BU SEZONUN ÖNE ÇIKANLARI

blog yazısı ekle !

BU SEZONUN ÖNE ÇIKANLARI

Bu sezon moda trendleri arasında neon renkler kendisini göstermektedir. Her sene olduğu gibi yaz mevsimlerini kaplayan cıvıl cıvıl rengarenk elbiseler ve kış mevsiminde giyilen soft renkler bu senede moda olmaya devam etmektedir. Bu renklerin arasına bu sene neon renklerde eklendi ve daha renkli görüntüler bizi bekliyor olacaktır. Bu değişiklik ile beraber artık değişik, farklı ve çarpıcı kıyafetler ile kendimizi toplumun içinde göstermeyi başarabileceğiz.

Ankara'daki tüm Güzellik Salonları için tıklayınız
Ankara Güzellik Salonları






Bu sene diğer senelerden farkı bulunmaktadır. Bu fark yazları tercih edilen çiçek desenli kıyafetler kış trendleri arasına kayması olacaktır. Her senenin vazgeçilmezi olan bol pantolonlar, deri pantolonlar, kalem etekler ve sivri burun topuklar bu sezonda kendisine yer bulacaktır. Bu senenin öne çıkan renkleri arasında bordo, haki yeşili, kahverengi, pembe gibi renkler olmaktadır. Eğer gardırobunuzda çiçek desenli kıyafetler yer alıyorsa mutlaka bu kıyafetleri değerlendirin. Çünkü bu senenin öne çıkan kıyafetleri arasında sıklık ile rastlayacağımız kesindir. Eğer bu kıyafetlere sahip değil iseniz mutlaka çiçek desenli kıyafet, ceket gibi kıyafetler ile gardırobunuzu doldurmanızı Ankara Güzellik Uzmanı tavsiye etmektedir.

Çiçek desenli kıyafetleri kış döneminde birçok kişi tercih etmemektedir. Bu nedenle kış geldiğinde bu kıyafetler kaldırılır. Fakat bu sezon kış trendleri arasında birçok parçada çiçek deseni ile karşılaşmamız mümkün olacaktır. Renk renk çeşit çeşit görüntüleri ile karşımıza her sene farklı çıkan kalem eteklerin bu senede klasik modele yakın olanlarını çok fazla göreceğiz. Bu etekleri kombinlemekte kullanacağınız parçalar dar badi, kazak veya bel dekolteli kıyafetler ile tamamlamanız önerilmektedir.

Tişört ve kazaklara gelindiği zaman mutlaka ten renginize uygun olanları tercih etmeniz önerilmektedir. Eğer ten renginiz açık ise koyu renkli elbiseler eğer ten renginiz koyu ise daha açık ve canlı elbiseler tercih etmeniz gerekir. Makyaj her kadın için önemlidir. Bu nedenle makyajınızı güzel yapmanız her zaman sizin için bir avantaj olacaktır. Bu sene ise abartı makyajlardan kaçınmanız gerekmektedir. Ayakkabı tercih edilirken mutlaka giyilen kıyafetler göz önünde bulundurularak tercih yapılmalıdır.

Bu sene ise ayakkabı tercihinizi kıyafetinize uygun olan sivri burun topuklu ayakkabılar ile tamamlamanız daha iyi sonuçlar ortaya çıkaracaktır. Böylelikle hem yaza hem de kışa damganızı vurmanız için hiçbir neden kalmayacaktır. Bu bilgilerin devamı için Ankara ilini ziyaret etmeniz gerekmektedir. Çünkü bu ilde Ankara Güzellik Salonu sahibi olan kişi bulunmaktadır. Sizlere hizmet vermek istemektedir.