktadır. Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerine özel bir hizmet sunarken onları memnun edecek bir iş ortamı sağlamaktadır.

Güzellik salonu hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz, Yiğit Gürsoy BodyWell'in sunduğu hizmetleri ayrıntılı bir şekilde anlatmaya davet ediyoruz:

Cilt Bakımı:

Yiğit Gürsoy BodyWell, cilt bakımı konusunda müşterilerine birçok farklı seçenek sunmaktadır. Bunlar; akneli cilt bakımı, cilt gençleştirme, cilt sıkılaştırma, cilt yenileme, cilt ütüleme, cilt temizliği, cilt renk tonu açma, cilt analizi ve T.C.A cilt soyma gibi hizmetlerdir.

Epilasyon:

Salon müşterilerine epilasyon hizmetleri de sunuyor. Epilasyon jelli, iğneli, IPL foto epilasyon yöntemleri arasında seçim yapabilirsiniz.

Masaj:

Müşterilerine masaj hizmeti sunan Yiğit Gürsoy BodyWell, lenf drenaj, medikal, sırt, spor, yağ kırma, foot reflex masaj, antiselülit, klassik, zayıflama, bardak, el ve yüz masajı gibi hizmetlerle fark yaratıyor.

Estetik:

Salonun estetik uygulamaları arasında; akupunktur, ameliyatsız bacak germe, ameliyatsız karın germe, ameliyatsız kol germe, ameliyatsız yüz germe (gençleştirme), lipoliz, karın germe, kol germe, göğüs toparlama, yüz dolgusu, yüz gençleştirme, yüz germe (lifting), Buz Başlıklı Epilasyon, C vitamini bakımı, hyaluronic bakım, dermapen, bb glow, hydra facial, hydragold (yeni nesil cilt bakımı) ve protez saç yer almaktadır.

Ayak Bakımı:

Bu güzellik salonu, müşterilerine özel ayak bakımı hizmetleri sunar. Bunlar; ayak bakımı-medikal, ayak bakımı-diyabetik, ayak bakımı-hamileler için, ayak bakımı-sporcular için, ayak bakımı-tabanlık, silikon ve ayak bakımı-terleyen ayaklar için hizmetleridir.

Bölgesel zayıflama:

Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerine bölgesel zayıflama hizmetleri de sunar. Bunlar; ameliyatsız bacak germe, ameliyatsız karın germe, ameliyatsız kol germe gibi hizmetlerdir.

Yiğit Gürsoy BodyWell, müşterilerin özel tercihlerine göre özelleştirilen hizmetleri ile öne çıkar. Salonun sunduğu hizmetlerin tam listesi internet sitesindeki açıklamalarda belirtilmektedir. Eğer Ankara'da Yaşamkent semtinde aradığınız bir güzellik salonu ise, Yiğit Gürsoy BodyWell sizin için mükemmel bir tercih olabilir

devamını oku...
Adres: Yaşamkent Mahallesi, 3207. Caddesi, No: 51 Yaşamkent - ANKARA



Bağlıca'daki Lazer Epilasyon, IPL, Buz Lazer ve Epilasyon Merkezleri aşağıda listelenmiştir.

Ankara Lazer Epilasyon Fiyatları
Ankara Lazer Epilasyon